Webroot SecureAnywhere -katsaus – Päivitetty 2020

Webroot SecureAnywhere -katsaus

Webroot SecureAnywhere on nopea ja tehokas virustentorjuntaratkaisu, jolla on joitain tehokkaimmista turvatoimenpiteistä, joita olemme nähneet. Vaikka se ei olekaan täydellinen, käyttöliittymässä voidaan käyttää jonkin verran säätämistä yhdelle, se on vahva haastaja useimpien ihmisten huomioihin. Lue yksityiskohdat kokonaisuudessaan.


Webroot-Slider1

Webroot-slider2

Webroot-slider3

Webroot-slider4

Edellinen

Seuraava

Webroot on ollut virustorjuntapelissä melkein 15 vuotta, ja sen kokemus osoittaa. Se on yksi nopeimmista viruksista ja sen hinta on kilpailukykyinen. Erityisesti olemme faneja joillekin sen ainutlaatuisista ominaisuuksista, kuten sen hiekkalaatikkotilasta.

Pysyi kuitenkin sekavana navigoinnissa, etenkin kun kyse oli asiakastukivaihtoehdoista. Viruksentorjuntaohjelmassa on paljon paikkoja, joissa pieni huomio yksityiskohtiin menisi pitkälle. Näiden kysymysten lisäksi sen turvallisuustestaus on huolestuttavasti harvaa.

Tässä Webroot-virustorjuntakatsauksessa tarkastellaan tämän ohjelman valinnan etuja ja haittoja yksityiskohtaisesti. Annamme ohjelmalle käytännön testin, tutkimme kaikkia sen ominaisuuksia ja jopa testaamme sen asiakastuen. Lopuksi annamme teille tuomion: onko se syytä ostaa?

Webroot on aiemmin ollut parhaiden virustentorjuntaohjelmien luettelossa. Laboratoriotestien puuttuminen ja hämmentävät asiakastukikanavat voivat kuitenkin estää yritystä pääsemästä uudelleen luetteloon. Jos nopeus ja kohtuuhintaisuus vetoavat sinuun, sen 14 päivän ilmainen kokeiluversio on loistava valinta kokeilla sitä itse.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Webroot SecureAnywhere -sovellukselle

ominaisuudet

Tällaisen pienen, vain 5 Mt: n latauksen vuoksi Webrootilla on valtava määrä virustorjuntaa. Mukana olevat suojausominaisuudet ylittävät useimpien antivirusten tarjoaman tason ja vievät sen kilpailijoihinsa nähden. Sen hiekkalaatikkotila on myös tähtien lisäys virukselle.

Sovelluksen ”PC-tietoturva” -osiossa on kaikki virustorjuntatoiminnot. Tähän sisältyy reaaliaikainen suojaus, verkkosuoja ja jopa palomuuri. On kiva nähdä palomuuri mukana, koska monilla viruksilla ei ole ollenkaan, kuten Avira (lue Avira-arvostelu).

Kalleimmassa tasossaan, Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete, saat myös pilvitallennuksen. Tähän sisältyy 25 Gt varmuuskopiota laitteillesi Webrootin omista pilvipalvelimissa. Webrootin levynpuhdistintoiminnot ovat myös käytettävissä vain tällä tasolla.

Webroot asettaa ainutlaatuisen käänteen tiedostojen murskaustyökaluun. Ohjelman avaamisen sijasta voit helposti ottaa käyttöön asetuksen, jonka avulla voit napsauttaa tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja poistaa sen kokonaan..

Webroot-secureerase

Kun poistat tiedoston tietokoneeltasi, sen muistiin vietetty tila jätetään yksin, kunnes se tarvitaan uudelleen. Tiedostojen murskaimet, kuten Webroot, korvaavat kyseisen paikan muistissa, hankaamalla tiedoston kokonaan tietokoneelta.

