Trend Micro Antivirus + -katsaus – Päivitetty 2020

Trend Micro Antivirus + -katsaus

Trend Micro Antivirus + on halpa, kova vaihtoehto muille virustorjuntaratkaisuille. Vaikka testauksessa se pudottaa toisinaan pallon, tavalliset käyttäjät todennäköisesti arvostavat sitä monista vahvuuksistaan. Tutustu yksityiskohtaiseen Trend Micro Antivirus -katsaukseen.

trendi mikrorajapinta

trendi mikrosuojausasetukset

trendi mikrotausta-asetukset

trendisuuntainen mikrotarkistusasetukset

suuntaus mikro-sosiaalisen verkostoitumisen suojaan

Edellinen

Seuraava

Trend Micro ei ole usein ollut virustentorjuntapelaaja. Paras parhaan virustentorjuntaohjelmiston luokittelussa mainitsimme sen olevan vain asiakastukikategojen johtava yritys, kun taas muut ohjelmat voittivat sen parempien ominaisuuksien, käyttöliittymien, suojauksen ja hinnoittelun avulla.

On kuitenkin muutamia syitä, miksi Trend Micro ansaitsee toisen ilmeen. Entisten suosikkibudjettivaihtoehtojemme Avastin ja AVG: n kanssa Trend Micro on erinomainen vaihtoehto säästää rahaa vaarantamatta yksityisyyttäsi tulen alla käyttäjän tietojen salaa varten. Se on myös parantunut dramaattisesti suojatesteissä kahden viime vuoden aikana.

Trend Micro -yrityksen henkilökohtaiset virustorjuntatuotteet pyrkivät olemaan kevyitä, vähävaikutteisia ja halpoja. Tässä Trend Micro Antivirus -katsauksessa käsittelemme sen ominaisuusjoukkoa, hinnoittelua, käyttäjäystävällisyyttä, suojausta ja asiakastukea. Toivomme loppujen lopuksi vastaavan kysymykseen siitä, onko Trend Micro luotettava ja voittaako se suosittujen kilpailijoiden, kuten Nortonin, syrjäytymisen.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Trend Micro Antivirus -sovellukselle+

ominaisuudet

Toisin kuin monet muut virustorjuntaratkaisut, Trend Microllä ei ole yhtä ilmaista suunnitelmaa. Sen sijaan se tarjoaa ilmaiseksi useita yksittäisiä ominaisuuksia. Jotkut näistä ovat täydellisiä palveluita, kun taas toiset ovat maksettujen ominaisuuksien alennettuja versioita.

Täysin ilmaiset ominaisuudet alkavat anti-ransomware-työkaluilla. Trend Micro -laitteen Crypto Ransomware Decryptor – joka pitää tiedostojasi salaavan lunasuojaohjelman käynnissä olevan lokin – voi purkaa minkä tahansa tiedoston, jonka ransomware kohdistaa. Se toimii kaikilla alustoilla.

Windows-käyttäjät pääsevät ylimääräiseen ransomware-suojaukseen Ransom Buster -sovelluksella, kansiosuojuksella, joka estää tuntemattomia ohjelmia pääsemästä valitsemillesi tiedostoille.

Kansio-Shield

Ilmaiset mobiiliominaisuudet

Trend Micro -sovelluksen tietoturva on täysin ilmainen iOS-käyttäjille, mutta ei Android-käyttäjille. IOS-käyttöjärjestelmässä Trend Micro estää vaaralliset verkkosivustot, rekisteröi laitteesi, jos se katoaa, ja analysoi sähköpostisi ja valokuvasi petosten merkkejä. Se sisältää myös vanhempien valvonnan, sosiaalisen linkin turvallisuustarkistuksen ja kaksifaktorisen todennuksen.

Trend Micro -salasananhallintaohjelmassa voi olla enintään viisi salasanaa ilmaiseksi Androidissa ja iOS: ssä, ja rajoittamaton määrä salasanoja tilauksella (tutustu parhaimpiin salasanahallintamme vaihtoehtoihin). Sen identiteettivarkaussuojaussovellus on saatavana ilmaiseksi Androidille ja iOS: lle.

