Carbonite vs. CrashPlan: Meillä on selkeä voittaja

Jos yrität päättää, onko CrashPlan vai Carbonite paras online-varmuuskopio yrityksesi päätöksentekoon, olet laskeutunut oikeaan paikkaan. Tämän Head-to-Head-tarkastelun aikana tutkimme näitä pitkäaikaisia ​​katastrofien palauttamista koskevia kilpailijoita pyöreästi ennen voittajan valintaa.


Vertaamme kustannuksia ja käännämme huomioimme kunkin varmuuskopiointi- ja palautusprosessit. Sitten lopetamme tarkastelun turvallisuudesta ja tuesta. Olemme varmoja siitä, että siitä tulee vähän erimielisyyttä, mutta uskomme, että olemme laskeneet selkeän voittajan suurimmalle osalle siellä olevista pienyritysten omistajista: CrashPlan, vaikka Carbonite on lähellä.

Jos kumpikaan palvelu ei vastaa tarpeitasi, älä murehdi: meillä on täysi kokoelma varmuuskopioita verkossa, jotta voit tutustua niihin. Olemme myös koonneet useita muita yritysvarmuusvertailuja harkintasi varten, mukaan lukien CrashPlan vs IDrive -katsaus ja yksi CrashPlan vs Backblaze -arviointiin..

Tietysti meillä on myös täydellinen CrashPlan pienyrityksille -arviointi ja Carbonite for Office -arviointi, jonka voit myös tarkistaa.

Taistelu: CrashPlan pienyritykselle vs. Carbonite Safe Pro

Vaikka CrashPlan tai Carbonite eivät ole markkinoiden nopeimpia tai edes kaikkein ominaisuuspakattuja varmuuskopiointityökaluja, molemmat ovat kykeneviä palveluita, joita on helppo käyttää ja jotka tarjoavat hyvän vastineen siellä oleviin kalliimpiin vaihtoehtoihin..

CrashPlan omalta osaltaan omistaa nyt koko infrastruktuurinsa yritysten katastrofien palautukseen, kun hän on ojentanut henkilökohtaisen online-varmuuskopiointiratkaisunsa vuonna 2017 (joihinkin tyrmistyneisiin). Vaikka Carboniten käytettävissä on henkilökohtainen suunnitelma, joka kuuluu parhaimpiin rajoittamattomiin online-varmuuskopiointityökaluihin, sen liiketoimintasuunnitelmat ovat pakottava vaihtoehto CrashPlan for Small Business -yritykselle, ainakin paperilla.

Seuraavaksi tarkastelemme kutakin palvelua viiden kierroksen aikana, kuten luvattiin: hinnasuunnitelmat, varmuuskopiointi, palautusprosessi, turvallisuus ja tuki. Jokaisen kierroksen jälkeen julistamme voittajan, ja tiivistämme sitten tulokset kruunataksesi yleisen varamestarin.

1

Hintasuunnitelmat

Bottom line ei ole kaikki varmuuskopio, mutta pk-yrityksille, jotka haluavat rajoittaa kuluja, se on melko kriittinen. Tässä huomautuksessa arvioimme ensin arvoa tarkistamalla CrashPlanin ja Carboniten hinnasuunnitelmakustannukset suhteessa tallennustilan ja tuettujen laitteiden kokonaismäärään.

CrashPlan pienyrityksille

CrashPlan tekee asioista melko yksinkertaisia, kun halutaan valita suunnitelma yrityksellesi: niitä on vain yksi. Se on myös paljon, sillä rajaton varmuuskopiointitila on vain 10 dollaria kuukaudessa.

Suunnitelman nimi on CrashPlan for Small Business, mutta nimi itsessään on jäännös, joka on jäljellä niistä päivistä, jolloin yritys tarjosi myös rajoittamattoman varmuuskopiosuunnitelman myös henkilökohtaiseen käyttöön. (Jos tarvitset sitä, Backblazella on 5 dollaria kuukaudessa rajoittamaton suunnitelma kotikäyttöön.)

