Norton Security Review – Päivitetty 2020

Norton Security Review

Ehkä virustorjunta- ja suojausohjelmistojen suurin nimi, Norton Security saa paljon oikeutta, vaikka joudutkin jostain syystä asentamaan ärsyttävän työkalurivin ja selainlaajennuksen. Tutustu koko Norton Security -katsaukseen saadaksesi lisätietoja sen eduista ja haitoista.


Slideshow_1

Slideshow_2

Slideshow_3

Slideshow_4

Slideshow_5

Edellinen

Seuraava

Verrattuna moniin ohjelmistoyrityksiin Norton LifeLock (entinen osa Symanteciä) on toiminut jo pitkään. Kun päätuotteemme Norton Security muutti nimeämme vuonna 2019 Norton 360: ksi, päätimme tutkia mitä on muuttunut. Lue tämä koko Norton Security -katsaus nähdäksesi kuinka se kestää nykyaikaisia ​​viruksia.

Kaiken kaikkiaan Norton toimii enemmän kuin tietoturvaohjelmisto kuin virustorjunta. On monia ominaisuuksia, joita et voisi odottaa, kuten VPN ja järjestelmät, jotka auttavat estämään identiteettivarkauksia. Tärkeintä on kuitenkin, että siinä on edelleen erinomainen haittaohjelmasuojaus, joten voimme suositella sitä hyväksi virustorjuntavaihtoehdoksi. 

Jos haluat ilmaisen virustorjuntaohjelman, sinun kannattaa paremmin katsoa AVG AntiVirus -katsausta. Tämä johtuu siitä, että Nortonilla ei ole enää ilmaista vaihtoehtoa, vaan asetetaan Norton 360 Standardille 60 päivän palautuskäytännöllä, jotta ihmiset voivat kokeilla sitä vähemmän riskillä. 

Norton kompensoi ilmaisen version puuttumisen olemalla vahva virustentorjunta-ajatelija, jopa mainitsemalla parhaat virustorjuntaoppaamme. Se jättää vain kolmannen pisteen ominaisuuksista, ja sen voittaa vaikuttava kilpailu, mukaan lukien Kaspersky Anti-Virus, josta saat lisätietoja Kaspersky Anti-Virus -katsauksesta.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Norton Securitylle

ominaisuudet

Norton tarjoaa melkein kaikki ominaisuudet ja vaihtoehdot, joita voit haluta virustorjuntaohjelmasta. Tämä kuitenkin tekee joistakin valikoista monimutkaisia. Sinun on usein käydä läpi useita välilehtiä ja ikkunoita asetuksen muuttamiseksi. Jos olet kuitenkin halukas käydä läpi vanteiden etsimään niitä, useimmat ominaisuudet voidaan kuitenkin korjata tai poistaa käytöstä.

Muutamia ominaisuuksia puuttui, kuten Norton, jolla ei ollut karanteenin pikakäyttöpainiketta. Löydät tämän yleensä luettelosta, johon pääsee antivirusohjelman pääsivulta, kuten käytät Malwarebytes Antivirus -sovellusta..

Erityistä asetusikkunaa on olemassa, jota voidaan käyttää useimpien asetusten useimpien asetusten käyttämiseen. Tämä sisältää luettelon “nopeista hallintalaitteista”, joiden avulla voit poistaa väliaikaisesti suojausominaisuudet, kuten Nortonin palomuurin. 

Norton-Security-asetukset

Tämän palomuurin avulla voit valita, millä verkoilla ja ohjelmilla voi olla parempi käyttöoikeus, sekä sen, pitäisikö sen estää tietyn tyyppistä liikennettä. Oletuksena palomuuri tarjoaa erinomaiset suojaukset kautta linjan, paitsi liikennetyypeillä, joissa suojausta ei usein tarvita.

Firewall_Settings

Norton Password Manager

Norton mukana tulee myös salasananhallinta. Kun avaat sen ensimmäisen kerran, sinun on lisättävä salasana, jota sinun on käytettävä joka kerta, kun syötät salasananhallinnan. On myös asetuksia, joiden avulla yksittäiset salasanat pyytävät sitä aina. Tämä ei ole paras käytettävissä oleva salasanahallinta, mutta se on hyödyllinen joidenkin henkilökohtaisten tietojen suojaamisessa.

