BullGuard Antivirus Review – päivitetty 2020

BullGuard Antivirus Review

BullGuard Antivirus on kunnollinen palvelu, joka pystyy toimimaan hiukan paremmin melkein jokaisella rintamalla. Sen käyttöliittymä ei ole kovin intuitiivinen, tukihenkilöstö on surkeaa ja suojauksen suhteen se ei ole myöskään paras. Lue kaikista havainnoistamme tässä täydellisessä BullGuard-katsauksessa.


Paras-antivirus-arvostelut
BullGuard Antivirus on kohtalaisen helppo käyttää virustorjuntapakettia, joka vaatii työtä. Siinä on hyviä ominaisuuksia, kuten pilvivarmuuskopio ja vanhempien valvonta, mutta ne ovat saatavana vain kalliimmissa suunnitelmissa. Palomuurisuojaus, jonka pitäisi olla saatavana kaikkialla, kärsii samoista rajoituksista.

Tässä BullGuard Antivirus -katsauksessa käsittelemme ominaisuuksien etuja ja haittoja, asiakastukea, suojausta ja hinnoittelua. Käymme läpi sinut, jotta tiedät, mistä olet tekemisissä, jos ajattelet saada sitä. Korkeamman suojan saamiseksi kannattaa tutustua luetteloomme parhaista virustorjuntaohjelmistoista.

Vaihtoehdot BullGuard Antivirus -sovellukselle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

BullGuard Antivirus -palvelussa on hienot ominaisuudet. Tarjouksessa ei ole mitään erityistä, mutta se näyttää olevan vakaa kilpailija markkinoilla (tutustu Trend Micro Antivirus -katsaukseemme nähdäksesi, mikä ominaisuusrikas näyttää).

Päänäytössä on seitsemän suojausluokkaa, mutta vain kolme ensimmäistä – “virustorjunta”, “haavoittuvuudet” ja “pelin tehosterokotus” – ovat käytössä. Muut ominaisuudet vaativat päivityksen seuraavalle tasolle.

BullGuard-01-main-näytön

Napsauttamalla asetuspainiketta kohdassa “virustorjunta”, esiin tulee sarja intuitiivisia alavalikoita. Napsauttamalla ”perus” -painiketta kerrotaan, onko ominaisuus käytössä tai pois käytöstä. Sinun on napsautettava “Advanced” -painiketta saadaksesi lisätietoja.

Tässä voit muokata asetuksia, kuten tiedostojen ja käyttäytymisen tarkistusta, verkkoliikenteen suojausta ja sähköpostisuojausta, valitsemalla valintaruudut niiden kytkemiseksi päälle tai pois. Profiilien skannaamiseen on myös painike, jolla voit asettaa tarkistuksen tyypin ja taajuuden, tarkistettavan ja niin edelleen.

BullGuard-02-antivirus-asetukset

Virustorjuntaohjelmien viritysasetuksissa on useita valintaruutuja, joiden avulla voidaan skannata tai ohittaa erilaisia ​​tiedostotyyppejä ja tallennusvälineitä.

BullGuard-03-tuning-asetukset

On olemassa sekalainen vaihtoehto, jonka avulla voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä heuristisen ja vakoiluohjelmien havaitsemisen. Suojattu selaus -luokka sisältää vaihtoehdon hallita turvallisten verkkosivustojen sallittujen luetteloita ja vaarallisten tai tahallisesti poissuljettujen mustan listan. Sitä on helppo käyttää, ja vanhempien valvonnan sijasta se voi olla nopea ja likainen tapa pitää lapset poissa sopimattomilta verkkosivustoilta.

Jos haluat lapsilukon, sinun on päivitettävä ohjelmisto tai hankittava ohjelmisto, joka on varustettu niillä, kuten Bitdefender Antivirus tai Webroot SecureAnywhere (lue Bitdefender Antivirus -katsaus ja Webroot SecureAnywhere -katsaus).