Yksi tilaus on hyödyllinen vain yhdelle tietokoneelle, vaikka CrashPlanilla ei olekaan hyötyä varmuuskopioinnista niille, joilla ei ole teratavua dataa, ja CrashPlanilla ei ole alennuksia suojaamiseen useille työntekijöille. Se ei myöskään tarjoa älypuhelimien varmuuskopioita, kuten ne palvelut, jotka ovat parhaimmassa varmuuskopiossa mobiililaitteille.

Toisaalta, voit liittää tietokoneeseesi niin monta ulkoista asemaa kuin haluat ja lisätä ne varmuuskopiosuunnitelmaasi ilman lisäkustannuksia. Se ei sisällä NAS-laitteita, mutta se on silti hyödyllinen niille, joilla on kiintolevypinoja suojattavaksi.

Itse suunnitelmassa ei myöskään aseteta minkäänlaisia ​​tiedostokokorajoituksia, ja CrashPlan väittää, ettei se vie kaistanleveyttä, jos lataat liian paljon tietoa (käännös: voit vapaasti käydä).

Suosittelemme, että ilmainen kokeilu antaa spinin ennen sitoutumista, vaikka voit peruuttaa haluamasi ajankohdan ilmoittautumisen jälkeen. Kokeilu on hyvä kuukaudeksi, ja kuten tilauksenkin, se on rajaton.

Carbonite Safe Pro

Vaikka Carboniten henkilökohtainen käyttösuunnitelma on rajaton, sen liiketoimintavaihtoehdot eivät ole. Ne eivät myöskään ole läheskään yhtä edullisia.

Yrityksille on saatavana kolme Carbonite Safe -suunnitelmaa: Pro, Power ja Ultimate. Jokaista voidaan varmuuskopioida rajoittamattomiin tietokoneisiin. Carbonite Safe Power mahdollistaa myös yhden palvelimen varmuuskopioinnin, kun taas Ultimate sisältää rajoittamattoman palvelimen varmuuskopion.

Vaikka me rakastamme rajatonta tietokoneen varmuuskopiointia, Carboniten ongelma on, että et saa paljon pilvitilaa rahaasi varten. Carbonite Safe Pro -tilauksella on itse asiassa vain 250 Gt varmuuskopioita noin 270 dollaria vuodessa. Se on yli 20 dollaria kuukaudessa.

Voit lisätä varmuuskopion, jos se ei riitä, mitä todennäköisesti ei tule olla enemmän kuin kaksi tai kolme tietokonetta. Jokainen ylimääräinen 100 Gt varmuuskopio maksaa sinulle kuitenkin vielä 100 dollaria vuodessa.

Tilaukset on myös maksettava vuosittain, joten sinulla on kustannuksia, jos päätät viedä yrityksesi muualle. Varmista, että käytät 30 päivän kokeiluversiota, ennen kuin lukitset itsesi.

Pyöreä yksi ajatuksia

Jos et halua valita CrashPlan for Small Business ja Carbonite Safe -suunnitelmaa, monilla yrityksillä ei olisi valintaa siirtyä Carboniten kanssa, koska sen Power- ja Ultimate-suunnitelmiin sisältyy palvelimen varmuuskopiointi. On kuitenkin olemassa monia muita palvelimen varmuuskopiointivaihtoehtoja, kuten parhaassa palvelimen varmuuskopio-oppaassa esitetyt, jotka ovat kaiken kaikkiaan parempia.

Kun kyse on yrityksesi kohtuuhintaisesta varmuuskopiosta, meidän on annettava voimakas nyökkäys CrashPlanille. 10 dollaria kuukaudessa rajoittamattomasta varmuuskopiosta on paljon parempi tarjous kuin 22 dollaria kuukaudessa 250 Gt: llä, ja CrashPlan ei sulje sinua yhden vuoden sitoutumiseen.

