Bitdefender Antivirus Review – päivitetty 2020

Bitdefender Antivirus Review

Bitdefender Antivirus saa paljon oikein, vaikka sen tuotevalikoiman ymmärtäminen voi olla päänsärky. Ota kuitenkin muutama tylenoli ja huomaat nopeasti, että saat hyvän sarjan suojausohjelmistoja kohtuulliseen hintaan. Tutustu tarkempaan Bitdefender Antivirus -katsaukseemme.


bitti-Slider1

bitti-slider2

bitti-slider3

bitti-slider4

bitti-slider5

Edellinen

Seuraava

Bitdefender on ollut toiminnassa lähes 20 vuotta, ja sen kokemus osoittaa. Toisin kuin muut vanhemmat virustentorjuntaratkaisut, jotka joutuvat menneisyyteen jumittuneiksi, se on pitänyt korkealaatuisen ja monipuolisen ohjelmansa selviytymään parhaista nykyään..

Tässä Bitdefender-katsauksessa testataan koko paketti ylhäältä alas. Analysoimme sen turvaominaisuuksia, ymmärrämme sen hinnoitteluasteet ja jopa testaamme sen turvasuunnat. Viimeinkin saat tuomion ja ilmoitamme sinulle, onko kyse virustorjunnasta, joka kannattaa katsoa.

Bitdefender on aina parhaan virustentorjuntaohjelmistomme luettelossa, eikä paljon ole muuttunut tällä rintamalla. Sen turvasuojaus on melkein luodinkestävä, ja se varjostaa vaikeaa linjaa mukautettavuuden ja helpon käytön välillä armon avulla. Meillä on muutamia pieniä valituksia, mutta ne ovat varjostivat huomattavasti, kuinka tehokas tämä virustorjunta on.

Kun olet lukenut Bitdefender-arvosteluamme, voit jopa saada tämän viruksentorjuntaohjelman 30 päivän ilmaisen kokeilun nähdäksesi itse miksi pidämme siitä niin paljon.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Bitdefender Antivirus -sovellukselle

ominaisuudet

Bitdefenderissä on melkein kaikki ominaisuudet, joita virustentorjunta voi pyytää. Ainakin yksi ominaisuus on suunniteltu auttamaan sinua tämän tavoitteen saavuttamisessa, jos haluat nopeuttaa tietokonettasi, suojata sitä haittaohjelmilta tai lisätä yksityisyydensuojaasi. Lisäksi kaikki ominaisuudet on kääritty sen Internet-portaaliin, Bitdefender Centraliin.

Tietysti virustentorjunnan tärkeimmät ominaisuudet keskittyvät tietoturvan ja haittaohjelmien suojaamiseen. Yksi Bitdefenderin tarjoamista ainutlaatuisista ominaisuuksista on salasanasuojaus. Voit lukita sovelluksen, jotta sitä ei voi avata ilman salasanaasi.

bit-salasana

Tämä on erityisen hyödyllistä, jos virus on ylittänyt tietokoneesi, sillä ensin se yritetään poistaa suojausohjelmat käytöstä. Bitdefender tarjoaa jopa pelastuslevyn, joka käynnistää järjestelmän uudelleen, jos se on vaarantunut.

Virustentorjuntaohjelma, jolla on samanlainen ”pelastuslevy” -ominaisuus, on ESET NOD32, mutta Bitdefenderin muut ominaisuudet leikkasivat sen edellä. Tutustu ESET NOD32 -katsaukseen saadaksesi perusteellisemman kuvan.

Bitdefender-apuohjelmat 

“Apuohjelmat” -valikossa Bitdefenderillä on suuri määrä järjestelmän optimointityökaluja. Tämä sisältää käynnistyksen optimoijan ja kaksoiskappalehaun, jotta laite on mahdollisimman nopea.

Hyödyllisin ja epätavallisin ominaisuus tässä kategoriassa on Bitdefenderin varkaudenestojärjestelmä. Kaikkia laitteita, joihin on asennettu ohjelma, voidaan seurata Internetin kautta, lukita salasanalla ja pyyhkiä etäyhteyden kautta tilisi.

bit-lukko

Bitdefender tarjoaa myös tiedostojen salauksen, verkkokameran ja mikrofonin suojauksen sekä jopa seurannan estävät ominaisuudet. Ohjelmassa on niin paljon pieniä, hyödyllisiä tietoturvatyökaluja, että on vaikea antaa kattava katsaus sen kaikkiin toimintoihin.