Siellä on myös joukko tuotteita, jotka toimivat tietokoneissa, joissa on Windows- tai Mac-käyttöjärjestelmä. HouseCall on Trend Micro -sovelluksen à la carte -lukuskanneri, joka tarjoaa useita skannausvaihtoehtoja haittaohjelmien havaitsemiseksi Macissa tai PC: ssä (se toimii myös Android-puhelimissa). Toinen versio skannaa älykkäät kotiverkot haastattelijoille.

Trend Micro -yrityksen ilmaisten palvelujen pyöristämiseksi on olemassa RootkitBuster for PC -sovellus, joka kaivaa juurikomplektit, joita hakkerit käyttävät laitteiden etäkäytön hankkimiseen. Dr. Cleaner – saatavana Macille – etsii tietokoneesi mahdollisuuksia vapauttaa levytilaa. Viimeinkin kuka tahansa voi käyttää Fraud Buster -selainta, selainpohjaista työkalua, jonka avulla voit liittää sähköpostin tekstiin nähdäksesi, onko kyse huijauksesta..

Maksulliset ominaisuudet

Ensimmäinen maksettu Trend Micro -tilaustason taso on Antivirus +. Windowsissa se sisältää ransomware-kansion suojan, tietojenkalasteluviestit ja virusten havaitsemisen Trend Micro -yhtiön AI-pohjaisen verkon kautta. Tärkein hankkima asia, joka ei tule ilmaiseksi, on Pay Guard, selainlaajennus, joka kiristää suojausta finanssitapahtumien ympärillä.

Trend Micro Antivirus for Mac sisältää samat ominaisuudet, miinus Pay Guard, mutta sisältää lapsilukon ja sosiaalisen verkon huijausten havaitsemisen (ansaita sille paikka parhaassa Mac-virustorjunnassamme). Sekä Windows- että Mac-tilauksissa on yksi laitelisenssi.

Web-suojaus-paneeli

Seuraava taso, Trend Micro Internet Security, on tarkoitettu vain Windows-käyttöjärjestelmälle. Sen lisäksi, että se tarjoaa kaiken Antivirus + Security -sovelluksen Windows-versiosta, se lisää vanhempien valvontaa, sosiaalisen median turvallisuusluokituksen ja järjestelmän optimoijan sekä kaksi lisälisenssiä (yhteensä kolme).

Trend Micro Maximum Security on korkein taso, ja siinä on samat ominaisuudet Windows-, Mac-, Android- ja iOS-laitteissa. Enimmäisturvallisuus sisältää lisenssin 10 laitteelle sekä salasananhallinnan (rajoittamattomilla salasanoilla) ja mobiiliturvapaketit, vaikka nämä lasketaan laitteiden kokonaismäärään.

Ominaisuuksien ottaminen yhdessä

Jotkut näistä ominaisuuksista toimivat erinomaisesti. Trend Micro -luettelo tunnetuista huijausviesteistä on kattava, ja on hienoa, että voimme tarkistaa hämärän viestin joutumatta edes lataamaan mitään. HouseCall-skannaus on myös helppokäyttöinen ja aggressiivisesti perusteellinen, vaikka syvä skannaus vie myös paljon aikaa.

Sen ransomware-sarja on myös korkealaatuista. Salauksen purku on sen arvoinen joillekin mielenrauhan kannalta, ja Trend Micro on jatkuvasti päivitetty säännöllisesti päivittääkseen hakkereita. Kansiosuoja, joka suojaa haavoittuvia tiedostoja ylimääräisellä suojauksella, on hieno kosketus.

Muut ominaisuudet kuuluvat tiukasti keskikokoiseen luokkaan. Sen salasananhallintaohjelma on täysin verkkopohjainen, eikä se tee paljon, mitä Chromella ei ole – itse asiassa vähemmän, jos et maksa siitä. 

Sitten on ominaisuuksia, jotka todella pitäisi olla läsnä, mutta ei. Ei tiedoston murskainta, vapaasti käytettävää VPN: tä eikä web-suojausta. Vaikka Trend Micro on budjettiohjelma, jotkut näistä ovat käytännössä yleismaailmallisia standardeja, ja on tuskallista nähdä ne menetettyinä.