Kierros: Hintakaaviokohta Crashplan Prolle

Carbonite Backup Safe Pro -logo
CrashPlan for Small Business -logo

2

Varmuuskopiointi

Seuraavaksi esittelemme sinulle CrashPlanin ja Carboniten varmuuskopiointitoiminnot ja prosessit ja selvitämme, mikä tarjoaa parhaan yhdistelmän mukavuutta ja ominaisuuksia.

CrashPlan pienyrityksille

Varmuuskopiointi CrashPlanilla ei ole aivan yhtä helppoa kuin rajoittamattoman kilpailijan Backblazen käyttäminen, mutta yleinen kokemus on silti tyydyttävästi yksinkertainen. Luo varmuuskopiointisuunnitelma merkitsemällä työpöytäohjelmalla tiedostojärjestelmässä olevat objektit varmuuskopiointia varten.

Napsauta asiakkaan vasemmalla puolella olevissa navigointivaihtoehdoissa ”varmuuskopio” ja napsauta sitten tiedostojen alla olevaa ”muuta” -painiketta. Voit valita sekä kansiot että tiedostot varmuuskopiointia varten.

Suosittelemme varmuuskopiointia kansiotasolla ja sulje pois tiedostot, joita et halua varmuuskopioida myöhemmin. Voit todella sulkea pois tiedostotyypin mukaan, jos haluat ohittaa järjestelmän, väliaikaiset tiedostot ja vastaavat.

Voit myös asettaa varmuuskopion määränpään. Vaikka kohde on oletuksena CrashPlan-pilvi, voit varmuuskopioida ulkoisiin asemiin, jos aiot toteuttaa sekä pilvi- että paikallista varmuuskopiota, mikä on suositeltavaa, jos tilaat 3-2-1-varmuuskopiokoulun (ja sinun pitäisi ).

CrashPlan for Small Business -asiakasohjelma suorittaa jatkuvan varmuuskopion, mikä tarkoittaa, että tiedostot on suojattu melkein reaaliajassa, kun uusia tiedostoja lisätään tai olemassa olevia tiedostoja muutetaan. Jos haluat vähemmän säännöllisiä varmuuskopioita, voit käyttää asiakkaan aikataulutusominaisuuksia rajoittaaksesi toiminnot tiettyihin tunteihin tai tiettyihin päiviin.

Yleensä sinun pitäisi kuitenkin toimia hyvin jatkuvalla varmuuskopioinnilla, koska kaistanleveyden säilyttämiseksi vain muutettujen tiedostojen delta kopioidaan pilveen eikä koko tiedostoon (jos se oli sinulle kreikkalainen, katso esto -tason synkronointiartikkeli selville, mistä puhumme).

Viimeisessä huomautuksessa CrashPlan pakkaa tiedostot oletuksena. Yleensä pakkausta käytetään vähentämään pilvitilaa pilvessä, mutta CrashPlanin kanssa, joka ei saisi olla sinulle ongelma (koska rajoittamaton).

CrashPlan toteaa, että pakkausprosessi nopeuttaa myös varmuuskopiointia ja että se on häviötön, mikä tarkoittaa, että se ei pilaa tiedostojasi millään tavalla. Kokemuksemme mukaan pakkauksella on kuitenkin usein taipumus hidastaa varmuuskopiointia. Suosittelemme sulkemaan sen, jos lataukset ovat hitaita nähdäksesi, auttaako se siirtämään asioita eteenpäin.

Carbonite Safe Pro

Monella tapaa varmuuskopiointisuunnitelmien asettaminen Carboniten avulla vaatii paljon vähemmän työtä kuin CrashPlan. Tämä johtuu siitä, että tietokoneesi skannaamiseen ja tietyn tyyppisten kaikkien tiedostojen, mukaan lukien asiakirjat, kuvat, videot, sähköpostit ja useimmat muut tiedostotyypit, varmuuskopiointiin tarvitaan Backblaze-lähestymistapaa..

