Kodin paras VPN vuonna 2020

Kodi on avoimen lähdekoodin mediakeskusalusta, jolla on erityinen kiinnostus suoratoistoon; Suoratoisto tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Kodi on rikas piratismi, ja vaikka sen aiottu käyttö ei kuulu tähän luokkaan, niin monet käyttäjät laskeutuvat sinne. Voit kuitenkin välttää nämä juridiset ongelmat millä tahansa parhaimmalla Kodi-VPN: llämme.


VPN: n koko teho valjastetaan, kun se yhdistetään Kodiin. Lisäosat, kuten Covenant tai Elysium, sisältävät elokuvien ja televisio-ohjelmien kirjaston, jotka kaikki ovat suoratoistettavissa välittömästi. Vaikka se näyttää tarpeeksi viattomalta, osallistut silti laittomaan toimintaan riippumatta siitä, kuinka fiksut keinot ovat.

Lakimies ei ampu sinulle tekijänoikeuksien loukkauskirjettä postissa, kun käytät VPN: ää, ja se on selvä etu, mutta on myös muita. Esimerkiksi parhaat Kodi-urheilulisäosat sisältävät pelejä ympäri maailmaa. Alueesi perusteella et ehkä voi katsella näitä pelejä tai kertoa koskaan asiasta.

Yritykset käyttävät geoblockingia, kuten sen tiedetään, estämään yhtä maata pääsemästä toisen sisällölle. Netflix näyttää House of Cards -palvelun vain tietyissä paikoissa, ja muiden kuin Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaat ovat lukittuina BBC iPlayer -sovelluksesta.

VPN kiertää näitä lohkoja. Näkyvän sijaintisi sijaan voit muodostaa yhteyden mihin tahansa verkon palvelimiin näyttääksesi sen sijaan. Parhaimmilla VPN-palveluntarjoajilla on laaja valikoima palvelimia ympäri maailmaa, jotka antavat pääsyn sisältöön ulkomailla.

Seuraavien parin tuhannen sanan aikana opastamme sinut Kodin parhaiden VPN-verkkojen läpi ja miksi sinulla on oltava sellainen. ExpressVPN on VPN-arvostelujemme paras, jotta voimme välttää geoblokkeja samalla kun ylläpidetään tasaista virtaa, joten katso tarkkaan sitä, kun valitset sinulle sopivan vaihtoehdon..

Kodi 2020: n viisi parasta VPN-verkkoa

Mikä tekee VPN: stä parasta Kodille

Voit valita minkä tahansa vanhan VPN: n ja olla matkalla, mutta törmäät todennäköisesti joihinkin ongelmiin. Näet, että VPN: t saavuttavat Internet-nopeutesi, kun muodostat yhteyden niihin, riippumatta siitä, kuinka hyvä palveluntarjoaja on, ja se ei sovi Koden kanssa.

Lisäosat hankaavat pyykkilistaa lähteistä, jokaisella luotettavuus on jatkuvasti heikkoa, joten et voi tietää, latautuuko tietty virta nopeasti vai ei. Sinun on käytettävä nopeinta mahdollista VPN: ää Kodin kanssa, ellet nautti pyörivää ympyrää koko päivän.

Yleensä tämä tarkoittaa laajaa palvelinverkkoa, jolla on myös toinen merkittävä etu Kodille: voit ohittaa geoblokit vain, jos sijainnissa, jota yrität huijata, on palvelin. Jos haluat Rugby Zimbabwesta, sinun on muodostettava yhteys palvelimeen Etelä-Afrikassa.

Tärkeintä on kuitenkin, että pidimme turvallisuuden mielessä. VPN: n on tarkoitus suojata sinua, jos Kodia käytettäessä syntyy oikeudellisia kiistoja. Se on pukeutunut eri tavalla, mutta suoratoisto Kodin kanssa on edelleen piratismia.

Tämän takia varmisimme, että jokainen palveluntarjoaja noudattaa tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä, joten et ole kirjautunut siitä, että olet koskaan muodostanut yhteyden. Menet täysin incognito-tilaan, jotta voit suoratoistaa, kun lakimiehet keskustelevat siitä, onko Kodi laillista vai ei.

1. Kodi: n paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN on paras VPN melkein kaikesta (mukaan lukien paras Netflix-VPN, jos laillisuus on ongelma) ja Kodi ei ole poikkeus tästä. 94 eri maan palvelimet tekevät geoblokeista helpon ohittaa ja sijoitetaan kätevästi maailman mediakeskuksiin. Se on kallis, mutta tarjoaa kaiken mitä haluat Kodin VPN: ltä.

Nopeus on kuitenkin vaikuttavin. Havaitsimme korkeintaan 10 prosentin nopeuden laskun kytkettäessä. Se on valtavaa Kodille, etenkin tavoitteena tasainen 1080p-virta. ExpressVPN: n avulla et todennäköisesti huomaa eroa.

