DreamHost vs. HostGator Battle It Out vuonna 2020

DreamHost on helposti yksi parhaista tarkistetuista web-hosting-palveluista. Se tarjoaa pitkän luettelon suunnitelmista, joista jokainen tuntuu hyvin pyöristetyltä hinnallaan, erinomaisen nopeuden, erinomaisen turvallisuuden ja edullisen hinnoittelun lisäksi. HostGatorilla puolestaan ​​on muutamia ongelmia, nimittäin yksityisyyden ja nopeuden osastoilla. 


Tässä DreamHost vs. HostGator-vertailussa tulemme näkemään, kuinka ne pinottuvat askel askeleelta eristäen muuttujat, jotka saavat ne loistamaan, ja ne, jotka saavat ne uppumaan. Lopussa tiedät, mikä on paras vaihtoehto sivustosi ylläpitämiselle. Suosittelemme kuitenkin lukemaan tämän oppaan lisäksi DreamHost-arvostelu ja HostGator-arvostelu.

Koska keskitymme lähinnä näihin web-hosting-palveluihin, niiden yleinen sijoitus voi muuttua. Kuten näet DreamHost vs. SiteGround -vertailusta, joskus palvelu, joka on parempi kuin muut markkinat, ei ole parempi verrattuna yksi-yhteen..

Taistelun perustaminen: DreamHost vs. HostGator

Vertailuissamme noudatamme löysästi yksittäisten arvostelujen kriteerejä. ”Löysästi” on tässä operoiva sana, koska tarkistustemme tarkka seuraaminen johtaisi kahdeksankierroksiseen verikylpyyn, joka ei ole vain pitkä, vaan myös epäoikeudenmukainen. Sen sijaan, että painottaisimme yhtä suuresti esimerkiksi hosting-tyyppejä ja nopeutta, olemme tiivistäneet tarkistuskriteerejä. 

Olemme havainneet, että viisi aluetta ovat tärkeitä: ominaisuudet, hinnoittelu, helppokäyttöisyys, nopeus ja turvallisuus. Tuki on myös tärkeää, mutta koska useimmilla verkkoisäntäkoneilla on ainakin kunnollinen tuki, se ei yleensä ole huolenaihe. Jokainen kierros on pisteen arvoinen, ja kumpi web-hosting-palvelu vaatii vähintään kolme pistettä lopussa, se on voittajamme. 

Jokainen kierros alkaa huomautuksilla odotuksistamme kyseiselle perusteelle. Etsimme esimerkiksi päivittäisiä varmuuskopioita ensimmäisessä kierroksessa ja runsasta palautuskäytäntöä toisessa kierroksessa. Seuraavaksi puhumme siitä, kuinka hyvin palvelut täyttivät odotuksemme kyseiselle kierrokselle, ja annamme sitten ajatuksia vertailusta. Viimeinkin julistamme voittajan ja jaamme pisteen. 

Suosittelemme kuitenkin lukemaan jokainen kierros sen sijaan, että vain skannaaan voittajat. Jotkut kierrokset ovat hyvin lähellä, pakottaen meidät arvioimaan, mitkä näkökohdat uskomme olevan tärkeimpiä – arviointi, joka ei välttämättä koske sinua.

1

ominaisuudet

Web-isännät ovat kehittyneet viime vuosina ominaisuuksien suhteen. IPagen ilmaiset mainoshyvitykset näyttävät vanhentuneilta verrattuna Hostingerin edistyneisiin palvelinohjelmistoihin (lue iPage-arvostelu ja Hostinger-arvostelu). Vaikka arvostamme ylimääräisiä herkkuja, ne eivät ole sopiva korvaus sille, jota pidämme tärkeinä ominaisuuksina. 

Näiden ominaisuuksien avulla voit tehdä kolme asiaa: rakentaa, optimoida ja suojata sivustosi. Jokaisella alueella tulisi olla vähintään yksi ominaisuus. Esimerkiksi vankka palvelu tällä kierroksella tarjoaa verkkosivustojen rakentajan, sisäänrakennetun välimuistion ja päivittäiset varmuuskopiot. Vertaillaan mitä DreamHost ja HostGator tarjoavat ominaisuuksien suhteen ja myös kun ne esittelivät nuo ominaisuudet kokoonpanossa.

