Emsisoft Anti-Malware Home Review – päivitetty 2020

Emsisoft Anti-Malware Home -katsaus

Ominaisuuksiltaan rikas ja edullinen Emsisoft Anti-Malware Home on ihmisarvoinen paketti ihmisille, jotka haluavat suojautua pahimmilta uhilta ilman, että se rikkoo pankkia. Tietoturvallisempi ei pidä siitä miltei yhtä paljon, kuten voit lukea Emsisoft-katsauksestamme.


Slideshow_1

Slideshow_2

Slideshow_3

Slideshow_4

Edellinen

Seuraava

Kun etsit halpaa, mutta monipuolista virustorjuntaa, Emsisoft Anti-Malware on syytä tarkistaa. Hyödyllisillä suunnitelmilla ja ominaisuuksilla, kuten tiedostosuojauksilla ja Android-tuella, tämä virustorjunta saattaa olla sinulle sopiva, kunhan et tarvitse parasta suojausta siellä. Lue lisätietoja lukemalla tämä Emsisoft Anti-Malware Home-arvostelu.

Ilmaiselle virustorjuntaohjelmalle on monia vaihtoehtoja, joista voit lukea parhaasta ilmaisesta virustorjuntaoppaasta. Emsisoft Anti-Malware sopii kuitenkin hyvin ilmaisen virustentorjuntaohjelman ja eniten maksettujen vaihtoehtojen välille. 

Emsisoft tarjoaa enemmän ominaisuuksia kuin useimmat ilmaiset ohjelmistot, mutta halvemmalla hinnalla kuin useimmat maksetut virustentorjuntavaihtoehdot. Emsisoft on tehnyt ratkaisun kaikille, jotka haluavat keskitieteen kustannusten ja tehokkuuden välillä. On kuitenkin myös syitä, miksi Emsisoft Anti-Malware ei tee siitä paras viruksentorjuntaohjelmaoppaamme. 

Tässä Emsisoft Anti-Malware Home -katsauksessa tarkastellaan sitä, mikä tekee virustorjuntaohjelmasta arvokkaan vaihtoehdon, mutta miksi se ei ole aina paras virustorjunta siellä.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Emsisoft Anti-Malware Home -sovellukselle

ominaisuudet

Emsisoft Anti-Malware Home -järjestelmän pääominaisuudet ovat neljä osaa: “suojaus”, “skannaus” & puhdas ”,“ lokit ”ja“ asetukset ”. Voit käyttää sen karanteenialuetta myös sivupalkista.

Suojausnäytössä on kolme pääasiallista tietoturvatyökalua: käyttäytymisen esto, tiedostojen suojaus ja verkkosuojaus. Ensimmäinen on käyttäytymisen estäjä, joka voi tarkkailla tai estää erilaisia ​​prosesseja. Voit myös valita, haluatko saada ilmoituksen, kun käyttäytymisen estäjä poistaa uhat. 

Ransomware on sisäänrakennettu käyttäytymisen estäjään. Tämä tarkoittaa, että olet suojattu lunaohjelmilta, kun se on otettu käyttöön, mutta et voi asettaa jokaiselle erilaisia ​​asetuksia. Lisäksi, jos poistat käytön estäjän käytöstä, lokiin tulee varoitus.

Ransomware-suojaus

Suoja lunnasohjelmilta on yleistä nykyaikaisissa virustorjuntatuotteissa, joten on hyvä nähdä se täällä. Ilman työkaluja, kuten anti-ransomware, saatat olla alttiimpi uusille uhille. Jos haluat lisätietoja, tutustu ransomware-erittelyyn. 

”Tiedostosuojatyökalu” on reaaliaikainen suojaus Emsisoft Anti-Malware -ohjelmassa. Tiedostojen suojaus -välilehti voi määrittää, kuinka se käsittelee uhkia. Kun virustentorjunta jätetään oletusasetuksiin, se torjuu haittaohjelmien havaitsemisen, mutta valitsemalla perusteellisemmat suojausvaihtoehdot korjaa tämä.

