Cloudwards Presents: 17 Pro -vinkkejä työnkulun automatisointiin

Tulevaisuus on pilvilaskentaa ja siitä tulee mahtavaa! Mutta tulevaisuus on melkein saapunut, koska yli 77% yrityksistä oli jo ottanut käyttöön pilvipalvelun vuoden 2015 puoliväliin mennessä.


Siksi työnkulun automatisointi on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Ja selvästi havaittavissa oleva suuntaus on, että suurin osa yrityksistä kehittää erityisen mieltymyksen SaaS-sovelluksille, kuten:

 • Google-sovellukset
 • Myyntivoima
 • Zendesk

Yritysten on vietettävä vähemmän aikaa toistuviin järjestelmänvalvojan tehtäviin ja keskityttävä sen sijaan strategioihin tehokkuuden parantamiseksi. Työnkulun automatisoinnilla integroimalla SaaS-sovellukset tämä tavoite voidaan helposti saavuttaa.

Automaatiossa ei myöskään ole inhimillisiä virheitä, koska sovellukset puhuvat keskenään sovellusliittymien kautta, ja niiden välillä on saumaton tiedonkulku.

Siten yritykset voivat myös säästää kustannuksia, koska inhimillisten virheiden korjaamiseen tarvitaan vähemmän menoja. Koska elämässä on kyse ajan säästämisestä, katsotaanpa heti katsomaan 17 parasta innovatiivista vinkkiä työnkulun automatisointiin.

Mieluummin keskityn vinkkeihin, jotka auttavat hyödyntämään automatisointityökaluja, kuten IFTTT ja Zapier, jotka helpottavat toimintojen käynnistämistä yhdessä sovelluksessa – toisissa sovelluksissa käynnistyneen tapahtuman ansiosta..

1. Integroi Salesforce-johdot Zapier-sovelluksella Mailchimp-sovellukseen

Zapier pystyy määrittämään vuorovaikutuksen liipaisimen ja toiminnon välillä moniin käyttötarkoituksiin, sähköpostin automatisoinnista sosiaalisen median tilin hallintaan.. 

Ihanteellinen esimerkki tästä skenaariosta olisi “zap” -säätimen (liipaisimen ja toiminnan sääntö) perustaminen, joka tunnistaa videot sisältävän sähköpostin ja tallentaa nämä mediatiedostot suoraan pilvipalveluun, kuten Dropboxiin..

Tein kerran paljon tutkimusta yhdestä asiakkaani Salesforce-järjestelmästä ja löysin tavan integroida Salesforce ja Mailchimp, tuoda uusia Salesforce-johtoja automaattisesti – tilaajaksi asiakkaan MailChimp-luetteloon.

Miksi sinun on otettava tämä vinkki käyttöön?

On mahdollista tuoda yhteystietoja tai johtajia Salesforcesta MailChimp-luetteloon tilaajina käyttämällä MailChimpin sisäänrakennettua Salesforce-integrointikykyä – esimiestason käyttäjille ja uudemmille.

Tämä prosessi on kuitenkin toistettava joka kerta, kun Salesforce päivitetään, uusilla tietueilla tai liideillä. Paras on tuoda johdot Mailchimp-sovellukseen kerran ja automatisoida sitten uusien Salesforcen johtojen lisääminen Mailchimp-sovellukseen käyttämällä Zapieria.

Yritykset voivat luoda zappeja uusien Salesforce-johtojen tuomiseksi Mailchimpiin jättäen vanhat huomioimatta.

Prosessi voidaan suorittaa automaattisesti kaikille uusille liideille. Kun uusi viittaus on lisätty Salesforceen, Zapier integroi sen MailChimp-luetteloon tilaajana.

2. Automatisoi tiedostonhallinta

Tietojen käsitteleminen voi olla työlästä, jos useita tiedostoja on ladattava tai siirrettävä tiettyyn tiedostojen tallennuspalveluun. Yritys voi vastaanottaa tietoja asiakkailta päivittäin; sen on tarkoitus ladata yhteen paikkaan, mikä voi olla vaivaa.