Henkilöllisyyskilpi

Webroot-henkilöllisyyskilpi toimii taustalla ja on sidottu verkko- ja tietojenkalastelusuojaukseen. Se estää verkkosivustoja, jotka varastavat tietojasi, ja suojaavat sinua verkkosivustoilta, jotka ovat vaarantuneet ja käyttävät haitallisia komentosarjoja.

Webroot-identiteetti

Tämä on loistava apu pysyä turvassa verkossa, mutta on myös hyvä idea pitää itsesi suojassa. Tutustu henkilöllisyysvarkauksien estämiseen tarkoitettuihin vinkkeihimme, niin saat lisätietoja tietojen turvallisuudesta.

Vaikka tämä henkilöllisyyskilpi on yleensä suuri, on valitettavaa, että Webrootilla ei ole mitään erityistä pankkisivustoille, kuten Bitdefender tekee (lue Bitdefender-arvostelu). Tätä henkilöllisyyssuojausta voitaisiin todella parantaa täysin suojatulla selaimella.

Salasanan hallinta

Internet Security Plus -tasolla ja uudempana Webroot niputtaa salasananhallinnassa yhdessä virustorjuntasuojauksensa kanssa. Webroot ei ole luonut tätä salasananhallintaa, vaan se tarjotaan yhteistyössä LastPassin kanssa.

Löydät LastPass-ominaisuuksien täydellisen käytöstä ja siitä, onko Webrootilla tarjottu LastPass Premium -tilaus sen arvoinen, katsomme LastPass-arvosteluamme. Rakastamme sen ilmaista suunnitelmaa, mutta suhtaudumme mieluummin muiden salasanahallintojen maksettuihin suunnitelmiin.

LastPass Premium ei ole parhaiden salasananhallintalaitteidemme kärjessä, mutta sen yhteistyö Webrootin kanssa on vakaa valinta, jos mieluummin yhdistä virustorjunta ja salasanasuojaus yhdessä.

SafeStart Sandbox

Yksi Webrootin määrittelevistä ominaisuuksista on sen hiekkalaatikkotyökalu. Tätä ei tarjota monissa viruksissa (toisessa esimerkissä, katso ZoneAlarm Antivirus -suojaussuojaus), emmekä todellakaan tiedä miksi. Se on uskomattoman hyödyllinen työkalu mahdollisesti vaarallisen sovelluksen tutkimiseen.

Webroot-hiekkalaatikko

Kun olet valinnut testattavan suoritettavan, voit suorittaa ohjelman normaalisti tai tietyissä olosuhteissa. Ehkä peruskäyttäjätilisi on esimerkiksi järjestelmänvalvoja ja haluat nähdä miten ohjelma toimii, jos sillä on pääsy järjestelmänvalvojan tilille.

Webroot käynnistää sitten ohjelman ja antaa sinulle lokit tarkalleen, mitä se yrittää tehdä. Tavalliselle käyttäjälle on vaikea ymmärtää näitä lokit, mutta hiekkalaatikko estää ohjelmaa tekemästä mitään haitallista tietokoneellesi.

Kahden tekijän todennus

Webroot-tilin suojaus on melko hankalaa, mutta on hienoa, jos sinulla on haittaohjelmia, jotka yrittävät kirjautua tiliisi. Ensimmäinen este on toinen salasana, joka sinun on asetettava tiliä luotaessa.

Sisäänkirjautumissivu kysyy sitten salasanasta kahta merkkiä, kuten ensimmäinen ja kuudes merkki. Tämä on epätavallinen tapa vahvistaa jonkun tili, mutta se on arvostettu.

Webroot-2fa

Tämän tietoturvatarjouksen lisäksi Webroot tukee perinteistä kaksikerroista todennusta tai 2FA: ta. 2FA on järjestelmä, joka vaatii käyttäjän kirjautumista sisään sekä salasanallaan että kertaluonteisella koodilla.