Yksi yllättävän yksityiskohtainen ominaisuus on lapsilukko. Tämä kestää kilpailijoita, kuten Sophos Home (lue Sophos Home -katsauksemme), ja sen vanhempien valvonta sisältää sijainnin seurannan, sovelluksen estämisen ja jopa “turvallisen sisäänkirjautumisen” -painikkeen..

Näitä vanhempien valvontaa hallitaan Internet-portaalista, Bitdefender Central. Tämä portaali itsessään on valtava etu Bitdefender-virukselle. Järjestelmänvalvoja voi nähdä jokaisen laitteen ja sen, mitkä tietoturvauhat on estetty.

bitti-central

Tämä on myös nopea portaali asiakastukijärjestelmään. Voit jopa katsoa yksittäisiä laitteita ja nähdä niiden päivittäisen turvallisuusterveyden.

Kaikella, mitä Bitdefender-virustorjunta tarjoaa, on yllättävää, että identiteettisuojaa ei ole. Jotkut sen kilpailijoista, kuten ZoneAlarm (lue lisää ZoneAlarm Antivirus -katsauksestamme), tarjoavat tämän virustorjuntaominaisuuksien lisäksi. Koska Bitdefenderissä ei ole identiteettivarkauden ominaisuuksia, tutustu vinkkeihimme estääksesi identiteettivarkaudet itsesi turvassa pitämiseksi.

Bitdefender Safepay

Pankki- ja finanssitapahtumia varten Bitdefender tarjoaa Safepay-suojatun selaimen, joka suojaa sinua kaikilta taloudellisilta haittaohjelmilta, jotka voivat yrittää varastaa tietosi. Tämä on samanlainen kuin Kaspersky’s Safe Money -selain (katso perusteellinen katsaus Kaspersky Anti-Virus-arvosteluun).

Jos vierailet pankkisivustolla, Bitdefender tunnistaa sen ja suosittelee avaamaan se uudelleen suojatussa selaimessa. Voit käyttää työpöytäohjelman asetuksia avataksesi automaattisesti tietyt verkkosivustot suojatussa selaimessa tai muodostaaksesi yhteyden automaattisesti virtuaaliseen yksityiseen verkkoon – tai VPN: ään – pankkitoiminnan aikana ylimääräisen turvallisuuden varmistamiseksi.

bitti-safepaynotification

Safepay toimii paljon kuin toinen työpöytä. Se piilottaa kaikki muut ikkunasi, estää laajennukset ja ohjelmat lukemasta selaintietojasi ja toimimaan Bitdefenderin sisäänrakennetun salasananhallinnan kanssa. Sen suojausasetukset estävät meitä jopa ottamasta kuvakaappausta sen toimivuuden osoittamiseksi.

bitti-SafePay

Suojatut Internet-selaimet ovat erinomainen lisä virustentorjuntaan, mutta suurimmalla osalla niistä ei ole sellaista. On hienoa nähdä Bitdefender tarjoavan sitä.

Suorituskykyprofiilit

Suorituskykyprofiilien sisällyttäminen asettaa Bitdefender-viruksentorjuntaohjelman edelle pakkauksen takia, johtuen pienestäkään osasta profiilien mukautettavuudesta. Useimmat antiviruset, jotka tarjoavat suorituskykyprofiileja, ryhmittelevät ne vakiokategorioihin, joita Windows tarjoaa sinulle: tasapainoinen, korkea suorituskyky ja virransäästö.

Bitdefender puolestaan ​​tarjoaa profiileja, jotka ovat ominaisia ​​tietokoneellesi tekemällesi työlle, peleille, elokuvien katselulle tai julkiseen WiFi-yhteyteen. Jokainen näistä voidaan laukaista automaattisesti.

bit-profiilit

On selvää, että Bitdefenderin on vaikea sanoa tarkalleen, mitä ohjelmia pidetään työohjelmina. Esimerkiksi, jos olet taiteilija, työohjelmasi eroavat huomattavasti kirjanpitäjän ohjelmista. Profiilien avulla voit valita manuaalisesti, mitkä ohjelmistasi ovat työtäsi, joita pidetään peleinä ja vastaavasti jokaisessa luokassa, joten se toimii joka kerta.

