TotalAV Antivirus Review – päivitetty 2020

TotalAV Antivirus Review

TotalAV on hyvin suunniteltu virustentorjuntaratkaisu, jolla ei vain ole hakkeroita, joita kutsutaan "hyvä." Sillä on hyvin vähän kolmansien osapuolien testituloksia, ja sen hintarakenne on vain oudon muun muassa. Lue yksityiskohdat TotalAV-kokoelmasta.


totalav-Slider1

totalav-slider2

totalav-slider3

totalav-slider4

totalav-slider5

Edellinen

Seuraava

TotalAV on pieni toimija suurilla virustorjuntamarkkinoilla. Sillä on hienoja ideoita ja ominaisuuksia, mutta sen suojaus ja käytettävyys jäävät tasaisiksi. Se on myös yksi kalleimmista antivirusista siellä.

Vedimme TotalAV-koon tässä katsauksessa piikkikorun läpi, jotta saat täydellisen kuvan siitä, missä se loistaa ja missä se ei ole riittävä. Testasimme jokaista ominaisuutta, poreimme sen asiakastuen kautta ja jopa panimme sen haittaohjelmasuojauksen testaamaan. Tämän kaiken jälkeen olemme antaneet päätöksen, jonka jaamme kanssasi tässä TotalAV-virustorjuntakatsauksessa.

Loppujen lopuksi TotalAV ei päässyt parhaiden virustentorjuntaohjelmien luetteloomme muutamien luokkien puutteiden vuoksi. Seitsemän päivän ilmaisen kokeilun tarkistamisessa ei kuitenkaan ole haittaa, etenkin koska se tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot TotalAV Antivirus -sovellukselle

ominaisuudet

TotalAV tarjoaa mukavan valikoiman yksityisyys- ja suojausominaisuuksia, mutta se ei ole yhtä vankka kuin jotkut muut ominaisuuksiin pakatut virukset, kuten Avira (tutustu Avira-arvosteluun). Se, että se sisälsi salasananhallinnan ja VPN: n, asetti sen paketin edelle, vaikka jotkut sen ominaisuuksista ovat lukittu suuren palomuurin takana.

TotalAV näyttää keskittyvän paljon yksityisyyteen ja turvaominaisuuksiin. Ohjelma on täynnä yksityisyyttä suojaavia työkaluja, kuten sisäänrakennettu tietosuojarikkomus. Tämä tarkistaa haveibeenpwned.com-sivuston, joka on kaikkein täydellisin tieto rikkomusten tietokanta.

totalav-databreach

Näihin tietosuojatyökaluihin kuuluu virtuaalinen yksityinen verkko tai VPN. Tämä on tärkeä työkalu yksityisyyden suojaamiseen verkossa, joten on hienoa, että TotalAV sisältää yhden. Tämä varmistaa, että verkkotietosi ovat nimettömiä eikä niitä voida jäljittää takaisin sinulle riippumatta siitä, mitä olet tekemässä.

Toinen hieno yksityisyyden suoja on TotalAV: n henkilöllisyyssuojausominaisuus. Tämä on kaikkein perusteellisin suoja, jota olemme nähneet virustentorjuntaohjelmassa, ja pelaajien, kuten ZoneAlarmin, torjumiseksi (katso lisätietoja ZoneAlarm-arvosteluista).

TotalAV: n suojaus sisältää säännölliset henkilökohtaisten tietojesi hakuja verkosta, mikä olisi merkki tietosuojavirheestä. Se jäljittää myös sosiaaliturvatunnuksesi ja ilmoittaa sinulle, jos raporttiin lisätään tietoja. Näin varmistetaan, että kukaan ei voi käyttää SSN-tunnustasi huonoihin tarkoituksiin..

On tärkeää huomata, että TotalAV poistaa oletusarvoisesti reaaliaikaisen suojauksensa. Useimmat ihmiset eivät mene heti virustorjunta-asetuksiinsa tarkistaakseen jotain sellaista, joten olisi ihanteellista, jos se olisi oletuksena käytössä.

