Cloudwards-opas: Mikä on Amazon QuickSight?

Amazon on hiljattain esitellyt pilvipohjaisen yritystiedusteluvälineen QuickSight, jonka päätarkoituksena on yksinkertaistaa koko prosessia, jolla kehitetään oivalluksia isojen tietolähteiden joukosta helposti, nopeasti ja tietysti edullisesti.


Amazon väittää, että työkalu on erittäin nopea, helppokäyttöinen, pilvikäyttöinen yritystiedustelu, joka aiheuttaa yhden kymmenesosan perinteisten BI-ratkaisujen kustannuksista.

Amazon Web Services -palveluiden auttaminen

Ei voida kiistää, että Amazon Web Service on viime vuosina luonut vahvan pohjan itselleen tarjoamalla joukon palveluita valtavan määrän tiedon keräämistä, tallentamista ja käsittelemistä varten..

AWS-datakeskus
Amazon Web Services

Olisi yllättynyt, kun tiedät tänään luettelon yrityksistä, jotka luottavat Amazon Web Services -palveluun. Suurista vakiintuneista yrityksistä, kuten Philips ja Samsung, tekniikan tukemiin yrityksiin, kuten Adobe ja Netflix, he kaikki pitävät Amazonin Web-palveluista suurten tietotarpeidensa vuoksi.

Jopa aloittelijat, kuten FourSquare ja AirBnB, luottavat AWS: ään.

Kaivataan sitä syvemmälle, jotta ymmärrät kuinka QuickSight voi todella auttaa AWS: ta. Kun asiakassovelluksista tuotettu tieto menee AWS-infrastruktuuriin, se siirretään Amazon Kinesisin kautta ja tallennetaan relaatiotietolähteeseen kuten:

 • Amazonin punainen siirto
 • Amazon Aurora
 • Amazon RDS

Tietolähteet voivat olla myös tiedostopohjaisia, kuten Amazon S3 tai NoSQL-tietolähteitä, kuten Amazon DynamoDB. Kun tiedot on turvattu, ne lähetetään analysoitavaksi. Tietojen analysointiin ja käsittelyyn on olemassa työkaluja, kuten AWS Data Pipeline ja AWS Machine Learning.

Tietojen keräämisessä ja käsittelyssä ja siihen, miten yrityskäyttäjät tekevät päivittäin keskeisiä päätöksiä, on suuri aukko näiden tietojen analysoinnin avulla.

Olen itse työskennellyt muutaman Business Intelligence -työkalun parissa IT-alalla työskennellessäni, ja voin kertoa sinulle, että koko prosessi tietojen keräämisestä raporttien lopulliseen luomiseen on liian pitkä, kuin kukaan haluaisi sen olevan.

Amazon Web Services
© Amazon

Liiketoimintatiedon hallintaratkaisut vaativat yleensä useita insinööritiimejä viettämään kuukausia monimutkaisten tietomallien ymmärtämiseen ja rakentamiseen. Tietolähteet yhdistetään ja testataan uudestaan ​​ja uudestaan ​​varmistaakseen, ettei niiden välillä ole virheitä.

Ja vasta lopullisen QA-kierroksen selvittämisen jälkeen se siirretään seuraavalle joukkueelle, joka käyttää täysin erilaista ohjelmistoa raporttien tuottamiseen.

Tämä on raportti, joka esitetään yrityksen avainpäättäjille todellisten tietolähteiden sijaan. Nämä ratkaisut rajoittavat yrityskäyttäjien ennalta valittuihin kyselyihin ja raportteihin, koska visuaalisille ominaisuuksille tai vuorovaikutteiselle tiedonhaulle ei ole tilaa.

Lisäksi organisaatioiden on käytettävä tuhansia dollareita vuosittain lisensseihin, ylläpitomaksuihin ja raskaisiin laitteistoihin. Tukea näitä Business Intelligence -työkaluja. Ja jos organisaatiot haluavat lisätä työntekijöiden määrää tai tietomäärää, niiden on tietenkin kerättävä lisää rahaa asioiden jatkamiseksi.

QuickSight – vastaus kaikkiin BI-ongelmiin

Amazon QuickSight on pilvipohjainen yritystietopalvelu, joka on luotu ratkaisemaan suuria tietoongelmia, mukaan lukien monimutkaisuus, nopeus ja kustannukset.