Nämä mukautusvaihtoehdot tekevät Bitdefenderin suoritusprofiileista huomattavasti hyödyllisempiä kuin jotkut muut yleisemmät vaihtoehdot. Esimerkiksi Avira tarjoaa myös suorituskykyprofiileja, mutta ne rajoittuvat siihen, mitä voit jo muuttaa Windowsissa (katso Avira-arvostelu lisää).

Bitdefender-ominaisuuksien yleiskatsaus

Bitdefender Antivirus -logowww.bitdefender.com

Alkaa 500 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

Salasanan hallinta

Tiedoston silppuri

Monen käyttöjärjestelmän tuki

Lapsilukko

Levyn puhdistus

VPN

Profiilit

suojaus

Ransomware-suojaus

Verkkokameran suojaus

Reaaliaikainen seuranta

Suojattu selain

Lataa suojaus

Tietokalastelusuojaus

palomuuri

Käyttöjärjestelmä

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Linux

Android

iOS

Käytettävyys

Työpöydän käyttöliittymä

Mobiilisovellus

Selaimen laajennus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-opas

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Bitdefenderillä on paljon ominaisuuksia ja se tekee melko hyvää työtä jakamalla ne eri tasoille. Hinnatasoja on niin paljon, että siitä voi tulla hieman hämmentävää etenkin siksi, että Bitdefenderistä ei ole kovin selvää, mitä ominaisuuksia jokaisessa tarjotaan.

Sen erittäin kohtuuhintainen Bitdefender Antivirus Plus -suunnitelma tarjoaa yksinkertaisen virustorjuntaohjelman ja muutama lisäominaisuus. Loput kerrokset toimivat samalla tavalla; Saat hiukan enemmän vuodessa, ja saat vielä lisää suojaus- ja yksityisyysominaisuuksia.

Monialustatoiminnot ovat tärkeä ominaisuus, joka sisältyy vain Bitdefender Total Security -järjestelmään ja sitä uudempiin. Tämä on askel kohti Avastin kaltaisia ​​ohjelmia (lue Avast Pro -katsauksemme), mutta älypuhelimien kanssa on melko välttämätöntä käyttää monen alustan toimintoja.

Vaikka Bitdefender Premium Securityn rajoittamaton VPN-liikenne on hieno ominaisuus, hinta 149,99 dollaria vuodessa on vähän liian jyrkkä suositellaan. Parempi idea on tutustua parhaiden VPN-palveluntarjoajien joukkoomme ja ostaa Bitdefender Total Security.

Jos tarvitset vain perusturvaominaisuuksia, ilmainen versio on myös hyvä vaihtoehto. Jokaiselle tasolle on lisäksi 30 päivän ilmainen kokeilu, joten ei ole haittaa kokeilla sitä ja katsoa, ​​ovatko ominaisuudet kustannustehokkaita.

Käyttäjäystävällisyys

Bitdefender tekee kiitettävää työtä, joka kiinnittää sovellukseen paljon ominaisuuksia tekemättä siitä, että se näyttää liian sotkemalta. Sen mukautusvaihtoehdot asettavat sen myös pakkauksen eteen. Asennus kesti kuitenkin melko kauan.

Bitdefender-virustorjunta-asennuksen löytäminen ja aloittaminen on helppoa. Asennus on ehdottomasti pitkällä puolella, ja tarvitset yli 500 Mt tilaa. Tämä on toisin kuin kilpailijat, kuten AVG (katso lisätietoja AVG-arvosteluista).

On kuitenkin hieno kosketus, että ohjelma alkaa tutustumalla sen ominaisuuksiin kuin välittömään skannaukseen. Tämä on valtava nyökkäys käyttäjäystävällisyyteen, jota todella tarvitaan virukselle, jolla on monia ominaisuuksia.

Bitdefender kulkee ohut viiva helppokäyttöisyyden ja mukauttamisen välillä koko ohjelmassa, kojelaudasta alkaen. Sitä käyttävät oletuksena muutamat suojausominaisuudet, kuten pikahaku ja VPN-palvelu.

bitti-kojelauta

Kaikki nämä laatoitetut suojausominaisuudet voidaan muuttaa useiksi muiksi nopeiksi toimiksi. Tämä antaa rento käyttäjälle mahdollisuuden päästä alkuun tärkeimmistä turvaominaisuuksista ja edistyneemmälle käyttäjälle mahdollisuuden saada juuri sitä mitä he haluavat ohjelmasta.