Testasimme sitä vaarattomalla fonttien lataussivustolla ja BullGuard Antivirus pysäytti meidät kylmältä, kun yritimme käyttää sitä.

BullGuard-04-suojattu verkkosivusto

Jos kopioit ja liität sen verkkosivuston URL-osoitteen, jonka haluat lisätä johonkin luetteloon, huomaa, että BullGuard Antivirus hylkää “http: //” -osan. Paitsi, että kohteita on helppo lisätä tai poistaa luetteloista.

Ohjelmisto seuraa tarkkaan järjestelmän haavoittuvuuksia, kuten langattoman verkon turvallisuus, automaattinen ohjelmien suorittaminen irrotettavissa asemissa, puuttuvat Windows-päivitykset ja määritystiedostot. Se tarkastaa myös digitaalisesti allekirjoitetut laiteajurit.

Siellä on hieno pelin tehostusominaisuus, joka pitää sinut turvassa, kun pelaat suosikkipelejäsi altistamatta loputtomia palomuuriviestejä. Se optimoi pelisi ajaa turvallisessa ympäristössä ilman järjestelmän pilaantumista.

Yleisasetuksissa on kaksi alaotsikkoa: “pää” ja “päivitykset”. Pääotsikon alla on valintaruudut käynnistystä varten Windowsissa, oletusasetusten, välityspalvelimen yhteysasetusten ja automaattisten päivitysten palauttaminen.

Välityspalvelimet eivät ole VPN, mutta ne voivat olla hyödyllisiä. Lisätietoja eroista on VPN vs. välityspalvelin vs. Tor -artikkelissa.

BullGuard-05-yleisen main-asetukset

BullGuard-ominaisuuksien yleiskatsaus

BullGuard Antivirus -logowww.bullguard.com

Alkaa 250 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

Salasanan hallinta

Tiedoston silppuri

Monen käyttöjärjestelmän tuki

Lapsilukko

Levyn puhdistus

VPN

Profiilit

suojaus

Ransomware-suojaus

Verkkokameran suojaus

Reaaliaikainen seuranta

Suojattu selain

Lataa suojaus

Tietokalastelusuojaus

palomuuri

Käyttöjärjestelmä

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Linux

Android

iOS

Käytettävyys

Työpöydän käyttöliittymä

Mobiilisovellus

Selaimen laajennus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-opas

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Arvon suuri hyppy tapahtuu BullGuard Antivirusin ja BullGuard Internet Securityn välillä lisäämällä palomuuri, lapsilukko ja integroitu pilvien varmuuskopio. Jos haluat suojausta Android-laitteellesi tai Macillesi, sinun on ostettava Internet Security -paketti, koska Antivirus ei sisällä sitä sen ominaisuuksissa.

Ero Internet Securityn ja Premiumin välillä rajoittuu kotiverkkoskannauksen ja henkilöllisyyssuojan lisäämiseen.

Henkilöllisyyssuojaus suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi etsimällä Internetistä käyttäjänimesi, sähköpostisi, puhelinnumerosi, luottokorttinumerosi, salasanasi ja muut tiedot, jotka sinä annat. Kun se havaitsee, että jokin näistä tiedoista on lähetetty verkkoon, se hälyttää ja antaa neuvoja toimintatavasta.

Kotiverkkoskanneri käyttää koko verkkoasi, mukaan lukien älykkäät termostaatit, vauvamonitorit ja kaikki kytketyt laitteet. Kun uusi laite lisätään verkkoon, se tunnistaa ja skannaa sen automaattisesti turvallisuuskysymyksiä varten.

Premium-paketin matala taso on kymmenelle laitteelle, joiden hinta on 16 dollaria, yli viidelle laitteelle keskitason Internet Securityssa. Tämä antaa sinulle lisäsuojan viidelle lisälaitteelle. Taloudessa, jossa on vähintään kolme ihmistä, joista jokaisella on puhelin ja tietokone, säästät rahaa päivittämällä Premium-ohjelmistoon.

