8 parasta edullista asiakasyritystä pienyrityksille

Kun otetaan huomioon se tosiasia, että on osoitettu lisäävän asiakkaiden säilyttämistä ja kasvattavan tuloja, CRM tekee kiistatta merkittävän eron asiakkaiden menettämisen ja pitämisen välillä.


Aikaisemmin, kun asiakkaat tiesivät vain tuotteen nimen, asiakassuhteiden hallinnan onnistuminen tai epäonnistuminen (strategiana) oli 50/50 asia.

Nykyisessä tilanteessa, jossa asiakkaat ovat paremmin tietoisia kuin koskaan ennen, heidän kokemuksensa määrittelee lopulta, pitävätkö he merkkiä vai eivät..

Ennen kuin edes selaat varastolistaasi, asiakkaat todennäköisesti tekevät etukäteen perusteellisen tutkimuksen eri tuotteista ja tietävät tarkalleen, milloin kannattaa kilpailla ja luottaa kilpailijaan..

Varsinkin jos asiakaspalvelusta puuttuu.

Autoilun isän Henry Fordin mukaan:

“Yrityksen, joka on erittäin omistautunut asiakaspalvelun huippuosaamiselle, on vain huolehdittava voitoista, koska ne ovat kiusallisesti suuria.”

Tämä yksinkertainen lausunto kattaa kaikki yrityksen tasot riippumatta sen koosta ja toimialasta.

Joten milloin CRM tulee kuvaan?

Jopa suhteellisen pienelle yritykselle, jolla menee melko hyvin, asiakaspalvelun kannalta hyvä CRM-alusta on potentiaali edelleen vahvistaa sitä.

Asioiden näyttämiseksi näkökulmasta Nucleus Research tutki monenlaisia ​​yrityksiä ja selvitti, että CRM: n sijoitetun pääoman tuottoprosentti on 8,71 dollaria jokaisesta käytetystä 1 dollarista..

Pienyrityksen toimijana sinun on arvioitava erilaisia ​​CRM: itä kriittisesti niiden tehokkuuden ja hinnan perusteella, ennen kuin lopulta päätät mieltäsi, kumpaa käyttää.

Autamme sinua tässä pyrkimyksessä keskustelemaan kahdeksasta parhaasta pienyritysten CRM-ohjelmistoalustasta. Mutta ennen sitä on ensin hajautettava CRM: n tylsät asiat.

8 parhaista edullisista CRM-yrityksistä pienyrityksille: Sisällysluettelo

 • ActiveCampaign
 • Ontraport
 • Insightly
 • Myyntivoima
 • Pipedrive
 • Zoho CRM
 • Infusionsoft
 • Ketterä

Miksi sinun pitäisi harkita CRM: ää ensisijaisesti?

Asiakkuudenhallintaohjelmisto auttaa pienyrityksiä käsittelemään operatiivisia haasteita, kuten:

 • Myyntihenkilöstön väärät kohdat
 • Komission politiikat  
 • Yritystulotavoitteet
 • Korkea asiakaspoisto
 • Myynnin lasku

1. Sinun on seurattava tapahtumia ja tehtäviä

Jos liiketoimintaympäristössä on yksi asia, joka on välttämätöntä, sen on oltava kalenteri. Kokonaisstrategia ja tehokkuus riippuvat suuresti siitä, kuinka hyvin suunnittelet ja seuraat tapahtumia.

Ja vakaa CRM auttaa saavuttamaan tämän tavoitteen. Upota kalenteri, ja se antaa käsityksen joukkuetoverisi tehtävistä.

2. Kohdista ja järjestä yrityksesi

Vaikka olet ehkä jo integroinut:

 • Kalenteri
 • Tehtävien hallinta
 • Kalenterijärjestelmät

Sinusta puuttuu silti iso kuva liiketoiminnan järjestämisestä. Miksi? Koska kukin näistä järjestelmistä toimii itsenäisesti – ja useimmiten kuin ei, ne joutuvat kohdistumaan väärin.

Hyvä CRM-ohjelmisto integroi nämä kolme toimintoa yhteen järjestelmään, jotta niitä olisi helppo käyttää, ylläpitää ja hallita.

Itse asiassa se on niin kattava, että luultavasti alat jopa ymmärtää aiemmin tuntemattomia tietoja yrityksestäsi.

Toistaiseksi 60% pienyrityksistä on jo voimakkaasti hyödyntänyt CRM: ää sähköpostimarkkinoinnissa, ja he rakastavat tuloksia.

3. Liiketoiminnan matematiikka voi olla hiukan monimutkaisempaa kuin mitä kuvitellaan

Luulemme todennäköisesti, että olemme hyviä matematiikassa, ja siksi olemme liike-elämässä, totta?