Bitdefender on erittäin herkkä sille, että ihmiset eivät tiedä, mitä virustentorjunnan kaikki ominaisuudet todella tekevät. Tämä käy ilmi kiertueesta ja sen ohjejärjestelmästä. Jokaisella ohjelman työkalulla on pieni kysymysmerkki-kuvake, joka selittää sen toiminnan.

bit-help

Tarvittavien löytäminen työpöytäsovelluksesta on suunnilleen niin helppoa kuin se voi olla, kun otetaan huomioon kuinka monta ominaisuutta Bitdefender tarjoaa. Ohjelma on jaettu neljään luokkaan: kojelauta, suojaus, yksityisyys ja apuohjelmat.

Suojaus-välilehti kattaa kaikki haittaohjelmasuojaukset, jotka Bitdefender sisältää. Jokainen skannausvaihtoehto on täällä, samoin kuin palomuuri, ransomware-suojaus ja pilvipohjainen suojaus. Tämä on myös välilehti, jota käytät, jos virus on jo vaarannut järjestelmän.

Yksityisyys-välilehti sisältää kaikki työkalut, jotka voivat auttaa käyttäjiä tietosuojassa. Salasananhallinta elää tällä näytöllä, salaus, verkkokameran ja mikrofonin suojaus, turvallinen selain, VPN-palvelu ja lapsilukko.

Katso tarkempi kuvaus Bitdefenderin VPN-palvelusta tutustumalla Hotspot Shield -katsaukseen. Tämä on yritys toteutuksen takana.

Lopuksi ”apuohjelmat” -osa sisältää kaikki järjestelmän optimointityökalut ja varkaudenestovälineet. Monet muiden osioiden ominaisuuksista ovat myös apuohjelmia, joten se on vähän hämmentävä. Yksikään ominaisuus ei kuitenkaan ole enempää kuin kahden napsautuksen päässä, joten se on helppo tutkia ja löytää tarvitsemasi.

Bitdefender-skannausasetukset

Skannaus on toinen paikka, jossa Bitdefender-virustorjunta tasapainottaa käytettävyyden ja mukauttamisen välillä. Tavalliselle käyttäjälle tarvitset vain pikakatselun tai täydellisen skannauksen kaiken kaappaamiseksi. Kuitenkin käyttäjä, jolla on monimutkaisemmat asetukset, saattaa pitää nämä kaksi vaihtoehtoa liian yksinkertaisena.

Toisaalta täysin räätälöity skannaus voi olla hämmentävä ja pelottava monille ihmisille. Siksi Bitdefender tarjoaa kolme vaihtoehtoa: nopea tarkistus, järjestelmän tarkistus ja “hallita skannauksia”.

bitti-skannaukset

Tämän viimeisen vaihtoehdon avulla voit lisätä mukautetun skannauksen, jolla on valtava valikoima vaihtoehtoja. Aivan kuten useimmat mukautetut skannaukset, voit valita, mikä levy sisällytetään ja mitkä tiedostot tai kansiot poistetaan. Voit kuitenkin muokata myös muita asetuksia.

Tähän sisältyy Bitdefenderin käskyminen tekemään skannauksesta vähemmän prosessointitehoa ja haluatko skannata arkistot. Voit jopa halutessaan skannata vain tiedostot, jotka on muutettu viimeisimmän skannauksen jälkeen, tai valita, sammutetaanko laite skannauksen päätyttyä.

Käytettävissä olevat valtavat laajat vaihtoehdot ovat loistava tapa löytää tasapaino tavallisten käyttäjien ja teknisesti tajuisten käyttäjien välillä. Jokainen yksityiskohtisuuntautunut skannausasetus on käytettävissä, mutta oletusarvoisesti nopea ja täydellinen skannaus ovat mitä ihmiset käyttävät.

Testasimme näitä kahta skannausvaihtoehtoa nähdäksemme niiden kuormituksen testilaitteeseemme ja niiden käyttämän ajan. Nopea tarkistus johti siihen, että prosessorin käyttömme nousi noin 15 prosenttia, mikä on hiukan enemmän kuin kilpailijoilla, kuten Trend Micro (katso Trend Micro Antivirus + -arvostelu), mutta ei käyttökelvoton. Kesti hiukan yli kolme minuuttia, mikä on melko vakio.

