Kuinka katsella UFC Online

Fight-faneja pilataan valinnasta, kun on kyse Ultimate Fighting -mestaruuskilpailujen katsomisesta verkossa. Maksullisista, laillisista menetelmistä hieman vähemmän terveellisiin vaihtoehtoihin on aina tapa katsella MMA: ta verkossa. Mikään ei maksa sinulle käsivarsi ja jalka, jos mitään.


Toisin sanoen, emme aio suoraan sanoa, että merirosvoa mitään, se on loppujen lopuksi laitonta, ja olkaamme rehellisiä, niin suuri organisaatio kuin UFC ei myöskään johda koiranpentuuniin ja yksisarvisiin fartsiin. Sinun on parempi mennä maksulliseen vaihtoehtoon, jos vain vain varmistaaksesi, että et pilaa omaa karmaa. Toisin sanoen, emme myöskään tuomitse ihmisiä kiusaamisesta, joten lähdetkin: kaikki on sinun vastuullasi – varmista vain, että olet kytketty yhteen parhaimmista VPN-palveluntarjoajistamme.

★★★ Paras VPN katsella UFC ★★★

ExpressVPN-arvostelu

Huolimatta siitä, oletko UFC: n fani, joka haluaa katsoa pelejä säännöllisemmin, tai veteraani merirosvo, jonka säännöllinen sivusto on suljettu tekijänoikeuksien lakaisun avulla, meillä on tapa, jolla voit verrata veressäsi. Katsotaanpa, katsotaanpa?

UFC Fight Pass

UFC: n virallisella verkkosivustolla – ja salaisuudessa sen menestykseen – löydät kaikki taistelut, haastattelut, taustapalat ja kokonaisen joukon muita herkkuja, joita kaikki taistelufanit koskaan haluavat. Vaikka UFC ei olekaan halpaa, se veloittaa vähemmän kuin sanovat NBA tai NFL, ja vaativat vain 8 dollaria kuukaudessa vuodessa.

Hinta nousee dollarilla kuukaudessa, jos valitset kuuden kuukauden suunnitelman tai kaksi, jos siirryt kuukauteen, mikä on edelleen melko kohtuullinen. Fight Pass mukana tulee ilmainen seitsemän päivän kokeiluversio, jonka tulisi olla riittävästi aikaa päättää, toimiiko se sinulle..

Jos ei, mutta haluat silti katsella satunnaista taistelua, voit valita pay-per-view, joka on 8 dollaria ottelusta. Se on todennäköisesti muutama taalaa enemmän kuin olut lähimmässä baarissa, joten kannattaa ehkä mennä tällä reitillä.

Valitettavasti se on laillisten, maksettujen vaihtoehtojen kannalta: UFC: n kiista on taisteluissaan, eikä se tarjoa mitään johtoleikkureille. On olemassa muutamia kaapelipaketteja, jotka tarjoavat UFC-otteluita, mutta niitä on liian paljon, jotta voimme luetella niitä täällä. Muutama kaapelivaihtoehto tarjoaa UFC-ottelut pay-per-view-järjestelmässä, johon sisältyy vakava maksu kutakin peliä kohden.

Katso UFC Online ilmaiseksi

MMA: n kanssa on, että osa otsikoista kestää alle 40 sekuntia, mikä saa sinut ihmettelemään, kannattaako sijoitus maksaa kertaluonteinen maksu vai edes liittymä. Varsinkin jos taistelujen seuraaminen baarissa ei ole sinun juttusi, voi olla järkevämpää lähettää tai torrent UFC-taisteluita. Katsotaanpa joitain parhaista vaihtoehdoista.

Suoratoistosivustot

Jos olet viettänyt aikaa Internetissä ollenkaan ennen tämän artikkelin lukemista, olet todennäköisesti ollut suoratoistosivustolla tai kahdella, mukaan lukien kaikki niiden ilkeät haittaohjelmaloukut ja CSS-ponnahdusikkunat. Täällä Cloudwards.net suosittelemme paljon muita merirosvolaivoja kuin tämä, mutta enemmän alla.