Loppujen lopuksi, mikä on niin vaikeaa laskettaessa voittoja, asiakkaiden määrää ja vastaavia tuloja? Jos ajattelet näin, anteeksi, että olet huonojen uutisten välittäjä, mutta olet kaukana totuudesta.

 • Voitko muistaa kaikki projektit, joita yrityksesi on käsitellyt tänä vuonna?
 • Onko sinulla edes karkea arvio keskimääräisestä tulossuhteestasi?
 • Voitko tunnistaa oikein tehokkaimman asiakasmuunnosmenetelmän?

No, luulen, että ei … ja juuri siellä, missä CRM-ohjelmisto tulee. Vakaa järjestelmä tarjoaa reaaliaikaisia ​​mittareita yrityksesi kaikista näkökohdista, mukaan lukien pienet asiat.

Seuraavat luodut raportit auttavat strategisesti parantamaan yritystäsi tehokkaammin, etenkin kun kyse on asiakkaiden muuntamisesta ja säilyttämisestä.

4. Muisti ei ole 100%

Ok, nyt, kun olemme perustaneet yritysmatematiikan, on paljon laajempaa kuin aikaisemmin ajateltiin, luulet todennäköisesti, että ainakin kaikki yritystietosi on tallennettu teräsloukkuun.

Toki sinulla voi olla muistikapasiteettia heti muistuttaaksesi 10 tai 20 asiakkaan tietoja, mutta mitä tapahtuu, kun tämä määrä kasvaa jatkuvasti?

Ellet ole super-olento, ilmeisesti hyvin harvat ihmiset muistavat tiedot 50 tai 100 asiakkaasta.

Jopa kannettava tietokone osoittautuu epäluotettavaksi tällaisessa tapauksessa. Sen sijaan CRM-järjestelmä tallentaa, hallitsee ja hakee asiakastietoja napin painalluksella.

Onko sellaista asiaa kuin “paras CRM-ohjelmisto”?

Tässä on tärkeä huomioitava seikka, onko sellaista asiaa kuin “paras CRM-ohjelmisto”? Totuus on, että kuten muutkin ohjelmistotyypit, CRM-järjestelmät eivät ole kaikki samoja.

Jokaisessa on ainutlaatuinen:

 • tekniset tiedot
 • kustannukset
 • Suorituskykytasot
 • Joustavuus

Viime kädessä yrityksesi tehokkuus riippuu paitsi hyvästä CRM-järjestelmästä – myös valitsemasi ohjelmiston tehokkuudesta..

Mikä on parasta esimerkiksi kiinteistönvälittäjälle, se ei välttämättä ole erityisen ihanteellinen vakuutusmyynnin edustajille; Eri yritystyyppien monimutkaisuuden ja ainutlaatuisuuden vuoksi.

Paras tapa määrittää täydellinen CRM-ratkaisusi on arvioida erilaisia ​​ohjelmistopaketteja yrityksesi asennuksen ja tarpeiden mukaan.

Tänään tutkimme lyhyesti tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa CRM pienyrityksille:

 • skaalautuvuus

Vaikka tunnustamme CRM: n merkityksen liiketoiminnassa, on helppo unohtaa, että sen tulisi kasvaa myös yrityksesi mukana.

asteikko
asteikko

Yritysten parhaan CRM: n, vaikka se olisikin käynnistysyritys, pitäisi kyetä vastaamaan uusiin tavoitteisiin ja huolenaiheisiin niiden kehittyessä.

Samalla kun ylläpidetään jatkuvasti toimintaa, vuosi vuodelta – sujuvasti ja ilman virheitä.

Loppujen lopuksi et halua käyttää resursseja ja aikaa CRM-ratkaisun toteuttamiseen, vaan päivittää vain, kun yrityksesi alkaa laajentua.

 • Monialustainen tuki

Koska keskimääräinen työpaikka riippuu suuresti pöytätietokoneista, CRM-järjestelmät on optimoitu tietokoneille.

Älypuhelimien ja tablet-laitteiden käytön viimeaikaisen lisääntymisen myötä on kuitenkin niin pienten kuin suurtenkin yritysten kannalta välttämätöntä ottaa käyttöön CRM-ohjelmisto, joka tukee monialustoja.  

Pelkästään tämä toimenpide lisäsi tuottavuutta yli 20% vuonna 2012.

Liikkuvat CRM-yhteensopivat yritykset ovat sittemmin ylittäneet ei-mobiili CRM -yhteensopivat yritykset saavutettujen myyntikiintiöiden suhteen.