Vaikka pidämme tästä lähestymistavasta rajoittamattomaan varmuuskopiointiin, Carbonite rajoittaa kokonaistietosi, mikä voi tehdä kaikesta yksinkertaisesti tarttuvan kauhistuttavan lähestymistavan, varsinkin jos tilillesi on liitetty useita työntekijöiden tietokoneita.

Jos kyseessä on ongelma, voit kirjautua sisään Carbonite-selaimen käyttöliittymään ja luoda varmuuskopiointikäytäntöjä, joita voidaan käyttää tilisi tietokoneisiin, rajoittamalla varmuuskopioinnin tiettyihin kansioihin ja tiedostotyyppeihin.

Itse asiassa saatat haluta säätää sitä joka tapauksessa, koska Carbonite-ohjelmassa on oletuskäytäntö, joka rajoittaa varmuuskopion työpöytä-, asiakirja-, Outlook-, data-, kansio-, musiikkikansio- ja videokansioihin (Windows). Väliaikaiset ja järjestelmätiedostot jätetään myös oletuksena ulkopuolelle.

Varmuuskopiot toimivat jatkuvasti Carbonite Safe -sovelluksen avulla, jotta asemat voidaan suojata melkein reaaliajassa, mutta voit poistaa sen käytöstä, jos haluat varmuuskopioida vain kerran päivässä tai poistaa varmuuskopion käytöstä tietyinä aikoina..

Carbonite varmuuskopioi vain muokattujen tiedostojen muutetut osat, kuten CrashPlan, joten sen pitäisi toimia melko tehokkaasti poistamatta käytöstä jatkuvaa varmuuskopiointia. Karboniitti myös pakata tiedostoja käyttämällä yrityksen ilmoittamaa häviötöntä zlib-pakkausta. Sitä ei voi kytkeä pois päältä.

Pyöreä kaksi ajatusta

Suurin ongelma, jota useimmat ihmiset varmuuskopioivat tiedostoistaan, on sama sekä CrashPlanille että Carbonite: nopeus. Vaikka tämä ei ole valtava ongelma, kun olet tehnyt alkuperäisen varmuuskopioprosessin loppuun, kypärän päästäminen testaa kärsivällisyyttä.

Olemme testanneet molemmat palvelut, ja molemmissa tapauksissa gigatavujen arvoisten tiedostojen varmuuskopiointi kesti yli tunnin. Jos sinulla on 500 Gt tiedostoja varmuuskopiointia varten, sinun pitäisi katsoa todennäköisesti melkein kuukauden kuluttua alkuvaiheen suorittamiseksi.

Voit lukea yleisen artikkelin varmuuskopionopeuden odotuksista saadaksesi lisätietoja vaikuttavista tekijöistä, mutta kummankin palvelun keskeinen ongelma näyttää olevan infrastruktuurin puuttuminen..

Jos varmuuskopionopeudet ovat suuri huolenaihe, harkitse sen sijaan palvelua, jolla on useita tietokeskuksia ympäri maailmaa, kuten Rackspace Cloud Files. (Parillisena CloudBerry Backup -sovelluksen kanssa varmuuskopiointiprosessin hallitsemiseksi, tietysti, kuten yksityiskohdat on esitetty Rackspace-oppaan aloittamisessa.)

Käsiteltävänä olevassa asiassa annamme kaksi kierrosta karboniitille. Tiedostotyyppisen varmuuskopion käyttö yhdessä tiedostopaikan varmuuskopioinnin kanssa mahdollisuuden luoda varmuuskopiokäytäntöjen lisäksi on helppo suunnitella täydelliset varmuuskopiosuunnitelmat.

Kierros: Varmuuskopiointipiste karboniittiliiketoiminnalle

Carbonite Backup Safe Pro -logo
CrashPlan for Small Business -logo

3

Palauta prosessi

Aivan yhtä tärkeätä kuin tiedostojen saaminen pilveen on, että ne voidaan nopeasti ja helposti palauttaa katastrofin sattuessa. Tätä silmällä pitäen kolmas kierros koskee tiedostojen palauttamista.