Selaimen suojausasetukset ovat käytettävissä ”Web-suojaus” -välilehdellä. Ei-toivotut isännät voidaan estää tällä työkalulla. Voit asettaa ilmoitusasetukset, kun se löytää haitallisia sivustoja. Verkkosivustot voidaan myös lisätä sallittuihin luetteloihin, mikä tarkoittaa, että ne sallitaan, vaikka virustentorjuntaohjelma luulee sen olevan haittaohjelma. Se voi kuitenkin sekoittaa sekä luettelossa olevien haitallisten että sallittujen luetteloiden sivustoihin.

File_guard_and_Web_protection

”Skannaa & puhdas ”-näyttö antaa vakiovaihtoehdot erityyppisille skannauksille sekä mahdollisuuden ajoittaa skannaukset säännöllistä suojausta varten. Täältä löydät myös mahdollisuuden sammuttaa tietokone tarkistuksen jälkeen tai karanteeniin kaikki havaitut uhat.. 

Tässä kappaleessa on myös hätäpaketin valmistajan työkalu. Tämän avulla virustorjuntaohjelman kevyt versio voidaan siirtää väliaikaisesti muihin tietokoneisiin ja suojata niitä. Kannettava virustorjunta ei ole yleinen ominaisuus, joten tämä on iso voitto Emsisoftille.

Tällä hätäpakkauksella on kaksi pääkäyttöä. Ensimmäinen on, että se voi suojata mitä tahansa uutta tietokonetta, vaikka paketti sallisi vain yhden tietokoneen suojaamisen. Vaikka se vaatii irrotettavan levyaseman pitämistä kytkettynä tietokoneeseen, se antaa kuitenkin perussuojan koneille, jotka voivat sisältää haittaohjelmia.

Virustorjuntavarmuuskopio

Toinen hätäpaketin käyttö on varmuuskopio, jos tärkein virustorjunta tarttuu ja ei pysty suojaamaan tietokonetta. Esivalmistettu kannettava virustentorjunta voi auttaa haittaohjelmien puhdistamisessa, ennen kuin kokeilet muita palautusmenetelmiä.

Seuraava on “lokit” -näyttö, joka sisältää virustorjuntatoimenpiteet. Voit etsiä lokit suodattamalla tai lajittelemalla joko toiminnan tai komponentin mukaan. Tämän ansiosta on helppo nähdä mitä tapahtui yhdellä silmäyksellä, mutta jättämättä pois mitään tietoja.

Emsisoft-asetukset

Lopussa on “asetukset” -näyttö. Kuten odotit, täältä löydät suurimman osan asetuksista. Monet heistä ovat vakioita, kuten järjestelmänvalvojan salasanan asettaminen. Emsisoft Anti-Malware Home antaa kuitenkin joitain yksilöllisiä asetuksia, kuten mahdollisuuden valita, mitkä ilmoitukset tulevat näkyviin, kuinka kauan ne kestävät ja missä ruudulla ne näkyvät.

Ilmoitusasetukset

Jotkut tämän virustentorjuntaominaisuudet ovat mukavia saada, eivätkä ole yleisiä. Pimeä tila -vaihtoehdon ja automaattisen itsesuojaustoiminnon käyttö – kun virustorjunta suojaa aktiivisesti haittaohjelmilta – ovat hienoja ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä. 

Suurempien kirjasinkokojen puuttuminen, vaikka ikkunan kokoa muutetaan, eikä kyky poistaa kaikkia karanteeniin tallennettuja tiedostoja samanaikaisesti, tekee Emsisoft Anti-Malware -sovelluksen käytöstä hieman huonomman kuin monipuolisempi vaihtoehto, kuten AVG. Lue lisää AVG AntiVirus -katsauksestasi.

Emsisoft ei ole myöskään tehnyt versiota Mac-käyttäjille, mikä rajoittaa useiden tietokoneiden suojaamisen käyttöä yhdellä laitteella. Jos tarvitset virustorjuntaa Mac-tietokoneellesi, katso paras virustorjunta Mac-käyttöoppaasta.