Toinen TotalAV: n ainutlaatuinen ominaisuus on perhesuojaus. Lähes jokainen virustorjunta tarjoaa suojauksen useissa laitteissa, mutta TotalAV: n ominaisuudet ovat hiukan erilaiset. Sen sijaan, että lisääisit laitteen samaan tiliin, sen avulla voit luoda alatilin, jolla on pääsy ominaisuuksiin.

totalav perheen

Jokainen henkilö saa oman tilin, jolla on oma pääsy ominaisuuksiin. Tämä esimerkiksi mahdollistaisi lapsen tietokoneen suojaamisen antamatta hänelle pääsyä laskutustietoihin tai mahdollisuutta ostaa lisäosia.

Suorituskykyominaisuudet

”Järjestelmän viritys” on näkyvä ominaisuus TotalAV: ssa. Tämä käsittää sarjan työkaluja – kuten levyn puhdistusaineen, käynnistyksen hallintaohjelman ja kaksoiskappalehaun -, jotka on suunniteltu nopeuttamaan tietokonettasi.

totalav-tuneup

Nämä ominaisuudet tarkistavat käyttöjärjestelmän monin tavoin suorituskyvyn ja käytettävyyden optimoimiseksi. Levynpuhdistaja oli erityisen hyödyllinen, kun se vapautti lähes 2 Gt välimuistissa olevia järjestelmäpäivityksiä, väliaikaisia ​​tiedostoja ja virheilmoitustiedostoja.

Meillä törmäsi ongelmaan ohjelman poisto-ohjelmalla. Yksinkertaisen ohjelman poistaminen kesti lähes 20 minuuttia. Testaustarkoituksia varten asensimme sen uudelleen ja poistimme sen sitten järjestelmävalikosta, joka kesti vain minuutin. 

Tämä voi johtua siitä, että TotalAV käyttää tätä aikaa kaivaakseen syvälle järjestelmään ja poistaakseen kaikki tähän ohjelmaan liittyvät väliaikaiset tai tarpeettomat tiedostot, mutta se on edelleen epäselvä. Ohjelma kuitenkin poistettiin lopulta.

Salasanaholvi

Korkeimman tason ohjelma TotalAV Total Security sisältää ”salasanaholvin”, jota kutsutaan muuten salasananhallitsijaksi. Salasanahallinnan käyttäminen on yksi tapa tallentaa salasanat turvallisesti pilveen, jolloin sinulla voi olla pitkiä, ainutlaatuisia salasanoja tarvitsematta muistaa niitä..

totalav-passwordsetup

On tärkeää, että sinulla on salasananhallinta, ja on hienoa nähdä tämänkaltaiset suojausominaisuudet sisällytettävä virustorjuntaan. Siellä on kuitenkin paljon ilmaisia ​​salasanan hallintaohjelmia, ja nämä ohjelmat toimivat hyvin samalla tavalla kuin tämä. Vaikka se on tärkeä ominaisuus, sitä pitäisi tarjota muiden maksutasojen kanssa.

AV-ominaisuuksien yleiskatsaus

TotalAV Antivirus -logowww.totalav.com

Alkaa 825 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

Salasanan hallinta

Tiedoston silppuri

Monen käyttöjärjestelmän tuki

Lapsilukko

Levyn puhdistus

VPN

Profiilit

suojaus

Ransomware-suojaus

Verkkokameran suojaus

Reaaliaikainen seuranta

Suojattu selain

Lataa suojaus

Tietokalastelusuojaus

palomuuri

Käyttöjärjestelmä

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Linux

Android

iOS

Käytettävyys

Työpöydän käyttöliittymä

Mobiilisovellus

Selaimen laajennus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-opas

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

TotalAV on ehdottomasti kalliimmalla puolella, etenkin verrattuna suosittuihin virustentorjuntaohjelmiin, kuten Kaspersky (tutustu Kaspersky Anti-Virus-arvosteluun). Tätä pahentaa ilmaisen version puuttuminen sekä oikeudenkäynnin äärimmäiset rajoitukset. On kuitenkin syytä huomata, että TotalAV: lla on syvät alennukset ensimmäisestä vuodesta 70 prosentin alennuksella.

