McAfee Total Protection -katsaus – päivitetty 2020

McAfee Total Protection -katsaus

McAfee on yksi virusten vanhimmista nimistä ja syystä. Total Protection -paketin viimeisin toisto voi olla paras vielä, ja lähes sataprosenttisesti taattu suojaus viruksilta. Tutustu McAfee Total Protection -katsaukseen, jotta näet, että kaikki kiilto ei ole kultaa.


Paras-antivirus-arvostelut

McAfee on yksi parhaimmista antivirusohjelmistoista, joita voit ostaa, ainakin rahalla. Laboratoriotulokset ovat parantuneet viime vuosina. Se osuu tai saavuttaa kohti sataprosenttista suorituskykyä virustentorjuntatyökalulla ja tarjoaa salasananhallinnan ja suojatun tiedostojen tallennuksen Total Protection -paketin pyöristämiseksi.

Tässä McAfee Total Protection -katsauksessa tarkastellaan joitain näistä tuloksista ja viedään ohjelmisto itse testin pyörittämistä varten. Puhumme ominaisuuksista, hinnoittelusta, käyttäjäystävällisyydestä, suojauksesta ja tuesta ennen tuomion antamista.

Mielestämme McAfee Total Protection on hyvä arvo, jos ostat sitä useille koneille. Se asetti hyvät lukumäärät käytännön testeihimme ja sijoittui hyvin riippumattomissa laboratorioissa, mutta se voisi käyttää jonkin verran työtä käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi. Lue ajatuksemme McAfee Total Protection -ohjelmasta.

Vaihtoehdot McAfee Total Protection -sovellukselle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Mcafee Total Protection -sovelluksen ydin on virustentorjunta, joka tarkistaa tiedostojasi vaurioiden varalta. Täydellinen suojaus tarjoaa kuitenkin enemmän kuin vain verkonvalvonnan, automaattiset päivitykset ja salasananhallinnan.

True Key on salasananhallinta, työkalu, joka yleensä juoksee 19,99 dollaria vuodessa 10 000 merkinnälle, jotka saattavat myös olla rajattomat. Total Protection sisältää viisi managerin lisenssiä ilmaiseksi, yleensä 99,99 dollarin arvosta, ja suorituskyky on meille vaikuttunut.

McAfee-True-Key

Verrattuna parhaisiin salasanan hallintaan, True Key riittää, mutta se ei ole yllättävää. Saat puhtaan käyttöliittymän, joka on samanlainen kuin LastPass (lue LastPass-arvostelu) ja kaksifaktoriset todennusvaihtoehdot, mutta se ei tue parhaita 2FA-sovelluksia.

True Key on hieno lisäys, mutta suosittelemme Dashlane (lue Dashlane-arvosteluamme) salasanan hallintatyökaluja.

Sinulla on myös reaaliaikainen web-seuranta. McAfee suodattaa sivustot, kun käyt niitä, ja skannaa tiedostot ennen lataamista. Näet pienen, ruman vahvistusmerkin myös Google-hakutuloksissa.

Testasimme, kuinka suuri osa web-seurannan tehokkuudesta antoi, eikä voinut havaita mitään merkityksellistä. Jokaisesta testistä tapahtui pieniä muutoksia, mutta nopeuden ei pitäisi olla juurikaan vaikuttanut siihen.

Verkkoseuranta poistaa myös jäljittäjät ja evästeet, ja mukana tulee lapsilukko. Lapsilukko on oletuksena pois käytöstä, mutta voit kytkeä sen päälle käyttöliittymän ”yksityisyys” -välilehdessä asettaaksesi rajoitettuja sivustoja.

McAfee-Quick-Clean-asetukset

Total Protection suorittaa automaattiset päivitykset puolestasi, niin kauan kuin sallit sen. Aina tarkistuksen suorittaessa McAfee tarkistaa sovelluspäivitykset. Keskeinen sijainti päivityksille on mukavaa.

Suosikkiominaisuutemme on McAfee Shredder. Kuten paperisilppuri, tämä työkalu hävittää arkaluontoiset digitaalitietosi. Voit silppua minkä tahansa kansion, mutta McAfee on oletuksena osoitettu kohti kierrätysastiaa.