Trend Micro -ominaisuuksien yleiskatsaus

Trend Micro Antivirus + -logowww.trendmicro.com

Alkaa 250 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

Salasanan hallinta

Tiedoston silppuri

Monen käyttöjärjestelmän tuki

Lapsilukko

Levyn puhdistus

VPN

Profiilit

suojaus

Ransomware-suojaus

Verkkokameran suojaus

Reaaliaikainen seuranta

Suojattu selain

Lataa suojaus

Tietokalastelusuojaus

palomuuri

Käyttöjärjestelmä

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Linux

Android

iOS

Käytettävyys

Työpöydän käyttöliittymä

Mobiilisovellus

Selaimen laajennus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-opas

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Seuraavat ominaisuudet ovat saatavana ilmaiseksi: HouseCall-virustarkistus, RootkitBuster (vain Windows), Dr. Cleaner -optimoija (vain Mac), kaikki mobiilisuojaukset iOS: ssä, mobiilitunnusten varkaussuojaus Androidilla, Petos Buster ja salasanan rajoitettu käyttö johtaja.

Antivirus + Security maksaa 29,95 dollaria vuodessa yhden laitteen suojaamiseksi. Tämä maksaa 2,50 dollaria kuukaudessa, mikä on täysin kohtuullinen hinta maksaa yhdestä turvallisesta tietokoneesta; viitteeksi, se on suunnilleen sama kuin Nortonin perustilaus (katso Norton Security -katsaus).

Trend Micro Antivirus for Mac maksaa saman verran kuin Antivirus + Security. Se vaihtaa muutamia bonusominaisuuksia Windows-version kanssa, mutta pitää keskeiset toiminnot samoina. Koska Pay Guard – tällä tasolla Windows-yksinoikeusominaisuus – on yksi Trend Micro -puhelimen vähäisemmistä ominaisuuksista, Mac-käyttäjät tulevat paremmin esiin perustilauksen tasolla.

Trend Micro Internet Security maksaa 39,95 dollaria vuodessa kolmen laitteen kattamiseksi. Tällä hetkellä tällä tasolla ei ole syytä ostaa. Tämä johtuu siitä, että myös Trend Micro Maximum Security maksaa nyt 39,95 dollaria vuodessa ja saat huomattavasti enemmän laitteita ja muutamia lisäominaisuuksia.

Itse asiassa lisääntynyt tilausten määrä – 10 työpöytä-, kannettavaa tietokonetta tai mobiililaitetta – on Trend Micro -turvallisuustason tärkein piirre. Salasananhallinta ja ylimääräiset mobiilisuojaukset ovat mukavia, mutta ne eivät sinänsä olisi sen arvoisia.

Trend Microllä on myös yrityssuunnitelmat, jotka ylittävät maksimaalisen turvallisuuden ja on suunniteltu suojelemaan koko yrityksen päätepisteitä. Meillä ei ole hyvää tapaa testata tätä pakettia, joten se on tämän katsauksen ulkopuolella.

Käyttäjäystävällisyys

Testasimme Trend Micro -käyttöliittymää käyttämällä Trend Micro Antivirus + Security -ohjelmistoa Windowsille. Sen varhaiset merkit eivät olleet myönteisiä, koska asennus kesti kauan, mutta puolen tunnin sisällä meillä oli asennus ja toiminta.

Trend Micro-Antivirus-Asennus

Kun olet sisään ja Trend Micro lopettaa perusskannauksen suorittamisen, sinulle esitetään iso vihreä skannauspainike, jota reunustaa neljä ominaisuusryhmää. Skannauspainikkeen vieressä olevalla nuolella voit valita mukautetun tiedostoluettelon pikakatsinnan, täydellisen tarkistuksen tai skannauksen välillä. Suuren skannauspainikkeen napsauttaminen käynnistää pikakatselun.

Main-käyttöliittymän

Skannauspainikkeen vieressä oleva hammasratas mukauttaa kunkin skannauksen toiminnan käyttämällä valintaruutuja, jotka ovat kaikki helppotajuisia. Vaihteen oikealla puolella oleva pieni painike avaa tietoturvaraportin, joka dokumentoi tietoturvaongelmat, jotka Trend Micro on tarttunut laitteeseesi määrittelemäsi ajanjakson ajan. Voit myös ajoittaa ajoittaisia ​​skannauksia tästä paneelista.