Vaikka vain 22% jälkimmäisistä täyttää myyntikiintiöt, 35% entisistä noudattaa niin mukavasti.

 • Käyttöönoton lähestymistapa

Yleensä yrityksillä on mahdollisuus valita tilattavan SaaS-ratkaisun ja paikan päällä olevien ratkaisujen välillä.

Entinen, mikä on pilvipohjaiset, tarjoaa vähemmän hallinta- ja mukautusominaisuuksia verrattuna viimeksi mainittuun, joka integroituu helposti olemassa oleviin infrastruktuureihin ja yrityssovelluksiin.

Paikalla olevat ratkaisut ovat kuitenkin melko kalliita ja soveltuvat pääasiassa suuriin yrityksiin, joilla on varaa asentaa ja ylläpitää niitä.

SaaS-pohjainen CRM-ohjelmisto on pienille yrityksille toteuttamiskelpoisempi, koska ylläpitokustannukset, joustavuus ja etäkäyttö ovat pienemmät.

 • Käytettävyys

Siellä on jo olemassa monia monimutkaisia ​​yrityssovelluksia.

Joten CRM-ratkaisun käyttöönotto olisi vain haitallista, mikä edellyttää, että omistat paljon resursseja kouluttaa työntekijöitä käyttämään sen käyttöliittymää ja toimintoja.

Hyvän CRM-ohjelmiston on oltava käyttäjäystävällinen ja toimittava käyttöliittymän avulla, joka on helppo ymmärtää jollekin tietokoneen perustaidolle.

Koska 55% Inside CRM: n tutkimuksen kohteena olevista yrittäjistä on merkittävässä asemassa tehokkuuden määrittämisessä, sanoi, että helppokäyttöisyys on heidän tärkein kriteerinsä arvioitaessa CRM-järjestelmiä..

 • Kustannus

Vaikka kustannukset ovat epäilemättä erittäin kriittinen tekijä, niitä ei pitäisi arvioida erikseen.

Pikemminkin arvioi kustannukset CRM-järjestelmän toimintojen ja sitä seuraavan ennustetun sijoitetun pääoman tuottoprosentin mukaan.

Muutoin päädyt halvalle ratkaisulle, joka tuo uusia ongelmia vanhojen ratkaisemisen sijaan.

Arvioiden mukaan CRM-ohjelmisto maksaa noin 2000 dollaria käyttäjien lukumäärästä ja organisaation koosta riippuen.

Alaosassa jotkut järjestelmät tulevat maksutta pariksi viikoiksi, ennen kuin joudut lopulta tilaamaan maksettu paketti.

Markkinoinnin automatisointi VS CRM

Tiedän, mitä ajattelet, eikö CRM kuulosta paljolti markkinoinnin automaatiolta? Vaikka ne saattavat tuntua samalta ensi silmäyksellä, kaikella alkaa olla järkeä käyttövaiheessa.

CRM keskittyy myyntiin, mutta markkinoinnin automatisointi keskittyy pääasiassa markkinointiin. Jotta voimme edelleen yksinkertaistaa sitä, saamme todelliset asiantuntijat erottamaan ne toisistaan.

Marketo, maailmankuulu markkinointiautomaatioyritys, määrittelee järjestelmäänsä sellaiseksi, että:

“Antaa organisaatioille mitata, automatisoida ja virtaviivaistaa markkinointitehtäviä ja työnkulkuja.”

Markkinoijat hyödyntävät tällaista ohjelmistoa yleensä markkinointistrategioiden tai -tapahtumien suunnittelussa ja seurannassa.

Kääntöpuolella Salesforce, tunnettu CRM-ohjelmistotoimittaja, kuvaa CRM:

“Strategia kaiken organisaatiosi vuorovaikutuksen käsittelemiseksi potentiaalisten ja nykyisten asiakkaiden kanssa”.

Siksi yritykset hyödyntävät CRM: ää optimoidessaan yrityksen ja asiakkaiden välistä viestintää, jotta voidaan lisätä asiakastyytyväisyyttä ja lisätä myöhemmin myyntiä.

Siksi he kaikki käsittelevät samoja tietoja asiakkaista ja tulevaisuudennäkymistä, mutta niillä on erilliset päämäärätavoitteet.

Sähköpostimarkkinointi ja CRM

Nyt kun olemme poistaneet markkinoinnin automatisoinnin ja CRM: n, voi tuntua hiukan outolta, miksi 60% pienyrityksistä käyttää CRM: ää sähköpostimarkkinointiin, kuten aiemmin todettiin..

