Kuinka asentaa fuusio Kodiin

Kodi on loistava tapa suoratoistaa ja katsella kaikkia suosikkielokuvasi, TV-ohjelmasi ja musiikkitiedostojasi. Olemme kirjoittaneet artikkelin Kodin käytöstä aiemmin, mutta nyt puhumme Fusionin asentamisesta hallitsemaan tämän suuren palvelun lisäosia..


Kodin ainutlaatuiseksi tekee se, että voit valita satojen lisäosien joukosta ja saada ainutlaatuisen katselukokemuksen. Nämä lisäosat ovat yleensä viihteen alalla, mutta on myös joitain käytännöllisempiä sovelluksia (tosin mitään integrointia minkään parhaan pilvitallennuspalveluiden tarjoajan kanssa).

Koska Kodi on avoimen lähdekoodin työkalu (vielä täysin laillinen), yli 500 kehittäjää on tähän mennessä työskennellyt sen ominaisuuksien parantamiseksi. Vielä tärkeämpää on, että he ovat keksineet suuren määrän lisäosia, jotka antavat sinulle pääsyn suoratoistetun ääni- ja videosisällön koko universumiin, joten sinun ei tarvitse sekoittaa Netflix VPN -sovelluksia..

Ennen kuin puhumme lisäosista ja siitä, mitä he voivat tehdä, sinun on tiedettävä Fusionista, Kodin lisäosien hallinnasta..

fuusio

Kodi-lisäosien villiin maailmaan pääsemiseksi tarvitaan Fusion. Oletus Kodi tulee vain pienellä luettelolla virallisista lisäosista, ja nämä tuskin naarmuttavat käytettävissä olevan pinnan. Itse asiassa tämä virallinen luettelo kaipaa parhaita Kodi-lisäosia, kuten Exodus, Genesis ja Elysium.

Saadaksesi nämä parhaat lisäosat ja myös hyödyntääksesi Kodin kaikkia ominaisuuksia, tarvitset lisäosien hallintaohjelman, kuten Fusion, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin erilaisiin Koden käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin..

Katsotaanpa, kuinka Fusion asennetaan.

Kuinka asentaa fuusio Kodiin

Tässä on vaiheittainen ohje tämän lisäosien hallintaohjelman asentamisesta.

 • Siirry aloitusnäyttöön ja valitse ”järjestelmä > “Tiedostonhallinta”
 • Napsauta tiedostonhallinnan sisällä vaihtoehtoa, jonka nimi on “add source;” Tämän pitäisi avata pieni valintaikkuna.


© Jailbroken TV

 • Kirjoita tekstikenttään, jonka otsikko on “Syötä polut tai selaa mediapaikkoja”, http://fusion.tvaddons.ag. Etsi se valintaikkunan yläosasta
 • Valintaikkunan alaosasta löydät tekstilaatikon, jossa on merkintä ”kirjoita nimi tälle medialähteelle”. Lisää tähän “.fusion”. Muista sisällyttää piste ennen sanaa “fuusio”
 • Seuraavaksi paina OK vahvistaaksesi valintasi
 • Palaa nyt aloitusnäyttöön ja siirry kohtaan ”järjestelmä”
 • Tämä avaa asetusten kotisivun ja vasemmassa ruudussa näkyy muutama vaihtoehto, kuten “ulkonäkö”, “video”, “TV” ja niin edelleen
 • Valitse lisäosat näistä vaihtoehdoista
 • Tämä avaa lisäosien näytön ja valitse tässä asennusvaihtoehto Asenna zip-tiedostosta
 • Tämä avaa jälleen erilaisia ​​vaihtoehtoja oikeanpuoleisessa ruudussa. Valitse tästä “.fusion”
 • Siirry kansioihin .fusion sisällä ja kaksoisnapsauta kansiota nimeltä “start-tästä”
 • Seuraavaksi valitse ”plugin.program.addoninstaller.zip” ”Käynnistä tästä” -kansiosta
 • Odota muutama sekunti tämän zip-tiedoston lataamiseksi. Saat ilmoituksen, kun olet valmis
 • Palaa aloitusnäyttöön ja valitse tällä kertaa “ohjelmat”
 • Valitse ”Ohjelmat” -ruudusta ”Lisäosien asennusohjelma”
 • Kaksoisnapsauta tätä valintaa ja asennusohjelma suoritetaan
 • Kun käytät sitä ensimmäistä kertaa, se vie muutaman minuutin. Näet jopa viestin, jossa sanotaan “tietokannan luominen”. Älä keskeytä asennusohjelmaa, kun se on käynnissä
 • Kun se on valmis, voit kaikki valita valita pitkästä lisäosien luettelosta

Vaikka tämä prosessi näytti pitkältä, älä tunne pelottelusta, koska Fusionin asennus vie vain muutaman minuutin. Vaiheet ovat melko itsestään selviäviä, ja et voi tehdä virheitä. Se on myös tyhjennysvarma, joten virheille tai virheille ei ole mahdollisuutta.

Fuusion ominaisuudet

Fusion sisältää monia hienoja ominaisuuksia, jotka parantavat yleistä katselua ja käyttökokemusta. Tässä on katsaus joihinkin ominaisuuksiin, jotka tekevät Fusionista suositun Kodi-lisäosien hallintaohjelman.