Scan-konfiguraatio

Ominaisuudet UI

Jokainen neljästä ominaisuusluokasta on melko suoraviivainen. Laitteesta voit mukauttaa reaaliajassa tapahtuvia skannauksia ja aktivoida ”mykistystilan”, joka leikkaa ei-kriittiset tietoturva-ilmoitukset. Tässä voit myös laajentaa suojausta muihin laitteisiin, jos tilauksesi sallii.

Laite asetukset

”Tietosuoja” antaa sinun määrittää sosiaalisen verkostoitumisen suojauksen, mutta jokaisen selaimesi käyttöönotossa ja sammuttamisessa ei ole mitään muita asetuksia. Voit myös käyttää tätä paneelia avataksesi selain-välilehden, kun Pay Guard on aktiivinen (tai aktivoida se haluamallasi työpöydällä olevan pikakuvakkeen avulla).

”Data” on välilehti lunasuojaohjelmien suojauksille. Kansiosuojan määrittäminen on yhtä helppoa kuin niiden kansioiden nimeäminen, jotka haluat suojata tuntemattomilta ohjelmilta. Lopuksi on ”perhe” -välilehti, joka sisältää kaikki Trend Micro -yrityksen vanhempien valvontatoimenpiteet. Antivirus + -turvallisuustasolla ei ole muuta kuin tarjous päivittää.

Suorituskykyvaikutus

Tarkistaaksemme Trend Micro -yrityksen vaikutusta laitteen suorituskykyyn suoritimme skannauksia tarkkailemalla niiden vaikutusta prosessorin nopeuteen. Sekä nopealla tarkistuksella että koko tarkistuksella oli vähäinen vaikutus, mikä vastaa hyvin sen yleistä positiivista suorituskykyä AV-Comparativesin lokakuun 2019 suorituskykytestissä (jossa sen havaittiin aiheuttavan vain ongelmia, kun käyttäjät käynnistivät muita sovelluksia).

Suorituskyky-testi

Kaiken kaikkiaan olemme iloisia nähdessämme, että Trend Micro Antivirus + Security -palvelussa on tyylikäs ja anteeksiantava käyttöliittymä. Jokaiseen ominaisuuteen pääsee kahdella napsautuksella, ja käyttäjää ohjataan luonnollisesti yhdestä toiseen. Vaikka skannauksia on vain kolme tyyppiä, käyttäjäystävällinen mukautuspaneeli varmistaa, että nämä kolme kattavat kaiken, mitä tarvitset.

Ainoa asia, joka pitää Trend Mikron täydellisestä pisteestä, on sisäänrakennettu myynti. Sinun ei tarvitse lisätä ylimääräisiä välilehtiä käyttöliittymään vain kertoaksesi käyttäjille, mitä ominaisuuksia heillä ei vielä ole.

suojaus

Käytimme AMTSO: n (Anti-Malware Testing Standards Organisation) testitiedostoja saadaksesi selville Trend Micro Antivirus +: n tehokkuudesta omalla laitteellamme. Muista, että AMTSO-testit auttavat meitä vain saamaan alustavan kuvan, ja luotamme entistä enemmän ammatillisten testauslaboratorioiden tuloksiin.

Trend Micro on onnistuneesti estänyt manuaalisesti ladatun haittaohjelmatiedoston, ajettavan ladatun haittaohjelmatiedoston, ZIP-pakatun haittaohjelmatiedoston, mahdollisesti ei-toivotun sovelluksen ja tiedoston, joka vaati sen yhdistämistä pilvipohjaiseen hakujärjestelmään.

Tietokalastelusivua ei saatu normaalin selauksen aikana, vaikka Internet-suojaustaso oli asetettu korkealle. Se kuitenkin esti tietojenkalasteluverkkosivuston, kun selain avattiin Pay Guardilla. Se suoriutui hyvin, mutta jäi täydellisestä pisteestä, koska verkkoturvallisuuden ei pitäisi olla riippuvainen siitä, että käyttäjät muistavat avata selaimensa tietyllä tavalla.

AV-Comparatives

Kävimme AV-Comparativesin ja MRG Effitasin kanssa vahvistaaksemme omien testiemme tuloksia. Viimeisimmässä syyskuussa 2019 suoritetussa haittaohjelmasuojaustesteissä AV-Comparatives antoi Trend Micro Internet Securitylle sekalaiset pisteet.