Virustentorjunta optimoi järjestelmän, kun se ladataan, mutta PC Tune Up -sovelluksen lisääminen Internet Securityn kanssa on syytä miettiä. Pienet korjaukset voivat lisätä järjestelmään paljon reagointia ja saattavat olla sen arvoisia pitkällä tähtäimellä.

Käyttäjäystävällisyys

Asennuksen aikana BullGuard Antivirus alkaa optimoida järjestelmän suorituskykyä kysymättä. Se on mukava ominaisuus, vakiona useimmissa viruksissa, mutta sen pitäisi ainakin antaa sinulle mahdollisuuden viivyttää aikaa vievää toimintaa. Sen sijaan se käynnistyy automaattisesti osana asennusta ilman mitään selvää tapaa poistua käytöstä.

Asennus vie alkuperäistä tarkistusta pidempään kuin haluaisimme. Testilaitteessamme ei ole paljon asennettuna siihen, ja BullGuard Antivirus vei silti tunnin tutkiakseen sitä.

Jos se löytää tartunnan saaneen tiedoston, se käynnistyy. Kun tiedosto on pysäytetty, kiinteä tai asetettu karanteeniin, sinun on mentävä viestikeskukseen nähdäksesi raportin.

Se tarjoaa täällä vain vähän tietoja. Tietojen ylikuormitus on ongelma nykymaailmassa, mutta myös käyttäjien pakottaminen metsästämään sitä on ongelma.

Näissä luokissa olevien tiedostojen katselemiseen ei ole erillistä painiketta tai välilehteä. Se on hieno, mutta viestikeskuksen kuvake on pieni musta neliö yhdessä nurkassa, joka ei ilmaise sen toimintoja, ennen kuin siirrät hiiren sen yli. Sitä ei ole piilotettu, mutta se ei ole niin käyttäjäystävällinen kuin joidenkin muiden antivirusten ”.

Tutustu Avira- tai Avast Pro -katsaukseen nähdäksesi kuinka käyttöliittymän pitäisi toimia.

BullGuard-06-messaging-keskus-painiketta

Skannaustilat löytyvät virustorjuntasivulta. Oikeassa alakulmassa on “Hallitse profiileja” -painike. Napsauta sitä, niin sinut näytetään ruudulle, jossa voit määrittää skannattavan ja ohjattavan säätimet. “Lisäasetukset” -painike vie sinut uudelle alisivulle, jossa on enemmän valintaruudun asetuksia.

Painike manuaalisen tarkistuksen suorittamiseksi ei ole ilmeinen. Aloita se napsauttamalla palkin pieniä vaakasuoria viivoja, jotta se skannataan kokonaan tai nopeasti. BullGuard Antivirus ei yritä piilottaa asioita niin paljon, että se ei vain tee niistä niin saatavissa olevia tai ilmeisiä kuin haluaisimme. Sinun ei tarvitse etsiä nappia tai alivalikkoa, mutta se saa sinut tekemään juuri sen.

BullGuard-07-manuaalinen skannaus-painiketta

Skannaus alkaa rekisteristä, ja voit seurata jokaista viestikeskuksessa olevaa tiedostoa tarkistuksen ollessa käynnissä. Tauko / jatka-painike on mukana, jos joudut keskeyttämään skannauksen, koska se vie valtavan määrän järjestelmäresursseja, keskimäärin 50–75 prosenttia suurimman osan ajasta, toisinaan laskut alle 50 prosenttia ja nousevat jopa 95 tai 100 prosenttiin.

BullGuard-08-suorittimen-käyttö-aikana-scan

Päänäyttö näyttää skannauksen tilarivin tai voit napsauttaa ilmoituksia nähdäksesi yksityiskohdat. Windows 10 -kannettavassa tietokoneessa, johon on asennettu perustoimisto-ohjelmisto, sekä kourallisessa ohjelmassa, kuten GIMP ja Skype, koko tarkistus kesti yli tunnin.