CrashPlan pienyrityksille

Voit palauttaa varmuuskopiotiedostot suoraan työpöytäohjelmasta napsauttamalla ”palauta” -välilehteä. Tiedostopuun avulla voit tarkistaa ja poistaa kansiot ja tiedostot. Kun olet valmis palauttamaan, napsauta vain palauttaa -painiketta näytön alaosassa.

Voit myös palauttaa tiedostojen aiemmat versiot. CrashPlan voidaan asettaa tallentamaan jokaisen tiedoston kaikki versiot, mikä on hyödyllistä sekä ei-toivottujen muutosten palauttamiselle että tiedostovaurioille. Koska saat CrashPlanilla rajoittamattoman varmuuskopion, myös rajattomalle versioinnille ei ole haittaa.

CrashPlan antaa sinun myös palauttaa tiedostot alkuperäiseen sijaintiinsa automaattisesti tai ladata .zip-tiedoston kiintolevylle työskennelläksesi manuaalisesti.

Pöytätietokoneen lisäksi voit käyttää tiedostoja CrashPlan-selainliittymästä ja mobiilisovelluksista Androidille ja iOS: lle. Tämä on kätevä tapa tutustua tiedostoihin tiellä ja tietokoneille, jotka eivät kuulu sinulle.

Carbonite Safe Pro

Carbonite tukee myös tiedostojen palauttamista suoraan työpöytäohjelmasta. Se on kuitenkin tarkoitettu vain kaiken palauttamiseen kerralla. Voit myös palauttaa yksittäiset tiedostot, mutta se ohjaa sinut selaimen käyttöliittymään palautusprosessin hallitsemiseksi.

Kun palautat kaikki tiedostosi työpöytäohjelmalla, voit palauttaa kaiken takaisin alkuperäiseen sijaintiin tai ladata .zip-tiedoston.

Verkon palauttamisen avulla voit valita ladattavan sisällön valitsemalla sen vieressä olevan valintaruudun. Yksittäisiä tiedostoja ei voi palauttaa alkuperäiseen sijaintiinsa, joten joudut käsittelemään kyseisen osan itse.

Carbonitella on myös mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle, joiden avulla voit käyttää tiedostojasi. Oletuksena, Carbonite säilyttää ainakin kolme versiota tiedostoista, jotka on varmuuskopioitu Windows-tietokoneille. Versiointia ei kuitenkaan jostain syystä tarjota Mac-asiakkaalle.

Kolme kierrosta

Palautusprosessin erottamista CrashPlanin ja Carboniten välillä ei todellakaan ole paljon. Molemmat ovat suhteellisen helppokäyttöisiä, niillä on hyvät versiointimahdollisuudet (ellet ole Carbonite Mac -käyttäjä) ja voit palauttaa tiedostot alkuperäiseen sijaintiinsa tai ladata ne zip-tiedostoon. Molemmilla on myös älypuhelinsovellukset, joiden avulla voit käyttää tiedostojasi.

CrashPlan tarjoaa kuitenkin enemmän joustavuutta. Yhden tapauksessa voit palauttaa yksittäiset tiedostot alkuperäiseen sijaintiinsa, kun taas Carbonite antaa sinun tehdä niin vain palauttamalla koko varmuuskopio. Lisäksi Carbonite pakottaa sinut palauttamaan yksittäiset tiedostot selaimen käyttöliittymän kautta, kun taas CrashPlanilla voit tehdä niin myös työpöytäohjelmalla..

Kierros: Palauta prosessipiste Crashplan Prolle

Carbonite Backup Safe Pro -logo
CrashPlan for Small Business -logo

4

turvallisuus

Pilvessä tallennettujen tiedostojen turvallisuus on aina iso asia, etenkin yrityskäyttäjille. Seuraavaksi käsittelemme salausvaihtoehtoja ja kaikkea muuta, josta haluat tietää, ennen kuin annat kummallekin yritykselle suojata tiedostosi..