Norton Password Manager -sovelluksessa on neljä osaa. Ensimmäinen on siellä, missä se pitää normaalit kirjautumiset, mutta muut kolme ovat osoitteita, pankkikortteja ja muistiinpanoja varten, jotka haluat suojata. Voit myös antaa heille tunnisteita, jotta monien merkintöjen lajittelu tai haku on helpompaa. 

Password_Manager

Lisäksi on salasanageneraattori, jonka avulla voit määrittää vahvan salasanan jokaiselle tilillesi. Tämä toimii samalla tavalla kuin Cloudwards.netin oma salasanageneraattori, jossa voit asettaa merkkien määrän ja sammuttaa symbolit, numerot tai kirjaimet, jos tarvitset. 

Norton tarjoaa pilvivarmuuskopiojärjestelmän, ja voit saada 2–75 Gt verran online-tallennustilaa ostetusta tasosta riippuen. Norton käyttää useita tietokeskuksia ja salaa kaiken pitääksesi tietosi turvassa pilvivarmuuskopion ollessa.

Voit luoda useita “varmuuskopiojoukkoja”, jotka määrittelevät tallennettujen tiedostojen tyypit ja sijainnit. Hallitsemalla, kuinka usein se tallentaa jokaisen varmuuskopiosarjan pilveen, voit varmuuskopioida tärkeät tiedostot säännöllisesti ilman, että tietokoneesi varmuuskopioi kaikkea.

Password_Manager

Vaikka tämä on hieno lisä virustentorjuntaohjelmaan, on tarjolla parempia pilvitallennusvaihtoehtoja. Rajoitettu tietomäärä halvemmissa paketeissa tarkoittaa, että voit saada korkin nopeasti, etkä ehkä pysty suojaamaan kaikkia haluamiasi tiedostoja.   

Norton Safe Web

Norton tarjoaa selaimen laajennusohjelmiston virustentorjuntatuotteidensa rinnalle. Valittavana on muutama vaihtoehto, jokaisella on erilaisia ​​ominaisuuksia. Laajennusten lisäksi, jotka antavat sinun integroitua Norton Family -tuotteiden kaltaiseen täydelliseen vanhempien valvontaan, on kaksi selainlaajennusta verkkoturvallisuudelle.

Safe_Web

Nämä Norton safe web- ja Norton turvallinen haku -nimet voivat olla helposti sekoitettavissa. Norton voisi yksinkertaisesti liittyä molemmat toisiinsa, ja koska molemmat ovat käytettävissä, näyttää siltä, ​​että on tarkoitus saada ihmiset asentamaan väärä.

“Turvallinen verkko” antaa sinulle täydellisen selainsuojauksen pitämällä silmällä online-toimintaa ja lopettamalla uhat. Selaimen virustorjuntasuojaus on erittäin tehokas. Norton ei anna epäilyttävien latausten suorittamista loppuun, ja tietojenkalastelusivut aiheuttavat varoitussivun. Tämä pitää sinut turvassa verkossa, kun sitä käytetään Nortonin virustorjuntaohjelman rinnalla.

Toisaalta turvallisen haun laajennus tuntuu tarpeettomalta. Se antaa sinulle saman suojauksen kuin “turvallinen verkko” -laajennus, mutta haittana on oletushakukoneen vaihtaminen. 

Lisäksi kumpikaan laajennus ei viittaa toiseen, joten niiden välillä on helppo sekoittaa. Mielestämme olisi parempi vaihtoehto, jos sinulla olisi vain yksi laajennus, jolla on mahdollisuus muuttaa hakukonetta. 

Norton 360 -ominaisuudet

Norton 360 tarjoaa lisäominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan tietojasi useilta uhilta. Tämä sisältää ylimääräisen pilvivarmuuskopion, älypuhelimien suojauksen ja web-suojauksen. Norton auttaa suojaamaan myös identiteettipetoksilta tumman web-seurantajärjestelmän muodossa.

Tämä pimeän verkon seuranta näyttää, onko tietosi tietosi pimeässä verkossa. Tämä on tietoturvan perusmuoto, mutta monipuolinen LifeLock-paketti sisältyy joihinkin Norton 360 -versioihin. Meillä on paras mahdollinen henkilöllisyysvarkaussuoja, joka pitää sinut turvassa verkossa..