Emsisoft Anti-Malware sisältää myös yritys- ja yritystuotteita yrityksille, jotka haluavat suojata Windows-tietokoneitaan. Näissä liiketoimintasuunnitelmissa on omistettu tukihenkilöstö ja etusija live chat-palvelun kanssa. Emsisoft tarjoaa myös paremman integraation online-hallintatuotteeseen. 

Emsisoft Cloud Console toimii kotiversion kanssa, mutta se ei sisällä mitään tärkeää, josta työpöydän käyttöliittymä puuttuu. Ellei sinun tarvitse skannata kauko-ohjausta tai hallita useita tietokoneita yhdestä laitteesta, sitä ei tarvitse käyttää paljon. Yksi Cloud Console -ominaisuus, joka ei ole käytettävissä työpöydän käyttöliittymässä, on pääsy live-chattiin.

Useimmat Anti-Malware Home -ominaisuudet ovat odotetusti ja vaikuttavat toimivan täysin. Vaikka jotkut ylimääräiset herkut olisivat mukavia, siinä on hyvä valinta useimmille käyttäjille ja eräitä ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotta se erottuisi.

Emsisoft-haittaohjelmien torjuntajärjestelmän kodin ominaisuudet

Emsisoft Anti-Malware Home -logowww.emsisoft.com

Alkaa 250 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

Salasanan hallinta

Tiedoston silppuri

Monen käyttöjärjestelmän tuki

Lapsilukko

Levyn puhdistus

VPN

Profiilit

suojaus

Ransomware-suojaus

Verkkokameran suojaus

Reaaliaikainen seuranta

Suojattu selain

Lataa suojaus

Tietokalastelusuojaus

palomuuri

Käyttöjärjestelmä

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Linux

Android

iOS

Käytettävyys

Työpöydän käyttöliittymä

Mobiilisovellus

Selaimen laajennus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-opas

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Emsisoftissa on vakioasteikkoinen järjestelmä tuotteiden hinnoitteluun, joka sisältää sekä ilmaisen version että pari maksettua vaihtoehtoa. Toisin kuin eräillä porrastetuilla järjestelmillä, Emsisoft tarjoaa sinulle suurimman osan peruskotipaketin ominaisuuksista ja antaa sinun maksaa ylimääräistä useammasta tietokoneesta tai yhdestä Android-puhelimesta.

Business- ja Enterprise-paketeissa on joitain ylimääräisiä herkkuja. Silti nämä eivät todennäköisesti ole keskimääräisen ihmisen lisäkustannusten arvoisia. Lisäetuja ovat nopeammat tukilinjat ja lisää hallintavaihtoehtoja Cloud Consolessa. Tavalliset pakettivaihtoehdot ovat kuitenkin yhtä hyviä pari tietokoneen suojaamiseksi.

Emsisoft Home -suunnitelma tarjoaa 29,99 dollaria vuodessa suojauksen yhdelle tietokoneelle. Tämä hinnoittelu on virustentorjuntaohjelmien halvemmassa päässä, vaikka useampien laitteiden hinta nousee jyrkästi. Trend Micro Antivirus + -arvostelusta löydät samankaltaisia ​​viruksia, joilla on edullisempia vaihtoehtoja useille tietokoneille. 

Kotiin yhdelle käyttäjälle, joka haluaa suojata yhtä Windows-tietokonetta ja yhtä Android-puhelinta & Matkapuhelinpaketti on loistava valinta. 39,99 dollaria vuodessa saat kaikki tavallisen kotisuunnitelman suojaukset ja hanki viruksesi puhelimeesi.

Emsisoft ei tarjoa vaihtoehtoja useiden puhelimien suojaamiseksi. Jos etsit virustorjuntaa useammalta kuin yhdeltä puhelimelta, kannattaa tutustua paras Android-virustorjuntaoppaaseemme.

Emsisoft Anti-Malware Home on myös 30 päivän ilmainen kokeiluversio, joten saat käsityksen siitä, onko tämä oikea virustorjunta sinulle. Kokeilun päätyttyä ilmainen versio on rajoitettu, sillä siinä on vain mahdollisuus skannata ja poistaa haittaohjelmia.