Vaikka 2FA voidaan toteuttaa käyttämällä tekstiviestejä, sähköposteja tai puheluita, Webroot valitsi ohjelmistotunnuksen. Kun määrität 2FA: n, skannaat QR-koodin valitsemasi 2FA-sovellukseen (jos et ole varma, kumpaa käyttää, katso parhaat 2FA-sovellukset). Sitten sinulla on koodi, joka muuttuu säännöllisesti, ja syötät koodin salasanasi kanssa.

Tämä tietoturvataso on epätavallinen virustentorjunnassa, mutta se on hieno lisä. Se estää ketään kirjautumasta tilillesi, ellei puhelinta ole kädessäsi. Tämä estää hakkereita tai haittaohjelmia muuttamasta tiliasetuksia etäyhteyden kautta.

Webroot SecureAnywhere -ominaisuuksien yleiskatsaus

Webroot SecureAnywhere -logowww.webroot.com

Alkaa alkaen 417 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

Salasanan hallinta

Tiedoston silppuri

Monen käyttöjärjestelmän tuki

Lapsilukko

Levyn puhdistus

VPN

Profiilit

suojaus

Ransomware-suojaus

Verkkokameran suojaus

Reaaliaikainen seuranta

Suojattu selain

Lataa suojaus

Tietokalastelusuojaus

palomuuri

Käyttöjärjestelmä

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Linux

Android

iOS

Käytettävyys

Työpöydän käyttöliittymä

Mobiilisovellus

Selaimen laajennus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-opas

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Webrootin hinnoittelu on melko kohtuuhintaista, vaikka se ei ole niin halpaa kuin kilpailijat, kuten Norton (katso Norton Security -katsaus). Vaikka se lisää muutamia hienoja ominaisuuksia ylimmällä tasolla, Webroot SecureAnywhere Internet Security Complete, suosittelemme, että siirryt alla olevaan kohtaan ja täydennä sitä muiden valmistajien sovelluksilla..

Vaikka voi olla hiukan kalliimpaa saada saman verran tallennustilaa yhdeltä parhaimmalta pilvitallennuspalveluiden tarjoajalta, saamasi laatu on todennäköisesti korkeampi ja jopa alhaisimmilla kerroksilla voit tallentaa koko kovalevyn aja pilveen.

Emme suosittele perustoimintoa Webroot SecureAnywhere AntiVirus yksinkertaisesti siksi, että siitä puuttuu ylimääräisiä laitteita. Jokaisella on älypuhelin nykyään, ja sinun on saatava suojaus paitsi työpöydällesi, myös kaikille laitteillesi.

Seuraava taso, Webroot SecureAnywhere Internet Security Plus, tarjoaa mobiilisovelluksia sekä kolmen laitteen rajan. Sen kohtuuhintaisuus tekee siitä makean paikan. Sinulla on runsaasti liikkumatilaa budjetissasi tarkistaaksesi pilvitallennuspalveluiden tarjoajia, kuten suosikki vapaa valinta, pCloud (tutustu pCloud-yleiskatsaukseen saadaksesi lisätietoja).

Vaikka Webrootilla ei ole ilmaista suunnitelmaa – toisin kuin antivirus, kuten AVG (lue AVG AntiVirus -katsaus), sillä on 14 päivän ilmainen kokeilu, jonka avulla voit tarkistaa, toimiiko ohjelma sinulle..

Käyttäjäystävällisyys

Yleensä Webroot on käyttäjäystävällinen. Tien päällä on joitain kuoppia, mutta emme vaikeuttaneet kaikkia ominaisuuksia ja asetuksia liian kovasti. Sotkuinen käyttöliittymä aiheutti kuitenkin joitain ongelmia, ja emme olleet vaikuttuneita siitä, ettei se ollut kiinnittänyt huomiota yksityiskohtiin.