Kun avasimme järjestelmätarkistuksen, se ilmoitti meille, että ensimmäinen täysi tarkistus olisi hidasta ja että kun skannaamme toistuvasti laitetta ajan myötä, se olisi nopeampi. Tämä johtuu todennäköisimmin Bitdefenderin kyvystä ohittaa aiemmin nähneet tiedostot.

Tämän kokemuksen simuloimiseksi suoritimme skannauksen viisi kertaa. Tämä ei ole täydellinen esimerkki, koska mikään tiedostojärjestelmässä ei ole muuttunut skannausten välillä, mutta se voi antaa meille hyvän kuvan siitä, mitä se tarkoittaa ja kuinka vähän aikaa järjestelmän tarkistus voi viedä Bitdefenderin kanssa.

bitti-scan

Ensimmäinen kerta oli jo paljon odotettua nopeampi, kestää hieman yli tunnin. Kun käytimme sitä kolmannen kerran, se pohjasi vain noin puolessa tunnissa, ohittaen tiedostojen, jotka se oli jo tunnistanut turvallisiksi.

Selaimen laajennukset

Bitdefender asentaa kaksi selainlaajennusta yhdessä työpöytäohjelmansa kanssa: salasananhallinnan ja seurannan vastaisen laajennuksen, joista jälkimmäinen ei vaadi käyttäjän vuorovaikutusta. Se vain seuraa, kuinka kauan Internet-sivun lataaminen kesti ja estää sivulla mahdollisesti olevat jäljittäjät.

bitti-antitracking

On hiukan huolestuttavaa, että Bitdefender ottaa oletuksena käyttöön erityistarjoukset -ominaisuuden tässä seurannan vastaisessa laajennuksessa. Tämä on oma henkilökohtainen seurantalaite, jonka avulla hän tarjoaa tarjouksia käyttäjälle vain pääsivustollaan.

Seurannasta annetut tiedot eivät kuitenkaan olleet riittäviä, jotta voimme selvittää, mitä tämä teki, ja meidän piti tehdä omat tutkimuksemme löytääksemme tämän. Ei ole kauheaa virhe, että Bitdefender sallii omat seurannansa oletusarvoisesti, mutta se tulisi välittää käyttäjälle selkeämmin.

bitti-specialoffers

Toinen laajennus on Bitdefender Wallet, yrityksen salasananhallinta. On hienoa, että se tuo selaimeen tallennetut salasanat automaattisesti hallintaohjelmaansa, jolloin vaihto on helppoa kirjautumalla ulos ja sisään kaikilla suosikkisivustoillasi..

Kun avaat Internet-sivun, jolle sinulla on tallennettu salasana, laajennus kehottaa sinua valitsemaan tilin, johon kirjaudut sisään, ja täyttää salasanan vastaavasti. Kaikki antamasi salasanat tallennetaan automaattisesti, joten niiden päivittäminen on helppoa.

Tietysti olemme tarkastelleet kaikkia parhaita salasananhallintaohjelmia itse siellä, joten katsomme oppaitamme parhaille salasanahallinnoille nähdäksesi, onko tämä yksi. Suosimme Dashlane-ominaisuuksia, joten tutustu myös Dashlane-arvosteluomme nähdäksesi mitä Bitdefenderistä puuttuu.

suojaus

Testaamalla Bitdefenderin tietosuojaa suoritimme sen omien laitteidemme testien avulla. Katsoimme myös sen laboratoriotuloksia. Laboratoriot ovat testauksen kultastandardi, joten painotamme niihin enemmän kuin omia testejämme, mutta on tärkeää, että ohjelmistolla on käytännön kokemus.

Bitdefender-virustorjunta toimi erinomaisesti kaikissa kategorioissamme, sekä laboratoriotesteissä että käytännön kokeissa. Ainoa paikka, jossa se epäonnistui, oli muutama pieni esityskysymys. Kaiken kaikkiaan se on vankka virustentorjunta, joka suojaa sinua kaikilta, mitä sinä heität siihen.

AV-Test suoritti Bitdefenderin testiensä kautta helmikuussa 2020. Se esti 100 prosenttia kaikista usein käytetyistä haittaohjelmista ja nollapäivän hyväksikäytöistä, mikä on tähtiturvallisuuden tulos. Suosittujen verkkosivustojen käynnistäminen vei enemmän aikaa, mutta ohjelmien asentaminen vei vähemmän aikaa, joten se tasoittuu.

