Kuinka asentaa Elysium Kodiin

Jotta saat täyden kokemuksen Kodista, sinun on asennettava joitain epävirallisia lisäosia. Jotkut muuttavat käyttöliittymän ulkoasua ja toiset, ja toiset antavat sinulle pääsyn massiiviseen virtaussisällön kirjastoon. Elysium sopii jälkimmäiseen luokkaan.


Se on palvelu, joka löytää ja suoratoistaa torrentteja verkosta. Elysium on myös yksi parhaimmista Covenant-vaihtoehdoista, jolla on ollut myöhään vaikeuksia löytää kotia arkistosta. Elysium tekee samanlaisella ulkoasulla ja tunteella kaiken mitä Covenant tekee.

Ennen kuin sukellamme oppaan toimintaan, olemme hylättyjä muistuttamatta sinua siitä, kuinka tärkeää on suojata itsesi VPN: llä, kun käytät Elysiumia tai mitä tahansa muuta epävirallista Kodi-lisäosaa. Yhden käyttämättä jättäminen antaa muiden helposti seurata IP-osoitteitasi ja asettaa sinut vaaraan tällä laillisella harmaalla alueella. Varmista, että tutustu suosikkeihimme parhaalle Kodi-VPN: lle, jotta voit pitää itsesi suojassa.

Elysiumin asentaminen Kodiin on seuraava: Jos haluat tietää kaiken muun, mitä Kodista tiedetään, paitsi, tarkista täydellinen Kodi-oppaamme.

Ota tuntemattomat lähteet käyttöön

Sinun on avattava Kodi ylös, jotta lisäosat voidaan asentaa tuntemattomista lähteistä. Tämä on mikä tahansa epävirallinen lisäosa, joten varmista, että suoritat alla olevat vaiheet tarkistaaksesi, onko tämä asetus käytössä vai ei..

Käynnistä ensin Kodi ja napsauta ”asetuskuvaketta”. Se näyttää hampaalta.

Siirry ”järjestelmäasetuksiin”. Se on viimeinen vaihtoehto toisella rivillä.

Vie osoitin lisäosien päälle ja varmista, että ”tuntemattomat lähteet” on merkitty oikealle.

On erittäin tärkeää, että et kiiltele tätä vaihetta, koska se aiheuttaa päänsärkyä myöhemmin, kun yrität asentaa lisäosaa. Tarkista aina, että tämä on käytössä, ja säästä vaivaa.

Asenna Elysium

Olet nyt valmis asentamaan Elysiumin. Palaa takaisin asetussivulle ja napsauta ”tiedostohallinta”. Se on viimeinen vaihtoehto viimeisellä rivillä.

Napsauta vasemmanpuoleisessa sarakkeessa Lisää lähde. Sen tulisi olla luettelon viimeinen vaihtoehto.

Näyttöön tulee erillinen ikkuna. Napsauta ”” avataksesi osoiterivin.

Kirjoita osoitepalkkiin ”http://noobsandnerds.com/portal”. URL-osoite on kirjoitettava täsmälleen kuten se on kirjoitettu. Jos URL osoittaa sinulle ongelmia, vaihtoehto on ”http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/”.

Napsauta “OK” ja osoiterivi sulkeutuu. Kirjoita lähteelle nimi (kuten “noobsandnerds”) ja napsauta OK uudelleen.

Jatkamme takaisin, kunnes saavut Kodi-aloitusnäyttöön. Napsauta sivurivin Lisäosat-valikkoa.

Napsauta sivupalkin yläosassa olevaa ”add-on selain” -painiketta. Se näyttää avoimelta laatikolta.

Napsauta luettelossa ”asenna zip-tiedostosta”.

Etsi lähde, jonka mainitsit aiemmin. Tätä opetusohjelmaa varten se on ”noobsandnerds”.

Napsauta arkiston zip-tiedostoa. Kirjoittamishetkellä se on nimeltään ”repository.noobsandnerds-2.3.3.zip”, mutta se saattaa olla hiukan erilainen asennettavan arkiston version mukaan.

Odota muutama sekunti ja saat ilmoituksen ”lisäosa käytössä”. Kun se tulee näkyviin, napsauta “asenna arkistosta”.

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun asennat arkiston, noobsandnerds istuu virallisen Kodi-repo-alla. Kummassakin tapauksessa napsauta luettelossa noobsandnerds-arkistoa.

Napsauta arkiston sisällä ”videon lisäosat”.

Sisällä on melko vähän lisäosia. Etsi “Elysium” ja napsauta sitä.