Eikö sähköpostimarkkinoinnin pitäisi olla osa markkinoinnin automatisointia? Toki, sähköpostimarkkinointi on olennainen osa markkinoinnin automaatio-ohjelmistoa. Mutta se voi olla myös osa CRM: ää, varsinkin kun valitset ohjelmistopaketin, jossa on integroitu sarja.

Itse asiassa jotkut ihmiset väittävät, että vaikka sekä markkinoinnin automatisointi että CRM ovat loistava yhdistelmä mille tahansa organisaatiolle, hyvä CRM yksin on täysin hieno pienille yrityksille ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille..

 • 2% organisaatioista käyttää sitä myynnin seurantaan
 • 5% tiedonhallintaan
 • 9% asiakaspalvelusta
 • 59% myynnin ennusteista
 • 60% sähköpostimarkkinoinnista
 • 65% lyijyn vaalimisesta
 • 94% kontaktien hallintaan

Joten kuinka hyvät ovat integroidut CRM-järjestelmät sähköpostimarkkinoinnissa? Aluksi integroitu järjestelmä sijoittaa ja hallitsee kaikkia tietoelementtejä yhdestä keskustietokannasta.

Kuvittele tällaisen järjestelmän tehokkuus, varsinkin kun se on integroitu myös projektinhallintaohjelmiin – kuten Xero ja Quickbooks.

Tiimisi ei ole vain parantanut reaaliaikaista näkemystä asiakkaiden käyttäytymisestä sähköpostissa, mutta pystyy myös helposti laskemaan koko sähköpostimarkkinointikampanjan yhdistetyn sijoitetun pääoman tuottoprosentin..

Lisäksi pystyt luomaan yksilöllisempiä viestejä, mikä parantaa Aberdeenin mukaan napsautussuhdetta 14% ja tuloksia 10%.

CRM ja laskutus

Sähköpostimarkkinoinnin lisäksi toinen hyödyllinen CRM-ominaisuus on laskutus.

Hyvä CRM-ohjelmisto, joka mahdollistaa laskujen ja tarjouslomakkeiden mukauttamisen sekä kaikkien suoritettujen maksujen seuraamisen, voi tehdä nykyisestä laskutusohjelmistostasi tarpeettoman.

Itse asiassa et ehkä edes tarvitse kirjanpito-ohjelmistoja. Voit muuntaa tarjoukset helposti laskuiksi ja tulostaa tai lähettää ne sähköpostitse vastaaville asiakkaille.

Kun otetaan huomioon kaikki ominaisuudet, joista olemme puhuneet tähän mennessä, CRM näyttää nykyään todennäköisesti lopulliselta all-in-one-pakollisella ratkaisulla niin pienille kuin isoillekin yrityksille.

Mutta niin ei ole totta, kaikilla CRM-ohjelmistotoimittajilla ei ole kaikkia keskusteltamme ominaisuuksia integroituna yksittäisiin paketteihin.

Joten entä minä autan sinua selvittämään sen kaiken, kun tarkastelemme kahdeksan parasta ja edullisinta pienyritysten CRM-ratkaisua.

1. ActiveCampaign

ActiveCampaign pidetään sähköpostimarkkinointityökaluna, joka on integroitu CRM-ominaisuuksiin.

Toistaiseksi GetAppin mukaan se nauttii erittäin suurta suosiota pienyritysten keskuudessa: 67% käyttäjistä on yrityksiä, joissa on yksi tai kymmenen henkilöä.

Ilmaisen puhelin-, live-chat- ja sähköpostituen lisäksi ActiveCampaign sisältää:

 • Maksuton yksitellen koulutus
 • SMS-markkinointi
 • Muokatut lomakkeet aloitussivuille
 • Ilmaiset sähköpostimallit
 • Ota yhteyttä paikannuspaikkoihin
 • Sosiaalisen median seuranta ja automatisointi
 • Kampanja-, yhteys- ja luetteloraportointi
 • Muokatut automaatiotyönkulut
 • Edistynyt segmentointi ja kohdistaminen
 • Ota yhteyttä profilointiin
 • Älykkäät automaattivastaajat
 • CRM ja myynnin automatisointi

Kääntöpuolelta puuttuu edistyneitä turvaominaisuuksia, kuten monitekijäinen todennus ja data-lepo-salaus.

Pidän sen olevan erinomainen työkalu moniulotteisten markkinointikampanjoiden luomiseen ja suunnitteluun markkinoinnin automaatioominaisuuksien ansiosta – integroituna koko CRM-pakettiin.

Vaikka markkinointitiimi luo ja seuraa sähköpostikampanjoita, myyntitiimi voisi automatisoida transaktioprosesseja yhdistämällä kaikki asiaan liittyvät asiakkaisiin liittyvät tiedot.