Norton 360 Deluxe sisältää myös lapsilukko Norton Family -sovelluksen kautta. Tilinomistaja voi hallita mitä kukin laite voi tehdä ja kuinka kauan kukin laite voi olla aktiivinen. Tiedot näytetään Norton Family -sovelluksessa, kuten kuinka paljon aikaa vietettiin sosiaaliseen mediaan, mutta se ei anna käyttäjien tileille pääsyä. 

Lapsilukkosäädöt

Norton 360 Deluxe sisältää myös sähköpostihälytykset, joten kun lapsi käy vanhempien valvonnan estämällä verkkosivustolla, näet, mihin sivustoon laite yritti päästä. Käyttäjä voi myös lähettää viestin pyytääkseen pääsyä käydessään estettyyn sivustoon. 

Vaikka sinulla olisi Norton 360 Deluxe, vanhempien valvontaa ei voi silti käyttää Macissa. Tämä tarkoittaa, että vain tietokoneita ja mobiililaitteita voidaan valvoa ja rajoittaa Nortonin lapsilukkojärjestelmän kautta, joten sinun tulisi harkita, ovatko nämä sinulle tärkeitä ominaisuuksia. 

Lisäksi Nortonin suojattu VPN sisältyy Norton 360 Standard -peruspakettiin, mutta kalliimmissa suunnitelmissa voi olla enemmän samanaikaisia ​​käyttäjiä.

Tämä on suhteellisen hyvä monipuolinen VPN joillakin rajoituksilla. Tämä VPN-ohjelmisto on nopea ja helppo käyttää, mutta tämä johtuu harvempien vaihtoehtojen ja tiettyjen tietoturvaongelmien hinnasta. Jos haluat lisätietoja, lue Norton Secure VPN -katsaus tai erittely parhaista käytettävissä olevista VPN-verkkoista.

Norton-tietoturvaominaisuuksien yleiskatsaus

Norton Security -logous.norton.com

Alkaa 167 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

Salasanan hallinta

Tiedoston silppuri

Monen käyttöjärjestelmän tuki

Lapsilukko

Levyn puhdistus

VPN

Profiilit

suojaus

Ransomware-suojaus

Verkkokameran suojaus

Reaaliaikainen seuranta

Suojattu selain

Lataa suojaus

Tietokalastelusuojaus

palomuuri

Käyttöjärjestelmä

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Linux

Android

iOS

Käytettävyys

Työpöydän käyttöliittymä

Mobiilisovellus

Selaimen laajennus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-opas

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Norton on kohtuuhintainen virustentorjuntaohjelmisto, vaikka jokaisen paketin hinta nousee jyrkästi, kun se uusitaan, mikä tekee siitä yhden markkinoiden kalleimmista vaihtoehdoista. Tuotesivun hintarakenne antaa erittelyn ominaisuuksista, jotka on saatu kullakin tasolla. Siellä on myös opas, mikä vastine oli vanhassa järjestelmässä. 

Legacy_guide

Norton AntiVirus Plus on hiukan halvempi kuin muut vastaavat ohjelmistot, kuten Trend Micro Antivirus. Haittaohjelmasuojauksen saaminen vain yhdelle tietokoneelle, jolla on tiukat ominaisuuksien rajat, kuten pilvivarmuuskopio, tarkoittaa, että tämä vaihtoehto voidaan voittaa markkinoiden parhaimmista ilmaisista virustorjuntaohjelmista..

Kun tarkastellaan edistyneempiä Norton 360 -vaihtoehtoja, Norton 360 Deluxe näyttää olevan paras arvo useimmille ihmisille. Lisälaitteilla voit suojata suurimman osan perheen tietokoneista ja puhelimista. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää lapsilukon lisäystä valitaksesi, mitä kukin laite voi tehdä.

Norton 360 Deluxe kasvattaa myös pilvitallennuskapasiteetin 50 Gt: ksi, mikä on huomattavasti hyödyllisempää kuin Norton 360 Standardin tarjoama 10 Gt. Harva antivirus tarjoaa pilvitallennusta, mutta jos se on ensisijainen asia, sinun kannattaa tutustua joihinkin pilvitallennusartikkeleihimme tehokkaampiin ratkaisuihin, jos et valitse Norton.

Kalliimpaan päähän kuuluu LifeLock-suojaus. Henkilöllisyysvarkauksien suojaamisen ohella Norton 360 on riittävän luottavainen suojaamassaan tarjotakseen 25 000 dollaria varastettuja varoja ja jopa 1 000 000 dollaria maksamaan lakimiehille ja asiantuntijoille, jos joudut identiteettivarkauden uhriksi..