Se lataa myös suurimman osan ominaisuuksista halvimpaan tasoonsa, mikä tekee siitä hyvän valinnan henkilölle, joka ei ole kiinnostunut ylellisyysvaihtoehdoista, kuten VPN.

Ensimmäinen taso on TotalAV Antivirus Pro. Tämä antaa sinulle virustorjuntaohjelmien perusominaisuudet sekä mobiilisovellukset, optimointityökalut, tietojenkalastelu- ja ransomware-suojauksen sekä Internet-suojauksen. 99 dollaria vuodessa, se on vähän paljain luista, mutta ei kohtuuttoman hinnoiteltu.

Seuraava taso on TotalAV Internet Security, mukana on vielä kaksi laitetta ja VPN. Tämä on vielä kalliimpaa, 119 dollaria vuodessa. Päivitykset ovat melko vähäisiä 20 dollarin lisämäärästä, mutta se voi olla hyvä valinta, jos olet kiinnostunut sen VPN-palvelusta tai sinulla on suuri perhe.

Viimeinen taso, TotalAV Total Security, sisältää mainosten estopalvelun ja salasanaholvin, ja se saa sinulle tuskallisen 149 dollaria vuodessa. Tämä taso on hämmentävä ylellisyysominaisuuksien valinnassa. Löydät sekä ilmaisia ​​mainosten estäjiä että salasanan hallitsijoita, ja TotalAV yliarvioi niiden rahallisen arvon hiukan täältä.

TotalAV-lisäosajärjestelmä

Myönteistä on, että TotalAV: lla on mielenkiintoinen lisäominaisuus sen suojausominaisuuksiin, mikä on hyödyllistä, jos etsit jotain erityistä. Voit ostaa alimman suojaustason ja lisätä sitten VPN: n tai jopa prioriteettituen. 

TotalAV tarjoaa maksuttoman kokeilun, mutta se ei sisällä kaikkia virustentorjuntaominaisuuksia, toisin kuin useimmat muut virustorjuntaohjelmat. Sen sijaan, että tarjota täysi, ilmainen esittely parhaista tuotteistaan ​​kuukauden ajan, se tarjoaa perusskannausominaisuudet vain seitsemän päivää.

On kuitenkin 30 päivän rahat takaisin -takuu, jonka avulla voit ostaa version, jonka haluat kokeilla, ja palauttaa sen myöhemmin, jos et nauti siitä. Sen 70 prosentin alennus ensimmäisestä vuodesta tekee siitä entistä helpomman.

Suosittelemme, ettei VPN- ja salasananhallintaohjelmaa johdeta TotalAV: n kanssa. Sen sijaan tarkista suosituksemme parhaasta salasanahallinnasta ja parhaasta VPN: stä käytettäväksi TotalAV Antivirus Pro -tason yhteydessä.

Käyttäjäystävällisyys

TotalAV ei ole kovin intuitiivinen ohjelma työskennellä. Olemme törmänneet ongelmiin jo ennen kuin edes ohjelmaa asennettiin, ja asetukset ovat toisinaan hämmentäviä. Monet vaihtoehdoissa luetelluista ominaisuuksista ovat saatavana vain lisäosina, mutta ne ovat näkyvästi esillä rohkaisemalla sinua kuluttamaan enemmän.

totalav-kojelauta

Ensimmäinen asia, jonka huomasimme, oli kuinka vaikea löytää TotalAV: n ilmainen kokeilu. Sitä on olemassa, mutta sitä ei ole mainittu missään verkkosivustossa eikä linkitetty mihinkään. Löysimme sen lopulta Google-haun kautta. Vain löytääkseni se ei tarjoa melkein mitään Antivirus Pron, sen halvimman tason, ominaisuuksia.

Tämän lisäksi, kun olet asentanut ohjelman, se alkaa skannata automaattisesti ilman, että se estä sitä käynnistymästä. Kun se on alkanut, sitä ei voi myöskään peruuttaa. Se on kuitenkin “smart scan”, joka vie vain muutaman minuutin.