CrashPlan pienyrityksille

Kun lähetät tiedostoja CrashPlaniin varmuuskopiointia varten, ne salataan päästä päähän. Tämä tarkoittaa, että tiedostosi tehdään lukukelvottomiksi ennen tietokoneesta poistumista, ja niitä ei koota takaisin, ennen kuin olet palauttanut ne. Kuljetuksen aikana ne on suojattu myös TLS-suojauksella.

Oletusarvon mukaan CrashPlan hallinnoi salausavaimia puolestasi, mikä antaa yritykselle mahdollisuuden palauttaa salasanasi, jos unohdat sen. Se tarkoittaa kuitenkin myös, että joko yrityksesi voi salata tiedostojasi lainvalvonnan pyynnöstä tai joku, joka varastaa nämä avaimet CrashPlan-palvelimelta (rikkomukset ovat yleensä töiden sisällä).

Suojautuakseen näiltä mahdollisuuksilta CrashPlanilla on yksityisen salauksen mahdollisuus, jonka voit ja jonka sinun pitäisi sallia. Se tarkoittaa, että vain sinä voit purkaa tiedostojen salauksen.

CrashPlanin käyttämä salausprotokolla on AES, joka on sama protokolla, jota käyttävät useimmat muut pilvipalvelujen tarjoajat, useimmat pankit ja useimmat valtion organisaatiot. Käytetyn AES: n taso on 256 bittiä, jonka nykyinen tekniikka kestäisi miljardeja vuosia murtautuakseen raa’alla voimalla.

Mainitsimme versioinnin aiemmin, mutta se on mainitsemisen arvoinen jälleen täällä, koska tämän ominaisuuden avulla voit mahdollisesti kumota ransomware-ohjelmien, kuten CryptoLocker ja CryptoWall, aiheuttamat vahingot. Kun olet poistanut loukkaavan haittaohjelman, vain korjaa vioittuneet tiedostot puhdistaaksesi kopiot. Sinun pitäisi olla hyvä jatkaa liiketoimintaa joutumatta purkamaan tuhansia dollareita.

Yksi iso kaipaaminen CrashPlanin kanssa on kaksifaktorinen todennus (2FA). Koska tätä ominaisuutta ei sisällytetä, varastettuja salasanoja on paljon helpompaa käyttää, koska tiliisi kirjautumiseen tuntemattomilla koneilla ei tarvita ylimääräistä turvallisuustodistusta..

Jos sinua myydään CrashPlan-palvelussa paitsi 2FA: n puuttuessa, hyvä uutinen on, että palvelu on yhteensopiva monien kertakirjautumispalveluiden (kuten OneLogin) kanssa. Integroinnin määrittäminen maksaa enemmän rahaa, mutta antaa sinulle paremman hallinnan käyttäjän salasanoista, minimoi tietojenkalastelumahdollisuudet ja antaa sinun ottaa käyttöön 2FA.

SSO-käyttö vähentää myös käyttäjän salasanojen väsymystä antamalla työntekijöillesi käyttää samoja käyttöoikeustietoja useille työkaluille, mukaan lukien monet niistä palveluista, jotka mainitaan parhaassa yrityssynkronoinnissa ja jako-oppaassa.

Carbonite Safe Pro

Carbonite suorittaa suurin piirtein samat vaiheet kuin CrashPlan pitääksesi tiedostosi turvallisina. Palvelinpuolella olevat tiedostot salataan AES: llä ja suojataan kuljetuksen aikana TLS: llä. Salaus on päästä päähän, mutta ei oletuksena yksityinen.