Ja jos joudut myös vaihtamaan tallennustilan tarjoajia, tietojen lataamisen ja siirtämisen uudelle palveluntarjoajalle päänsärky pahenee entisestään.

Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että yritykset automatisoivat tiedostonhallintatehtävät luomalla zap tai käyttämällä Zapierissa helposti saatavilla olevia zaps-tiedostoja.

Esimerkiksi siirtyessään Google Drivesta Dropboxiin yritys voi käyttää mitä tahansa seuraavista valmistetuista zapeista napsauttamalla vaihtoehtoa Käytä tätä zapia, kuten alla näkyy:


© Cloudwards.net

Samanlaisilla riveillä on mahdollista käyttää muita zappeja tiedostojen siirtämiseen eri tiedostojen tallennuspalveluiden tarjoajien välillä, kuten:

 • Laatikko -> Dropbox
 • Laatikko -> onedrive
 • Wufoo -> Dropbox

Voit jopa ladata uusia datatiedostoja zap -sovelluksella Google asema – perustuu Wufoo-lomakkeisiin tehtyihin merkintöihin.

3. Vipuvaikutus monivaiheisiin zapeihin

Edellä mainitut kaksi vinkkiä osoittavat kuinka hyödyllisiä zaps-ohjelmia käytetään, liipaisimen asettaminen ja vastaava toiminta. Olen hiljattain alkanut käyttää Zapierin tarjoamaa uutta toimintoa: monivaiheisia zappeja. Kuten nimestä voi päätellä, voit määrittää useita toimintoja eri sovelluksissa – samalle liipaisimelle.

Olen ollut täysin peloissaan monivaiheisten zappien suhteen, koska en voinut lakata ajattelemasta kuinka paljon aikaa se säästää yrityksiä automatisoimalla useita vaiheita kerralla sen sijaan, että tuhlasin aikaa yksittäisten zaps-asetusten asettamiseen..

Lisäksi useiden zappien luonti on samanlainen kuin yhden zapin tekeminen, paitsi että jokaisen toimintokohdan viimeistä vaihetta voidaan jatkaa niin monta kertaa kuin haluat..

Vaihtoehtoisesti voit luoda uuden zapin, asettaa liipaisimet ja toiminnot ja yhdistää sen sitten toiseen zapiin.

Tällaisissa zapeissa data virtaa ylhäältä alas, samanlainen kuin vesiputous. Ja voit käyttää tietyn vaiheen tietoja, suorittaen samalla toiminnon missä tahansa seuraavista vaiheista.

Ihanteellinen esimerkki tällaisesta hyppäämästä olisi, että yritys yhdistäisi eri sovelluslähteistä tulevat tiedot, mukaan lukien sähköpostitietojen ja lomakkeiden asiakastiedot, yhdeksi Google-laskentataulukkoksi tai CRM-työkaluksi, kuten Salesforce.

Voit määrittää monimutkaisempia työnkulkuja monivaiheisilla zapeilla. Tarkastellaan esimerkkinä työnkulkua, joka on luotu käyttämällä monivaiheisia zappeja – Typeformsilla.

Aseta liipaisimeksi mikä tahansa vastaus, joka saadaan sen lomaketyökalulta. Kun vastaus on laukaistu, se aktivoi ensimmäisen toimenpiteen ja kirjaa siten vastauksen Google-taulukkoon.

4. Integroi Jos, Sitten, Tämä, Google Drive

IFTTT (jos, niin, sitten, tämä) on jälleen yksi helppokäyttöinen työnkulun automaatiotyökalu, joka tekee yrityksille suhteellisen yksinkertaisen erilaisten prosessien automatisoimiseksi..

Sitä voidaan käyttää yhteydenpitoon useiden sovellusten kanssa tuottavuuden parantamiseksi suorittaessasi tehtäviä, kuten yrityksen budjetin seurantaa liikkeellä ja kaikkien työntekijöiden tehtävien tarkistamista nopeasti.

Yksi tehokas tapa käyttää IFTTT: tä on integroida se Google Driveen. Monet IFTTT-reseptit voivat auttaa sinua saamaan enemmän irti Google Drivesta, koska nämä kaksi integroituvat melko sujuvasti.