Sivun varmuuskopiointiin on myös massiivinen palvelinverkko. Voit suoratoistaa kaikkia haluamiasi kansainvälisiä urheilulajeja tai löytää uusimman Marvel-elokuvan korealaistetun version ilman huolta sijainnista.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Palvelusta on kuitenkin paljon muuta. Jokaiseen suunnitelmaan sisältyy mobiili- ja työpöytäsovelluksia, joten voit salata kaikki yhteydet. Kodi: lle on sovellus, jonka voit asentaa suoraan laatikkoon tai yhden reitittimeen koko lähiverkon liikenteelle..

Yrityksen kotipaikka on Ison-Britannian Neitsytsaaret ja se on paras salausyritys. Jopa Kiinassa, jossa VPN-tunnistusmenetelmät ovat edistyneitä, ExpressVPN lentää tutkan alla.

Yhdistä tämä tiuhaan kirjautumattomuuskäytäntöön ja olet suojattu kaikenlaisilta syytteiltä tekijänoikeusrikkomusten takia.

ExpressVPN on paras parhaista massiivisella palvelinvalinnalla, vahvalla suojauksella ja ilman uhrauksia nopeudella. Techies iloitsee palvelun hinnoista huolimatta mahdollisuuksien määrästä ja huomiota palvelun yksityiskohtiin. Tutustu ExpressVPN-arvosteluumme nähdäksesi kuinka se täydentää VPN-spektriä, tai kokeile vain palvelua itsellesi 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

2. NordVPN

NordVPN vähentää vaihtoehtoja, jotka ExpressVPN: llä on, mutta saavuttamalla alhaisempi hintapiste ja samanaikaisemmat yhteydet. Et saa kattavaa palvelinluetteloa, mutta palvelimia on edelleen 60 eri maassa.

Näissä 60 maassa on yli 5000 palvelinta. Vaikka et optimoi nopeuksia sijainnin perusteella yhtä paljon kuin ExpressVPN, on edelleen paljon vaihtoehtoja geoblokkien kiertämiseksi.

Nopeudet kuitenkin vähenevät palvelimien puutteesta. ExpressVPN takaa enintään 10 prosentin pudotuksen, joten se on verrattavissa kotiyhteytesi. NordVPN voi ylläpitää nopeutta Kodin suoratoistoon ilman videotaukoita, mutta sillä ei ole kykyä tehdä online-pelaamiseen liittyviä tehtäviä..

Erityisesti Kodille palvelu ei aiheuta ongelmia. BBC iPlayer- tai Covenant -suorat tulevat läpi nopeasti ilman taukoja koko ajan, jopa 1080p: ssä, minkä vuoksi Nord on yksi parhaimmista VPN-tuotteistamme myös BBC iPlayerille..

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN kattaa kaikki kansiot Windows-, iOS-, macOS- ja Android-sovelluksilla. Linuxille on sovellus, mutta se on asennettava manuaalisesti, pitkä prosessi, varsinkin jos Linux-koneesi sattuu olemaan reititin.

Olet myös turvassa kaikilta juridisilta kysymyksiltä. NordVPN sijaitsee Panamassa, maassa, jolla ei ole Internet-palveluita koskevaa lakia lokien ylläpitämiseksi, ja se hyödyntää sitä täysimääräisesti. Se pitää tiukkaa kirjautumattomuutta koskevaa käytäntöä ja 256-bittistä AES-salausta varmistaaksesi, että olet suojattu tosiasiassa ja sen jälkeen.

Voit lukea NordVPN-arvosteluamme nähdäksesi, onko palvelu sinulle sopiva, tai vain kokeilla sitä itse. ExpressVPN: llä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, mutta hinta on riittävän alhainen kumpaankin suuntaan.

3. Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) on yksi markkinoiden suosituimmista VPN-vaihtoehdoista nykyään. Siinä on minimalistinen muotoilu, joka antaa aloittelijoille helpon pääsypisteen, ja riittävästi vaihtoehtoja tekijöillekin. Se on myös paras VPN Linuxille erinomaisen asiakasohjelmansa ja sujuvan asennusprosessinsa takia.

Yli 3000 palvelinta sijaitsee 32 eri maassa ympäri maailmaa, joten sinulla ei ole ongelmia navigoida useimmissa geoblokeissa. Vaikka tukikohtia peitetään siellä, nopeudet vievät vähän osuman.

Vaikka ei niin paljon kuin NordVPN. PIA sijoittuu nopeuden suhteen ExpressVPN: n ja NordVPN: n väliin, ottaen silti kunnollisen sukelluksen, mutta ei sellaisen, joka vaikuttaisi suuresti siihen, mitä teet verkossa. Kodi: lle saat edelleen streamit ilman puskurointikysymyksiä suurimman osan ajasta.

Muita syitä, joista pidämme yksityisissä Internet-yhteyksissä

Pääveto on hinta. PIA on kaukana ExpressVPN: n hinnoista jopa viidellä samanaikaisella yhteydellä, maksulla BitCoinin kautta ja rajoittamattomalla kaistanleveydellä. Voit jopa maksaa lahjaksi saamasi kahdeksan Starbucks-lahjakorttia, mikä on hieno tapa tyhjentää suurin osa.

