IObit Malware Fighter -katsaus – päivitetty 2020

IObit Malware Fighter Review

IObit Malware Fighter on ilmainen virustentorjuntaratkaisu, ja siitä on hyötyä. Se tarjoaa huonon suojauksen, ei ole kovin käyttäjäystävällinen ja päivittäminen maksettuun suunnitelmaan on vain huono idea. Lue yksityiskohdat täydellisestä IObit-arvosteluista.


Slideshow_1

Slideshow_2

Slideshow_3

Slideshow_4

Slideshow_5

Edellinen

Seuraava

Jos etsit ilmaista virustorjuntaohjelmaa, IObit Malware Fighter 7 on ehdottomasti vaihtoehto. Se ei kuitenkaan välttämättä ole hyvä vaihtoehto. Virustentorjunta tarjoaa ilmaisen version, joka on saatavana Windows 10: lle, mutta perusominaisuudet, kuten automaattiset skannaukset ja ransomware-suojaus, ovat lukittuja maksetun Pro-version sisään. Jos haluat lisätietoja, jatka lukemista täyttä IObit Malware Fighter -katsausta.

IObit Malware Fighter 7 Free pyrkii pitämään sinut suojattuna pitämällä sen parasta ilmaista virustorjuntaohjelmistoa koskevaa opastamme. Se ei myöskään päässyt parhaiden virustentorjuntaohjelmistojen luetteloomme, ja ylitti huomattavasti parempia virustorjuntaohjelmistovaihtoehtoja, kuten Bitdefender..

Tässä katsauksessa tarkastellaan kaikkia sen tarjoamia ominaisuuksia ja suojauksia hinnoittelun, käyttäjäystävällisyyden ja tuen ohella. Keskustelemme myös molemmista käytännön testauksista ja laboratoriotuloksista lopullisen tuomion lopuksi.

Pinnalla IObit Malware Fighter 7 näyttää kunnolliselta virukselta, mutta jonkin käytön ja testauksen jälkeen tarina muuttuu. Jos olet halukas sietämään epäluotettavaa virustorjuntaa, josta puuttuu monia kilpailun hyödyllisiä toimintoja, se ei ole siellä pahin virustorjunta.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja IObit Malware Fighter -sovellukselle

ominaisuudet

IObit Malware Fighter 7: llä on melko riisuttu ilmainen versio. Sinulla on vaihtoehtoja täydelliseen, nopeaan tai mukautettuun skannaukseen. Pöytätietokoneen käyttöliittymällä on skannaushistoria, joka näyttää kuinka monta uhkaa havaittiin ja miten ne löydettiin. Kaikki nämä skannaukset on kuitenkin käynnistettävä manuaalisesti. Automaattiset skannaukset ovat saatavana vain IObit Malware Fighter Prossa.. 

IObit Malware Fighter tukee Windows 10: tä, erillisellä latauksella aiemmille Windows-versioille. Jos tarvitset Mac- tai Android-version, IObit-ohjelmassa on erilaisia ​​virustorjuntaohjelmia, mutta et voi siirtää IObit Malware Fighter -lisenssiä kyseisiin laitteisiin. Mac-tietokoneiden virustentorjuntaohjelma kannattaa tutustua parhaimpaan Mac-virustorjuntaoppaaseemme.

Yksi IObit Malware Fighter -ominaisuuksista on ”kotisivun neuvonantaja”, joka voi havaita, onko kotisivusi tai hakukoneesi vaarantunut. Tämä on mukavaa saada, mutta IObit lopettaa ihanteellisella tavalla haittaohjelmien mahdollisuuden muokata verkkosivua tai hakupalkkia.

”Surffaussuojaus & mainosten poistaminen ”on yksi IObit Malware Fighter 7: n mielenkiintoisimmista ominaisuuksista. Reaaliaikainen suoja väärennetyiltä verkkosivustoilta ja tietojenkalasteluyrityksiltä tarkoittaa, että sinulla on tarpeeksi selainsuojaus Internetin turvalliseen käyttöön ilman haittaohjelmien lataamisen riskiä..

Desktop_UI_3

IObit Malware Fighterin maksetut ominaisuudet

IObit Malware Fighter Prolla on joitain edistyneempiä ominaisuuksia, kuten tallelokero. Kun tiedostot sijoitetaan tallelokeroon, niihin pääsee vain asetetulla salasanalla. Rajoittamalla näiden tiedostojen saatavuutta IObit voi pitää ne turvallisempina haittaohjelmilta ja estää ransomware salaamaan tietojasi (tässä on erittely ransomware-ohjelmasta). 