Webroot-sivustossa on helppo selata ja asentaa. Pidimme häiritsevänä sitä, että virustentorjuntaohjelma skannaa heti sen lataamisen jälkeen ilman mahdollisuutta peruuttaa sitä. Olemme nähneet tämän aiemmin viruksilla, kuten Sophos Home, mutta se ei koskaan tule vähemmän ärsyttäväksi.

Jokainen palvelu on lueteltu Webrootin pääsivulla, ja yksityiskohtaiset asetukset ovat käytettävissä, kun napsautat niitä. Tämä on erittäin kompakti näkymä, mutta se voi näyttää hiukan sotkuiselta. Esimerkiksi Trend Micro Antivirus + -sovelluksella on samanlainen asettelu, mutta se onnistuu tekemään siitä näyttämään yksinkertaiselta.

Webroot-optiot

PC-suojaus-välilehdellä ei kuitenkaan ole asetusvalikossaan ajoitus- tai skannausvaihtoehtoja. Tämä olisi paljon vähemmän hämmentävää, jos Webroot ryhmittäisi jokaisen sivun ominaisuuksien mukaan sen sijaan, että yrittäisi sovittaa kaikki yhteen.

Ilmeisesti Webroot on päivittänyt verkkoportaalinsa päivittämättä sovellusta vastaavasti. Jokaisessa osiossa on “oppia lisää” -painike, mutta ne kaikki linkittävät täsmälleen samalle kotisivulle kuin asiaankuuluvalle ominaisuussivulle.

Tämä ei ole suuri ongelma, koska kotisivu sisältää linkit jokaiseen ominaisuuteen, joten olet oikeastaan ​​vain yhden ylimääräisen napsautuksen päässä. Huomiota herättää kuitenkin se, että virustentorjuntaohjelmissa ei kiinnitetä huomiota yksityiskohtiin.

Ihmisen toiminta

Webrootin “verkkosivusto estetty” -sivu menee useimpien muiden antivirusten yläpuolelle. Sinulla on mahdollisuus merkitä verkkosivusto turvalliseksi, mikä tarkoittaa, että ihminen tarkistaa uudelleen, onko se tarpeen estää, ja jos se ei ole uhka, kyseinen henkilö avaa sen oletuksena kaikille Webrootia käyttäville..

Webroot-blockedpage

Huomiota yksityiskohtiin puuttuu kuitenkin myös tältä sivulta. Sen tekijänoikeudet ovat vuodesta 2019, vaikka Webroot on toistaiseksi julkaissut kaksi versiota ohjelmasta vuonna 2020.

Sovellusten suojaus

Itse sovelluksen salasana- ja captcha-suojaus on yksi vähemmän käyttäjäystävällisistä, mutta turvallisemmista vaihtoehdoista, joita Webroot tarjoaa. Nämä ovat aina loistava idea, koska viruksen ensimmäinen asia on yleensä poistaa asennetut virustorjuntaohjelmat käytöstä tai ottaa ne käyttöön.

Oletuksena salasanasuojaus on poistettu käytöstä, mutta captcha-suojaus on käytössä. Tämä tarkoittaa, että jos muutat kriittisiä asetuksia, kuten skannausaikataulua, sinua pyydetään täyttämään captcha vahvistaaksesi muutokset.

Webroot-captcha

Molemmat nämä asetukset ovat vähän hankalia, mutta haitat ovat sen arvoinen lisäsuojaus. Jos virus voi poistaa virustorjunta heti käytöstä, olet pulassa riippumatta siitä, kuinka hyvin ohjelma suojaa sinua muuten.

skannaus

Webroot skannaa tietokoneesi joka päivä noin kello 10:00. Tämä on ärsyttävää, etenkin vuorokauden aikana, jolloin suurin osa ihmisistä käyttää tietokonetta. Webroot voi kuitenkin päästä eroon tästä johtuen siitä, kuinka vähän sen skannaukset vaikuttavat laitteeseen.