Se asentuu heti, ei sisällä lokitietoja ja suojaa kaikkea mitä teet verkossa. Lue PIA-arvosteluista saadaksesi lisätietoja tai kirjaudu nyt seitsemän päivän rahat takaisin -takuulla.

4. CyberGhost

CyberGhost-verkossa on yli 4000 palvelinta, ja Kodi hyödyntää sitä täysimääräisesti. Palvelimet koskettavat kuutta maanosaa, keskittyen erityisesti Isossa-Britanniassa, joten iPlayer on täysin elinkelpoinen maan ulkopuolella oleville..

Myös nopeudet ovat hyvät. On tärkeää valita palvelin, jolla on mahdollisimman vähän käyttäjiä saadaksesi tasaisen virtauksen Kodin kanssa, mutta huomasimme pieniä ongelmia kummallakin tavalla. Saatat joutua kaivaa vähän enemmän, kun valitset palvelinta, mutta Kodin ylösalaisuus on valtava.

Se käyttää sormenjälkien vastaista järjestelmää, joten mitään tekemistäsi ei voida jäljittää. Selaimen sormenjäljet ​​ovat yksi vaikeimmista seurannan muodoista, etenkin kun Kodissa ei ole vaihtoehtoja. Tämä järjestelmä tarkoittaa, että etäyhteydessä ei mikään ole sidottu sinuun.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

CyberGhost on yksi parhaista yksityisyyden suhteen. He julkaisevat vuosittain avoimuusraportin, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti esimerkiksi lainvalvontakyselyjen ja DMCA-pyyntöjen määrä. Heidän sydämensä on oikeassa paikassa, ja CyberGhostia tulisi kiittää siitä.

Jokaiselle suurelle käyttöjärjestelmälle on sovelluksia, mukaan lukien iOS, Windows, macOS ja Android. Asennus on mahdollista Linuxissa, mutta se on tehtävä manuaalisesti. Vaikka prosessi kestää jonkin aikaa, CyberGhost tarjoaa laajan kirjoitusohjeen, kuinka se tehdään.

Vaikka ExpressVPN: n vaihtoehdot ja PIA: n alhainen hinta eivät tapahdu täällä keskellä, CyberGhost on silti hieno palvelu, joka tarjoaa paljon arvoa Kodille. Voit lukea CyberGhost-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tai siirtyäksesi suoraan takaisin rahojen palautustakuulla.

5. IPVanish

IPVanish osuu suurimmalle osalle oikeista alueista keskittyen voimakkaasti nimettömyyteen, ihanan suunniteltuun käyttöliittymään ja palvelimiin ympäri maailmaa. Se haluaa sinun käyttävän sitä Kodiin. Yksityiskohtaisissa artikkeleissa selitetään, kuinka se asetetaan suoraan laatikkoon.

Tsensuuri on helppo kiertää yli 1000 palvelimen verkolla yli 75 paikkakunnalla. Jokainen merkittävä media-urheilu on saatu kiitosta. Riippumatta siitä, missä olet sijaintisi tai mitä yrität suoratoistaa, voit tehdä sen IPVanishilla.

Erityisesti Kodille IPVanishilla on sovellus Amazonin Fire TV: lle. Koska voit ladata Kodi -sovelluksen sivulle, tämä on yksi helpoimmista tavoista asentaa ja käyttää VPN: tä ilman manuaalista asennusta.  

Muita syitä, joista pidämme IPVanish

Käyttöliittymä on erityisen vaikuttava. Sovellus näyttää kaikki käytettävissä olevat palvelimet ja niiden sijainnit ehdotetuilla vaihtoehdoilla sijaintisi perusteella. Voit silti etsiä ja valita itse suodattimia alueelle, avainsanoille ja muille.

IOS- ja Android-sovelluksissa on upea muotoilu, joka on optimoitu molemmille mobiilialustoille. Täällä on paljon muita VPN-palveluntarjoajia, joista on hienoa nähdä IPVanish.

Hinnat ovat kalliita, mutta IPVanishilla on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, jos haluat hypätä ohjaamoon ja kokeilla palvelua itse. Jos tarvitset vähän enemmän aikaa pohtiaksesi, muista lukea IPVanish-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja siitä, miksi palvelu on niin hyvä.

johtopäätös

Kodin villi-länsi-päivät saattavat pian olla takana, mutta VPN-verkot tarjoavat tavan nauttia streaming-alustasta. Sen ulkopuolella VPN pitää kaiken, mitä teet verkossa, nimettömänä, valtava plus plus Kodin kanssa tai ilman, etenkin osavaltioissa.

Nyt kun sinulla on VPN-keinu, tutustu Kodi-arkistoomme, jossa on oppaita, parhaita luetteloita ja paljon muuta. Mikä VPN-palveluntarjoaja valitsit? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map