© ActiveCampaign

Onneksi sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään kokeillaksesi sitä.

Aloita 14 päivän ilmaisella kokeilukerralla, jonka jälkeen sinun odotetaan maksavan tilauksen, alkaen 9 dollarista kuukaudessa perussuunnitelmasta, joka koostuu pääasiassa markkinoinnin automatisoinnista ja sähköpostimarkkinoinnista.

Valitettavasti et saa CRM-ominaisuuksia ennen päivittämistä Plus-ohjelmaan, joka maksaa 49 dollaria kuukaudessa.

Toisaalta Enterprise-ohjelma, jonka hinta on 149 dollaria kuukaudessa, tarjoaa lisäprioriteettitukea ja erityisen tilivastaavan.

2. Ontraportti

Ontraport on CRM-integrointityökalu markkinointiohjelmistopakettiin.

Siinä on:

 • Tehokas tehtävien hallinta
 • Sosiaalisen median integraatio
 • Markkinoinnin automatisointi
 • Jaettu testaus
 • Tiedostonjako
 • Lyijykaappausvälineet

Alustan avulla yritykset voivat käsitellä tiedonhallintaa, myyntiä, markkinointia ja kokonaista sisältöä helposti.

Lyhyesti sanottuna, se on kokonaisvaltainen ohjelmisto, joka tarjoaa sekä pienille että isoille yrityksille työkalut kaiken kovan työn hoitamiseen johtamisen johtamisen ja asiakassuhteiden suhteen.

Ontraportin pääominaisuudet on optimoitu neljään päätavoitteeseen – organisointiin, myyntiin, markkinointiin ja julkaisuun.

Jotta koko yrityksen organisoinnissa ja suuntaamisessa voidaan auttaa, järjestelmä sisältää:

 • Ontraport-projektit
 • Suojattu avoin sovellusliittymä
 • Ontraport matkapuhelin
 • Metrics-kojelauta
 • Muokatut objektit
 • Liiketoiminnan automaatio
 • Tehokas CRM

Myynnin helpottamiseksi Ontraport tarjoaa:

 • Hylätyt ostoskorin seurantaominaisuudet
 • Tehtävien hallinta
 • Lyijyn hallinta ja pisteytys
 • Yhden napsautuksen ylös myy
 • Tilauslomakkeet

Markkinointiin puolestaan ​​kuuluu:

 • Purls
 • Markkinoinnin seuranta
 • Kumppaniohjelmat
 • Postikortti markkinointi
 • Kaksisuuntainen tekstiviestit
 • Markkinoinnin automatisointi

Viimeinkin julkaisemisen osalta Ontraportin käyttö antaa sinulle pääsyn:

 • Jaettu testaus
 • Facebook-integraatio
 • Jäsensivustot
 • WordPress-integraatio
 • webforms
 • ONTRAforms.

Valitettavasti et saa ilmaista kokeiluversiota; sen sijaan Ontraport tarjoaa 90 päivän rahat takaisin -takuun kaikille kolmesta suunnitelmasta.

Hinta, joka on 79 dollaria kuukaudessa, on rajoitettu vain yhdelle käyttäjälle, rajoittamattomalla määrällä sähköpostia, 1000 yhteystietoa, tekstiviestimarkkinoinnin automaatio, CRM, sähköpostipohjat ja ONTRAsivut.

Toisaalta Pro-suunnitelma on avoinna 2 käyttäjälle ja kestää noin 2 tuntia kaikkien ominaisuuksiensa määrittämiseen, joihin sisältyy 10 000 sähköpostia kuukaudessa, 25 000 yhteystietoa ja täysi Ontraport-alusta.

Jos haluat edelleen laajentaa yhteystietojen, käyttäjien ja sähköpostien määrää kuukaudessa, mene tiimisuunnitelmaan. Se tarjoaa 597 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa kymmenelle käyttäjälle 100,00 sähköpostia kuukaudessa, 100 000 yhteystietoa ja tietysti Ontraportin koko alustan.

3. Kauniisti

Toisin kuin kaksi edellistä alustaa, jotka on optimoitu markkinointiin ja CRM: ään, Ins Insies pyrkii yhdistämään projektijohtamisen ja CRM: n.

Vaikka Insight soveltuu erityisen hyvin yrityksille, joissa on 25–100 työntekijää, se on suosittu yrityksissä, joissa työskentelee yhdestä kymmeneen työntekijää, joiden osuus asiakaskunnasta on 54%.

Toisaalta keskisuurten yritysten, joissa on 11-50 työntekijää, osuus on 34%, kun taas 51-200 työntekijän kokoista yritystä kuuluu 7%: n ryhmään ja loput 5%.