Käyttäjäkokemuksen kannalta Webroot loistaa tässä. Pilvipohjainen suojaus tarkoittaa, että skannauksia ei suorita tietokone, jossa se on, vaan sen palvelimet. Tämän avulla voit käyttää tietokonetta ilman ongelmia skannauksen ollessa käynnissä.

Viruksentorjuntaohjelmat ovat perusasetuksia, mutta sisältävät kaikki realistisesti tarvitsemasi vaihtoehdot: nopea tarkistus, täydellinen tarkistus, mukautettu skannaus ja ”syvä skannaus”, joka sisältää rootkitien ja troijalaisten skannauksen.

Testaaksemme sen suorituskykyä suoritimme jokaisen skannauksen mukautettua tarkistusta lukuun ottamatta. Pikahaku antoi meille huomattavan suorittimen piikin, noin 30 prosenttia korkeampi huipussaan. Se valmistui kuitenkin 15 sekunnissa, mikä tekee siitä piikistä edes edes merkityksellisen.

Webroot-completedscan

Täysi tarkistusvaihtoehto varoitti meitä tosiasiasta, että keskivertokäyttäjä ei koskaan tarvitse sitä. Prosessori nousi vielä korkeammalle, maksimi oli noin 50 prosenttia, mutta prosessorin käyttö kasvoi keskimäärin 20 prosenttia. Kestää ainakin 8 tuntia.

Syvä skannaus

”Syvä skannaus” on Webrootin oletustarkistustila. Koko tiedoston skannaamisen sijasta Webroot lähettää tiedoston allekirjoituksen pilvipalveluihinsa ja näyttää syvemmältä vain, jos tiedostoa ei ole jo löydetty palvelimistaan. Tämä tekee skannausmenetelmästä vähäisen resurssien ja nopean.

Syväskannaus keskittyy yksinomaan siihen, mitä ohjelmia on parhaillaan käynnissä ja mitä saattaa olla käynnissä lähitulevaisuudessa. Tämä prosessi saattaa jättää inertin viruksen tietokoneellesi väliaikaisesti, mutta sen reaaliaikainen suojaus estää virusta tekemästä mitään.

Skannausprosessi kesti vain 50 sekuntia. Se käytti piikkien aikana hyvää prosessorin osaamme – enintään 40 prosenttia -, mutta se ei pidä paikkaansa alle minuutin kestävän skannauksen suhteen.

suojaus

Testaamaan Webrootin suojausominaisuuksia suorittamalla se omilla testeillämme laitteillamme. Keräsimme myös laboratoriotestauksen tulokset. Yleensä laboratoriotestaus on parempi tapa arvioida suojausta kuin henkilökohtainen käyttö, joten korostamme enemmän lopullisessa sijoituksessamme olevia.

Webrootin testipeitto on melko täplikäs. Yksi laboratorioista, joihin luotamme, AV-Comparatives, ei ole tarkistanut ohjelmistoa vuodesta 2012, joten emme voineet käyttää sen tuloksia. AV-Test tarkisti Webrootin äskettäin, mutta viimeinen arvostelu ennen tätä oli vuonna 2013.

Webroot ei toiminut hyvin AV-Testin raportissa kesäkuusta 2019. Virustentorjunta oli selvästi teollisuuden keskiarvoa estämättä nollapäivän hyväksikäyttöä, ja sillä oli valtava määrä vääriä positiivisia tuloksia. Virustentorjunta ei kuitenkaan hidastanut laboratoriotietokoneita liikaa, ja sen suojaus laajalle levinneiltä haittaohjelmilta oli samalla tasolla alan keskiarvon kanssa..

MRG Effitas

Viimeinen laboratorio, jota neuvomme, on MRG Effitas, joka viimeksi testasi Webrootia Q3 2018 360-tutkintoarvioinnissaan & Sertifiointi. Vaikka tämä on nyt puolitoista vuotta vanha, korjaustiedoston numero osoittaa, että merkittävää korjausta ei ole ollut tämän raportin jälkeen.