DreamHost

DreamHost tarjoaa erinomaisen valikoiman ominaisuuksia, jotka sopivat suoraan kolmeen edellä mainittuun alueeseen. Puhumme rakennuksesta minuutissa, mutta optimoimiseksi sinulla on täysi SSD-tallennustila ja välimuisti tietyntyyppisissä isännöinnissä, ja suojaamiseksi sinulla on päivittäiset varmuuskopiot ja ilmainen SSL / TLS-varmenne. 

Vaikka jaetut suunnitelmat esittelevät edelleen paljon ominaisuuksia, WordPress-suunnitelmat erottuvat eniten. DreamHost teki siitä parhaan WordPress-web-hosting-sivuston DreamPress-suunnitelmillamme – hallittuihin WordPress-ratkaisuihin, jotka on rakennettu pilviympäristöön (lue MDDHosting-katsaus toiseen pilvipohjaiseen isäntään). 

DreamPress-suunnitelmiin sisältyy kaikki edellä mainitut ominaisuudet, samoin kuin rajoittamaton CDN, yhden napsautuksen WordPress-lataus, hallitut WordPress-päivitykset ja maksettu versio Jetpackista, joka on välttämätön WordPress-laajennus (kuten voit lukea aloittelijamme oppaasta käyttämään WordPress). 

Niille, jotka eivät tunne WordPressiä, voit käyttää Remixeria, joka on DreamHostin sisäinen verkkosivustojen rakentaja. Vaikka Remixer ei olekaan aivan yhtä hyvä kuin parhaiden verkkosivustojen rakentajien kanssa, se on vakaa tarjous, joka sopii lohkotyyppiseen käyttöliittymään, joka muistuttaa Webnodea (lue Webnode-arvostelu). Myös teeman valinta on vakaa.

Dreamhost-review-remixer

Remixerillä on kuitenkin ainutlaatuinen etu verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin. Voit käyttää erinomaista teemavalintaa ja helppoa vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymää verkkosivustosi suunnitteluun, mutta voit viedä myös kyseisen valmis sivuston WordPressiin. Jos haluat WordPressin joustavuutta, mutta et halua palkata kehittäjää tai ostaa teemaa, Remixer on yksi harvoista tavoista, joilla voit upottaa varpaasi molemmissa maailmoissa. 

HostGator

HostGatorissa on yhtä paljon ominaisuuksia kuin DreamHostissa, mutta ne eivät kata erilaisia ​​suunnitelmia. Sen sijaan, että hajottaisiin hosting-tasoja suorituskyvyn perusteella, HostGator hajottaa ne suurimmaksi osaksi saamiesi ominaisuuksien perusteella, mikä on päivätty käytäntö, jonka olemme nähneet palveluissa kuten Bluehost (lue Bluehost-arvostelu).

Kuten iPage ja JustHost (lue JustHost-arvostelu), myös HostGator kiinnittää huomiota ominaisuuksien puuttumiseen ilmaisilla mainoshyvityksillä ja useilla yhden napsautuksen asentajilla. Emme valita, mutta ne eivät todellakaan ole ominaisuuksia tässä vaiheessa – he ovat odotuksia. Puuttuu SSD-tallennuspaikka suunnitelmien välillä, samoin kuin päivittäiset varmuuskopiot ja välimuisti, jotka sisältyvät WordPress-suunnitelmiin.

Ominaisuuksia, jotka eivät sisälly suunnitelmasi, on saatavana markkinoilla, ja vaikka arvostammekin yhden luukun palvelua, ostoksille, haluamme, että suurin osa ominaisuuksista sisältyy porttiin.. 

hostgator-review-markkinapaikka

Missä HostGator paistaa, on rakennusosastolla. Sinulla on käytettävissään kaksi verkkosivustojen rakentajaa, vaikka yksi niistä on selvästi parempi. Ensimmäinen on HostGatorin sisäinen verkkosivustojen rakentaja, joka (kuten voit lukea Gator-arvosteluistamme) ei ole yhtä vaikuttava. 

Voit myös käyttää Weeblyä sivustosi rakentamiseen. Kuten Weebly-katselmassamme näet, se on vakaa sisällyttäminen mihin tahansa isäntäpakettiin, sopiva tyhjään käyttöliittymään, upeaan teemavalikoimaan ja vankkoihin kolmansien osapuolien integrointeihin. HostGator tarjoaa “connect” -paketin, jonka avulla voit käyttää Weeblyn ilmaista versiota omalla verkkotunnuksellasi. 