UFC: n suoratoisto tapahtuu parhaiten kahden löytämämme sivuston kautta, vaikka molemmat näyttävätkin olevan vähän vaarallisia. Yksityisyyden puolustajina (meillä on online-tietosuojaohje ja kaikki) meillä on selaimesi täynnä vakoiluohjelmia ja estäjiä: kojetaulumme valaisivat kuten joulukuuset, kun pääsy joko allwrestling.org tai fullmmavideos.com.

Molemmat tarjoavat kunnollisen arkiston ja runsaasti lupauksia tulevista otteluista. Videoiden laatu näyttää olevan hyvä, toisinaan kulkeutumassa “hyvään”, vaikkakin joidenkin asetusten mukauttaminen ja vaihtaminen auttaa tässä. Molemmat sivustot ovat kuitenkin ponnahdusikkunoiden keskeisiä, joten varoita saapumisen yhteydessä (tai ota mukaan parhaita ponnahdusikkunoiden estäjiämme).

Katso UFC: tä Kodin kautta

Paljon parempi käyttää Kodia kaikkiin MMA-tarpeisiisi. On olemassa useita lisäosia, joiden avulla voit katsella joko live-taisteluita, arkistoituja tai molempia, mukaan lukien epävirallinen lisäosa, joka tuntuu viralliselta, joka sallii pääsyn vain Fight Pass -tilaajille. Ei ole yllättävää, että sitä kutsutaan UFC Fight Passiksi, ja se löytyy Portsen repon kautta, joka puolestaan ​​löytyy Githubin kautta.

Toinen suuri suosikki on yksi parhaimmista Kodi-lisäosista urheilussa, Bennu. Sen avulla voit katsella melkein kaikkia otteluita live-tilassa rajoitetun arkiston avulla käynnistystä varten. Ongelma on useimmiten se, että joudut työskentelemään läpi paljon kuolleita linkkejä ja muuta sisältöä, joka ei ehkä vedota sinulle. Haluat seurata ihmisten lyövän toisiaan, ei naisten kiharaa.

Parempi vaihtoehto voi olla asentaa Planet MMA. Jotkut saattavat vielä tuntea sen nimellä UFC Finest, mutta se muutettiin nimessä jonkin aikaa sitten. Sen tavoitteena on olla keskitetty palvelupiste kaikelle UFC: lle ja MMA: lle, ja se onnistuu ihastuttavasti. Vaikka se onkin hieman hankala asentaa, kun se liikkuu parhaiden Kodi-varastojen keskuudessa, se voi olla paras veto taistelufaneille massiivisen arkistonsa ja elävien veritulpansa ansiosta.

Torjuvat UFC-taistelut

Viimeinen vaihtoehto on torrenttaisteluita tai mennä Usenetin pimeisiin vankityrmiin etsimään niitä. MMA on niin suuri kuin se on. On olemassa useita torrent-sivustoja, jotka on omistettu taisteluiden asettamiselle. Olemme havainneet, että tämä foorumi on erityisen hyödyllinen eri torrentien löytämisessä..

Oikeastaan ​​siirtyminen vaihtoehtoiselle torrentisivustolle The Pirate Baylle ja haun käyttäminen osoittaa hanhenmunan usein suurimman osan ajasta, joten foorumeiden käyttäminen näyttää olevan tapa edetä täällä. Varmista vain, että käytät yhtä parhaista VPN-torniin torrentin valitsemiseksi ennen sinua mennä.

johtopäätös

Ja siellä se on, useita tapoja katsella UFC: tä verkossa eri vaikeusjärjestyksessä ja ärsyttävästi. Vaikka ottelun löytäminen ei ole vaikeaa, se joko vahingoittaa moraalia tai lompakkoasi, se on sinun tehtäväsi, minkä kipun kanssa voit parhaiten elää.

Katsotko säännöllisesti MMA-tapahtumia verkossa? Onko sinulla ajatuksia siitä, mistä olemme puhuneet täällä? Haluaisimme kuulla sinusta, jätä kommenttisi alla olevaan kenttään. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map