McAfee ei ole selvä siitä, mitä Shredder tekee, mutta jos meidän pitäisi arvata, se kirjoittaisi binaarisen aseman uudelleen. Vaikka poistaisit esineen kierrätysastiasta, ovela hakkeri voi rekonstruoida sen kiintolevyn rikostekniikan avulla.

Silppuri suorittaa todennäköisesti samanlaisen toiminnon kuin Dban ja kirjoittaa binaarin uudelleen, joten poistettua tiedostoa ei voida yhdistää takaisin.

McAfee-yleissuojausominaisuuksien yleiskatsaus

McAfee Total Protection -logowww.mcafee.com

Alkaa 208 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

Salasanan hallinta

Tiedoston silppuri

Monen käyttöjärjestelmän tuki

Lapsilukko

Levyn puhdistus

VPN

Profiilit

suojaus

Ransomware-suojaus

Verkkokameran suojaus

Reaaliaikainen seuranta

Suojattu selain

Lataa suojaus

Tietokalastelusuojaus

palomuuri

Käyttöjärjestelmä

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Linux

Android

iOS

Käytettävyys

Työpöydän käyttöliittymä

Mobiilisovellus

Selaimen laajennus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-opas

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Virustentorjunta ei ole aikaisempaa: yhden talon keskeisen tietokoneen suojaus. Nyt, kun useita kannettavia tietokoneita, älypuhelimia ja tabletteja on käynnissä, virustentorjuntaohjelman on tuettava useita koneita.

McAfee on kiinni tähän kehitykseen ja hinnoitellut tuotteitaan vastaavasti. Kokonaissuojaus ei ole kallis yksittäiselle käyttäjälle, mutta paras hinta tulee, kun ostat sen usealle tietokoneelle.

Yhden laitteen 24,99 dollarin korko ei ole huono. Se on halvempaa kuin Nortonin perussuunnitelma (lue Norton Antivirus -katsaus) ja sisältää enemmän rahaa, ainakin ensimmäisenä vuonna. Kun uusimisaika tulee, hinnat tasoittuvat.

Suosittelemme suunnitelman laatimista viidelle tai kymmenelle laitteelle. Se on alle 10 dollaria per kone ja saat samat ominaisuudet. Laitteisiin kuuluu mikä tahansa älypuhelin, tabletti tai tietokone ja ne kaikki synkronoidaan, kun avaat McAfee-käyttöliittymän.

Alustavat hinnat ovat joitain parhaimmista, joita olemme nähneet, mutta McAfee ei vaikuta uudistukseen. Hinta riippuu myös ostokset. Esimerkiksi yhden laitteen suunnitelma McAfeen sivustolla on 54,99 dollaria, kun taas sama suunnitelma McAfeen myymälässä on 24,99 dollaria..

Uusimisprosentit ovat samat molemmissa.

McAfee ei tarjoa ilmaista virustorjuntaohjelmaa, ellei se ole asennettu koneellesi esiasennettuna. Jo silloin sinun on uusittava se. Se tarjoaa kuitenkin 30 päivän täydellisen suojauksen kokeilua ilman, että vaaditaan luottokorttitietoja.

Käyttäjäystävällisyys

McAfeen käyttöliittymä on harhaanjohtava. Vain pilailla on helppoa, mutta tarvitsemiesi työkalujen löytäminen kumin kohdalla tielle on eri juttu.

Erityisesti se, miten McAfee päättää järjestää tietoja käyttöliittymässä. Ikkunan yläosassa on viisi välilehteä skannausta, yksityisyyttä, web-käyttöä ja tiliasetuksia varten. Viides vie sinut takaisin kotisivulle. Näistä välilehdistä löydät pikalinkit ominaisuuksiin, kuten sovelluspäivityksiin ja salasananhallintaan.

McAfee-Total-Protection-liitäntä

Kun olet mukautunut käyttöliittymään, se on helppo navigoida, mutta mielestämme on parempi tapa asettaa käyttöliittymä. McAfee käyttää liian paljon tilaa näyttääkseen ominaisuuksiaan, eikä riitä suojaustilaasi.