Pyöreä yksi ajatuksia

Tämä kierros ei riipu mukana toimitetuista ominaisuuksista, vaan pikemminkin siellä, missä nämä ominaisuudet tulevat saapumaan. DreamHost tarjoaa tärkeimmät perusteet suunnitelmien pohjalta, rakentuen niihin hinnan noustessa. HostGator puolestaan ​​antaa tuskin mitään sinulle huippuluokasta, pakottaen sinut päivittämään kalliin paketin saadaksesi monipuolisen luettelon ominaisuuksista.

Kierros: Ominaisuuksien kohta DreamHostille

DreamHost -logo
HostGator-logo

2

Hinta

Hinnoittelu on monimutkainen aihe verkkoisäntäyrityksille. Vaikka on olemassa poikkeuksia (lue 1&1 IONOS-arvostelu yhdelle niistä), suurin osa palveluista odottaa kassalle, jotta saat selville maksamasi hinnan. Se, mitä mainostetaan pakettina, joka maksaa muutama dollari kuukaudessa, on usein yli 100 dollaria, kun annat maksutietosi. Tämä johtuu siitä, että joudut ostamaan useita vuosia ylläpitoa saadaksesi kunnollisen hinnan. 

Tällä kierroksella tarkastelemme DreamHostin ja HostGatorin määrää, mutta myös sitä, kuinka selkeä tämä hinta on koko kassalle. Lisäksi aiomme vertailla suunnitelmien käytettävissä olevia kestoja ja rahat takaisin -takuita.

DreamHost

DreamHost on halpa yleinen, vaikka se ei välttämättä näytä aluksi näin. Verrattuna palveluun, kuten Hosting24, DreamHostin osuus on korkeampi (lue Hosting24-arvostelu). Uusimisen yhteydessä DreamHost on kuitenkin halvempi kuin suurin osa kilpailusta ja antaa sinulle keston joustavuutta käynnistykseen. Jos etsit halpaa web-hosting-palvelua, DreamHost on varma veto. 

Yhteiset suunnitelmat ovat erittäin vaikuttavia. DreamHost tarjoaa johdantohinnan, joka on alle 3 dollaria kuukaudessa vuodessa tai kolmessa vuodessa, ja korko on 6 dollaria kuukaudessa uusimisesta. Tämä uusimisprosentti koskee myös kuukausisuunnitelmaa, jonka DreamHost tarjoaa onneksi ilman rangaistusta (lue Arvixe-arvosteluista esimerkki isäntästä, joka rankaisee kuukausittaisia ​​käyttäjiä). 

DreamPress-suunnitelmat ovat kalliimpia, mutta silti hieman halvempia kuin Kinsta, jolla on samanlainen ominaisuusjoukko (lue Kinsta-arvostelu). Jos et voi muuttaa 20–30 dollaria hintapistettä, SiteGround on erinomainen budjettivaihtoehto (lue SiteGround-arvostelu).

Mikä erottaa DreamHostin eniten toisistaan, on sen rahat takaisin -takuu. Sinulla on täysi 97 päivää aikaa muuttaa mieltäsi, mikä ylittää vain A2 Hosting -palvelun milloin tahansa rahat takaisin -takuu (lue A2 Hosting-arvostelu). DreamHostin takuu koskee myös kestosta riippumatta. Tämä tarkoittaa, että jos päätät ostaa kuukausittaisen suunnitelman, sinulla on silti kolmen kuukauden pohjoispuolella saada kaikki rahat takaisin. 

HostGator

Vertailemalla HostGatorin hinnoittelutapaa DreamHostin hinnoitteluun osoittaa, että palvelut ovat samankaltaisia ​​hinnoittelussa. Jaetut suunnitelmat alkavat melkein samassa hintapisteessä, ja WordPress-suunnitelmat ovat vielä halvempia HostGatorilla. Ulkonäkö voi kuitenkin olla petollinen, ja se on totta tässä. 

HostGatorin verkkosivustolla luetellut hinnat ovat voimassa vain, jos ostat kolmen vuoden isännöinnin etukäteen. HostGator tarjoaa kuitenkin myös yhden ja kahden vuoden suunnitelmat sekä yhden, kolmen ja kuuden kuukauden suunnitelmat. Mitä lyhyempi kestot, sitä kalliimpi kuukausikorko tulee.

