Kuinka asentaa Covenant Kodiin

Vaikka Netflix, Amazon ja Hulu ovat hienoja, ne eivät kata kaikkia suoratoistokantoja. Jos kuten minä, olet täyttänyt luettelosi (jota ei koskaan täytetä) ja haluat silti katsoa jotain muuta, sinun on asennettava Covenant Kodiin..


Kodi, jos et ole koskaan kuullut siitä, on ilmainen, avoimen lähdekoodin mediasoitin, joka on suunniteltu toimimaan Androidin, Windowsin ja useiden älykkäiden TV-käyttöjärjestelmien kanssa. Itse Kodia käytetään tallentamaan jo omistamaasi mediaa, mutta se ei ole kovin hauskaa.

Kodi tulee mielenkiintoiseksi lisäysten ja erityisesti Covenantin kanssa. Tämä laajennus löytää elokuvien ja TV-ohjelmien torrentteja Internetistä ja suoratoistaa niitä. Joskus voit löytää jopa tekstitettyjä elokuvia, joita ei ole vielä julkaistu maassasi. Huomaa kuitenkin, että vaikka Kodi on laillinen, piratismi ei ole, joten muista suojata yksityisyyttäsi.

Exodus vs. liitto

Ennen liittoa Exodus oli suosikki elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistossa. Exodusta ei enää päivitetä, mutta Covenant on täsmälleen sama asia ja sitä ylläpidetään edelleen. Ajattele sitä kuten Exoduksen viimeisin versio, joka tekee kaikki ohjeet Exoduksen asentamiseen Kodiin vanhentuneiksi.

Covenant ei kuitenkaan ole virallinen lisäosa Kodille ilmeisistä syistä. Asennus voi viedä hetken, joten halusimme auttaa sinua helpottamaan prosessia. Huolimatta siitä, että Kodi kattaa useita eri alustoja, prosessi on sama, joten älä kiinnitä liikaa huomiota siihen, mitä laitetta käytät.

Kuinka asentaa Covenant Kodiin

Ennen kuin aloitat, kannattaa ehkä varmistaa, että käytät jotakin parhaista VPN-ratkaisuistamme Kodi-valitsimille, koska muuten voi joutua juridisiin ongelmiin..

Ota tuntemattomat lähteet käyttöön

Ennen kuin voimme saada Covenantin, meidän on sallittava Kodin asentaa tuntemattomista lähteistä tulevia lisäosia, koska Covenantia ei tueta virallisesti. Kodi-versiosta riippuen tämä saattaa olla oletuksena käytössä, mutta opastamme sinut vaiheiden läpi, jotta voit tarkistaa.

Tässä opetusohjelmassa käytämme Kodi 17.4: tä, viimeisintä versiota. Jos sinulla on aikaisempi versio, vaiheiden tulisi olla samankaltaisia, vaikka käyttöliittymä olisi hiukan erilainen.

Avaa ensin Kodi ja napsauta asetuskuvaketta. Se näyttää hampaalta.

Siirry seuraavaksi kohtaan “järjestelmän asetukset”, jonka pitäisi olla toisessa rivissä kaikkein oikein vaihtoehto.

Sieltä siirry vain lisäosa-osioon ja varmista, että “tuntemattomat lähteet” -vaihtoehto on oikealla. Ilmestyy ilmoitus, joka varoittaa sinua asentamisesta tuntemattomista lähteistä, mutta tiedämme, mitä teemme. Napsauta vain “kyllä” siinä, ja sinulla on hyvä mennä.

Nyt sinulla on Kodi-asetukset, jotta Covenant voi asentaa oikein. Vaikka se ei välttämättä tunnu tärkeältä vaiheelta, se tekee hämmentävästä prosessista myöhemmin, jos et ainakaan tarkista.

Covenantin asentaminen

Kun olet pystynyt asentamaan lisäosia tuntemattomista lähteistä, siirry takaisin asetusvalikkoon (todennäköisimmin napsauttamalla paeta). Nyt siirrymme “tiedostohallintaan”, viimeisen rivin kolmanteen vaihtoehtoon.

Kaksoisnapsauta tiedostonhallinnan sisällä Lisää lähde -kohtaa vasemmassa reunassa.

Näkyviin tulee ikkuna, jossa kysytään lisäämäsi median polkua. Koska asennamme lisäosan URL-osoitteen kautta, siirry eteenpäin ja napsauta “ei mitään”.