Lisäsuojaa lunaohjelmilta tulee IObit Malware Fighter Pron omalta anturivirheohjelmistolta. Tämä suojaa kaikkia tiedostojasi salaukselta, jos ransomware joutuu järjestelmään. Sinulla on mahdollisuus valita, mitä tiedostotyyppejä suojaa ransomware-moottori, mutta ne ovat kaikki oletuksena käytössä.

Desktop_UI_2

Toinen Pro-ominaisuus on kaksoisytiminen haittaohjelmien torjuntamoottori, jota on parannettu sekä IObitin että Bitdefenderin haittaohjelmien vastaisilla moottoreilla – joka pitää tietokoneesi suojassa uhkilta. Bitdefender-moottorin antama lisäturvallisuus tarkoittaa sitä, että voit olla varma, että roistovaltaiset haittaohjelmat eivät aio helposti välttää virustentorjuntaasi.

IObitilla on myös monia yleisiä virustentorjuntaominaisuuksia, jotka ovat saatavana muissa ohjelmistoissa sen toimintakeskuksen kautta. IObit Advanced SystemCare -sovelluksen kaltaiset ohjelmat sisältävät ominaisuuksia, kuten levyn puhdistustyökalun ja ohjelmistopäivityksen, joten et lopu tarpeettomiin tai vanhentuneisiin tiedostoihin. Jos tarvitset ilmaisen virustentorjunnan joillakin näistä ominaisuuksista, AVG-arvosteluissamme voi olla mitä etsit.

Iobit Malware Fighter -ominaisuuksien yleiskatsaus

IObit Malware Fighter -logowww.iobit.com

Alkaa kuukaudesta 083 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

Salasanan hallinta

Tiedoston silppuri

Monen käyttöjärjestelmän tuki

Lapsilukko

Levyn puhdistus

VPN

Profiilit

suojaus

Ransomware-suojaus

Verkkokameran suojaus

Reaaliaikainen seuranta

Suojattu selain

Lataa suojaus

Tietokalastelusuojaus

palomuuri

Käyttöjärjestelmä

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Linux

Android

iOS

Käytettävyys

Työpöydän käyttöliittymä

Mobiilisovellus

Selaimen laajennus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-opas

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

IObit Malware Fighterin hintarakenne on ehdottomasti yksinkertainen. Mukana on ilmainen versio ja maksullinen versio Pro, joka tarjoaa lisäominaisuuksia ja paremman turvallisuuden. On olemassa vaihtoehtoja, joilla Pro-versio saadaan kolmelle tietokoneelle yhden sijaan, mutta vain väliaikaisten tarjousten kautta, joita tarjotaan työpöydän käyttöliittymän sisällä. IObit Malware Fighter Pron käyttäminen on ehdottomasti parempi kuin ilmainen versio. 

Pääsy Bitdefender-moottoriin Pro: n avulla antaa IObit Malware Fighter -suojauksen lähemmäksi joitain kalliimpia virustorjuntavaihtoehtoja, kuten näet Bitdefender Antivirus -katsauksessa. Malware Fighter Free tarjoaa kuitenkin vain IObitin oman haittaohjelmien torjuntamoottorin, joten varmuuskopiota ei ole, jos moottori ei tunnista viruksia.

Muita Pro-käyttäjien saatavia turvatoimenpiteitä ovat kamerasuoja ja USB-levynsuoja. Käyttämällä kamerasuojaa IObit estää ketään pääsemästä tietokoneesi kameraan ilman lupaa. USB-levynsuoja etsii automaattisesti USB-levyyn piiloutuvia viruksia, kun liität sen.

Virustentorjuntaohjelman alhaisella hinnalla (19,95 dollaria) on järkeä, kun löydät kokoelman lisäsovelluksia, joita IObit yrittää myydä Pro-suunnitelmansa rinnalla. Tämä antaa sinulle edun valita haluamasi ominaisuudet, mutta menetät kohtuuhintaisuuden, mikä tekee virustorjunnasta hyvän vastineen.. 

Extra_Software

Sellaisessa muodossaan maksettu versio saattaa olla syytä tarkistaa 60 päivän rahat takaisin -takuulla. Ilmaisella versiolla ei kuitenkaan ole vain tarpeeksi monipuolisuutta verrattuna markkinoiden muihin ilmaisiin vaihtoehtoihin, ellet aio hankkia IObitin koko ilmaisten ohjelmien sarjaa..

Käyttäjäystävällisyys

IObitin etusivulla ei ole selkeää viittausta Malware Fighter 7 -sovellukseen. Jos haluat löytää IObit Malware Fighter 7 -sivun, napsauta “tuotteet” ja sitten “suojaus”. Windows-osion alla on linkki ilmaisiin versioihin -sivulle, jossa on tyhjennyspainike asennusohjelman lataamiseksi. 