Alkuperäisen täyden skannauksen aikana etenemispalkki istui 99 prosentin merkissä yli 30 minuutin ajan tunnin ja 16 minuutin kokonaisesta skannausajasta. BullGuard Antivirus ei ole ainoa syyllinen osapuoli tässä suhteessa – kaikki virukselliset tekevät sen jossain määrin – mutta tämä menee yli. Edistymispalkkien tulisi olla ainakin hiukan tarkkoja.

suojaus

Keskitymme paljon huomiomme virustentorjuntaan. Haittaohjelmien lataukset, olivatpa ne manuaalisia tai ohi, tietojenkalastelu, lunastusohjelmat, turvallinen selaaminen ja haavoittuvuusskannerit muodostavat suurimman osan huolenaiheistamme.

Laboratoriosivustoilla, joita käytämme yleisimmin, AV-Test ja AV-Comparatives, on testattu BullGuard Internet Security, joka on päivitys BullGuard Antivirus -sovellukseen. Toinen verkkosivusto, MRG Effitas, ei ole testannut BullGuard Antivirus -sovellusta. MRG Effitasin tulosten tulisi olla samanlaisia, mutta ilman erillistä testausta ei ole mitään varmuutta. Kaksi muuta löysivät kunnolliset tulokset.

AV-Comparatives asetti BullGuard Internet Security -sovelluksen pakkauksen yläosaan kolmannessa, kun testataan vääriä positiivisia. Matalammat pisteet ovat parempia, koska ne tarkoittavat vähemmän vääriä positiivisia. 18 testatusta antiviruksesta tulokset vaihtelivat yhdestä matalasta pisteestä 59: een korkeimpaan pistemäärään. BullGuard Internet Securitylla oli 13.

Suorituskykytestissä, jonka ohjelmat toimivat taustalla, BullGuard Internet Security saavutti “erittäin nopean” tuloksen kaikkialla paitsi yhdessä kategoriassa. Se teki ”keskinkertaisen” ensimmäisessä kopiointikierrossa, mutta pisteytti “erittäin nopeasti” seuraavissa ajoissa. Se sai 80 sadasta nykyisen haittaohjelman poistamiseksi ja 99,89 prosenttia suojautumiseksi online-uhkilta.

AV-Test antoi BullGuard Internet Securitylle 100-prosenttisen arvosanan suojauksesta nolla päivän haittaohjelmahyökkäyksiltä ja sähköpostiuhkilta sekä haittaohjelmien havaitsemisesta ja estämisestä. Suorituskyvyn vuoksi laboratorio antoi sille pisteet 6/6.

Teimme myös omat testauksemme, mutta testimenetelmämme eivät ole niin kattavia kuin mitä laboratoriot tekevät. Haittaohjelmien torjuntastandardien organisaatio on yksi suosituimmista verkkosivustoistamme, jotka käyttävät alan standardin mukaisia ​​Eicar-testitiedostoja määrittääkseen, onko virustentorjunta oikein määritetty ja toimiva. Eicar-tiedostot ovat vääriä haittaohjelmia, joita käytetään testaukseen useilla alustoilla.

BullGuard Antivirus epäonnistui 10/15 eri testistä AMTSO-sivustolla. Se pysäytti .zip- ja jotkut .exe-tiedostot, mutta ohitti tartunnan saaneet .cab, .jar, .zipx ja muut. Se ei havainnut mahdollisesti ei-toivottuja sovelluksia eikä estänyt meitä pääsemästä kalastelusivulle. Se myös jätti testijärjestelmämme alttiiksi pilvelle.

BullGuard-09-pysäytetyn infektoituneen-zip-tiedostojen lataus

Toisella käyttämämme testisivustolla, Wicar, Firefox tarjosi enemmän suojaa kuin BullGuard Antivirus. Aluksi ajattelimme, että se olisi voinut asentaa selainlaajennuksia ilmoittamatta meille, mutta se hylättiin nopeasti.

