10 vinkkiä kuinka pilvi voi tehdä yrityksestäsi tuottavamman vuonna 2015

Kun puhutaan pilvistä, suurin osa kuluttajista ajattelee automaattisesti tallennusta. Järjestelmän arkistointi ja varmuuskopiointi on tärkeää, mutta se ei ole ainoa asia, joka tekee tästä tekniikasta niin houkuttelevan.


Pilvi voi parantaa tuottavuutta työpaikalla monella eri tavalla. Tässä on 10 tapaa, joilla se voi auttaa yrityksiä tuottavuuden lisäämisessä.

1. Pääset mihin tahansa

Mahdollisuus käyttää tiedostoja mistä tahansa on todellinen plus yrityksille. Lahjakkuusvaranto ei ole enää rajoitettu paikalliselle alueelle. He voivat palkata kaikki, joilla on pääsy Internetiin. Lisäksi, jos aluetta kärsii heikosta säästä ja työntekijät eivät pysty päästä sitä toimistoon, etätyö voi pitää yrityksen menemättä menettämättä lyöntiä.  

tuottavuus
© Steve Rhode

Yksi pilven suurimmista eduista on sen saatavuus mistä tahansa. Tietokannat voidaan noutaa mobiililaitteilla heti ilmoituksella. Ne voidaan tarvittaessa jakaa valittujen henkilöstön jäsenten kanssa.

2. Reaaliaikainen yhteistyö

Yhä useammat yritykset, kuten Box Business, alkavat tarjota yrityksille työkaluja, joiden avulla käyttäjät voivat paitsi käyttää tiedostoja missä tahansa myös työskennellä muiden kanssa projekteissa riippumatta siitä, missä he ovat. Tämä tarkoittaa, että liikekumppanit ympäri maailmaa voivat pysyä ajan tasalla hankkeesta, vaikka he olisivatkin eri paikoissa.

tuottavuus
© Venessa Miemis

Tämä auttaa lisäämään työntekijöiden tehokkuutta ja nopeuttamaan prosessia poistamalla tarpeen loputtomista sähköposteista, joissa on versioita sisältävät päivitykset.

Nämä yhteistyövälineet eivät usein salli useiden käyttäjien avata ja muokata asiakirjaa samanaikaisesti, mutta niissä on myös chat-ominaisuus, jonka avulla projektipartnerit voivat kommunikoida reaaliajassa. Tämä helpottaa puheluita ja sähköposteja edestakaisin ja nopeuttaa prosessia.

3. Lisääntynyt tuottavuus

Mahdollisuus käyttää tiedostoja ja tietokantoja missä tahansa ja tehdä yhteistyötä muiden työntekijöiden kanssa antaa ihmisille mahdollisuuden työskennellä nopeammin ja älykkäämmin. Sen sijaan, että jättäisit kokouksen ja kiirehtisivät takaisin toimistoon projektin loppuun saattamiseksi, työntekijät voivat yksinkertaisesti tutustua mobiililaitteen asiakirjoihin. 


© Ken Teegardin

Se katkaisee pitkät puhelut, sähköpostit ja odottaa toisia lähettämään käyttäjille projektin loppuun tarvittavan tiedon. Mitä vähemmän aikaa tuhlataan, sitä tuottavammasta yrityksestä tulee.

4. Edullinen ja luotettava tekniikka

Yritysten, kuten Amazon Web Service, Microsoftin Azure ja VMware, avulla yritykset voivat käyttää pilviä raskaiden tietojenkäsittely- ja analysointityöhön. Tätä laitteistoa ei ylläpitä käyttäjä, vaan emoyhtiö, mikä tekee siitä ajantasaisen ja luotettavan käyttää.

tuottavuus
© pitbull2013

Näiden tuotteiden kustannukset ovat kohtuuhintaisia ​​sen varmistamiseksi, että yritykset voivat hyödyntää palveluitaan. Usein kokonaislasku perustuu tietyn ajan kuluessa käytettyyn määrään, ja siihen sovelletaan vähimmäismaksua.

Vuokraamalla tilaa pilvipalvelimella, yrityksillä on pääsy tekniikkaan, joka on hyvin ylläpidetty ja mahdollisesti luotettavampi kuin mitä talossa on käytettävissä.

5. Alemmat kustannukset

Laitteiden ostaminen ja ylläpito paikallisesti on kallista. Laitteistoa ei tarvitse paitsi päivittää säännöllisesti, jotta se olisi uusin saatavilla oleva versio, vaan myös henkilöstöä on palkattava sen varmistamiseksi, että se toimii oikein.

Pilvityökalujen avulla voidaan säästää joitain näistä kustannuksista.


© pixabay

Tila tai koko palvelimen vuokraus on halvempaa kuin laitteiden ostaminen paikallisiin tarkoituksiin. Laitteita omistava yritys varmistaa, että ne ovat ajan tasalla ja ylläpidetään käyttöä varten. Tarvitaan pienempää IT-henkilöstöä, jotta varmistetaan, että paikan päällä olevista työntekijöistä huolehditaan.