Vain 59,4 Mt lataus on nopea ja kevyt. Kun lataus on valmis ja avattu, asennusohjelma vaatii vain muutaman napsautuksen, ennen kuin olet valmis aloittamaan virustorjunnan. 

Koko asennuksen aikana meitä pyydettiin lataamaan vain yksi ylimääräinen kappale tarpeetonta ohjelmistoa, IObit Uninstaller, jota ei valittu automaattisesti, joten et lataa sitä vahingossa. IObit pyysi myös meitä liittymään sen sähköpostilistaan, josta oli helppo kieltäytyä. Latausprosessi oli kaiken kaikkiaan sujuvaa ja nopeaa.

asentaja

IObit tukee kaikkia Windows-versioita XP: stä Windows 10: ään, joten tämä asennus on todennäköisesti yhtä virtaviivainen kotitietokoneellasi. Se, että usean käyttöjärjestelmän tuki puuttuu, tarkoittaa kuitenkin, että ellei kaikissa laitteissasi ole Windows, sinun on löydettävä vaihtoehtoinen virustentorjunta. Voit tehdä tämän tutustumalla oppaaseemme paras Android-virustorjunta.

Älykkäät skannaukset

Käynnistyksen yhteydessä on mahdollisuus siirtyä suoraan älykkääseen skannaukseen. Tämä kesti noin 45 minuuttia, ja se löysi pienen kourallisen vääriä positiivisia tuloksia sekä ennalta ladatun EICAR-tiedoston, jota käsittelemme tarkemmin myöhemmin. Myöhemmät älykkäät skannaukset kestivät vain 20-25 minuuttia, mikä viittaa siihen, että se pystyi selvittämään, mitkä tiedostot olivat tarpeen tarkistaa.

Desktop_UI_1

IObit Malware Fighter 7: ssä on myös ”täyden skannauksen” vaihtoehto, joka kesti hieman yli kaksi tuntia 450 026 kohteen tarkastamiseen. Se on kaukana nopeimmasta virustentorjuntaohjelmasta, ja tämän vuoksi se otti toisinaan 70 prosenttia prosessorin käytöstä. 

Kun muut ohjelmat ovat käytössä, IObit vähentää resurssien käyttöä, vaikka se hidastaa tarkistusta. Jos etsit virustentorjuntaa, joka ei ole liian järjestelmäintensiivinen, tutustu ESET NOD32 -katsaukseen.

Scan_Resources

Pro-version avulla voit asettaa automaattisen skannauksen ajat joko päivittäin tai viikoittain, ja tämä voi käyttää joko “älykästä” tai “täydellistä” skannausvaihtoehtoa. Jokaisen, joka haluaa ilmaisen virustorjuntaohjelman, on kuitenkin muistettava käynnistää jokainen skannaus manuaalisesti.

Scan_Complete

Skannauksen jälkeen sinulla on mahdollisuus poistaa kaikki havaitut haittaohjelmat tai valita haittaohjelmat erikseen poistettavaksi. Koska IObit Malware Fighter näyttää väärien positiivisten lukuisten lukujen takia, haittaohjelmien poistaminen manuaalisesti on usein parempi vaihtoehto. Voit myös lisätä tiedostojen sallittujen luetteloiden luetteloon, jotta niitä ei enää löydy, tai voit ohittaa ne vain väliaikaisesti.

Lisäasetukset

Skannausvaihtoehtojen alla on vielä neljä välilehteä. Nämä ovat suhteellisen yksinkertaisia, joissa on muutama vaihdettava ominaisuus, sekä ponnahdusikkunatiedot, joissa useimpien asetukset. Esimerkiksi ”selaimen suojaus” -välilehdellä on kotisivunvalvoja, jonka avulla voit valita kuinka kauan lokit pidetään ja millaisilla selaimilla se on aktiivinen.

Vaikka ominaisuudet ja vaihtoehdot ovat rajalliset – varsinkin jos et käytä Pro-versiota -, IObit Malware Fighter -sovelluksen käyttö on intuitiivista. Suurin osa tarvittavista säätimistä on vasemmalla puolella olevissa välilehdissä. 

Jotkut asetukset ovat erillisiä yksinkertaisessa valikkoluettelossa, mutta useimmiten harvoin käytetyt ominaisuudet, kuten karanteeniin asetettujen ohjelmien luettelo. Nämä toiminnot ovat hyödyllisiä, mutta on epätodennäköistä, että siirryt tähän valikkoon usein.