Voit linkittää IFTTT: n Twitter-yritystilin sivulle ja luoda arkiston kaikista lähetetyistä tweeteistä. Voit tallentaa kyseisen arkistotiedoston Google Driveen Google-laskentataulukon avulla tarkastellaksesi nopeasti kaikkia yrityksen sosiaalisen median sisältöä Twitterissä.

Samaan arkistoon on myös mahdollista lisätä vastauksia ja uudelleentwiittauksia. Jotta voit aloittaa IFTTT-reseptin käytön, toimi seuraavasti:

 • Kirjaudu IFTTT-tiliisi
 • Yhdistä IFTTT-tili Twitter- ja Google Drive -tiliin


© Cloudwards.net

 • Napsauta “Lisää” IFTTT-kärkilinkissä kirjautumisen jälkeen IFTTT-tiliisi


© Cloudwards.net

Kun yrityksesi antaa IFTTT: lle käyttää vastaavaa sovellusta (tässä tapauksessa Google Drive), helposti saatavilla oleva resepti asetetaan nopeaan käyttöön. Voit myös integroida Dropbox ja Google Drive lähettääksesi uusia tiedostoja kummastakin niistä, jos yrityksen vaatimus on siirtää tiedontallennuspalveluita.

Jopa sosiaalisen median sivuille ladatut valokuvat voidaan varmuuskopioida Google Driveen käyttämällä jo julkaistua reseptiä samalla tavalla.

5. Asenna automaattiset oikea-aikaiset muistutukset hitaasti

Slack auttaa ylläpitämään saumatonta viestintää joukkue- tai ryhmäympäristössä – Slack-kanavien kautta.

Harkitse seuraavaa tilannetta: Yritys lähettää sähköpostitse muistutuksia työntekijöilleen tietyistä tapahtumista, kuten:

 • Kuukausittaiset projektitapaamiset
 • Määräaikainen tehtävien täyttäminen
 • Tiimiyhteistyötapahtumat

Ja muut toiminnot, jotka vaativat osallistumista tai osallistumista ihmisryhmältä. Sen sijaan, että lähettäisit sähköpostia manuaalisesti, on suhteellisen helppoa lähettää muistutuksia jokaiselle, joka hyväksyi tietyn tapahtuman Google-kalenteriinsa.

Joten tämä vinkki koskee Google-kalenterin integrointia Slackiin ajankohtaisia ​​muistutuksia varten.


© Cloudwards.net

On olemassa valmis IFTTT-resepti, jonka mukaan “Lähetä kalenteritapahtuma ennen kalenteritapahtuman alkamista”. Voit sallia pääsyn sekä Google-kalenteriin että Slackiin tämän integroinnin määrittämiseksi.

Tällä tavalla voit varmistaa, että kaikki, jotka kuuluvat Slack-kanavaan, saavat muistutuksen juuri ennen Google-kalenteritapahtuman alkamista.

Tällaiset automaattiset muistutukset Slack-kanavissa auttavat yrityksiä varmistamaan lisääntyneen osallistumisen erilaisiin tapahtumiin kuluttamatta aikaa lähettämään muistutuksia.

6. Automatisoi tapahtumien luominen Trellon tehtäväluettelon avulla

Online-projektinhallinta- ja yhteistyökalu Trello sisältää ”Trello-korttien” käytön. Nämä kortit ovat tehtäviä, jotka eri ryhmän jäsenten on suoritettava määräajassa, kuten kortin eräpäivä ilmoittaa.. 

Trello-kalenterilla voit asettaa muistutuksia eräpäiville, mutta sellaiset muistutukset toimivat vain tietyille työntekijöille osoitetuissa korteissa.

Nyt on vaara, että työntekijät saattavat menettää määräaikoja. Siksi on tarpeen synkronoida aikarajoitetut tehtävät Google-kalenterin kanssa, koska tehtävästä tai muistutuksesta on helppo unohtaa..

Siksi sinun on käytettävä toista hyödyllistä kalenterisovellusta joukkueille, esimerkiksi voit käyttää Synkronoi Trelin tehtävien luetteloa Google-kalenterin kanssa tehtävissä, joissa on eräpäivä.