Tämän virustorjuntaohjelman ilmaisen version rajoitusten vuoksi Emsisoft Anti-Malware menettää monet ominaisuuksista ja suojauksista, jotka tekevät siitä kunnollisen tuotteen. Tämä vähentää sen hyödyllisyyttä ja tarkoittaa usein sitä, että erilainen virustorjuntaohjelma on parempi valinta.

Anti-Malware Home tarjoaa runsaasti ominaisuuksia ja kunnollisen suojauksen yhdelle tietokoneelle ja yhdelle Android-puhelimelle edulliseen hintaan & Mobiilisuunnitelma voi olla mitä tarvitset. Jos kuitenkin haluat suojata enemmän laitteita, virustorjuntaohjelmia saattaa olla saatavana parempia.

Käyttäjäystävällisyys

Emsisoft Anti-Malware -sovelluksen asentaminen on helppoa. Emsisoftin verkkosivustolla on painike jokaiselle kolmelle päätuotteelleen. Ensimmäinen vie sinut Home-virustorjunnan sivulle asentajan kanssa 30 päivän kokeiluversioon. Virustentorjuntatuotteiden osalta tämä on suunnilleen yhtä helppoa kuin lataus saa.

Install_page

Asennusprosessi on yksinkertainen, mutta se vie huomattavasti kauemmin kuin muut virustorjuntaohjelmat. Jos tarvitset kevyttä ja nopeaa virustorjuntaa, tutustu Malwarebytes Antivirus -katsaukseen.

Emsisoft Anti-Malware Home on integroitu myös Emsisoftin online-hallintatuotteeseen, Emsisoft Cloud Console -sovellukseen, jonka avulla voit tarkastella joitain tilisi kaikkien tietokoneiden asetuksia ja käyttöoikeuksia. Voit suorittaa skannauksia myös etäyhteyden kautta tältä sivulta, mikä helpottaa useiden tietokoneiden suojaamista.

Cloud_Console

Emsisoft voisi tehdä pieniä elämänlaatuun liittyviä muutoksia asentajaan, kuten lisätä työpöydän pikakuvakkeen tai kysyä, haluatko skannata asennuksen yhteydessä.

Skannausvaihtoehdot

Emsisoft Anti-Malware Home -sovelluksesta on saatavana kolmen tyyppisiä skannauksia, ja jokaisella niistä on yksinkertainen painike haittaohjelmien poistamiseen tarkistuksen päätyttyä..

Ensimmäinen vaihtoehto on ”nopea tarkistus”, joka vain tarkastelee käynnissä olevia tiedostoja. Tämä on nopea, kestää vain muutaman minuutin, mutta se rajoittuu vain käynnissä olevien haittaohjelmien löytämiseen.

Pikahaku on hieno haittaohjelmien löytämiseen, jotka tällä hetkellä hidastavat tietokonetta. Se ei kuitenkaan löydä koneelta kaikkia haittaohjelmia. Käyttämättä syvällisempää tarkistusta toisinaan, se voisi antaa haittaohjelmien piiloutua pitkään.

Keskitason skannausvaihtoehto on ”haittaohjelmien tarkistus”. Se vie vähän kauempaa kuin nopea tarkistus, koska se skannaa lisää tiedostoja, joissa haittaohjelmat yleensä piiloutuvat. 

Tämä on usein skannaustyyppi, jota haluat käyttää, koska se etsii jokaista tiedostoa, joka todennäköisesti piilottaa haittaohjelmat. Tämä on lähempänä IObitin Malware Fighterin kaltaisten tuotteiden “älykkäitä skannauksia”. 

Täysi tarkistus

Jos et kuitenkaan halua missata haittaohjelmia, siellä on myös mukautettu tarkistus. Tämän avulla voit skannata tietyn tiedoston tai kansion tai koko levyaseman. Se tarjoaa monia vaihtoehtoja tarkistettaville tiedostoille ja mistä virustorjuntaohjelman pitäisi näyttää. Oletusasetukset ovat kuitenkin hyviä koko levyn tarkistusta varten; meille kesti yksi tunti ja 25 minuuttia 355 574 kohteen skannaamiseen.