IObit Malware Fighterin käyttöliittymän ongelmat johtuvat pääasiassa vähäisestä epäjohdonmukaisuudesta päävälilehtien ja asetusten välillä. Kaikki vaihtoehdot olisi voitu laittaa intuitiivisempaan kohtaan noudattaen samaa mallia. Jos etsit virustorjuntaa hyödyllisellä ja johdonmukaisella käyttöliittymällä, tutustu Malwarebytes Antivirus -katsaukseen. 

suojaus

Kun tarkastelemme, kuinka hyvin virustentorjunta voi suojata laitetta, käytämme mieluummin luotettavien yritysten, kuten AV-Test, AV-Comparatives ja MRG Effitas, laboratoriotestijä.. 

Paitsi, että nämä sivustot eivät ole myöskään testanneet IObit Malware Fighteria, emmekä löytäneet laboratoriokokeita virustorjunnan tarkistamiseksi. Tämä ei ole aina ongelma; tutustu Webroot SecureAnywhere -katsaukseen virukselle, jolla on vähän laboratoriokokeita, mutta tehokas suojaus.

Ilman minkäänlaista laboratoriotestiä, johon voimme luottaa, piti kuitenkin tehdä käytännön testaus vakiintuneilla testaustyökaluilla. IObit Malware Fighter Free menestyi hyvin näissä testeissä, kunhan selaimen laajennus oli asennettu. 

IObit Malware Fighter lopetti kaikki testit WICARilta, joka on verkkosivusto, joka teeskentelee olevansa piilotettu haittaohjelma. Tämä sisälsi testit viralliselta EICAR: n (Euroopan tietokonevirustorjuntatutkimusinstituutti) testitiedostolta ja JavaScript-salauksen valuuttamiehen.

Lisätodisteet IObit Malware Fighterin kyvystä suojata tietokoneesi saadaan AMTSO (Anti-Malware Testing Standards Organisation) -testeistä. Kuudesta testistä viisi estettiin kokonaan. Yhdessä testissä – pakatun haittaohjelman lataaminen – viisi kymmenestä tiedostosta estettiin. Kaikki muut viisi havaittiin, mutta niiden ilmoitettiin olevan turvallisia.

Blocked_Phishing

Reaaliaikaisen suojauksen ja selainsuojauksen yhdistelmä tarkoittaa, että IObit Malware Fighter voi varoittaa sinua, ennen kuin teet jotain, joka voi vahingoittaa tietokonetta. 

Ainoa ongelma on, että ”surffailusuojaus & mainosten poisto ”-ominaisuus on aktiivinen vain Internet Explorer -selaimessa, mikä saattaa aiheuttaa muiden selainten haavoittuvuuden, kunnes haittaohjelmat pääsevät järjestelmään. Jos haluat turvallisuutta selauskokemuksessasi, tutustu oppaamme turvallisimpaan selaimeen.

Ransomware-suojaus

IObit Malware Fighter Pro sisältää myös ylimääräisen tietoturvan. Kun ransomware-suojaus ja Bitdefender-moottori ovat käynnissä – mikä vähentää läpäisevien haittaohjelmien määrää – järjestelmän pitäisi olla turvallinen. Ilman minkään kolmannen osapuolen suorittamaa testausta emme kuitenkaan voi vahvistaa näiden suojausten tehokkuutta.

IObit Malware Fighter -sovelluksen suurin ongelma on väärien positiivisten määrä. Tällöin tavanomaiset ohjelmistot havaitaan mahdollisesti haitallisiksi. 

Jos näin tapahtuu usein, se voi olla ärsyttävää, mutta sen tekeminen vie vain vahingossa yhden tärkeän tiedoston karanteeniin tai poistamiseen, mikä aiheuttaa ongelmia tiettyjen ohjelmistojen ajamisessa. IObitin keskustelupalstat ovat täynnä valituksia vääristä positiivisista aiheista. Tärkein neuvo on sallittujen henkilöiden luettelointi ja ilmoittaminen niistä.

Kaiken kaikkiaan IObit Malware Fighter -sovelluksella on ehdottomasti suojaukset paikoillaan myös ilman Bitdefender-moottoria. Laitteesi tulisi suojata, mutta ilman laboratoriokokeita todellisen suorituskyvyn varmuuskopioimiseksi, emme yksinkertaisesti voi antaa IObit Malware Fighter -sovellukselle korkeita pisteitä tällä alueella.

Tuki

Suurin osa IObit Malware Fighter -tuesta toimitetaan sähköpostina. Kaikki palautukset, lisenssien uusiminen ja virheraportit tehdään sähköpostitse tukitiimille. Se ei olisi suuri ongelma, jos he palauttaisivat sinulle nopeasti. Sähköpostituki kesti yli 30 tuntia vastaamiseen yksinkertaiseen kysymykseen, ja jouduimme seuraamaan lisätietoja.