Voit käyttää esivalmistettua zapia Zapierin kanssa luoda Google-kalenteritapahtumia Trello-korteista.

Vaikka yritys ei käyttäisi Zapieria, se voi silti saavuttaa tämän toiminnon, yksinkertaisten asetusmuutosten avulla Trellossa ja Google-kalenterissa, jotta ne voidaan yhdistää.

Alla on vaiheet, joiden avulla Trello-kortin eräpäivä voidaan näyttää Google-kalenterissa:

 • Avaa ensin Trello-kortti napsauttamalla korttia ja sitten ”Eräpäivä” oikealla.
 • Varmista, että Trellon sisäänrakennettu kalenteri on aktiivinen, napsauttamalla minikalenterin alaosassa olevaa ”Ota kalenterin käyttöönotto käyttöön” -painiketta..


© Cloudwards.net

 • Napsauta sitten ”Power-Ups”, joka näkyy Trello-valikon tilin hallintapaneelin oikealla puolella..


© Cloudwards.net

 • On tärkeää napsauttaa ”Ota käyttöön” ja napsauttaa sitten asetuskuvaketta aktivoidaksesi iCalendari – ja kopioidaksesi luodun verkkosivun.
 • Tässä on esimerkki verkkolinkistä, joka auttaa yhdistämään Trellon kalenterin Googleen.


© Cloudwards.net

 • Kun olet kirjautunut Google-kalenteritiliisi, napsauta avattavaa nuolta, joka näkyy vasemmalla puolella olevan “Muut kalenterit” -kohdan vieressä, ja valitse “Lisää URL-osoitteen mukaan”.


© Cloudwards.net

 • ICalendar-linkki, jonka olet kopioinut Trellolta, on liitettävä tähän
 • Napsauta sitten ”Lisää kalenteri” ja se on se!

Hetken kuluttua Trellon kalenteri tuodaan Googlen kalenteriin, ja se alkaa näkyä oikean sivupalkin ”Muut kalenterit” -otsikon alla..

Lopulta Trello-kortit, joissa on eräpäivä, ilmestyvät kalenteritapahtumina.

7. Integroi Google Drive -tiedostot Evernote Notesiin pikkukuvien esikatseluihin

Aiemmin tänä vuonna avattiin uusi mahdollisuus tarjota enemmän kontekstia Evernotella kaapattuille ideoille.


© Cloudwards.net

Voit nyt lisätä Google Drive-tiedostoja Evernoteen parannetuilla napsautettavin linkkeinä tai objekteina, jotka näyttävät tiedostoon liittyvät tiedot, kuten:

 • Tiedoston nimi
 • Tiedostotyyppi
 • Päivämäärä viimeksi muokattu

Google Drive-tiedostojen tuki on kuitenkin tällä hetkellä saatavana vain Evernote for Android- ja Evernote Web -sovelluksissa Chromessa (beetaversiot). Tätä automaatiotoimintoa käytetään tavallisesti budjettitietojen linkittämiseen (Evernotessa), erityisesti tilinpäätöstiedostoihin tai laskuihin Google asema.

Asenna Google Driven ja Evernoten välinen integraatio noudattamalla näitä vaiheita kerran:

 • Kirjaudu Evernote- ja Google Drive -tilillesi ensisijaisella laitteella
 • Valitse Google Drive -kuvake Evernoten muokkaustyökaluriviltä liittääksesi valitun tiedoston
 • Ilmoitus “Yhdistä Google Driveen” tulee näkyviin
 • Napsauttamalla kuvaketta, se hakee Evernote-lupaa käyttää Drive-tiedostoja ja vaatii kertaluonteisen todennuksen
 • Samanlainen kehote tulee näkyviin, kun kopioidaan / liitetään Google Drive -linkitiedosto Evernoteen
 • Kummassakin tapauksessa, kun ”Yhdistä” -vaihtoehto on valittu, pääsy Google Drivelle myönnetään kaikille tuleville käyttöyrityksille

Alustoilla, jotka eivät vielä tue Evernote-Google Drive -integraatiota, tiedostot näkyvät selkeinä tekstilinkkinä Evernote-ohjelmassa. Itse asiassa taulukon tai luetteloluettelon sisään lisätyt Google Drive-tiedostolinkit näytetään selkeinä tekstilinkkinä.