Vaikka omistettu täyden skannauksen vaihtoehto olisi mukava, kaikki toiminnot ovat siellä, ja ohjelmisto on yksinkertainen ja helppo käyttää. Skannaukset käyttivät kaikkia käytettävissä olevia CPU-resursseja, mutta antoivat muille ohjelmille etusijan, joten tietokone ei hidastunut huomattavasti.

Prosessorin käyttö

suojaus

Arvioida virustorjuntaohjelmien suojaustasoa käytämme luotettavien yritysten laboratoriotuloksia, kuten AV-Test, AV-Comparatives ja MRG Effitas, joidenkin käytännön kokeiden rinnalla.

Emsisoft Anti-Malware Home -yrityksen AV-testitulokset ovat hiukan keskimääräistä korkeammat, etenkin 5,5 / 6 suojaamiseksi. Nämä testitulokset ovat kuitenkin marraskuusta ja joulukuusta 2016, joten ne eivät välttämättä edusta tämän viruksen nykyisiä ominaisuuksia.

Emsisoft Anti-Malware menestyi kuitenkin suorituskyvyn ja käytettävyystestien aikana huonommin. Se ansaitsi 4.5 / 6 suorituskyvystä, koska se hidasti muita ohjelmistoja, ja 5/6 käytettävyydestä johtuen vääristä positiivisista, kun laillisia latauksia pidettiin haittaohjelmina.

AV-Comparatives tuki näitä tuloksia testeillä heinä-marraskuussa 2018. Näiden testien mukaan Emsisoftin suojaustaso oli 99,5 prosenttia jopa offline-tilassa, mutta väärien positiivisten esiintymisten määrä oli vähäinen. Tämä ansaitsi sille kolme tähteä haittaohjelmasuojauksessa. 

Reaalimaailman testituloksissa oli alhaisempi pistemäärä, mutta se sai silti tähden 98,5 prosentin suojausasteestaan. Emsisoft Anti-Malware Home -yrityksessä oli tässä testissä myös vain yksi väärä positiivinen, alhaisempi kuin useimmissa muissa testatuissa viruksilla.

Viimeinkin tarkistimme MRG Effitasin, mutta sen viimeisin raportti, joka sisälsi Emsisoftin, oli vuodelta 2014. Täällä Emsisoft Anti-Malware oli vain Kaspersky lyönyt, jolla on omat edut ja ongelmat. Nämä tulokset ovat kuitenkin vuodelta 2014, joten emme voi olla varmoja siitä, että Emsisoft on pysynyt mukana muiden antivirusten kanssa.

Käytännön testaus

Koska laboratoriotestit eivät olleet ajan tasalla, käännyimme käytännön testaukseen sekä WICAR- että AMTSO-verkkosivustojen vakiovälineillä. Niiden avulla voimme testata virustentorjuntaohjelmia altistamatta tietokoneita todellisille haittaohjelmille. Käytimme Google Chromea kaikissa näissä testeissä.

Emsisoft Anti-Malware esti kaikki testit WICARilta, joka on vakiona hyvälle virukselle. Nämä testit sisältävät useita EICAR-tiedostoja (European Institute for Computer Antivirus Research) ja tarkistavat, onko olemassa suojaa tunnetuilta hyväksikäytöiltä.

Website_blocked

AMTSO-testit olivat vähemmän onnistuneita. Vaikka kaikki EICAR-testitiedostot pysäytettiin, jopa pakattua tiedostoa testattaessa, sekä pilvipohjainen haku että phishing-testit epäonnistuivat, huolimatta Emsisoftin verkkosivustolta, jolla on ylöspäin tietojenkalastelusuoja. Lue oppaamme saadaksesi lisätietoja tietojenkalastelusta.