MRG Effitas antoi Webrootille korkeimman tason sertifikaatin, jonka se tarjoaa. Se menetti vain 0,3 prosenttia kaikista haittaohjelmista ja esti kaikki esimerkit ransomware- ja taloudellisista haittaohjelmista. Se ei kuitenkaan onnistunut estämään mainosohjelmia, ja Avastin kaltaiset kilpailijat voittivat sen (katso lisätietoja Avast-arvosteluista).

Webroot tuli kuitenkin huipulle suorituskykytestissä. Se voitti jokaisen kilpailijan suurella marginaalilla ja vahvistaa paikkansa nopeana ja tehokkaana virustorjuntaohjelmana.

MRG Effitas myös esitti Webrootin ankaran pankkisimulaationsa kautta vuoden 2018 toisella neljänneksellä. Se sertifioitiin käytettäväksi turvallisena pankkitoiminnassa, estämällä kaikki taloudelliset haittaohjelmat ja läpäisemällä botnet-testi. Alle puolet testatuista viruksista oli sertifioitu.

Se epäonnistui simulaattoritestissä, kun haitallista koodia syötettiin pankkisivulle, mutta hyvin harvat testin viruksista läpäisivät tämän. Jokaisella ohitetulla virustorjunnalla oli turvallinen selainominaisuus, mutta pelkkä sellainen, että se ei riittänyt. Esimerkiksi Kaspersky epäonnistui myös tässä testissä, vaikka siinä on turvallinen selain (katso Kaspersky Anti-Virus-arvostelu).

Käytännön testaus

Webroot-testien täplikäs historia halusi varmistaa, että saamme itsemme käsiin viruksentorjuntaan ja teemme joitain testauksia. Suorittaaksemme nämä testit käytimme haittaohjelmien torjuntastandardijärjestöä (AMTSO) ja WICARia, joka on web-exploit testaussivusto.

Webroot esiintyi näyttävästi näissä testeissä. Ensinnäkin se esti koko WICAR-verkkosivuston sisältävän haittaohjelmia, joita emme ole aiemmin nähneet. Se on reilua, kun otetaan huomioon, että verkkosivuston koko tarkoitus on simuloida verkkohyökkäyksiä turvallisesti.

Se onnistui myös estämään kaikki 13 verkkokäyttöä, ja 12 heistä saatiin siro virheilmoituksella, joka kertoi meille, miksi sivu on estetty. Tämä on hieno ylimääräinen askel, koska monet viruksentorjuntaohjelmat estävät näiden hyökkäysten käytön hiljaa kertomatta käyttäjälle miksi sivua ei ladattu.

Webrootin suorituskyky AMTSO-testeissä oli yhtä vaikuttava. Se jopa esti tietojenkalastelusivun, mikä on harvinaista jopa antivirusilta, jotka vaativat tietojenkalastelusuojausta. Kun testimme pakattuja tiedostoja, se antoi meille mahdollisuuden ladata sekä ZIP- että RAR-tiedostot.

Tämä oli kuitenkin Webrootin tarkoituksellinen valinta, ei valvonta. Jos haittaohjelma olisi yrittänyt todella vahingoittaa testilaitetta, sen reaaliaikainen suojaus olisi estänyt sen. Molemmat tiedostot poistettiin seuraavassa suoritetussa skannauksessa odotetusti.

Kaiken kaikkiaan Webrootin suorituskyky käytännön testauksessa oli niin vahva, että pidämme hämmentävänä, että sen laboratoriotestit ovat niin vanhentuneita. Haluamme nähdä päivitetyn testauksen ohjelmassa, varsinkin kun pilvipohjaisella suojauksella on kyky kehittyä ajan myötä.