6. Vähennä IT-ylläpitoa

Paikallisilla palvelimilla IT viettää suuren osan ajastaan ​​laitteiden päivittämiseen ja ylläpitämiseen. Pilvipalveluita hyödyntämällä he voivat viettää aikansa työskentelemällä todellisiin IT-kysymyksiin. He viettävät vähemmän aikaa paikallisten laitteiden tietoturvan korjaamiseen ja työskentelevät projektien kanssa, jotka voivat tehdä yrityksestä tehokkaamman.

tuottavuus
© Nathaniel Ivie

He voivat auttaa suunnittelemaan ja levittämään sovelluksia työpaikalla ja ylläpitämään tietokantoja yrityskäyttöön. Kaikki palvelinten ylläpito tapahtuu pilvipalveluntarjoajan toimesta, mikä vapauttaa IT: n tekemään asiansa.

7. Tee omien laitteidesi todellisuudeksi

Yhä useammat yritykset haluavat vähentää kustannuksia antamalla työntekijöille mahdollisuuden käyttää henkilökohtaisia ​​laitteitaan yrityksen toimittaman tekniikan sijasta. Tämä auttaa varmistamaan, että työntekijöillä on käytettävissään uusinta tekniikkaa, samalla kun leikataan yleiskustannuksia.

tuottavuus
© NEC Corporation of America

Pilvitekniikka ei luota toimimaan yhdessä järjestelmässä tai laitetyypissä. Sitä voi käyttää missä tahansa instrumentilla, matkapuhelimella tai työpöydällä. Ainoa vaadittava Internet-yhteys ja mahdollisesti ohjelmisto tiettyjen tiedostotyyppien, kuten Word-asiakirjojen tai PDF-tiedostojen, käyttämistä varten.

Antamalla työntekijöille mahdollisuuden tuoda omat laitteet, yritykset antavat heille mahdollisuuden käyttää sitä, mikä heille parhaiten sopii. Tämä lisää tuottavuutta ja tehokkuutta.

8. Paranna viestintää

Loputtomat sähköpostit ja vastaamattomat puhelut voivat tehdä projektin työskentelystä turhauttavaa. Cloud-yhteistyö vähentää projektin kappaleiden lähettämistä edestakaisin. Sen sijaan, että odottaisi sen saapumista postilaatikkoon, työntekijät voivat tehdä yhteistyötä reaaliajassa, ja viestintäominaisuudet antavat heidän “puhua” projektista.

tuottavuus
© Jamie Welsh

Monet näistä pilvipalveluntarjoajista tarjoavat myös tavan järjestelmänvalvojille pitää välilehtiä projekteissa. Se antaa työntekijöille mahdollisuuden päivittää heitä jatkuvasti ja esimiehet voivat antaa palautetta heti, avaamalla viestintälinjan johtotasolle..

9. Kannustaa työntekijöitä kasvamaan työpaikoissaan

Kaikella tällä parantuneella viestinnällä ja lisääntyneellä tuottavuudella työntekijöiden kasvua rohkaistaan.

Työntekijät ovat motivoituneita saattamaan työnsä nopeasti päätökseen ja he sopeutuvat luonnollisesti enemmän vastuisiin yrityksen kasvaessa.

10. Lisääntynyt turvallisuus

Turvallisuus on merkittävä ja erittäin pätevä huolenaihe yrityksissä. Vaikka voi vaikuttaa siltä, ​​että järjestelmänvalvojat siirtävät omistusoikeuden alaisten tietojensa hyvinvoinnin kolmannelle osapuolelle, tiedot ovat tosiasiassa turvallisempia.

Vastoin yleistä käsitystä hakkerit eivät ole suurin riski yritykselle, vaan työntekijät menettävät arkaluontoisia tietoja sisältävät laitteet.


© Cloudwards.net

Pilvipalvelut eivät mahdollista vain arkaluontoisten tietojen varmuuskopiointia palvelimillaan, mutta monilla on käytössä työkalut, joiden avulla IT-järjestelmänvalvojat voivat pyyhkiä asemia etäyhteyden kautta. Tämä tarkoittaa, että tiedot tallennetaan, mutta ne voidaan helposti poistaa vaarantuneista laitteista, vaikka niitä ei olisikaan saavutettu, mikä auttaa ylläpitämään tietoturvaa yritystasolla.

Yhteenveto

Pilvipalvelut voivat tehdä yrityksestä tuottavamman. Lisääntyneellä viestinnällä, luotettavalla tekniikalla ja vähemmän ylläpidolla työntekijät voivat viettää aikansa työskennellä sen sijaan, että odottavat projektin suorittamiseen tarvittavia kappaleita.

Etätyö ja henkilökohtaisten laitteiden käyttö on loistava idea, joka auttaa yrityksiä säästämään rahaa ja hyödyntämään potentiaalista lahjakkuusaluetta, johon ei ole aiemmin päästy.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map