Jos haluat pitää salausavaimet itsellesi etkä anna yrityksen hallita niitä, voit ottaa yksityisen salauksen käyttöön. Sinun on kuitenkin tehtävä se ennen alkuperäistä varmuuskopiointia; Jos muutat mieltäsi ja haluat lisätä 2FA myöhemmin, joudut varmuuskopioimaan kaikki tiedostosi.

Vähemmän huolestuttavaa on se, että karboniitti käyttää 128-bittistä AES: tä 256-bittisen sijasta. Se ei ole läheskään yhtä turvallinen salaus, mutta vain suhteellisen puhuttava. Halkeamiseen veisi vielä miljardeja vuosia, ei vain niin monta miljardia.

Karboniitilla, kuten CrashPlanilla, on myös syväversiointitoiminto, kuten aiemmin huomautimme. Kuten CrashPlan, siitä on apua ransomware-tiedostojen aiheuttamien tiedostovirheiden palauttamisessa, jotka voivat muuten upottaa yrityksesi.

Jos CrashPlan kaipaa, Carbonite osuu antamalla käyttäjille mahdollisuuden ottaa 2FA. Kun kirjaudut tilillesi tuntemattomalta koneelta, sinun on annettava tekstiviestinä lähetetty suojauskoodi. Niin kauan kuin kuka tahansa varastanut salasanasi, ei myöskään älypuhelinta pilaa, tiedostojesi tulee olla turvallisia.

Carbonite tukee myös SSO-integraatioita, jos haluat mieluummin valvoa työntekijöiden salasanoja.

Pyöreä neljä ajatusta

Meillä ei ole taitoja kummankaan palvelun suosittelusta turvallisuuden kannalta, ja se johtuu lähinnä yksityisestä päästä päähän -salaukseen ja tehokkaisiin versiointiominaisuuksiin. Kahden tekijän todennuksen puuttuminen heikentää kuitenkin perustellusti eräitä yritysomistajia valitsemasta CrashPlania kovalevynsä suojaamiseksi..

Tämän valossa annamme kierroksen neljä karboniitille.

Kierros: Turvapiste karboniittiliiketoiminnalle

Carbonite Backup Safe Pro -logo
CrashPlan for Small Business -logo

5

Tuki

Kun taistelumme on sidottu kahdessa kierroksessa, tämä viimeinen kierros on tarkoitettu kaikille marmoreille, ja tälle viimeiselle kierrokselle tuemme tukea. Reagoivan ja luotettavan avun löytäminen tarvittaessa on kriittinen huolenaihe yrityksille, jotka käsittelevät katastrofien palautusta.

CrashPlan pienyrityksille

Rakastamme sitä, että CrashPlan tarjoaa useita keinoja suoraa apua teknisiin ongelmiin. Ne sisältävät kaksi vaihtoehtoa live-yhteydenpitoon chat- ja puhelintuella. Vaikka suoraa apua ei ole saatavilla 24 × 7, aukioloajat ovat kohtuulliset: klo 7–19. CDT, maanantaista perjantaihin.

Ilta- ja viikonlopputukea varten et ole täysin yksin, koska CrashPlan tarkkailee sähköpostijonoaan ympäri vuorokauden. CrashPlan kokeilee lippuja vakavuuden määrittämiseksi, mikä tarkoittaa, että kriittisten ongelmien pitäisi saada aikaan kohtuullisen nopeita vastauksia. Jopa ei-kriittisissä asioissa testisähköpostimme CrashPlaniin johti yleensä sähköpostiviesteihin muutaman tunnin sisällä.

Jos olet enemmän “itse” -tyyppisiä, yritys tarjoaa myös haettavissa olevan tietokannan, joka on varustettu tukiartikkeleilla, sekä käyttäjille että tilin järjestelmänvalvojille tarkoitettujen ohjeiden lisäksi..

Carbonite Safe Pro

Carbonite tarjoaa puhelintukea arkisin klo 8.30–9.00. EST. Niille, jotka pitävät kirjallisesta viestinnästä, ei kuitenkaan ole live-chat-vaihtoehtoa.