Tuki

Webroot-tuki on melko vankka, mutta sillä on muutamia omituisia ongelmia, jotka vaikeuttavat navigointia. Jos yritys pystyy rauhoittamaan kipupisteet, tämä järjestelmä voittaisi suurimman osan kilpailijoistaan.

Kuten monet muut antiviruset, Webroot ei ole tehnyt hienoa työtä varmistaakseen, että sen ohjelmassa olevat linkit vastaavat päivitettyjä verkkosivustojen polkuja. Sovelluksessa on linkki asiakastuen saamiseksi, mutta se lähettää sinut selvästi vanhentuneelle sivulle.

Jos kuitenkin käytät asiakastukea verkkosivuston kautta, pääset oikealle, liukas näköiselle sivulle. Olisi hienoa, jos ohjelma ohjaa sinut tänne, kun sinulla oli ongelma, tai antaa sinun jättää lipun itse ohjelmasta.

Webroot-tuki

Olemme maininneet Webrootin huomion yksityiskohtiin muutaman kerran tämän virustorjuntakatsauksen aikana, ja tämä on vain yksi esimerkki. Yrityksellä oli aikaa päivittää tukisivu, mutta ei katsonut, että myös kaikki tukiportaaliin linkittävät paikat on päivitettävä..

Sen tietokanta on myös hämmentävä navigoinnissa. Sen sijaan, että esittelisit sinulle luettelon vaihtoehdoista ja voit selata valikoita ja määrittää tarvitsemasi, sinun on puhuttava chat-botille.

Kun kerrot sille, mikä on ongelma, chat-botti antaa sinulle asiaankuuluvia tietokantaartikkeleita. Tämä on tuskallista, koska et tiedä kuinka monta artikkelia aiheesta on, koska et näe niitä kaikkia. Voit nähdä vain sen, mitä robotti luulee haluavasi.

Tämä näyttää chat-tuelta, jota tarjoavat jotkut viruksilta, kuten McAfee (katso McAfee Total Protection -katsaus). Koska et kuitenkaan ole koskaan yhteydessä ihmiseen, voit kiertää ympyränsä loputtomasti.

Webrootilla on myös yhteisöfoorumi, jolla omituisella tavalla on myös oma versio tietokannasta. Foorumi on aktiivinen. Työntekijät seuraavat sitä ja vastaavat päivittäin. Yhtiö mainostaa myös Twitter- ja Facebook-tukea sekä useita video-oppaita.

Webroot-video

Jos kaikki yllä olevat vaihtoehdot eivät toimi, Webroot tarjoaa myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa lippujärjestelmää ja puhelinlinjan, jota tarjotaan aukioloaikoina. Arvostamme aina viruksellisia viruksia, jotka eivät luopu puhelintuesta, vaikka niiden ylläpito on kalliimpaa.

Löysimme myös Webrootin vastausajan heikkouden. Saatuaan lipun arkisin aamulla, emme saaneet vastausta koko päivän. Tämä on epätavallista ja syrjäyttävää.

Tuomio

Webroot on vankka valinta virukselle, jos budjetilla on, mutta tarvitset useampaa kuin yhtä parhaista ilmaisista viruksista. Se on edullinen ja nopea, eikä se vie lähes mitään tilaa tietokoneellesi. Olemme erityisen vaikuttuneita kaksifaktorisista todennusvaihtoehdoista ja sen hiekkalaatikkoominaisuudesta.

Olemme kuitenkin huolissamme huonoista laboratoriotestaustuloksista. Virustentorjuntaolosuhteissa, joissa olemme juuri nyt, melkein kaikki virustentorjuntatoimenpiteet toimivat ihastuttavasti laboratoriotestauksissa, ja todellinen ero johtuu ominaisuuksista. Tämän tiedon perusteella on vaikea suositella yhtä harvoista antivirusista, jotka todella katosivat laboratoriossa.

Onko sinulla omia kokemuksiasi Webrootista? Mitä mieltä olet virustorjunnasta? Kerro meille kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map