Yhden, kolmen ja kuuden kuukauden suunnitelmat veloittavat uusimisprosentin, joka on 11 dollaria edullisimmasta jaetusta suunnitelmasta. HostGator saattaa antaa sinulle hyvän osuuden alkuperäisellä aikavälilläsi, mutta olet korvaamassa sitä pitkällä tähtäimellä. Lisäksi alennuksen saamiseksi sinun on ostettava paljon isännöintiä, mikä merkitsee huomattavia etukäteiskustannuksia. 

Onneksi rahat takaisin -takuu ei ole huono. HostGator tarjoaa 45 päivää palautusta, joka on enemmän kuin useimmat isännät. Silti se on vähemmän kuin DreamHost ja InMotion Hosting, joista jälkimmäinen antaa sinulle täydet 90 päivää (lue InMotion Hosting-arvostelu).

Pyöreä kaksi ajatusta

Kuten kierros, tämäkin on melko selvä. HostGator on uusimisesta kalliimpi ja pakottaa sinut ostamaan monen vuoden isännöinnin saadaksesi kohtuullisen hinnan. DreamHostilla on yksinkertainen hinnoittelujärjestelmä, joka maksaa noin puolet niin paljon uusimisesta ja antaa sinulle joustavuuden keston suhteen ilman rangaistusta.

Kierros: Hintapaikka DreamHostille

DreamHost -logo
HostGator-logo

3

Helppokäyttöisyys

Kaikilla web-hosting-arvosteluillamme ostamme suunnitelman inkognito, jotta voimme kokea sen samalla tavalla kuin sinä. Se alkaa laskeutumisella sivustolle, selaamalla käytettävissä olevien suunnitelmien luetteloa, valitsemalla suunnitelma ja suorittamalla kassalla. Tällä kierroksella tarkastelemme kuinka helppoa on ostaa suunnitelma ja perustaa verkkosivusto DreamHostin ja HostGatorin avulla.

DreamHost

DreamHost tekee suunnitelman löytämisestä ja valitsemisesta yksinkertaisen. Verkkosivusto on moderni ja intuitiivinen, ja jokainen tuotesivu tarjoaa vaihtoehdon kuukausittaisten ja vuotuisten hintojen näkemiseen. Kun olet valinnut suunnitelman, sivusto vie sinut kolmannen osapuolen kassalle, joka saa Namecheapin monivaiheisen kassan häpeään (lue Namecheap-arvostelu). 

Kassanprosessi ei myöskään pommitse sinua lisäosilla tai lisäpalveluilla. Se kysyy keston, jonka haluat ostaa, ja vähän muuta, jolloin koko prosessi tuntuu vaivattomalta. Suoritettuaan maksun siirryt suoraan salasanan luontisivulle, joka on parempi kuin sähköpostin lähettäminen kirjautumistietojesi kanssa (lue LunarPages-arvostelu meidän oppiaksesi miksi). 

Viimeinkin voit kirjautua sisään. DreamHost käyttää patentoitua ohjauspaneelia, joka yhdistää tilin ja verkkosivuston hallinnan yhteen paikkaan. Tästä huolimatta siitä puuttuu Pagelyn ja Kinsan kanssa nähtyjen ohjauspaneelien hienovaraisuus. DreamHostin ohjauspaneeli on enemmän kuin Midphase, joka esittelee kaikki käytettävissä olevat palvelut vasemman reunan valikon kautta (lue Midphase-arvostelu).

Dreamhost-review-ohjauspaneelin

Sen sijaan, että keskittyisit pelkästään ostamiin palveluihin, DreamHost sisältää välilehdet jokaisesta tarjoamastaan ​​palvelusta. Et omista palveluitasi, jotka ovat niiden ostamista koskevia ilmoituksia, mikä johtaa paisutettuun käyttöliittymään. Toisin sanoen, haluamme, että kaikki on saman katon alla, joten on vaikea syyttää DreamHostia.