8. Kloonaustehtävät ryhmien välillä osoittamalla kopioita Asanan kanssa

Asana on onnistunut projektinhallinta- ja tehtäväluettelo-työkalu, joka auttaa ihmisiä jakamaan tehtäviä ryhmälle ja seuraamaan niitä pitämällä jonkin verran ylemmän auktoriteetin (kuten esimiehen) silmukassa.

Voit käyttää kopiokomentoa kloonaustehtäviin, jotka määrität ryhmän jäsenille erilaisissa projekteissa.


© Asana

Useiden jäsenten muuttaessa työnkulkua on kuitenkin mahdollista, että jokin kriittinen poistetaan tai korvataan. Tämän ongelman ratkaisemiseksi Asana voi kloonata tehtäviä useiden ryhmien kesken määrittämällä vain salaisessa projektissa kopioita käyttämättä kopiokomentoa..

Projektin päällikkönä tai järjestelmänvalvojana voit luoda mallin, joka on identtinen toisen olemassa olevan tehtävän kanssa, toiselle projektiryhmälle.

Voit antaa tehtäväkopion joukkueen jäsenille napsauttamalla henkilökuvaketta. Sama voidaan tehdä kirjoittamalla useita nimiä kopioidaksesi ja määrittämällä yksi tehtävä useille ryhmän henkilöille.

Kun kopio on liitetty, toimintaa suorittava Asanan käyttäjä lisätään seuraajaksi tehtävälle. Projekteissa tällaisia ​​tapahtumia todennäköisesti suorittavat johtajat tai vanhemmat johtajat, jotka voivat sitten olla ajan tasalla näiden tehtävien etenemisestä.

9. Luo QuickBooks-laskut Salesforcen suljetusta mahdollisuudesta

Yhteisöpohjaisessa automatisointityökalussa Workato on hienoja sovellusintegraati reseptejä tiettyjen automatisoitujen tehtävien toteuttamiseksi.

Olen esimerkiksi asentanut onnistuneesti helposti saatavilla olevan Workato-reseptin siirtämään suljetun voiton mahdollisuuksia Salesforce-järjestelmässä Quickbooksin kirjanpito-ohjelmistoon asiakkaan laskuina.

Voit napsauttaa ”Asenna” luodaksesi kopion reseptistä alla esitetyllä tavalla.


© Salesforce

Projektin vaatimusten perusteella yritys voi määrittää tämän reseptin ja aloittaa automaatioprosessin. Integrointi Salesforcen ja QuickBooksin välillä varmistaa seuraavat:

 • Jos asiakasta ei ole QuickBooksissa, tämä resepti etsii Salesforce-yhteystietoja ja luo asiakkaan
 • Jos tilaisuudessa ei ole rivikohtia, se luo QuickBooks-laskun yhdellä rivillä ja päivittää Salesforcea vastaavasti
 • Jos Salesforce-tilaisuus sisältää kohteita, se luo laskun vastaavilla rivikohdilla QuickBooksissa (jos niitä ei ole jo)

10. Integroi Trello automaattisen viestinnän kanssa löysyyden kanssa

Trello ja Slack -sovelluksen integrointi voi tehdä asioista suhteellisen helppoa yrityksellesi; jos käytät ensimmäistä projektinhallintatyökaluna ja toista viestintävälineenä.