Suorita skannaus napsauttamalla välilehteä, jonka otsikko on ”PC security”. Napsauta ikkunan alareunassa ”suorita tarkistus” -painiketta. Voit tehdä joko nopean tai täydellisen skannauksen. Pikaskannaukset etsivät Windows-prosessien, käynnistystiedostojen ja yleisten hyödyntämisalueiden ongelmia, kun taas täydellinen tarkistus suoritetaan kaikkien kiintolevyjen kaikkien tiedostojen läpi.

McAfee-Scan-asetukset

Sovellus on saatavana Windows, macOS, iOS ja Android. Voit lisätä uusia laitteita tiliisi käyttöliittymässä napsauttamalla kotisivun ”Suojaa enemmän laitteita”. Kun napsautat sitä, McAfee lähettää sinulle sähköpostin Total Protectionin lataamiseksi toiselta laitteelta.

Suurin osa käyttöliittymästä löytyy napsauttamalla rataskuvaketta. Täällä voit muuttaa kaikkia McAfeen asetuksia reaaliaikaisesta skannauksesta web-seurantaan. Suosittelemme näiden vaihtoehtojen käymistä läpi, koska se on pääasiallinen hallintasi, jota sinulla on McAfee: llä.

McAfee-Total-Protection-asetukset

Käyttöliittymän ulkopuolella suurin osa ajasta vietetään True Key Chrome -laajennuksella ja McAFee-tarjotinkuvaketta. Valitettavasti palvelun nämä kaksi osaa eivät ole siellä missä heidän pitäisi olla.

Kun määrität McAfeen, työpöytäsi pommitetaan joukolla ponnahdusikkunoita. Kaikesta uuden salasanan lisäämisestä Chrome-laajennuksen asentamiseen on erillinen ponnahdusikkuna, joka jatkuu, kunnes suljet sen.

McAfeen roskaaminen vihreillä valintamerkeillä hakutulosten vieressä on ärsyttävää. Jos todella katsot online-vaiheitasi, se on hieno, mutta päätimme sulkea laajennuksen käytöstä.

Selaimesi ja paikallisten tiedostojen reaaliaikainen seuranta toimii hyvin. Meillä oli McAfee ladattu koko tämän tarkastelun ajan, eikä huomannut, että suorituskyky heikentyisi. Tietokone kuitenkin hidastuu indeksoimaan skannauksen aikana. Fanit nousevat ylös kuin he ovat viimeisellä hengityksellään, ja kaikki näyttää hidasta.

On järkevää, koska McAfee käy läpi kaikki tiedostot, rekisterimerkinnät ja muut varmistaakseen, ettei siellä ole mitään, minkä ei pitäisi olla. Siksi suosittelemme skannausta yöllä. McAfee voi sammuttaa koneesi, kun skannaus on valmis.

suojaus

Käytämme laboratoriotuloksia yhdessä käytännön testauksen kanssa nähdäksemme, kuinka hyvin Total Protection kattaa sinut. Käytämme reaalimaailman esimerkkejä ensisijaisena tekijänä, mutta koska nämä testit eivät kata kaikkea, otamme yhteyttä myös riippumattomiin laboratorioihin.

Käytimme tavallista Eicar-testitiedostoa nähdäksemme, pystyykö virustentorjunta suorittamaan nimekaito-toimintonsa. Ei ole yllättävää, että McAfee esti tiedoston ja poisti sen koneestamme heti.

Seuraavaksi siirryttiin Wicariin, joka testaa virustentorjuntatoiminnan tehokkuutta verkkosuojauksilla. McAfee esti 100 prosenttia Internet Explorerin ja Firefoxin 13 testistä. Oletetaan, että se tapahtuisi myös Chromessa, mutta selaimen sisäänrakennettu suojaus sai sen ensin.

McAfee-Web-Advisor-suojaus

Käytimme AntiTest-menetelmää syventääksemme ja testata troijalaisilla yleisiä hyötyjä. Luettelossa on näppäinlokerit, leikepöydälle tallennettavat ja rekisterieditorit. McAfee esti ja poisti sovelluksen yrittäessämme sitä suorittaa. Kun se oli lisätty poikkeuksena, testit juoksivat ilman hikkaa.

McAfee on suojattu myös tietojenkalastelusuojauksilta, mutta nykyaikaisimmilla sähköpostitileillä on jo suojaus tältä.