HostGator

HostGator esittelee joitain ongelmia kassan aikana, ei siksi, että kassalla on vaikeaa, vaan siksi, että sinun on oltava valppaana, jotta et maksa liikaa tilaustasi. Kuten toisessa kierroksessa mainittiin, HostGator antaa sinulle koron kolmeksi vuodeksi. Lisäksi se valitsee ennakkoon useita lisäosia kassan aikana, mikä on ärsyttävää. 

Kun olet suorittanut maksun, HostGator lähettää sinulle useita sähköposteja, joista yksi sisältää kirjautumistietosi. Tämä toimitusmenetelmä aiheuttaa joitain ongelmia. Jos asiakkaalla ei ole salattua yhteyttä, sähköposti saapuu suojaamattomaan yhteyteen, mikä tarkoittaa, että keskellä oleva hyökkäys voi paljastaa tilisi likaiset tiedot. Lisäksi meille lähetetty salasana ei toiminut. 

Voit kuitenkin unohtaa nämä viat nopeasti, kun laskeudut kojelautaan. HostGator käyttää muunnettua cPanelia, joka on parhaan web-hosting-palvelun arvoinen, cPanel-oppaan kanssa, yhdistämällä tilin- ja isännöinnin hallinta yhden katon alla tavalla, joka on vieläkin paremmin erotettavissa kuin DreamHost.

hostgator-review-cpanel

Voit siirtyä kauppapaikalle ostamaan lisäpalveluita, pääsemään tukeen vasemmalla puolella olevalla palkilla ja hallitsemaan verkkotunnuksiasi samalta näytöltä. Jos haluat syventää yksityiskohtia, HostGator tarjoaa täyden version cPanelista. HostGatorin kojetaulu tuntuu kuin DreamHostin toinen versio. Se on tiiviimpi, tehokkaampi ja paremmin optimoitu.

Kolme kierrosta

DreamHost on suoraviivainen kassaprosessi, kun taas HostGator pitää sinut jaloillasi valitsemalla ennalta keston ja joitain lisäosia. Tästä huolimatta ohjauspaneeli on tässä merkittävämpi. Ne ovat kaiken kaikkiaan hyvin samankaltaisia, mutta HostGator tuntuu hienostuneemmalta, mikä riittää laittamaan sen taululle ensimmäistä kertaa.

Kierros: HostGatorin helppokäyttöisyys

DreamHost -logo
HostGator-logo

4

Nopeus ja käyttöaika

Mittaamme nopeutta ja käyttöaikaa kahdella työkalulla: Pingdom Speed ​​Test ja Load Impact. Tasapuolisten toimintaedellytysten varmistamiseksi testien aikana käynnistämme sivuston edullisimmalla jaetulla suunnitelmalla ja asentamalla tyhjän WordPress-kopion. Tällä tavoin voimme eliminoida muuttujat ja eristää web-palvelimen suorituskyvyn yksin.

DreamHost

DreamHost esiintyi hyvin nopeustestauksissamme, vaikka olemme nähneet nopeampia isäntiä. Se sai 90 pistettä 100: sta Pingdomista, mikä viittaa siihen, että verkkoisäntä häiritsee paljon latausnopeutta. Vertailun vuoksi Bluehost sai 94 pistettä 100: sta ja A2 Hosting ja SiteGround 96 pistettä. 

Dreamhost-review-speed-testi

Kun selaat yllä olevaa kuvaajaa, voimme nähdä, että suurin osa latausajasta – joka oli vain sekuntia pidempi – johtui “odota” -mittarista. Se tarkoittaa, että selain odottaa vastaanottavan tietoja palvelimelta. Kun otetaan huomioon halvin jaettu suunnitelma, se ei sisällä välimuistia, joka sisältyy DreamPress-suunnitelmiin, mikä on todennäköisin syyllinen.

Kuormitusvaikutuksella oli parempia tuloksia. Käytämme tätä työkalua stressiäkseen palvelinta lähettämällä 50 virtuaalista käyttäjää viiden minuutin kuluessa. Tänä aikana otamme huomioon kunkin käyttäjän reaktioajan sekä kaikki käyttämättömät pyynnöt. DreamHostissa oli kohtuullinen taso epäjohdonmukaisuutta, vaikka se oli kaukana kammottavasta esityksestä, jonka GreenGeeks-arvostelumme totesi.. 