 • Fusionin suurin hyöty on pääsy, jonka se antaa tonnille lisäosia
 • Fuusio antaa kolmansien osapuolien kehittäjille mahdollisuuden laajentaa sovellustensa kykyä Fusioniin
 • Fusion-asennusohjelman käyttö auttaa vähentämään sovelluksen kokoa, koska sinun ei tarvitse tavoittaa kunkin lisäosan arkistoa.
 • Voit helposti lisätä uusia ominaisuuksia tai mukauttaa Kodi-kokemustasi Fusionia käytettäessä
 • Sen mukana tulee äänenmuokkausominaisuus äänen käsittelemiseen ja tuottamiseen
 • Se antaa pääsyn eri arkistoihin helpottaaksesi uusien lisäosien asentamista tulevaisuudessa
 • Koska Kodi tukee erilaisia ​​tiedostomuotoja ja kuvia, saat enemmän joustavuutta
 • Voit jopa käyttää sitä sähköpostien salaamiseen ja salauksen purkamiseen

Kaikkien näiden etujen ja hienojen ominaisuuksien ansiosta Fusion on epäilemättä suosituin Kodi-lisäosien hallintaohjelma.

Seuraavaksi puhumme joistakin suosituimmista lisäosista, joihin pääset Fusionin kautta.

Suosittuja lisäosia, joita voit käyttää fuusion avulla

Tässä on katsaus suosituimpiin lisäosiin, joista saat nauttia asennetessasi Fusionia.

UK Turkin soittolistat


© Kodi-vinkit

Ison-Britannian Turk-soittolistat ovat toinen siisti lisäosa, jossa on luokkia suoraa televisiota, urheilua, lastenohjelmia, elokuvia, dokumentteja ja muuta varten. Sillä on ainutlaatuinen asettelu, joka tuo varmasti hymyn kasvoihin.

Ulkonäkönsä lisäksi se on korkea käytettävyys. Toisin kuin muut lisäosat, sinun ei tarvitse etsiä hyvää syötettä palvelinluettelosta. Sen sijaan sinun tarvitsee vain tehdä yhdellä napsautuksella toistaaksesi haluamasi sisältö.

maastamuutto

Exodus on yksi eniten käytettyjä Kodi-lisäosia siellä, koska se antaa sinulle pääsyn kaikkiin televisio-ohjelmiin ja elokuviin kuviteltavissa. Monille ihmisille se on kokonaisvaltainen suoratoisto kaikkien heidän suosikkisisällöstään. Se etsii tonni kirjastoja, ja tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon parempi kuvaus löytää mitä haluat.

feeniks

Phoenix on uusi nouseva lisäosa, joka sisältää paljon sisältöä, kuten elokuvia, TV-ohjelmia, lasten osastoja ja urheilua. Se on mukava kirjasto, ja tekijät varmistavat, että uusia lähteitä päivitetään siihen jatkuvasti. Phoenixiin on osallistunut useampi kuin yksi, ja tästä syystä tämä lisäosa on loistava lähde löytääksesi haluamasi stream.

Zen

Zen on lisäosa, joka on samanlainen kuin Exodus, mutta mukana on paljon enemmän asetuksia ja osioita. Upea ominaisuus on, että voit jopa tallentaa suosikkisisältösi osioon nimeltä “oma luettelo”. Toiminnallisuudessaan se on samanlainen kuin Exodus, koska se antaa sinulle pääsyn monenlaisiin streamiin ja esityksiin. Se antaa sinulle jopa palvelinluettelon, josta voit valita.

SportsDevil


© HTPCBeginner

SportsDevil, kuten nimestä voi päätellä, on lisäosa urheilun harrastajille. Se lähettää sekä live-otteita että nauhoitettuja otteluita. Urheilun lisäksi se lähettää myös monia muita live-sisältöjä lastenohjelmista uutiskanaviin ja kaikkeen väliseen.

Nämä virrat eivät kuitenkaan välttämättä toimi, varsinkin jos liian monet ihmiset yrittävät suoratoistaa sitä samanaikaisesti.

SUOLAT

SALTS, joka tarkoittaa ”Stream All The Sources”, on mielenkiintoinen lisäosa arsenaaliin.

Rakastat tätä lisäosaa, jos olet piratismin vastainen harrastaja, koska sillä on mahdollisuus käyttää maksullisia palveluja, nimeltään Real Debrid Accounts. Kun maksat, videon laatu on myös paljon parempi.

Siellä on myös ilmainen versio, vaikka se on hiukan enemmän osuma ja kaipaaminen.

johtopäätös

Lyhyesti sanottuna, Fusion on kätevä lisähallintaohjelma, jonka avulla on helppo lisätä laaja valikoima erilaisia ​​lisäosia Kodi-laitteeseesi. Nämä lisäosat tuovat mukanaan kaiken nykyisen saatavilla olevan sisällön, joten voit rentoutua ja nauttia suosikki-ohjelmistasi ja elokuvasi.

Kerro kokemuksistasi Fusionin ja Kodin erilaisista lisäosista alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map