Hämmentävämpi osa TotalAV: n käyttöä on kuitenkin niiden ominaisuuksien purkaminen, jotka ovat todella käytettävissä. Muutamilla heistä oli iso, kirkkaanvärinen lukko, kuten VPN-ominaisuus.

totalav-lukittu

Muut ominaisuudet, kuten salasananhallinta, näyttävät siltä, ​​että ne sisältyvät tilaukseen, kunnes yrität käyttää niitä. Sitten se ilmoittaa, että sinun on päivitettävä tilauksesi tai ostettava kyseinen ominaisuus lisäosana. 

Luotonsa perusteella TotalAV jakaa luokat työpöytäohjelmaansa erittäin intuitiivisesti. Luokat ovat Internet-tietoturva, haittaohjelmien torjunta, järjestelmän nopeuttamistyökalut, salasanan hallinta ja perheasetukset.

TotalAV-skannausasetukset

Skannausvaihtoehdot löytävät hyvän tasapainon monimuotoisuuden ja yksinkertaisuuden välillä. Käytettävissä on täydellinen tarkistus, älykäs tarkistus ja nopea tarkistus, kuten useimmissa viruksentorjuntaohjelmissa. Mukana on myös mukautettu skannaus, jossa on joukko vaihtoehtoja, kuten tiettyjen tiedostojen ja kansioiden poissulkeminen.

Suoritimme sen skannaukset testataksesi sen nopeutta ja suorittimen käyttöä. Pikahaku kesti noin kolme minuuttia, mikä on vakio viruksille. Koko tarkistus kesti vähän alle tunnin, mikä on epätavallisen nopea.

Valitettavasti TotalAV on resurssikohta. Suurin osa ohjelmista voi viedä viisi – 10 prosenttia tietokoneen suorittimesta, mutta molemmat sen skannaukset kestivät noin 40 prosenttia. Tämä on erittäin havaittavissa ja suuri ongelma, jos aiot käyttää tietokonetta skannauksen aikana.

Useimmat antiviruset, kuten ESET NOD32 (katso ESET NOD32 -katsaus), huipussaan ovat noin 10 prosenttia prosessorin käytöstä. Tämä hidastuminen on valtava osuma TotalAV: n käyttökokemukseen.

TotalAV kärsii monista käytettävyysongelmista, kuten räikeästä päivityksestäsi päivittääksesi tilauksesi muutamiin elämänlaatuominaisuuksiin. Esimerkiksi napsauttamalla paahtoleipäviestiä, joka ilmoittaa sinulle, kun skannaus on valmis, ei tee mitään. Tämä ei ole suuri ongelma, mutta se on hyvä indikaattori siitä, kuinka huolellinen TotalAV on ottanut sen käyttökokemukseen.

Selaimen laajennukset

TotalAV tarjoaa myös turvallisen selauslaajennuksen, joka on suunniteltu suojaamaan yksityisyyttäsi Web-selailun aikana. Mainosten esto-ominaisuus sisältyy tähän selainlaajennukseen, samoin kuin tapa tyhjentää historiasi ja evästeet nopeasti.

totalav-safesite

Suurimmaksi osaksi nämä turvallisen selauksen vaihtoehdot on jo rakennettu nykyaikaisiin selaimiin, mutta on aina mukavaa, kun virustorjunta pakata ne yhdessä helppokäyttöisiin painikkeisiin. Mainosten estämisestä ei kuitenkaan tarvitse maksaa; tutustu suosituksiin parhaimmista mainosten estäjistä.

On tärkeää huomata, että vain kallein versio, TotalAV Total Security, sisältää mainosten estoominaisuudet. Loput laajennus toimii hienosti ilman sitä, ja jos ostat tämän lisäosan tai päivität laajennuksen, toiminnallisuus päivittyy automaattisesti vastaavasti.