Trello-Slack-integrointi varmistaa, että kaikki Trello-korttien toiminnot lähetetään ilmoituspäivityksenä asianomaiselle Slack-kanavalle. Voit automatisoida viestien kulun Slackissa Trelloon liittyvien toimintojen suorittamiseksi seuraavasti:

 • Napsauta valikkovaihtoehtoa kirjautumisen jälkeen Slackiin


© Cloudwards.net

 • Valitse Sovellukset & Integration ”-vaihtoehto, joka avaa uuden sivun, joka sisältää kaikki sovellukset, joihin Slack voi integroida


© Cloudwards.net

 • Näyttöön tulee kehote etsiä todennusta Trello-sovelluksella ja valita Slack-kanava, jossa päivitykset tulevat näkyviin
 • On mahdollista käyttää olemassa olevaa Slack-kanavaa tai luoda uusi
 • Sitten yritys voi lisätä Trellon ja päättää, mitkä tapahtumat ja hallituksen ilmoitukset Slack vastaanottaa

Parasta on, että voit integroida useita Trello-levyjä Slackiin lisäämällä vain uuden Trello-integraation. Ja on jopa mahdollista poistaa Trello-integraatio Slackista.

11. Muunna sähköpostiviestit automaattisesti Trello-korteiksi

Trellon avulla tavoitteena on hallita tehtäviä ja tehtäväluetteloita asianmukaisesti. Useat sähköpostit voivat kuitenkin sisältää yksityiskohtia erilaisista töistä.

Joten sen sijaan, että luot kortteja jokaiselle vastaanotetulle sähköpostille, on järkevämpää automatisoida sähköpostiviestien muuntaminen korteiksi, joihin pääsee Trellon hallituksella. Toimi seuraavasti:

 • Kirjaudu sisään Trelloon ja napsauta ”Sähköpostin neuvotteluun asetukset”, joka näkyy sivupalkissa taulun oikealla puolella..


© Cloudwards.net

 •  Näkyviin tulee täysin ainutlaatuinen Trello-kortin sähköpostiosoite, joka on kopioitava ja lisättävä sähköpostitilille
 • Sähköpostit muunnetaan korteiksi tästä yksilöivästä osoitteesta
 • Kun tehtävänä oleva sähköposti on saatu, se on lähetettävä manuaalisesti hallituksen yksilöivään sähköpostiosoitteeseen
 • Vaikka suurin osa asennusprosessista on kertaluonteista toimintaa, tämä viimeinen vaihe on toistettava joka kerta, kun sähköposti muunnetaan kortiksi

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Zapieria ja sen helposti saatavilla olevia zappeja samassa automaatioprosessissa.

Voit käyttää mitä tahansa näistä kolmesta zapsista:

 • Luo Trello-kortteja uusista Gmail-sähköposteista lisäämällä tietyt tunnisteet
 • Luo Trello-kortteja uusista Office 365 -sähköposteista postilaatikkoon tai kansioon
 • Luo uusi Trello-kortti, mukaan lukien Zapier-sähköpostiosoite kopiokopiossa, kun lähetät uuden sähköpostin Bcc Zapier -palvelun avulla.

12. Digitoi käyntikortit LinkedIn-tietojen avulla Evernote-ohjelmalla

Tapaaminen uusien ja potentiaalisten yritysasiakkaiden kanssa on säännöllinen toiminta kaikille myynti- ja markkinointihenkilöstölle missä tahansa yrityksessä. Sen lisäksi, että tehdään nopeita muistiinpanoja siitä, mitä kokouksessa keskusteltiin, on myös järkevää ottaa kuva asiakkaan käyntikortista.

Evernote-kortti
© muuten

Ja jos otat kuvan Evernote-kameralla, se tallennetaan automaattisesti Evernote-kameraan. Siten on mahdollista välttää toisen kameran käyttämistä ja kuvan tallentamista myöhemmin Evernoteen, mikä voi olla paljon työlästä työtä.

Lisäksi Evernote tarttuu tekstiin kortilta ja etsii yritystoimintaa LinkedInistä ja löytää merkityksellisiä tietoja profiilista.

LinkedInissä olevat yritysyhteystiedot näkyvät myös Evernoteen tallennettujen normaalien yhteystietojen rinnalla, varsinkin jos käytät Pro-tiliä. Epäilemättä on aina hyödyllistä lisätä lisätietoja potentiaalisesta asiakkaasta Evernoteen.

13. Suunnittele nopea palauteprosessi yritysryhmille Asanan kanssa

Asanan kanssa useimmat yritykset ovat enemmän huolissaan ryhmäjäsenille osoitettujen tehtävien saamisesta ja niiden seuraamisesta valmistumiseen asti.