Vaikka tietojen kalastelusuojaus on vähemmän yleinen kuin virustorjuntaohjelma, se on silti hyvä suoja, kun se toimii. Tutustu tietojenkalastelusuojauksen torjuntaohjelmaan lukemalla Webroot SecureAnywhere -katsaus.

Kaiken kaikkiaan Emsisoft Anti-Malware Home on hyvä suoja, etenkin vahingossa tapahtuvaa lataamista vastaan. Ilman viimeaikaisia ​​laboratoriokokeita emme kuitenkaan voi antaa korkeampia pisteet tälle virukselle.

Tuki

Emsisoftin verkkosivustolla on tukisivu, jolla on kohtuullinen tietokanta. Siinä on paljon käyttöoppaita ja usein kysyttyjä kysymyksiä. Oppaat olivat yksinkertaisia, mutta sisälsivät silti kaiken tarvittavan tiedon. 

Tietokannan yläpuolella on hakupalkki, joka voi auttaa sinua löytämään tiettyjä tietoja. Tämä hakutoiminto on melko tehokas asiaankuuluvan avun löytämisessä, vaikka kirjoitusvirheet estävät sitä toimimasta.

Tietopohja

Jos tietokannassa ei ole sitä, mitä etsit, live-chat on käytettävissä. Saimme Emsisoftin tukitiimin jäsenen kanssa minuutin sisällä, ja he vastasivat nopeasti kysymyksiimme. Saatuaan ongelman, jota he eivät pystyneet ratkaisemaan, he ohjasivat meidät tukisähköpostiin saadaksesi lisää apua.

Emsisoftilla on valikoima sähköpostiosoitteita eri aiheita varten. Esimerkiksi myyntitiedustelut menevät osoitettuun osoitteeseen. Verkkosivusto ehdottaa, että etsit ensin apua live-tuelta, joka antaa sopivimman sähköpostin, jos sitä tarvitaan.

Emsisoftin foorumit ovat toinen hyvä paikka saada apua. Vaikka vastaukset eivät ole yhtä nopeita kuin suorakeskustelu, verkossa on riittävästi tukihenkilöstöä ja muita jäseniä auttamaan kaikissa ongelmissa muutamassa tunnissa.

Koska tuhansia tarkasteltavia viestejä on saatavilla, monille ongelmille on ratkaisu. Nämä foorumit ovat hyvä tapa löytää apua, kun odotetaan sähköpostituki palauttaa sinuun.

Olisi hienoa, että yrityskäyttäjillä olisi oma puhelinlinja tai erillinen osio tietokannassa ja foorumeilla, jotta oikean tiedon hankkiminen olisi yksinkertaisempaa. 

Emsisoft Anti-Malware Home -tuki on kuitenkin ehdottomasti riittävä auttamaan kaikissa ongelmissa. Jos etsit virustorjuntaohjelmaa, jolla on suuri tukiosasto, lue F-Secure Antivirus -katsaus toiseen vankkaan valintaan.

Tuomio

Emsisoft Anti-Malware Home on loistava virustentorjunta yhden tietokoneen suojaamiseksi. Se voi tarjota vähemmän suojaa kuin jotkut muut testaamme virustentorjuntatuotteet, kuten Bitdefender, kuten voit lukea Bitdefender Antivirus -katsauksestasi. Emsisoft korvaa kuitenkin tämän tarjoamalla tuotteelle yhtä monta ominaisuutta halvemmalla.

Emsisoft tarjoaa 30 päivän kokeilun täysversiosta, jonka avulla on helppo testata se itse. Jotkut lisäominaisuuksista, joita sillä on, eivät ehkä ole sinulle hyödyllisiä, mutta jos ne ovat, tämä virustorjunta ei ole kaukana huonommasta valinnasta, varsinkin jos budjetti on budjetti. 

Uusien laboratoriotestien puute saa meidät kuitenkin epäröimään suosittelemaan tätä tuotetta kaikille, joten kannattaa katsoa muita antivirusartikkeleitamme nähdäksesi, onko jokin siellä sopivampi tarpeisiisi..

Mitä mieltä olet Emsisoft Anti-Malware Home -sovelluksesta? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map