Luotu integroitavaksi Google Appsiin, Insightly on tällä hetkellä numero 1 CRM-sovellus Googlen markkinoilla.

Sitä muutettiin myöhemmin ja päivitettiin muihin alustoihin, ja voit nyt käyttää verkkoversiota, jos et ole erityisen perehtynyt Google Appsiin.

Joitakin sen tärkeimmistä ominaisuuksista ovat:

 • OneDrive, Dropbox, Box -integraatio
 • Tiedostonjako
 • Xero- ja Quickbooks-integraatio
 • raportit
 • Avaa sovellusliittymä
 • Sivupalkin kromilaajennus
 • Muokatut kentät
 • Ilmoitus ja virtausjärjestelmä
 • Microsoftin ja Google-kalenterin integrointi
 • Alkuperäiset Android- ja iOS-mobiilisovellukset
 • Projektinhallinta
 • Välitavoitteet ja tehtävät
 • Asiakassuhteiden hallinta
 • Putkilinjojen / tilaisuuksien seuranta
 • Automaattinen osoitekirja

Yksi Insighcen vahvoista puolista on hinnoittelusuunnitelmat, jotka ovat joustavampia kuin aiemmat kilpailijat, joita olemme jo tarkastelleet.

Mielenkiintoista on, että yrityksessä, jossa on vain kaksi käyttäjää, sinun ei tarvitse maksaa mitään, jotta pääset käyttämään 200 Mt tallennustilaa, 2500 tietuetta, sähköpostipohjia ja massapostituki.

Jos haluat testata ne ensin, Insightly antaa sinulle ilmaisen 14 päivän kokeilujakson jokaiselle suunnitelmalle.

4. Myyntivoima

On todennäköistä, että olet jo kuullut Salesforcesta yhdestä näkyvimmästä CRMS: stä, ennen kuin edes kompasit tätä artikkelia. Tämä johtuu siitä, että se palvelee tällä hetkellä satoja tuhansia yrityksiä ympäri maailmaa, eri toimialoilla ja kokoissa.

Se on pilvipohjainen CRM- ja myyntiautomaatiojärjestelmä, joka on optimoitu eri aloille, mukaan lukien:

 • Korkeampi koulutus
 • Autoteollisuus
 • Julkinen sektori
 • Voittoa tavoittelemattomat ryhmät
 • tiedotusvälineet
 • Jälleenmyynti
 • Communications
 • Biotieteet
 • Terveydenhuolto
 • Rahoituspalvelut

Vaikka se on melko suosittu mikroyritysten keskuudessa, jossa on 1–10 jäsentä, suurin osa sen käyttäjistä – tarkalleen ottaen 30 prosenttia – ovat yrityksiä, joilla on 11–50 jäsentä.

Joten mikä tekee Salesforcen niin houkuttelevaksi? No, se tarjoaa kaksi kriittistä turvaominaisuutta, jotka puuttuvat kaikista kolmesta edellisestä alustasta.

Monitekijäinen todennus ja data-lepo-salaus.

Käyttäjät hyötyvät myös:

 • Työnkulun organisointi
 • Reaaliaikainen näkyvyys
 • Yhteyshenkilö
 • Mobiili pysyäkseen yhteydessä
 • Analytics
 • Pulista
 • Sosiaalitilit ja yhteystiedot
 • Hyväksynnät ja työnkulku
 • Etäasiakas sitoutuminen
 • ennustaminen
 • Luo ja käytä innovatiivisia sovelluksia
 • Sähköpostien integrointi
 • Markkinointi ja myynti johtaa etsintää
 • Myyntiyhteisöt

Kaiken kaikkiaan se on järjestelmä, joka yhdistää saumattomasti yhteistyön, analyysin, keskustelun ja mobiiliyhteydet parantamaan asiakkaiden sitoutumista ja myyntiprosessia.

Ja kaiken tämän tietenkin hinta on 25 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa; vain viidelle käyttäjälle saatavana olevalle CRM-paketille.


© Salesforce

Suuremmille joukkueille kannattaa valita Lighting Professional -paketti, jonka hinta on 75 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, ilman ryhmäkokojen rajoituksia.

Suuret yritykset, jotka tarvitsevat räätälöityjä CRM-ratkaisuja, voivat ostaa Lightning Enterprise -paketin hintaan 150 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa tai Lightning Unlimited -paketin hintaan 300 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa rajoittamattoman CRM-virran ja -tuen avulla..

Kaikille näistä paketeista on saatavana 30 päivän ilmainen kokeilujakso; jos haluat kokeilla niitä ennen tilaamista.