Nyt meidän on käytettävä arkistoa, jonka sisällä on Covenant. Kirjoita näkyviin osoiteriville ”http://mediarepos.org/tco” (täsmälleen kuten täällä on kirjoitettu) ja napsauta “OK”.

Sen jälkeen laskeudut takaisin “Lisää tiedostolähde” ​​-ikkunaan, juuri antamasi URL-osoitteen luettelon yläosaan. Kirjoita nimi “tco” sen alareunaan, johon se pyytää sinua. Se voi olla jo siellä, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään. Napsauta ”OK”, kun olet valmis.

Kun meillä on pääsy arkistoon, voimme nyt asentaa sen ja saada Covenantin. Palaa takaisin aloitusnäyttöön ja valitse ”lisäosat”.

Kun olet siellä, napsauta selainta. Se on yläosassa oleva pyöreä kuvake, joka näyttää avoimelta laatikolta.

Voimme asentaa aiemmin lisäämämme arkiston URL-osoitteeseen. Napsauta vaihtoehtoluettelossa ”asenna zip-tiedostosta”. Sen pitäisi olla neljäs ylhäältä.

Näkyviin tulee ikkuna, jossa on kansiohierarkia. Napsauta tuotetarraa “tco”.

Sisällä pitäisi olla kaksi tuotetta. Napsauta ”-SmashRepo-.zip”. Hetken tai kahden kuluttua Kodin oikean yläkulmaan ilmestyy lisäilmoitus. Muista odottaa, kunnes ilmoitus tulee näkyviin, ennen kuin jatkat.

Kun ilmoitus tulee näkyviin, valitse laajennusnäytöltä ”asenna arkistosta”.

Kun olet sisällä, näet kaikki tällä hetkellä asennetut arkistot. Napsauta “-SMASH Repo”.

Varasto sisältää kaikenlaisia ​​lisäosia, mutta haluamme Covenantin. Napsauta yläasetusta, nimeltään ”lisävarasto”.

Napsauta tässä kansiossa ”colossus repository”. On myös toinen vaihtoehto nimeltään “colossus-kirjastojen arkisto”, mutta se ei ole mitä etsimme.

Napsauta sen jälkeen ”asenna” -painiketta kuvakkeiden alareunassa. Sen pitäisi olla melko helppo löytää, koska se on ainoa vaihtoehto, joka ei ole harmaana. Odota samaa lisäosan asennettua ilmoitusta ja jatka sitten.

Kun ilmoitus on ilmestynyt, palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön. Tästä eteenpäin on tärkeää palata arkiston asennukseen, joten annamme vaiheet todella nopeasti.

 • Siirry Kodi-aloitusnäyttöön
 • Napsauta “lisäosat”
 • Napsauta selainta (avaa ruudun kuvake)
 • Valitse ”asenna arkistosta”

Jos tarvitset kuvakaappausviittauksia yllä oleviin vaiheisiin, menimme prosessin läpi opetusohjelmassa aiemmin. Kun olet saavuttanut tämän pisteen, napsauta ”colossus repository”.

Napsauta sen sisällä ”videon lisäosat”, jonka tulisi olla alhaisin vaihtoehto.

Vieritä luetteloa alas ja löydä ”Covenant”.

Napsauta seuraavassa näytössä ”asenna”, jälleen ainoa vaihtoehto, joka ei ole harmaana.

Sen jälkeen odota vain lisäosan asennettua ilmoitusta ja Covenant on valmis lähtemään. Kun olet valmis, voit käyttää sitä videon lisäosavalikosta.

johtopäätös

Kodi on loistava monista syistä, joista vähäisimpiä on liitto. Se on kuin Netflix, paitsi että melkein kaikki (jopa geoblokattu sisältö) on käytettävissä. Asennuksen jälkeen on vaikea perustella Netflix-tilausta, paljon vähemmän kaapelilaskua.

On kuitenkin olemassa riskejä. Koska streaming torrentteja verkossa, sinun kannattaa pitää itsesi suojassa. Harkitse Internet-yhteytesi turvaamista parhaimpiin VPN-palveluntarjoajiimme, jos et vielä ole, ja lue torrentin riskeistä artikkeli vaihtoehtoisista torrent-sivustoista.

Käytätkö Kodia? Kerro meille alla olevissa kommenteissa; Kiitos, että luit. Jos et halua käyttää Kodia, mutta haluat silti enemmän Netflix-tilaukselta, tutustu parhaaseen Netflix-VPN-artikkeliimme. Jos Kodi itse aiheuttaa sinulle ongelmia, lue myös koko Kodi-oppaamme.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map