Jos päätät, että Norton ei ole mitä haluat, kaikki Nortonin suunnitelmat sisältävät 60 päivän rahat takaisin -takuun. Vaikka tämä tarkoittaa sitä, että ilmaista kokeilua ei ole, ilmaisen version puuttuminen on joillekin ongelma. Ne, jotka haluavat ilmaisen vaihtoehdon, voivat mieluummin käyttää Avast Pron kaltaisia ​​ohjelmistoja.

Käyttäjäystävällisyys

Nortonin kotisivun yläosassa on avattava valikko, jossa on kaikki saatavilla olevat tuotteet. Kun olet tilannut jonkin suunnitelmista, saat mahdollisuuden ladata asennusohjelman. Tämä tekee melkein kaiken itsestään Nortonin asentamiseksi, ja se vain pysähtyi pyytämään meitä poistamaan virustorjuntaohjelma, joka oli vielä tietokoneella. Tämä johtuu siitä, että erilaiset virukselliset virukset voivat häiritä toisiaan.

Ensimmäinen asia, joka näytetään lataamisen jälkeen, on ”minun Norton” -ikkuna. Tämä antaa hyvän pääsyn pilvitallennuksen, salasananhallinnan ja skannausasetusten määrittämiseen. Voit myös asettaa sen näyttämään klassisen kantoraketin käynnistyksen yhteydessä. Tämä ikkuna tekee epäselvämmät asetukset ja ominaisuudet, kuten levyn siivouksen, helpommin käytettäviksi.

Pinnan pinnalla Nortonin tuotteilla on puhdas ja helppokäyttöinen käyttöliittymä. Tämä sopii erinomaisesti säännölliseen skannaukseen tai esiasetetun varmuuskopion ajamiseen. Asetusvalikkojen läpi asiat eivät kuitenkaan ole niin selviä. 

Nortonilla on luettelo asetuksista, joita voi olla vaikea ymmärtää yhdellä silmäyksellä. Jotkut asetukset ovat otsikon alla, jossa on erilaisia ​​kytkimiä ominaisuuksien kytkemiseksi päälle tai pois päältä, mutta muissa asetuksissa on “määritä” -sivu, joka avaa erillisen ikkunan lisävarusteilla. Tämä voi johtaa sotkuiseen näyttöön, jos et tiedä mistä löytää tietty asetus.

Skannausasetukset

Norton tarjoaa kolme skannaustyyppiä. Näytössä, jossa voit valita suoritettavan skannauksen, on saatavana muita vaihtoehtoja, joista voi olla hyötyä. Esimerkiksi ”Norton insight” etsii tiedostojasi ja päättää kuinka todennäköisesti ne sisältävät haittaohjelmia. Tämä voi osoittaa, mitä ohjelmia Norton pitää korkeana riskinä. 

Scan_Options

Ensimmäinen on ”nopea tarkistus”, johon Norton tulee oletuksena, kun se pyytää haittaohjelmia. Tämä kesti vain seitsemän minuuttia ja skannasi 10 337 artikkelia, ja se pystyi löytämään uhkia paikoissa, joissa haittaohjelmat usein piiloutuvat, hidastamatta tietokonetta..

Seuraava vaihtoehto on ”täydellinen skannaus”. Tämä kesti lähes viisi tuntia ja skannasi 2 923 832 tuotetta; Näyttää siltä, ​​että Norton tarkistaa kaikki tietokoneen tiedostot. Tämä tarkoittaa, että tarkistuksen suorittamisen pitäisi löytää kaikki piilossa olevat uhat.

Viimeinen skannausvaihtoehto on ”mukautettu skannaus”. Valitsemalla tietyt kansiot tai tiedostot skannattaviksi, voit tarkistaa epäilyttävät ohjelmat. Et voi kuitenkaan vetää ja pudottaa tiedostoja, joten sinun on käydä tiedostoselaimen läpi ja valittava, mitä se skannaa. 

Custom_Scan

Mukautetun skannauksen suorittaminen on nopea tapa tarkistaa säännöllisesti pieni valikoima kansioita. Asennus vie kuitenkin jonkin aikaa, joten kertaluonteiset skannaukset ovat parempia kuin nopeat skannaukset.