Dreamhost-review-kuorma-vaikutus

Testauksemme aikana meillä oli 100 prosenttia käyttöaika. DreamHost on kuitenkin suojannut, jos sinulla on seisokkeja. Toisin kuin useimmat verkkoisäntäkoneet, jotka lupaavat 99,9 prosenttia käyttöaikaa, DreamHostilla on 100 prosentin käyttöaikatakuu. Jokaisesta tunnistasi, jonka sivustosi on alhaalla, saat hyvityksen yhdestä hosting-päivästä. Se on kuitenkin vain enintään 10 prosenttia seuraavasta hosting-ajasta, eli se kattaa vain kolme ensimmäistä tuntia.

HostGator

HostGator on huonoimmin suoriutunut sivusto, jota olemme käyneet Pingdomin kautta. Se sai 83 pistettä 100: sta, mikä on enemmän eroa kuin DreamHost, kuin miltä aluksi näyttää. Sivustollamme ei ollut sisältöä siinä, joten 17 pistettä täydellisestä pisteestä viittaa siihen, että on olemassa optimointeja, joita HostGator ei tee. 

hostgator-review-speed-testi

Voimme nähdä graafisesti, että odotusaika oli kuitenkin suhteellisen pieni. Suurempi ongelma on, että HostGatorilla oli enemmän pyyntöjä, oletettavasti “pian tulossa” -sivuille ja vastaaville. HostGator esti myös joukon näistä pyynnöistä, mikä tarkoittaa, että ne söivät tarpeettomat verkon yläpuolella ilman, että he todella auttoivat mitään. 

Vaikka DreamHostissa on kohtuullinen määrä epäjohdonmukaisuuksia kuormitustestiämme aikana, HostGatorilla oli vielä enemmän. Onneksi kaikki pyyntömme saivat sen läpi, mutta oli useita piikkejä, jotka ilmestyivät käyttäjän kuorman kasvaessa.

hostgator-kuorma-vaikutus

Päälläoloaika HostGator on parempi kuin useimmat palvelut. On 99,9 prosentin käyttöaikatakuu, joka – toisin kuin sisaruksensa, HostMonster – tarkoittaa todella jotain (lue HostMonster-arvostelu). Jos sivustosi laskee koskaan alle 99,9 prosenttia käyttöaikaa, saat ilmaisen kuukauden isännöinnin. Takuu kuitenkin koskee vain jaettuja ja jälleenmyyjäsuunnitelmia.

Pyöreä neljä ajatusta

Numeroiden mukaan DreamHost pyyhki lattian HostGatorilla tällä kierroksella. Se ei vain suoriutunut paremmin lähettäessään yhtä käyttäjää sivustoon, mutta se myös käsitteli 50 kävijän kuormaa paremmin. HostGatorilla on kuitenkin ylivoimainen käytettävyystakuu. Vaikka se ei riitä, jotta sille voitetaan tällä kierroksella, se on jotain harkittavaa.

Kierros: Nopeus ja käyttöaika kohtaan DreamHost

DreamHost -logo
HostGator-logo

5

Turvallisuus ja yksityisyys

Vaikka meillä on ollut edestakaisin muita kierroksia, tämä on yhtä suoraviivainen kuin he tulevat. Endurance International Group (EIG) omistaa HostGatorin, joka (kuten voit lukea Site5-arvosteluistamme) on erittäin huono tietoturvan ja yksityisyyden turvaamiseksi. Toisaalta DreamHost ylläpitää selkeää omistautumistasi tietoihisi, jotka ovat nähneet melkein missään muualla.

DreamHost

DreamHost antaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset sivustosi suojaamiseen. Sinut on suojattu automaattisesti ilmaisella SSL / TLS-varmenteella, päivittäisillä varmuuskopioilla, Cloudflare-integraatiolla ja verkkosovelluksen palomuurilla. Lisäksi DreamHost sisältää nämä turvaominaisuudet kaikissa suunnitelmissa, mikä tarkoittaa, että olet suojattu riippumatta siitä, minkä hinnan maksat. 

Ainoa asia, jota ei toimiteta, on haittaohjelmien poistotyökalu, vaikka DreamHost tarjoaa DreamShieldille 3 dollaria kuukaudessa. DreamShield tarkistaa sivustosi viikoittain haittaohjelmien varalta ja puhdistaa kaiken löytämänsä automaattisesti. Kun otetaan huomioon useimmat haittaohjelmat tähän hintaan, skannaa vain sivustosi, DreamShield on vaikuttava. 