Toinen tärkeä näkökohta, joka auttaa edistämään hankkeita parantamalla heidän toimintatapaansa, on tiimin jäsenten nopea palaute.

Eri hankkeista voi käydä säännöllisiä palauteistuntoja tai kokouksia, mutta on järkevää seurata kaikkia parannusehdotuksia ja ideoita johdonmukaisesti, että eri tiimin jäsenet jakavat tietyn ajanjakson.

Suurilla ryhmillä voi olla monia ideoita, ja niitä kaikkia on mahdotonta muistaa. Siksi paras tapa on antaa tiimin jäsenille valita parhaat ideat, ja sitten yrityksen on käydä läpi valikoiva ehdotusluettelo.

Projektipäällikkö voi myös luoda Asanalle projektin, jonka otsikko on ”Palaute” tai ”Idea”. Ja joka kerta, kun ryhmän jäsenellä on ehdotus, hän voi lisätä sen tehtäväksi kyseiseen projektiin. Kaikille muille joukkueen jäsenille voi sitten pitää mielestä ideoita, jotka heidän mielestään ovat mahtavia – valitsemalla sydämen.

Tällä tavalla projektipäällikkö tai asianomainen viranomainen voi oppia välittömiä tehtäviä, joihin on kiinnitettävä huomiota, ja työskennellä niiden parissa

14. Vähennä pätevien johtajien tunnistamiseen käytettyä aikaa

Yritykselle voi olla melko kallista mennä korkean budjetin CRM-työkaluun, kuten Salesforce. Mutta on vaikea olla huomaamatta tällaisten laatutyökalujen tarjoamia toiminnallisuuksia ja hakkereita, varsinkin kun etsit laadukkaita viitteitä monista myyntitapahtumista, joita yritys voi saada.

Siksi voidaan käyttää edullista CRM-järjestelmää, kuten Nimble. Zapier voi auttaa laajentamaan toimintojaan integroimalla useita erilaisia ​​lyijyä tuottavia sovelluksia, mukaan lukien:

 • MailChimp
 • gmail
 • LinkedIn

Lisäksi monia zappeja voidaan toteuttaa saadakseen liidit tällaisista sovelluksista Nimbleen, joka on sosiaalisesti kytketty CRM, ja joka voi siten helposti löytää vastaavat liidien sosiaaliset profiilit; joka saattaa paljastaa merkittävää tietoa myyntitiimille.

Joten Zapierin avulla integroida Nimble eri sovelluksiin, jotka tuottavat liidit, voi auttaa vähentämään aikaa, joka kuluu tiedon keräämiseen heistä.

Esimerkiksi on mahdollista käyttää alla olevia esivalmistettuja zappeja Nimblelle:

 • Luo nimellisiä yhteystietoja MailChimp-tilaajilta.
 • Luo nimellisiä yhteystietoja uusista käyntikorttilatauksista FullContactissa.
 • Luo nimellisiä yhteystietoja Wufoo.

15. Lähetä täysikokoiset kuvat Twitteriin Instagramin kautta

Sosiaalisen median markkinointi on varmasti muuttanut tapaa, jolla yritykset tavoittavat asiakkaat nykyään.

Olen hoitanut useita asiakastilejä, jotka vaativat minua lähettämään säännölliset päivitykset, erityisesti kuvat, heidän sosiaalisen median profiiliinsa. Kuvien julkaiseminen Facebookissa ja Instagramissa oli helppoa, koska ne olivat täysikokoisina.

Aina kun yritin sosiaalisen median integrointia mille tahansa Instagramissa päivitetylle viestille, vastaava kuva tuli kuitenkin linkiksi Twitterissä.

Kun integroin yrityksen Twitter- ja Instagram-tilit IFTTT: n avulla, yhtäkkiä tuli mahdolliseksi saada täysi näkymä kuvista asiakkaan Twitter-syötteessä. Kyllä, lähettämällä vain kuvan Instagram-tilille, alla oleva IFTTT-resepti varmistaa täyden kuvan näyttämisen myös Twitterissä:

Jaa Instagram-valokuvasi natiivina Twitter-kuvina.