BullGuard-10-firefox-laajennukset-sivulla

Vain varmistaaksemme vierailimme Wicarissa puhtaalla koneella, jossa ei ollut virustentorjuntaohjelmistoa, ja Firefox pysäytti meidät jälleen, mikä viittasi siihen, että se teki työtä, ja BullGuard Antivirus ei ollut.

BullGuard-11-puna-screen-clean-järjestelmä

Yli kaksi kolmasosaa ajasta, BullGuard Antivirus ei onnistunut suojaamaan testijärjestelmäämme. Ristiriitaiset tulokset testauksemme ja kolmansien osapuolien laboratorioiden välillä, jotka antoivat sille kunnolliset arvosanat, luovat hieman kiusallisuutta. Olemme yleensä puolella laboratorioita, joten ne ovat vahvempi osoitus siitä, kuinka hyvin olet suojattu BullGuardilla.

Tuki

Testasimme asiakastukikeskustelulinjan lähettämällä kysymyksen pelin tehostustoiminnosta. Sen järjestelmä kertoi meille, että juttelimme “Alisan” kanssa. Kesti viisi minuuttia, ennen kuin hän tuli verkkoon vastaamaan. Kysyimme, onko pelin tehostimen käytölle erityisiä vaatimuksia, ja hän vastasi, että niitä ei ollut.

Muistuttuaan hänelle, että BullGuard Antivirus sanoo, että se vaatii vähintään neljä CPU-ydintä, hän sanoi, että niille suositellaan eritelmiä ja se toimisi yhdellä ytimellä yli 4,0 GHz. Testijärjestelmässämme, vaikka BullGuard Antivirus sanoo nimenomaan, että vaihtoehto on poistettu käytöstä, koska se on tehokas vain järjestelmissä, joissa on vähintään neljä suorittimen ydintä.

BullGuard-12-peli-booster-vaatimukset

Live-chat-tuki ei ollut tunteva tämän partituurin suhteen, joten kohtaamme siihen enemmän ongelmia. Kun olet ladannut ja asentanut BullGuard Antivirus -version ilmaisen version, päätimme maksaa päivityksen normaaliin täysversioon. Aktivointikoodien saaminen kesti yli 24 tuntia. Kun yritimme laittaa koodia, emme koskaan pystyneet saamaan sitä hyväksymään sovelluksessa tai verkkosivustolla.

Kävelimme ympäri sitä, ja meistä kahdesta merkittiin ryhmä tukiryhmään usean tunnin ajan, emmekä koskaan saaneet hyväksyttävää vastausta. Suunnittelimme sen vihdoin itse, mutta BullGuardin asiakastuki jätti huonon maun suussamme.

Tuomio

BullGuard Antivirus ei vaikuttanut meihin. Otamme kokemuksemme mukaan, että tämä edullinen paketti on tapa, jolla yritys saa jalan ovelle, sitten virheen, kunnes päivität kalliimpaan BullGuard Internet Security -pakettiin. Meillä ei ole mitään edullisia paketteja ja ominaisuuksia vastaan, mutta odotamme niiden toimivan ilmoitetulla tavalla.

Se ei ollut tässä tapauksessa. Kolmansien osapuolien testitulokset olivat kohtuulliset, mutta testimme osoittivat kohtuuttoman suurta virheiden määrää. Käyttöliittymä vuorotellen hämärän ja keskinkertaisen välillä, ja asiakaspalvelu oli painajainen.

BullGuard Antivirus on kunnollinen virustentorjuntapaketti, mutta meillä on varauksia siihen. Ehkä BullGuard Internet Security toimii paremmin, tai voisit tutustua muihin virustorjunta-arvosteluihimme.

Oletko samaa mieltä arviomme kanssa BullGuard Antivirus -ohjelmasta? Kerro meille miksi tai miksi ei alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map