Joidenkin alustavien testien jälkeen muutimme laboratoriotuloksiin. AV-Test havaitsi, että Total Protectioniin sisältyvä palvelu McAfee Internet Security oli 98,9 prosenttia onnistunut nollapäivän haittaohjelmahyökkäyksiltä ja 100 täydellistä onnistumista laajalle levinneeltä haittaohjelmasuojaukselta..

Tämä tulos on alle sen 99,5 prosentin toimialan keskiarvon.

MRG Effitas löysi erilaisia ​​tuloksia. McAfee asetti silti kunnollisen suojauksen, mutta epäonnistui estämään todellista taloudellista bottiverkkoa kirjautumasta käyttäjänimeä ja salasanatietoja. McAfee esiintyi kuitenkin hyvin kaikissa haittaohjelmasimulaatioissa.

AV-Comparativesin testit osoittavat, että nämä molemmat esitykset on koottu. AV-Comparatives havaitsi kesäkuun tulosraportissaan, että McAfee oli 99,6 prosenttia tehokas testiensä suhteen, ja merkityksettömästi kolme väärää positiivista 80: sta mahdollisesta.

Suoja on hyvä, mutta ei paras. McAfee on havainnut laboratoriotulosten nousua viime vuosina, mutta se ei ole saavuttanut erittäin turvallisen virustentorjuntamerkin kuten Webroot (lue Webroot-virustorjuntakatsaus).

Tuki

McAfee tarjoaa live chat- ja puhelintukea sekä tietokannan ja yhteisöfoorumin. Jos sinulla on teknisiä ongelmia, voit ladata myös vianetsintätyökalun, joka skannaa asennustiedostot ja korjaa vioittuneet tiedostot..

Voit skannata tietokannan siirtymällä McAfeen tukiosioon ja valitsemalla alueen, josta tarvitset apua. Artikkeleihin ei ole selkeää organisaatiota. Voit valita tuotteesi ja alueen, josta tarvitset apua, minkä jälkeen olet jäänyt hakupalkkiin ja hiiren pyörään.

McAfee-Tietopankki

Artikkelit ovat selkeät ohjeissaan, mutta niistä ei ole visuaalisia viitteitä.

Suosittelemme käyttämään virtuaaliassistenttia yleisiin kysymyksiin. Se on AI-tukiasiamies, joka käyttää tietokantaa käyttämään sinua läpi minkä tahansa ongelman. Se ei ole täydellinen, kuten AI harvoin, mutta saa työn suorittamaan yksinkertaisissa tehtävissä.

McAfee-Virtual-assistentti

Foorumi on parempi paikka perusteellisille aiheille. Se on tekniikan ryhmittymä, joka puhuu turvallisuudesta. Jos olet koskaan poksannut tämän tyyppisten foorumien ympärillä, tiedät myös, että ne ovat aktiivisia.

McAfee-foorumit

Jos olet spektrin vastakkaisella puolella etkä pysty käyttämään tietokonetta selaimesi ulkopuolella, McAfee tarjoaa TechMasterin. Se on maksullinen palvelu ohjelmistojen asentamiseen, virusten vianetsintään ja poistamiseen. Se on kuitenkin kallista.

Pikakeskustelu ja puhelintuki ovat sekä hyödyllisiä että nopeita. Sinun pitäisi olla yhteydessä agenttiin muutamassa minuutissa, mutta se voi olla pidempi työkuormasta riippuen. Jos kysymykseesi ei löydy vastausta, voit lähettää erillisen lipun McAfeelle, joka on häirinnyt prioriteettijonoa, jotta ongelmasi voidaan ratkaista.

Tuomio

Total Protection on loistava valinta taloihin, jotka tarvitsevat virustorjuntaa useissa koneissa. Sen tarjoamat alennukset ja lisäominaisuudet, kuten Avast (lue Avast Pro -katsaus), ovat riittävän suuria, kunhan sinulla on koneita listan täyttämiseen..

Yksittäiset käyttäjät voivat paremmin käyttää toista virustorjuntaa, kuten BitDefender Antivirus Plus (lue Bitdefender Antivirus Plus -katsaus). Saat pääsyn pienempään laiteluetteloon ja parempaan uhkien suojaukseen. Tutustu muihin virustorjunta-arvosteluihimme, jotta saataisiin vielä muutama vaihtoehto.

Mitä mieltä olet McAfee Total Protectionista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map