16. Zendeskin integrointi Azuqua Workflow Automator -sovelluksella

Azuqua on toinen SaaS-sovellusten integrointityökalu, joka voi olla elintärkeä yritykselle, joka haluaa automatisoida työnkulun prosessit eri kohdissa.

Se tarjoaa Zendesk FLO -paketin, joka koostuu useista FLO: sta (nämä ovat samanlaisia ​​kuin IFTTT-reseptit ja Zapier-zapsit), että Zendesk mahdollistaa integroinnin lukuisiin muihin sovelluksiin.

Joten FLO-pakettia voidaan käyttää välittömien hälytysten lähettämiseen yrityksen tukiedustajille heti, kun negatiivinen palaute tai twiitti lähetetään yrityksen Twitter-sivulle. Tätä toimintoa varten on olemassa valmiiksi rakennettu FLO.


© Cloudwards.net

Tätä valmiiksi rakennettua FLO: ta (kuten yllä nähdään) seurataan Twitter-tiliäsi määritettyjen avainsanojen suhteen. Sinun on ensin määritettävä Twitter-tili:


© Cloudwards.net

Tietyistä käyttäjänimistä tunnistetut tai avainsanaan liittyvät negatiiviset tweetit johtavat sähköposti-ilmoituksen lähettämiseen tukiedustajalle..

17. Tärkeiden Gmail-liitteiden tallentaminen pääsyä varten Evernotessa

Monissa tapauksissa yrityksen työntekijät kohtaavat tärkeitä sähköpostiviestejä liitteineen, jotka he tarvitsevat enemmän aikaa lukea läpi, koska se voi sisältää arvokasta tietoa, joka vaatii tarkastelua.

Sen sijaan, että työntekijät saisivat Gmail-tilinsä läpi useita kertoja, on järkevämpää tarjota heille työnkulun automaation hakkerointi, joka tallentaa sähköpostin ja sen liitteen myöhempää käyttöä varten..

Siksi sähköposti ja siihen liitetty tiedosto voidaan tallentaa Evernoteen uudella muistiinpanolla. Sinun tarvitsee vain merkitä vastaava sähköpostiviesti; joka on käytettävä myöhemmin, tähdellä.

Alla oleva IFTTT-resepti auttaa integroimaan Gmailin ja Evernoten etsimällä oikeuksia yhdistää nämä kaksi:


© Cloudwards.net

Evernoten ilmaista tiliä käytettäessä se kysyy, kuinka kauan haluat IFTTT: n käyttöoikeuden. Kun lupa on saatu, IFTTT-resepti kysyy, mihin tähdellä merkityt sähköpostiviestit on tallennettava.


© Cloudwards.net

Heti kun napsautat Lisää, resepti luodaan ja saatavana jatkokäyttöön.

Yhteenvetona…

Nämä 17 vinkkiä ovat peräisin:

 • Henkilökohtainen kokemus
 • Työskentely eri asiakkaiden kanssa
 • Auttaa työnkulun automatisoinnissa.

Toivon, että ne osoittautuvat hyödyllisiksi monin tavoin, riippumatta teollisuudesta, joka käyttää niitä. Koska käytettävissä on niin paljon työnkulun automaatiotyökaluja, on järkevää käyttää niitä optimaalisesti joko helposti saavutettavien liipaisimien ja toimintojen avulla tai mukauttamalla niitä.

Päivän lopussa kaikki organisaatiot haluavat säästää aikaa automatisoimalla työläitä tehtäviä. Säästetty aika voidaan käyttää tuottavampiin tehtäviin, jotka vaativat manuaalisia syöttöjä, kuten strategisointi ja päätöksenteko.

Jos olet käyttänyt yrityksessäsi jotain työnkulun automaation kiertotapaa, jaa nämä arvokkaat kokemukset alla olevassa kommenttiosassa. Vaikka et olisi, kommentoi vapaasti täällä mainittuja vinkkejä ja kiitos lukemisesta!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map