Kun skannaus on käynnissä, etenemispalkin alla on vaihtoehto, jolla tietokone voidaan sammuttaa, kun skannaus on valmis. Sinulla on myös mahdollisuus nukkua tai horrostaa tietokone, mikä on mukavaa olla.

suojaus

Nortonilla voi olla suuri joukko ominaisuuksia ja kunnollinen näyttö, mutta tärkeintä on, että Norton-virustorjunta voi suojata tietokoneesi. Testaamme virustentorjuntaohjelman tietoturvaa käyttämällä laboratoriotestien ja käytännön kokeiden yhdistelmää.

AV-Test havaitsi, että Norten esti kaikki uhat ilman vääriä positiivisia tuloksia marraskuussa ja joulukuussa 2019. Koska keskimääräistä vähemmän prosessointitehoa tarvitaan, AV-Test antoi Nortonille suojan, suorituskyvyn ja käytettävyyden 6/6. 

Seuraavaksi esiintyi AV-Comparatives. Heinäkuusta lokakuuhun 2019 reaalimaailman testit tuottivat Nortonille kolmen tähden tuloksen, vaikka muut ohjelmat, kuten Avira, ylittivät sen Nortonin suuremman väärin positiivisen osuuden takia..

Viimeinkin tarkistimme MRG Effitasin, joka viimeksi testasi Nortonia vuonna 2018. Testin avulla havaittiin, että mikään haittaohjelma ei päässyt Nortonin suojauksen ohi. Sellaisena Norton sai yhden tason passin, MRG Effitasin parhaan luokituksen.

Laboratoriotestit osoittavat kaiken kaikkiaan, että Norton pystyy luotettavasti suojaamaan laitteita uusimmilta uhilta, joten sinun ei pitäisi olla huolissaan tämän virustorjunnan tarjoamasta tietoturvasta. Käytetyt käytännön testaustiedostot vahvistivat myös Nortonin haittaohjelmasuojauksen vahvuuden.

Käytännön testaus

Ensin tarkistimme WICAR-verkkosivuston, joka sisältää 13 linkkiä sivuille, jotka virustentorjuntaohjelmien tulisi estää haittaohjelmina. Norton havaitsi kaikki 13 ja esti heidät ennen kuin Google Chromen suojaukset estävät pääsyn sivulle. Tämä ei ole yleinen virustentorjunnassa, joten se todistaa Nortonin tarjoamasta turvallisuudesta.

Blocked_Page

Toinen työkalu, jota käytämme, on AMTSO-verkkosivusto. Tässä on kuusi testiä, jotka lataavat vääriä haittaohjelmatiedostoja, kuten EICAR (European Institute for Computer Antivirus Research) -tiedoston. Norton esti kaikki viisi pakkaamatonta tiedostoa. Testissä, jolla ladattiin 10 pakattua tiedostoa, oli vain kolme tiedostoa ladattu onnistuneesti, mikä on parempi kuin useimmat antiviruset.

Näiden testien mukaan Norton onnistuu tietokoneiden suojaamisessa. Jos olet huolissasi virustentorjuntasi, joka suojaa laitettasi kaikilta mahdollisilta hyökkäyksiltä, ​​Bitdefender Antivirus -katsauksemme voi antaa hyvän vaihtoehdon.

Huolimatta erinomaisista suojaustuloksista Norton näyttää hidastavan skannausta merkittävästi, jos liian monta muuta prosessia on käynnissä. Se yritti jatkuvasti pitää noin 20 prosenttia prosessointitehostamme, vaikka se käyttää kaikkea mahdollista, jos tietokone on tyhjäkäynnillä. Tätä kannattaa harkita, ovatko laitteesi vanhat tai normaalisti hitaat.

Virussuojauslupaus

Norton on jatkuvasti kaikkien aikojen testien korkealla tasolla, ja se tarjoaa ”virustorjunnan lupauksen”. Tämä on rahat takaisin -takuu, jos tietokoneesi tarttuu haittaohjelmiin, joita Norton ei voi poistaa.

Rahat takaisin saadaksesi sinun on suoritettava järjestelmäsi täydellinen tarkistus ja poistettava kaikki haittaohjelmat Nortonin “virrankulutussumulaitteella”. Jos tämä ei auta, sinun kannattaa puhua tukitiimin kanssa, joka opastaa sinua korjaamaan ongelman. Saat hyvityksen Norton-tilauksestasi, jos asiantuntijat eivät pysty korjaamaan laitettasi.