© AWS

Se tekee tämän tekemällä kaikki suuret tietolähteet helposti liiketaloudellisten käyttäjien saataville ja antamalla heille helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka on yksi kymmenesosa muiden liiketoiminnan älykkyysratkaisujen kokonaiskustannuksista. Uskon vahvasti, että AWS on määritellyt maailman uudelleen “kohtuuhintaiseksi” tarjoamalla Amazon QuickSightin hintaan 9 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa.

QuickSightin avainkomponentit

1. Mauste

Nopea, rinnakkainen, muistissa oleva laskentamoottori (SPICE) on QuickSightin tehokkain ja tärkein komponentti. Sen on tosiasiallisesti rakennettu sama ihmisryhmä, joka toi sinulle Amazon RedShift ja Amazon Aurora.


© TechCrunch

SPICE on QuickSightin tärkein mahdollistaja. Se auttaa skaalaamaan dataa teratavuina dataa ja ylläpitämään silti muutaman millisekunnin vasteaikaa. Periaatteessa, kun osoitat tietosi QuickSightille, SPICE ottaa kaikki tiedot vastaan ​​optimaalisen kyselyn suorituskyvyn tuottamiseksi.

Rikasten laskelmiensa avulla SPICE antaa käyttäjille mahdollisuuden saada tietoja tietolähteistään ilman ylimääräistä tarjontaa tai skaalausinfrastruktuuria.

Syy siihen, miksi SPICE vastaa niin nopeasti kyselyihin, johtuu siitä, että se toistaa tietoja korkean suorituskyvyn ja saatavuuden vuoksi. Tämä tarkoittaa, että organisaatiot voivat skaalata tuhansia käyttäjiä, jotka kaikki voivat suorittaa interaktiivisen ja nopean analyysin samaan aikaan ja eri tietolähteiden kautta.

2. AutoDiscovery

Jos olet joskus käyttänyt yritystietovälineitä, tiedät, että yksi suurimmista haasteista on löytää tieto ja valita se analysoitavaksi.

Pilvikäyttäjätietoanalyysit
© NEC Corporation of America

Yleensä tämä vaatii tietotekniikan ryhmän luetteloimaan ja tekemään tiedot löydettävissä analytiikkamoottorin avulla. Mutta QuickSightin avulla kirjautuessasi siihen ohjelmisto etsii automaattisesti tietolähteet, joille sinulla on pääsy, analysoi ne ja määrittää sen.

3. AutoGraph

Takaisin kun työskentelin BI: n kanssa, yksi turhauttavimmista ongelmista, joita kohtasin, oli luoda kaavioita ja visualisoida, kuinka kunkin kuvaajan tulisi näyttää.


© AWS

Olen iloinen siitä, että QuickSight on hoitanut tämän ongelman. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on valita käsiteltäväsi tietotyyppi ja QuickSIght valitsee parhaan kuvaajan sen visualisoimiseksi.

4. Jakaminen ja yhteistyö

Siellä on hieno tarinatauluominaisuus, jonka avulla voit yhdistää visualisointeja ja esitellä niitä liiketoiminnan kojetaulujen muodossa, lisätä kommentteja ja jakaa niitä ryhmille tai henkilöille (organisaatiossasi). Jälleen hieno nopeampaan ja parempaan työhön.

Amazon QuickSight -hinnoittelu

Tämä on tietysti yksi QuickSightin kiinnostavimmista ominaisuuksista. Tavallinen vuositilaus maksaa sinulle 9 dollaria kuukaudessa, kun taas kuukausittainen tilaus maksaa 12 dollaria kuukaudessa.


© Mark Moz

Yrityksen vuositilaus maksaa 18 dollaria, kun taas kuukausittainen tilaus maksaa 24 dollaria. Tähän sisältyy 10 Gt tilaa mukana toimitetulle SPICE: lle. Jokaisesta ylimääräisestä Gt tilauksesta joudut maksamaan 0,25 dollaria kuukaudessa Standard-version ja 0,38 USD Enterprise-version.

johtopäätös

Amazon QuickSight on ehdottomasti herättänyt meitä innostuneena ja uskomme todella, että se voi muuttaa BI-peliä tarjoamalla nopeasti toimivia työkaluja edulliseen hintaan.

Se on saatavana vain esikatselutoimintoksi tällä hetkellä, mutta meillä on tunne, että Amazon aikoo julkaista sen pian. Jos olet kiinnostunut tarkistamaan esikatselun, voit kirjautua täällä

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map