Vaikuttava kuin se on, se ei kuitenkaan ole mitään verrattuna DreamHostin omistautumiseen käyttäjän yksityisyyteen. Jokainen verkkotunnus tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyden, joka korvaa WHOIS-tietueeseen syöttämäsi tiedot DreamHostin tiedoilla. On vain kourallinen muita palveluita, joihin sisältyy tämä yksityisyyden suojan taso. WestHost on yksi niistä (lue WestHost-arvostelu).

Myös tietosuojakäytäntö on vakaa, mutta DreamHostin taistelu Yhdysvaltojen oikeusministeriön (DOJ) kanssa puhuu siitä enemmän. Vuonna 2017 DreamHost puolusti isännöimäänsä sivustoa ja siellä käyneitä 1,3 miljoonaa IP-osoitetta. Ristiriita DOJ: n kanssa siirtyi aina Washington D.C. Loppujen lopuksi tuomioistuin totesi, että hallituksella “ei ole oikeutta harhailla DreamHostin verkkosivustolla olevien tietojen kautta”.

HostGator

Kuten kierroksen alussa mainittiin, EIG omistaa HostGatorin. Sen sijaan, että olisi oma tietosuojakäytäntö, kaikki noin 80 EIG: n tuotemerkkiä käyttävät kollektiivista tietosuojakäytäntöä, joka antaa monoliitille nimenomaisen luvan kaivata tietosi ja myydä niitä mainostajille. 

Mainoskumppanien luettelo sisältää Amazon Web Services, WPBeginner, Yahoo, Bing, Google Ads, Facebook, Twitter ja monet muut. EIG kerää unapologettisesti kaiken sinusta ja myy voittoa varten. HostGatorin verkkotunnuksen tietosuoja yllättäen ylläpitää 15 dollaria vuodessa. 

Onneksi turvaominaisuudet ovat parempia. HostGator sisältää päivittäiset varmuuskopiot cPanelin kautta yhteisiin suunnitelmiin ja CodeGuardin kautta kalliimpiin suunnitelmiin. Siihen ei kuitenkaan kuulu edes SiteLock – “lite” -versio -, joka on sääli. Onneksi saat silti ilmaisen SSL / TLS-varmenteen. 

Yksi keskeinen ominaisuus, joka puuttuu, on verkkosovelluksen palomuuri. Tämä ominaisuus sisältyy 40 dollaria kuukaudessa sisältävän SiteLock-pakettiin. Jotkut näistä ominaisuuksista näkyvät hinnasuunnitelmissa, kuten WordPress-sarja, mutta niiden pitäisi kattaa paljon.

Pyöreä viisi ajatusta

Tämä kierros päätettiin ennen sanan kirjoittamista, ei siksi, että haluamme HostGatorin häviävän, vaan siksi, että tiedämme kuinka luonnoslliset EIG-brändit ovat. DreamHost on uskomaton, kun kyse on turvallisuudesta ja yksityisyydestä, tarpeeksi, jotta se voittaisi melkein minkä tahansa isännän. Tässä tapauksessa se voitti mailin. 

Kierros: DreamHostin tietoturva- ja yksityisyyspiste

DreamHost -logo
HostGator-logo

6

Lopulliset ajatukset

DreamHost pyyhkäisi pöydän, jäädessä hieman helppokäyttöiseksi. Se sanoi, että se tuli vain lyhyeksi, koska HostGatorin ohjauspaneeli on niin hyvä, ei siksi, että DreamHostin ohjauspaneeli on huono. Kaiken kaikkiaan DreamHost on yksi parhaimmista verkkopalvelupalveluista, ja voimme julistaa sen mielellämme mestariksi. 

Voittaja: DreamHost

Vaikka HostGator on yksi parhaista EIG-brändeistä, se laskee lähes kaikilla tileillä. Kaikella on huomautus siitä, mikä on entisestään pahempaa, kun otetaan huomioon, että hinta on korkeampi kuin useimmissa isännöimissä. Jos et ole tyytyväinen DreamHostiin, suosittelemme tarkistamaan web-hosting-arkistomme, ennen kuin ostat suunnitelman HostGatorilla. 

Luuletko myös, että DreamHost on parempi vaihtoehto? Jos ei, miksi? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map