Siellä on kuitenkin niin paljon ilmaisia ​​mainosten estäjiä, jotka tekevät tämän työn yhtä hyvin, ellei jopa paremmin kuin TotalAV: n mainosten estäjä. Se on hämmentävä valinta laittaa tämä ominaisuus korkeimman maksutason taakse.

suojaus

Testaamaan TotalAV: n suojausta suoritimme sen oman testausohjelmiston kautta. Laboratoriotestaus on kuitenkin todellinen kultastandardi, joten painotamme tuloksia enemmän kuin omia. Labs testaa virustentorjuntaohjelmia useilla koneilla ja laittaa sen läpi uusimmat havaitut haittaohjelmat, mikä tekee tuloksista vankeamman.

Valitettavasti TotalAV osallistuu vain yhteen kolmesta laboratoriosta, joita odotamme testattavaksi. Nämä tulokset – etenkin kun tarkastellaan muutama kuukausi – ovat parhaimmillaan järkyttäviä. Käytännön testauksemme vahvistivat myös nämä tulokset.

AV-Test arvioi TotalAV: n joulukuussa 2019. Se esti 97,4 prosenttia nollapäivän hyväksikäytöstä ja 99,8 prosenttia laajalle levinneistä haittaohjelmista. Vaikka nämä luvut ovat vakaat, sen epäjohdonmukaisuus kuukausien aikana on antanut meille jonkin verran taukoa.

Kun tarkastellaan testaushistoriaansa, TotalAV esti lokakuussa 2019 vain 57,4 prosenttia nollapäivän hyväksikäytöstä. Lokakuun ja joulukuun välinen ero koskee, varsinkin kun otetaan huomioon elokuun 2019 tulokset, kun TotalAV laski noin 95 prosenttia.

Tämä näyttää tarkoittavan, että TotalAV: lla on vankka nollapäivän suoja, ajan myötä, mutta kun uusia hyväksikäyttöjä vapautetaan, se pyrkii pysymään yllä. Virustorjuntavaihtoehdoilla, jotka estävät jopa 100 prosenttia nollapäivän hyväksikäytöstä, kuten Bitdefender (lue Bitdefender-arvostelu), on vaikea perustella pallo pudottamista tänne.

Valitettavasti AV-Comparatives ja MRG Effitas eivät testaa lainkaan TotalAV: ta. Meidän on luotettava omaan testaukseen ja AV-Testin villisti eroaviin raportteihin kuukausien aikana.

Käytännön testaus

Analysoidaksesi TotalAV: n tietoturvaa itsellemme käytimme kahta työkalua. Ensimmäinen oli AMTSO tai Anti-Malware Testing Standards Organisation. Tämä on sarja yleisiä hyväksikäyttömahdollisuuksia, jotka on suunniteltu virustentorjuntaan tarttumiseksi.

TotalAV läpäisi suurimman osan AMTSO: n testeistä. Se epäonnistui kuitenkin pilvipohjaisen testin samoin kuin testin, joka piilotti viruksen pakattuun tiedostoon, jota TotalAV ei skannaa oletuksena. Se kuitenkin kattoi melkein kaikki pakkausmuodot, kun otimme kyseisen asetuksen käyttöön. 

Se ei myöskään estänyt tietojenkalastelusivua, vaikka sillä väitetään olevan kalastelusuoja. Tämä on yleinen tulos virustentorjuntaohjelmille – jopa niille, joilla on phishing-suojaus -, joten on tärkeää ymmärtää, mikä on phishing ja kuinka suojautua.

Toinen testauskierros oli WICAR: n kanssa, joka oli testisarja yleisiin selaimen haavoittuvuuksiin. TotalAV sisältää verkkosuojauksen, joten tämä on hieno testi näiden palvelujen kestävyydelle. Valitettavasti TotalAV ei vain ollut täällä. Se esti vain kaksi 13: sta hyväksikäytöstä.

totalav-blockedsite

Virustentorjuntaohjelmasta TotalAV ei tee arvosanaa. Tutustu turvallisimpien virustentorjuntaohjelmistojen arvosteluihin saadaksesi käsityksen siitä, mitä voit odottaa ylimmän tason suojauksesta.