5. Pipedrive

Kokeneiden myyjien kehittämä Pipedrive on yksinkertainen mutta tehokas CRM-järjestelmä, joka on erityisesti optimoitu hallitsemaan ja lisäämään myyntiä. Se on melko vakiojärjestelmä pienille ja keskisuurille yrityksille, voittoa tavoittelemattomille organisaatioille ja freelancereille.

Siksi Pipedrive on enimmäkseen suosittu pienyritysten keskuudessa: 52% sen käyttäjistä kuuluu 1–10-jäseniseen ryhmään..

Joitakin sen pääominaisuuksia ovat:

 • Mobiilisovellusten tuki
 • Tehokas sovellusliittymä
 • Google-kalenterin ja yhteystietojen integrointi
 • 24/7 tuki
 • Monikieliset tuet
 • Roolit ja organisaation hierarkia
 • Tavoitteiden asettaminen ja raportointi
 • Sähköpostien integrointi
 • Täysi räätälöinti
 • Yhteyshistoria
 • Myynti putkilinja

Turvallisuudesta huolimatta, vaikka alustalta löytyy tietojen lepotilassa salaus, puuttuu monitekijäinen todennus.

CRM: n ja myynnin optimointiominaisuuksien lisäksi se on kuitenkin erittäin kiitettävä järjestelmälle, joka maksaa vain 12 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti.


© Pipedrive

Tällaisen huomattavasti alhaisella hinnalla en tiedä miksi tarvitsit jopa ilmaista kokeilua. Mutta jos teet niin, niin mielelläni, että he tarjoavat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.

6. Zoho CRM

Zoho on kehitetty tarjoamaan pienille ja suurille yrityksille asiakassuhteiden hallintatyökalu varastonhallintaan, asiakastukeen, markkinointiin ja myynnin hallintaan.

Järjestelmä tarjoaa paitsi alustan asiakasdatan hallitsemiselle, etenkin ristiinmyynnin ja lisämyynnin suhteen, mutta myös seuraa liiketoimintamahdollisuuksia, näkymiä ja johtaa.

Joitakin sen tarjoamista ominaisuuksista ovat:

 • Integrointi Microsoft Outlookin ja Office: n kanssa
 • CRM sähköpostitse
 • Kehittäjäliittymä kolmannen osapuolen integrointiin
 • Roolipohjainen turvallisuus
 • Työnkulun hallinta
 • CRM-analytiikka
 • Varastonhallinta
 • Asiakastuki ja palvelu
 • Markkinoinnin automatisointi
 • Myyntivoiman automaatio

Sen suojausominaisuudet ovat melko kattavat, ja niihin sisältyy monipaikkatietojen varmuuskopiointi, monitekijän todennusvaihtoehdot, HTTPS kaikille sivuille ja data-lepo-salaus.

Aivan kuten muutkin CRM-järjestelmät, joita olemme tarkistaneet, ominaisuudet ovat jakautuneet suunnitelmiin, Zoho-ohjelman hyväksyessä kolme suurta ohjelmaa.

Jokaiselle näistä paketeista on myös saatavana 15 päivän ilmainen kokeilujakso.

Voit vaihtoehtoisesti kokeilla ilmaisen version, joka on avoin vain kymmenelle käyttäjälle ja tarjoaa joukon ominaisuuksia, kuten mobiilisovelluksia, asiakirjoja, syötteitä, yhteystietoja, tilejä ja liidejä..

Yrityksille, jotka tarvitsevat keskitetympää järjestelmää, Zoho tarjoaa erityisen CRM Plus -paketin 50 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa.

7. Infusionsoft

Infusionsoft on sähköisen kaupan, markkinoinnin ja CRM-työkalujen infuusio.  

Verkkokaupan osalta se tarjoaa asiaankuuluvia työkaluja ostoksen jälkeisiin seurantoihin, laskujen hallintaan ja perintöihin, tilausten tai myymäläsivujen asettamiseen ja muuhun.

Markkinointipuolella se auttaa käyttäjiä yhdistämään ja vaalimaan viittauksia sosiaalisen median, sähköpostin ja offline-kanavien kautta, rakentamaan suhteita ja hallitsemaan henkilökohtaisia ​​sitoutumisia – joiden tarkoituksena on lisätä tuloksia.

CRM: n tasolla Infusionsoft on suunniteltu poistamaan tarpeettomat myyntitoimet ja parantamaan vastaavien myyntitiimien yleistä tehokkuutta.