Nortonin virustorjunta on tarpeeksi hyvä, joten et todennäköisesti tarvitse hyvitystä, mutta yritykset eivät usein tarjoa sitä, jos tuote ei toimi. Tämä ei ole sopiva korvaus luotettavalle suojaukselle, mutta tuotteella, joka pitää laitteen jo turvassa, se on hieno asia.

Tuki

Nortonilla on laaja valikoima tukivaihtoehtoja. Siellä on foorumi, hyvän kokoinen tietokanta, 24 tuntia vuorokaudessa käyvä suorakeskustelu ja sähköpostijärjestelmä, jos muut tukikanavat eivät pysty tarjoamaan ratkaisuja ongelmiin.

Tietokanta kattaa monia yleisiä ongelmia, joita voi esiintyä. Useimmissa asioissa on vaiheittaiset ohjeet, samoin kuin luettelo yleisimmistä seurantakysymyksistä. Tukisivun alla on hakupalkki, mutta se ei ole hienoa löytää selkeää vastausta tiettyyn ongelmaan.

Joillakin tietokannan kysymyksistä on pieniä video-oppaita. Ne ovat hitaita ja niihin on vaikea keskittyä, mutta ne tarjoavat paljon tietoa ja voivat auttaa monimutkaisempien ongelmien ratkaisemisessa. 

Answer_With_Video

Nortonilla on myös foorumin sivu, jolla on jonkinlaista toimintaa. Useimmissa päivissä nähdään pari ongelmaa, jotka yhteisö ratkaisee tyypillisesti päivän sisällä. 

Suurin ongelma on kuitenkin foorumin suunnittelussa. Foorumissa navigointi on vaikeaa, ja se näyttää vanhentuneelta. Jos Norton tekisi foorumista selkeämmän ja antaisi sille nykyaikaisemman suunnittelun, se voisi olla hyvä resurssi ongelmien ratkaisemiseen.

Jos tietokannasta tai foorumeilta saatu tuki ei riitä, Norton ylläpitää 24/7 -keskustelua sekä tukisähköpostia. Tämä voi auttaa sinua pääsemään läpi suurimman osan ongelmista melko nopeasti, ja sähköpostituki voi auttaa sinua vaikeissa haasteissa.

Yksi pieni ongelma Nortonin tuella on puhelinlinjan puute. Tämä voi olla ongelma ihmisille, jotka haluavat puhua puhelimitse pikemminkin kuin chat-kentän kautta. Vaikka se ei ole välttämätön osa tukijärjestelmää, vaihtoehto olisi mukava saada.

Tuomio

Kaiken kaikkiaan Norton on hyvä vaihtoehto, jos etsit täydellistä tietoturvaohjelmaa pienen määrän laitteiden suojaamiseksi. Se on tuskin paras saatavilla olevista tuotteista, mutta se asettaa hyvän taistelun ja on oikea ohjelmisto joillekin ihmisille.

Muut osiot, kuten Nortonin tuki, ovat kaukana kilpailustaan, kuten voit lukea IObit Malware Fighter -arvostelustamme. Tämä ei kuitenkaan riitä saavuttamaan Bitdefenderin asettamaa kultatasoa.

Suurin ongelma monissa Nortonin tuotteissa on selkeysongelma. Epäselvien vaihtoehtojen löytäminen voi olla vaikeaa, koska ne ovat toisinaan piilossa toisiinsa liittymättömien ominaisuuksien useiden ikkunoiden takana. Tämä seuraa ominaisuuksia, kuten selainlaajennus, jossa eri valintojen väliset erot eivät ole selviä.

Nortonista ei edes ole selvää, millä ominaisuuksilla sinulla on käyttöoikeus, vaikka jopa ehdottaa, että meillä oli vanhempien valvonta ollessamme vielä Norton AntiVirus Plus -käyttöjärjestelmässä. Niiden vieressä tulisi olla merkinnät osoittamaan, minkä paketin tarvitset niiden lukituksen avaamiseksi.

Jos se, mitä olemme kirjoittaneet, saavat sinut luulemaan, että Norton on sinulle oikea tuote, voi olla syytä tarkistaa sen 60 päivän rahat takaisin -takuu. Jos haluat kuitenkin arvioida joitain muita käytettävissä olevia vaihtoehtoja, tutustu virustorjunta-artikkeleihimme.

Mitä mieltä olet Norton Securitystä? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map