Positiiviset ensin: Trend Micro saavutti 100-prosenttisen suojausasteen, joka ei salli haittaohjelmien tehdä mitään muutoksia suojattuun järjestelmään. Vaikka se oli yhteydessä pilveen, se havaitsi 97,9 prosenttia haittaohjelmien testipaketeista ja asetti sen 16 tutkitun tuotteen ylimmälle kolmannekselle.

Valitettavasti Trend Micro -yrityksen havaitsemisaste laski huonoon 20,9 prosenttiin, kun se ei ole verkossa – alhaisin kaupallisesti saatavissa olevista viruksista. Tämä viittaa siihen, että Trend Micro Internet Security on suuresti riippuvainen pilvipalveluista ja että kummankaan pään saatavuuden puute voi johtaa katastrofiin.

Ongelman yhdistäminen on keskimääräistä suurempi vääriä positiivisia asteita. AV-Comparatives teki reaalimaailman suojaustestin heinäkuusta lokakuuhun 2019, jonka aikana Trend Micro Internet Security ilmoitti epäillyksi 19 ei-haitallista URL-osoitetta, mikä on paljon korkeampi kuin kahdeksan keskiarvo..

MRG Effitas

MRG Effitas kertoi hieman erilaisen tarinan. Trend Micro ei vain testissäan voittanut AV-Comparatives-numeroitaan, mutta meni paljon paremmin kuin silloin, kun tarkistimme niitä viimeksi muutama vuosi sitten. Vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä Trend Micro ei saanut suoraan MRG Effitasilta sertifikaattia, joka vaati virustorjuntaohjelmaa havaitsemaan tai estämään vähintään 98 prosenttia uhista 24 tunnin sisällä.

Vuoden 2014 viimeisellä neljänneksellä Trend Micro menestyi paljon paremmin. MRG Effitas myönsi Trend Micro -yrityksen huolettomalle yritysturvallisuusohjelmalle korkeimman tason 1 sertifikaatin, mikä tarkoittaa, että se käytti ensimmäisen kontaktin automaattista lukitsemista ja käyttäytymisanalyysiä 100 prosentin uhkien lopettamiseen. 

Antivirustestausyritykset ovat melkein aina yhtä mieltä toistensa kanssa. Ainoat eroavuudet kahden testin välillä ovat offline-verokanta (jota MRG Effitas ei testaa) ja väärien positiivisten valtava ero. Tämä selittyy sillä, että MRG Effitas testasi Trend Micro -yrityksen yritysversiota, kun taas AV-Comparatives testasi loppukäyttäjäversiota, mutta se ei ole varmaa.

Olemme hieman taipuvaisempia uskomaan AV-Comparatives -tuotteita tähän. Vain yksi ohjelma 12: sta esti virheellisesti yhden MRG Effitasin 1 499 testinäytteestä, mikä saa meidät ajattelemaan, että sen testi ei ole niin tiukka kuin se voisi olla. Trend Micro -yrityksen onneksi yksimielisyys muun suojan tehosta on melko hyvä.

Tuki

Trend Micro -tuella on paljon yhteistä ilmaisten virustorjuntaominaisuuksien kanssa. Kaikki mitä tarvitset, on siellä, mutta se esitetään joskus turhauttavana tilkkutähteenä, jonka ansiosta se näyttää vähemmän kuin on.

Trend mikrotietokanta

Trend Micro -tietokanta alkaa linkkillä kolmeen yleiseen aiheeseen: tuotteiden lataaminen ja asentaminen, tuotteiden ja tilauksien ostaminen ja eri tuotteiden ominaisuuksien vertailu. Tämän alapuolella näet linkit kunkin tuotteen tukisivuille, mukaan lukien vanhemmat tuotteet, jotka ovat lähestymässä tai ohittaneet elinkaarensa.

Napsauttamalla minkä tahansa tuotteen linkkiä pääset sivulle, jonka näennäisesti on omistettu auttavan sinua kyseisen tuotteen käytössä. Tilattujen tuotteiden, kuten Trend Micro Antivirus + Security, sivuilla suuri osa sisällöstä on kuitenkin omistettu tuotteen myymiseen sen sijaan. Löydät videomatkat, asennusohjeet ja linkit muihin ominaisuuksiin, joita haluat.