Kaiken tämän saavuttamiseksi Infusionsoft tarjoaa ominaisuuksia, kuten:

 • Multimediamarkkinointi
 • Myyntiraportit
 • Mahdollisuuksien hallinta
 • Tarjoukset ja tilaukset
 • Lyijypisteytys ja jakelu
 • Maksunkäsittely
 • Myyntisaamiset, myyntimäärät ja tilausseuranta
 • Suositusohjelman hallinta
 • Pisteytystyökalu
 • Markkinointiraportit
 • Multimedian markkinoinnin hallinta
 • Sähköpostimarkkinoinnin automatisoidut kampanjat
 • Helppo julkaiseminen, aloitussivut
 • Sosiaalinen jakaminen
 • Verkkolomakkeet
 • Vedä ja pudota, kun haluat käsitellä ja julkaista aloitussivuja
 • Sisäänrakennettu metatiedot ja avainsanakentät
 • Markkinoinnin automatisointi

Infusionsoft käyttää monipaikkatietojen varmuuskopiointia, HTTPS: ää ja lepotilassa olevaa data-salausa, vaikka siitä puuttuu monitekijän todennusvaihtoehtoja..

Hinnoittelussa Infusionsoft käyttää melko mielenkiintoista lähestymistapaa. Sillä on vuotuinen maksupaketti ja kertaluonteinen aloituspaketti.

Edellisen alaan kuuluu viisi suunnitelmaa:

Kun olet valinnut kuukausipaketin, joudut yhdistämään sen kertaluonteiseen kickstart-pakettiin yrityksesi tarpeiden mukaan..

Paketin, kuten Infusionsoft kuvaa sitä, on tarkoitus antaa sinulle opastusta kaiken selvittämiseksi, ennen kuin lopulta osuu maahan juoksevaksi.

Sitä on kolme vaihtoehtoa tarpeista ja yritysrakenteesta riippuen:

 • 699 dollaria pienelle yritykselle
 • 1699 dollaria keskikokoiselle yritykselle
 • Neuvoteltavissa oleva maksu suurille yrityksille

8. Nimble

Nimble on kontaktihallinta- ja sosiaalisten suhteiden ohjelmisto, joka on keskittynyt suhteiden rakentamisen optimointiin monilla sosiaalisilla kanavilla.

Yhteyshenkilöiden lisäksi Nimble tarjoaa myös työkaluja niiden seuraamiseen ja vaalimiseen sekä uusien näkymien hankkimiseen.

Koska 54% Nimblen käyttäjistä on pieniä yrityksiä, joilla on 1–10 käyttäjää, järjestelmä on optimoitu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka pyrkivät luomaan suhteita, joista voisi kehittyä liiketoimintamahdollisuuksia.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi saumattomasti se integroi sosiaaliset signaalit, yhteistyöt, kalenterit, viestintä, sähköpostimuunnelmat ja yhteysprofiilit ja järjestää ne yhdelle alustalle.

Joitakin sen tärkeimmistä ominaisuuksista ovat:

 • Älykkäät yhteystiedot -sovellus
 • Liittäminen
 • Yhdistetty kanavalaatikko
 • luokittelu
 • Yhteyshistoria ja ”viimeksi kytketty” työkalu
 • Sanahaku
 • muistutuksia
 • Säännöt moottori
 • Päivittäinen “tänään” -sivu
 • Kalenteri & tapahtuman aikataulu
 • Tehtävä
 • Myynnin seuranta ja raportointi
 • Automaattinen yhteystietojen tuonti

Se on melko yksinkertainen sovellus, jolla on suhteellisen tehokkaat suojaustyökalut. Monisijaintivarmuuskopion lisäksi Nimble on ottanut käyttöön HTTPS: n kaikille sivuille sekä data-lepotilassa -salauksen.

Toisin kuin Infusionsoft, Nimblen hinnoittelu on hyvin yksinkertaista ja suoraviivaista. 14 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen maksat 25 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa saadaksesi käyttöönsä kaikki sen CRM-ominaisuudet.

Yhteenvetona…

Tutkittuaani kahdeksan parasta ja edullisinta pienyrityksen CRM-alustaa, minulla ei valitettavasti ole suosikkiasi esitellä ennen sinua. Jokainen näistä sovelluksista on optimoitu ainutlaatuisesti ja soveltuva – käsittelemään ainutlaatuisia tavoitteita.

Siksi paras tapa määrittää sopivin on tarkistaa kaikki organisaatiosi tarpeet ja sovittaa ne yhteen kunkin järjestelmän kanssa.

Hyödynnä tietenkin myös ilmaiset kokeilujaksot täysimääräisesti vain varmistaaksesi, että olet todella löytänyt oikean sopivuuden. Jaa ystävällisesti kanssamme viimeinen valinta, miksi luulet sen olevan ihanteellinen; nähdään alla olevissa kommenteissa ja kiitos, että luit!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map