Voit myös ottaa yhteyttä Carboniteen sähköpostitse 24 × 7 tarjoamalla keinon saada apua, kun puhelinkeskus on suljettu. Testisähköposteissamme saatiin vastauksia yleensä puolen päivän sisällä ja usein muutamassa tunnissa.

Apua on saatavana myös tukitietokannan kautta, jos sitä tarvitset. Carbonite ylläpitää erillistä osaa yrityksen varmuuskopioratkaisulle, joka sisältää artikkeleita sen eri järjestelmänvalvojien ominaisuuksista.

Pyöreä viisi ajatusta  

Molemmat palvelut tarjoavat kunnolliset teknisen avun vaihtoehdot. Vaikka haluaisimme nähdä 24/7 live -tuen, se on harvinaista palveluntarjoajien keskuudessa, ellet käy sellaisen palvelun kuten Acronis Backup, joka tarjoaa 24/7 premier-tukea yrityksille, jos olet valmis maksamaan siitä (lue Acronis Backup -sivustomme) arvostelu).

Vaikka se ei tee eroa monille yritysomistajille, aiomme CrashPlanin kanssa sisällyttää siihen live-chatin.

Kierros: Tukipiste Crashplan Prolle

Carbonite Backup Safe Pro -logo
CrashPlan for Small Business -logo

6

Lopullinen tuomio

Jos meillä on pyöreät voitot, tämä taistelu kuuluu CrashPlanille, kolmelle kahdelle. Olisimme kuitenkin valitettavasti väärin ehdottaa, että jokaisen kierroksen voiton tulisi olla sama paino. Monet ominaisuuksista, joihin kosketimme, ovat tärkeämpiä joillekin yritysomistajille kuin toisille, mikä voi potentiaalisesti vaikuttaa voittoon kumpaankin suuntaan..

Uskomme kuitenkin, että suurimmalle osalle siellä olevista yritysomistajista CrashPlan on parempi vaihtoehto kuin karboniitti. Suurin ero näiden kahden palvelun välillä on kustannukset ja laitetuki. Varmuuskopioprosesseissa, palautusprosesseissa, tietoturvassa ja tuessa on eroja, mutta suurin osa niistä ei ole yhtä vakuuttavia syitä valita yksi tai toinen.

CrashPlan antaa tietokoneellesi rajoittamattoman varmuuskopion vain 10 dollaria kuukaudessa, ja se sisältää paikallisen aseman varmuuskopion. Sillä välin Carbonite Safe Pro -tilausta voidaan käyttää rajoittamattomien tietokoneiden varmuuskopiointiin, mutta saat vain 250 Gt varmuuskopion perushintaan, joka on yli kaksinkertainen CrashPlan-hintaan kuukaudessa – ja joudut maksamaan vuoden edessä.

Ainoa tapaus, jossa todella suosittelimme Carbonite over CrashPlania, on jos sinulla on NAS-laitteita tai -palvelimia varmuuskopiointia varten, koska CrashPlan ei tue näitä koneita.

Jos kuitenkin etsit palvelimen varmuuskopioita, haluat todennäköisesti varmuuskopiopalvelun, jolla on paremmat tiedonsiirtonopeudet, kuten CloudBerry Backup (lue CloudBerry Backup -katsauksemme) pariksi IaaS-pilvipalvelun, kuten Rackspace tai Amazon S3, kanssa..

Yrityksille, jotka etsivät kohtuuhintaista varmuuskopioratkaisua, siellä ei ole vain monia parempia ratkaisuja kuin CrashPlan for Small Business.  

Voittaja: CrashPlan pienyrityksille

Jos et ole vakuuttunut siitä, että CrashPlan on optimaalinen valinta yrityksellesi, älä unohda antaa paras varmuuskopio yrityksemme artikkeleista. Otamme mielellämme vastaan ​​myös kysymyksiä ja kommentteja, jotka voit jättää alla. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map