Saat ohjeita napsauttamalla yhtä valitsemalla aiheen bannerissa luetelluista aiheista. Nämä kaikki vie sinut verkkosivujen eri paikkoihin. Esimerkiksi “suositut aiheet” -linkit latauksiin kunkin tilaustason käyttöoppaassa. Jos vierität alaspäin, löydät lopulta UKK.

Asiakaspalvelu

Ollakseen rehellinen Trend Micro -yrityksen tietokantaan nähden, monet yksittäiset ominaisuussivut menevät suoraan tietoihin. Kun olet löytänyt tiedot, se on melko täydellinen. Niiden välillä hyvin kirjoitetut käyttöohjeet, selkeästi kuvatut videot ja laajat usein kysyttyjä kysymyksiä koskevat monenlaiset mahdolliset kysymykset.

Live-tuki

Ensimmäinen live-tuen vaihtoehtosi on Trend Micro: n chat-botti, Vanessa, johon voi ottaa yhteyttä Facebook Messenger -palvelun kautta kotisivun alareunassa olevan linkin (ja useiden muiden sivujen) kautta. Huolimatta siitä, että hän on ihminen, Vanessa on yllättävän hyvä käsittelemään käyttäjän kysymyksiä.

Jos Vanessa ei voi auttaa sinua, voi olla vaikuttava joukko muita tukivaihtoehtoja. Voit lähettää sähköpostia, keskustella ihmisen kanssa tai sukeltaa Trend Micro -käyttäjän foorumeille. Foorumit on järjestetty puhtaasti, ja aiheet on lajiteltu useaan välilehteen (vaikka olisimme voineet tehdä ilman ”kiitosta” -osaa). Se ei ole aktiivisin kohtaus, mutta Trend Micro -työntekijä vastaa jokaiseen viestiin.

Trend Micro-Antivirus-Forum

Voit myös soittaa ilmaiseksi. Trend Micro on yksi virustentorjuntamaailman vähiten suosituimmista suuntauksistamme tekemällä sen tukipuhelinnumeron saataville verkkosivustolla ja pitämällä sen näkyvästi näkyvissä. Se on saatavana ilmaiseksi 12 tuntia päivässä arkisin ja ympäri vuorokauden, jos tarvitset premium-tukea.

Puhutaan sekunnin ajan premium-tuesta. 59,95 dollaria vuodessa saat ympäri vuorokauden tapahtuvaa puhelintukea, yhden viruksen poiston, yhden vuotuisen tietokoneen terveystarkastuksen ja vuoden Trend Micro Maximum Security -suojauksen vuodessa. Kuitenkin 69,95 dollaria vuodessa päivittää sinut rajattomaan virusten poistoon ja tietokoneiden terveystarkastuksiin, plus etäkäyttöasennus.

Kaiken kaikkiaan Trend Micro -yrityksen tietokanta voisi olla paljon paremmin järjestetty (ja vähemmän raskas myynnissä), mutta lukuisat vaihtoehdot live-tuen saamiseksi tuottavat paljon enemmän liikearvoa kuin turhauttavat UKK-tappiot. Se on helposti yksi saatavilla olevista tietoturvaohjelmistoyrityksistä, jopa ihmisille, jotka eivät ole maksaneet mistään.

Tuomio

Ottaen huomioon aikaisemmat kokemuksemme Trend Mikrosta, emme odottaneet paljon, mutta Trend Micro Antivirus + Security yllättyi meistä miellyttävimmällä tavalla. Se tarjoaa laadukkaan suojauksen, karkaistu ystävällisellä käyttöliittymällä ja omistautumalla tuen tekemiseen mahdollisimman saataville.

Pari mustaa merkkiä vahingoittaa sen luotettavuutta: sen väärät positiiviset ovat huolenaihe, samoin kuin vaara kompastua tietojenkalastelusivustolle unohtaessasi käynnistää selaimesi Trend Micro -suojauksella. Silti Trend Micro on paljon luotettavampi kuin ennen, ja se on parantumassa vuosineljänneksittäin.

Jos olet käyttänyt Trend Micro -tuotteita ja sinulla on hyvä, huono tai ainutlaatuinen kokemus, kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me