Näyttöön avautuu näyttö, jossa on lisäosan kuvaus ja kuvake. Napsauta “asenna” alariviltä.

Odota samaa ”lisäosa käytössä” -ilmoitusta, ja Elysium on käyttövalmis. Sisältä löydät massiivisen kirjaston, joka sisältää sekä elokuvia että TV-ohjelmia. Luokat helpottavat navigointia, mutta voit myös käyttää hakua.

Vaikka Elysium saattaa listata elokuvia tai TV-ohjelmia, se ei välttämättä tarkoita, että suoratoisto on tällä hetkellä saatavana. On aina hyvä idea antaa Elysiumin hankkia lähteitä ennen toiveidesi kasvattamista, varsinkin jos elokuva on edelleen teattereissa.

Korjaa virheen ”Riippuvuuden asentaminen epäonnistui”

Saatat kohdata virheen, jossa sanotaan, että “riippuvuuden asentaminen epäonnistui”, kuten tein tämän opetusohjelman parissa. Tämä virhe johtuu siitä, että Kodi ei löytänyt URLResolver-lisäosaa, josta kaikki epäviralliset suoratoisto-lisäosat riippuvat.

Jos sait tämän virheen, ensimmäinen vianetsintävaihe on poistaa säilytystilat, joita ei enää ylläpidetä. Katso asennetut asiat seuraavasti:

 • Napsauta kotisivun ”lisäosat”
 • Siirry ”lisäosini”
 • Napsauta ”lisävarasto”

Näet sisällä kaikki tällä hetkellä asennetut arkistot. Käy läpi ja poista kaikki käytöstä, kunnes Elysium asentuu. Minun tapauksessani Ares Wizard, Super Repo ja Colossus olivat aiheen aiheita.  

Jos sinulla ei ole asennettu muita tallennustiloja tai jos se ei korjannut ongelmaa, sinun on asennettava URLResolver-lisäosa manuaalisesti zip-tiedoston avulla. Noudata näitä vaiheita:

 • Lataa URLResolver-zip-tiedosto. Napsauttamalla tätä linkkiä aloitetaan lataus heti
 • Siirry Kodissa ”lisäselaimeen” > asenna zip-tiedostosta ”
 • Etsi hakemisto, josta olet ladannut URLResolver
 • Valitse sisällä ”script.module.urlresolver-x.x.x.zip”

Kuten kaikki muutkin lisäosat, odota ilmoitusta ja yritä asentaa Elysium.

Korjaa Broken Elysium -selaaminen

Saatat huomata, että Elysium ei lataa mitään luokkaa sen sisällä, vedä latauskuvaketta ylöspäin, mutta vie sinut minnekään. Tämä on yksinkertainen ongelma TMDB-pesurilla, joka löytää metatiedot Elysiumin sisällöstä.

Korjataksesi sinun on päivitettävä TMDB: n API-avain. Noudata näitä vaiheita:

 • Avaa ”Elysium”
 • Napsauta ”työkalut”
 • Etsi asetukset: tilit
 • Napsauta “api-avain”
 • Kirjoita ”da53492e6286553dccb57d74282b3737”

Tämä avain toimii kirjoitusajankohdasta lähtien. Vaikka on epätodennäköistä, että se ei toimi tulevaisuudessa, se on aina mahdollista, joten pidä tämä mielessä, jos tämä ei toimi sinulle.

johtopäätös

Elysium on upea kaikille elokuvien tai TV-ohjelmien ystäville. Löydä kaikkea vanhoista suosikeista elokuviin, jotka ovat edelleen teattereissa, eniten HD-muodossa. Nopea pesuri ja helppokäyttöinen käyttöliittymä tekevät siitä erinomaisen valinnan sisällön suoratoistolle Kodissa.

Vaikka Kodi on laillinen, piratismi ei ole. Saatat pirata sisältöä, kun käytät Elysiumia, ja sinun on kohdeltava sitä vastaavasti. Emme suosittele merirosvousta, mutta riippumatta siitä oletko sinulla vai ei, on ensiarvoisen tärkeää, että sinulla on VPN käynnissä, kun käytät Elysiumia yksityisyyden suojaamiseksi. Tutustu parhaimpiin VPN-palveluihimme, jos sinulla ei vielä ole niitä.

Jos haluat lisää Kodi-sisältöä, tutustu myös Kodi-arkistoomme. Meillä on oppaita, luetteloita ja paljon muuta, kuten kuinka asentaa Kodi Rokuun ja käsitellä Kodi-puskurointiasioita.

Oletko käyttänyt Elysiumia? Kerro meille kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map