24/7 -tuki tulee Yhdysvaltain puhelinlinjan muodossa, joten kansainvälisiä maksuja voidaan veloittaa, jos et ole siellä. Verkkosivusto ehdotti myös, että puhelinlinjalla on saatavana vain diagnoosipalveluita ja se tarjoaa tarvittaessa maksullisia palveluita. Tämä tarkoittaa, että saatat tarvita IObit Malware Fighter Prota puhelintuen saamiseksi.

Asianmukaisen tuen puuttuminen voidaan antaa anteeksi, jos UKK ja tietokanta auttaisivat monissa kysymyksissä. Virustentorjuntakohtaisissa UKK-kysymyksissä on kuitenkin vain 16 kysymystä, lähinnä yksinkertaisista toiminnoista, kuten kielen vaihtamisesta. Tuotekäsikirja ei myöskään auta paljon. Vaikka se käy läpi suurimman osan ominaisuuksista, se ei anna paljon apua mahdollisiin ongelmiin.

Foorumit ovat usein toinen hyvä tapa löytää apua. Malware Fighter 7 -tuotekäsikirja linkittää jopa foorumeille, vaikkakin vanhalle sivulle. Ilman suurta aktiivista käyttäjäpohjaa IObitin foorumista puuttuu tarpeeksi tietoa, jotta todella saadaan selville jotain. Se toimii enemmän paikkana ilmoittaa vääriä positiivisia kuin foorumi auttaa uusia käyttäjiä.

Foorumin viesteihin vastaavat jäsenet ja tukitiimi, joka yrittää ratkaista ongelmat. Tämä apu tulee usein yhden päivän sisällä, mutta voi olla jopa viikko ennen kuin saat apua.

Tuomio

IObit Malware Fighter Pro 7 on virustentorjunta, jolla on hyvät, vaikkakin pienet, ominaisuudet. On joitain tapoja ilmoittaa ongelmista ja saada tukea joko tukitiimiltä tai yhteisön jäseniltä. Sinulla on myös kohtuullinen määrä suojaa.

Hyvät asiat kuitenkin pysähtyvät. Ilmaisen version suojaus on parempi kuin ei mitään, ja se tarjoaa ilmaisen haittaohjelmien poiston, mutta se ei ole niin hyvä kuin muut ilmaiset vaihtoehdot. Jos haluamasi on ilmainen virustentorjunta, jolla on rajoitetut ominaisuudet, mutta erinomainen suojaus, sinun tulee lukea Kaspersky Anti-Virus -katsaus vaihtoehtoon.

Koska kolmansien osapuolien laboratoriotestauksia ei ole ja varsin lieventynyt ilmainen versio puuttuu, emme voi suositella IObit Malware Fighter 7 -sovellusta. Sinun on ensin tutkittava muita virustorjuntaartikkeleitamme nähdäksesi, onko sinulle parempi vaihtoehto.

Mitä mieltä olet IObit Malware Fighter 7: stä? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

IObit Malware Fighter 7 – UKK

 • Ovatko IObit-tuotteet turvallisia??

  IObit-tuotteet eivät sinänsä näytä sisältävän minkäänlaista haittaohjelmaa. Muut antiviruset eivät näe siinä mitään ongelmaa, ja se ei hidasta tai kaataa tietokoneita, joihin se on asennettu. Vaikka tämä ei tarkoita, että IObit on kaikessa suhteessa täysin turvallinen, heikkoja kohtia tai hyötyjä ei ole. Kaikkien ohjelmistojen turvallisuus on kuitenkin tarkistettava ennen asennusta.

 • Onko IObit Malware Fighter Free?

  Vaikka IObit Malware Fighter 7: stä on ilmainen versio, maksetussa versiossa on parempi suoja ja monipuolisuus. Jos etsit ilmaista virustorjuntaa, käytettävissä on parempia vaihtoehtoja. Jos harkitset tämän virustentorjuntaohjelman ostamista, ilmainen versio toimii pienenä esittelynä käyttöliittymän testaamiseksi ja käytettävissä olevien vaihtoehtojen löytämiseksi..

 • Onko Advanced SystemCare-virus?

  Advanced SystemCare, IObitin järjestelmän nopeuttaminen ja levyn puhdistaminen, ei ole virus. Levy- ja rekisterinpuhdistajilla on kuitenkin pääsy kaikkiin tiedostoihisi, joten on syytä seurata, mitä tiedostoja poistetaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map