Tuki

TotalAV: n asiakaspalvelujärjestelmä on outo. Siihen ei ole pääsyä ennen tilauksen ostamista, ja silloinkin voi kohdata ongelmia. Löysimme tutkimuksesta kaksi täysin erillistä tukisivuston versiota, emmekä vieläkään ole varmoja, kumpi on oikea. Sen valtava määrä video-opetusohjelmia on kuitenkin antivirusoissa melko ainutlaatuisia.

Yksi osa tuesta, joka erottaa sen, on 24/7 asiakaspalvelu. Monilla virustentorjuntaohjelmilla on versio tästä, jossa lipun voi lähettää milloin tahansa ja kiireellisiä voidaan käsitellä yön yli. TotalAV tarjoaa kuitenkin todellisen 24/7, 365 päivän puhelintukijärjestelmän kaikissa asioissa.

Siitä puuttuu live chat -vaihtoehto. Monet kilpailijat, kuten Sophos Home (katso Sophos Home -katsauksemme), ovat korvanneet puhelimen tuen live chat -vaihtoehdolla. Olisi hienoa nähdä molemmat yhdessä viruksessa.

Sen video-opaskirjasto on myös vaikuttava. Suurinta osaa sen ominaisuuksista tukee liukas, hyödyllinen video. Se tarjoaa jopa videokirjaston, jonka avulla videoiden välillä on helppo liikkua.

totalav-videoita

Tietokanta on kuitenkin omituisesti järjestetty, ja videot eivät tee siitä entistä parempaa. Jotkut heistä ovat vanhentuneita ja ohjaa sinut linkkeihin, joita ei enää ole. Ärsyttävää on myös se, että lähetettyä sähköpostilippua ei voi tarkistaa verkon kautta, vain sähköpostisi postilaatikon kautta.

Mitä pidämme

Olisimme kiitollisia myös käyttäjäfoorumista, jota kilpailijat, kuten McAfee, tarjoavat (katso lisää McAfee Total Protection -arvostelusta). Nämä sopivat erinomaisesti aiemmin ratkaistuihin kysymyksiin, ja tekevät käyttäjästä paljon vähemmän todennäköisesti tarvitsevan henkilökohtaista tukea.

TotalAV tarjoaa asiakastukea Twitter-kanavansa kautta, joka on nykyään yleinen virustorjuntaohjelmille, mutta jota arvostetaan edelleen. Jos et halua käyttää puhelinta tai et voi soittaa mistä tahansa syystä, on hienoa, että sinulla on tekstivaihtoehto, joka on hieman reaaliaikainen.

Kaiken kaikkiaan TotalAV: lla on tukiarsenalissaan todella hyödyllisiä ominaisuuksia ja paljon turhautumista. On vaikea perustella, mistä sitä puuttuu, tällaisilla esimerkeillä virustorjuntatuista, kuten F-Secure (katso F-Securen arvostelu lisätietoja).

Tuomio

TotalAV-virustorjunnalla on hienoja ideoita. On erittäin eteenpäin suuntautuvaa sisällyttää tietoturvatyökalujen sarja suojausominaisuuksien lisäksi, ja video-oppaisiin kiinnitetty hoito näyttää loistavalta. Sen ainutlaatuinen lisäjärjestelmä antaa sinulle myös mahdollisuuden suunnitella tarvitsemasi suojaus.

Se on kuitenkin vain liian monta tapaa puutteellista, jotta voimme suositella ohjelmistoa yleensä. Selaaminen on erittäin hämmentävää ja työntää lisäosat kasvoihisi joka käänteessä, jopa tuotteen maksamisen jälkeen.

Se todellakin kaikki merkitsee turvallisuutta, ja TotalAV: sta puuttuu ehdottomasti siellä. Virustentorjuntaohjelmistomarkkinat ovat täynnä samankaltaisia ​​tuotteita, jotka estävät 95–100 prosenttia kaikista uhista, kuten Webroot (lue Webroot SecureAnywhere -katsaus). Korkealla tietoturvallisuudella on niin paljon vaihtoehtoja, että TotalAV: n testien järkyttävät tulokset poistavat sen parhaan virustentorjuntaohjelman suorittamisesta.

Mitä mieltä olet TotalAV-virustorjunnasta? Onko se ollut sinulle hyvää? Kerro meille kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map