Sillä oli myös kaksi vääriä positiivisia tässä testissä, mikä on puolet keskimääräisestä arvosta. Suurin osa Bitdefenderin testeistä saa täällä ja täällä muutaman väärän positiivisen, mikä on lievästi ärsyttävää, mutta helppo käsitellä.

AV-Comparatives myös testasi Bitdefenderia lokakuussa 2019 ja antoi sille kolme tähteä, korkeimman turvallisuussertifikaatin. Se esti 99,7 prosenttia haittaohjelmista, puuttui vain kaksi yli 700 testitapauksesta.

MRG Effitas-tulokset

Viimeinen laboratorio, johon viitaamme, on MRG Effitas, joka tarjoaa kaksi testiä. Sen suojaustesti on samanlainen kuin kaksi edellä mainittua, yleinen haittaohjelmasuojaus, ja sen pankkisimulaatiotesti on ankarin analyysi virustorjunnan suojauksesta pankkitoiminnan suhteen..

Bitdefenderin suorituskyky MRG Effitasin 360 asteen arvioinnissa Q4 2019 oli jälleen useimpien muiden antivirusten yläpuolella. Sille annettiin korkein sertifikaatti, taso 1, jonka alle puolet testatuista ohjelmista saavutti. Tämä johtui sen 100-prosenttisesta haittaohjelmien estämisasteesta ja 0,07-prosenttisesti väärien positiivisten osien määrästä.

Muutamat ohjelmat, kuten F-Secure, kuitenkin torjuvat sen. Tutustu F-Secure Antivirus -arvosteluumme nähdäksesi, pystyykö se kestämään Bitdefenderin muilla tavoilla.

MRG Effitasin Q4 2019 -pankkiarviointi vahvisti myös Bitdefenderin suojattuna virustorjuntajärjestelmänä rahoitustoimiin. Se esti kaiken taloudellisen haittaohjelman ja läpäisi botti-testin. 

Se kuitenkin epäonnistui simulaattoritestinsä, jättäen sen hiukan muiden kyseisen luokan viruksien, kuten Kasperskyn, taakse, joka tarjoaa myös turvallisen selaimen pankkitoiminnalle (katso Kaspersky-katsaus syvemmälle sukellukselle).

Käytännön testaus

Bitdefender ei olisi voinut menestyä paremmin kaikissa käytännöllisissä testauksissamme. Testaamme virustentorjuntaohjelmamme WICAR: n ja haittaohjelmien torjuntastandardien järjestön (tai AMTSO: n) avulla, jotta voimme testata sen verkkosuojausta tavallisilta selainkäyttöiltä.

Molemmissa näissä työkaluissa Bitdefender-virustorjunta havaitsi ja esti kaikki haittaohjelmat palamatta. Tämä on erityisen vaikuttavaa, kun kyse on AMTSO: n tietojenkalastelusivulta. Hyvin harvat arvioimistamme antivirusista estävät tämän sivun.

bitti-phishing

Kaikille estettyihin sivuihin lukuun ottamatta Bitdefender esitti meille myös verkkosivun, jossa selitetään, miksi se on estetty, jotta voimme kiertää sivun, jos se on väärä positiivinen. Tämä on päivitys useimmista viruksentorjuntaohjelmista, jonka avulla haittaohjelma voi ladata ja sitten karanteenida sen melkein täydellisessä hiljaisuudessa..

Sekä Internet Explorerissa että Google Chromessa Bitdefenderillä ei ollut ongelmaa estää kaikkia WICARin selaimen hyväksikäyttöä käyttäviä verkkosivustoja. Tämä on hyvin harvinaista, etenkin useissa Internet-selaimissa, ja on kiitettävä saavutus verkkosuojauksissa. Ei ihme, että Bitdefender-ominaisuudet ovat turvallisimpien virustorjuntaohjelmistojen luettelossa.

Tuki

Bitdefenderin asiakastuki on sekä monipuolinen että nopea. Vaihtoehtojen suhteen voit soittaa, keskustella tai lähettää sähköpostia sähköpostitse ympäri vuorokauden. Sillä on jopa aktiivinen käyttäjäfoorumi, jota päivitetään jatkuvasti sekä vianetsintäohjeilla että ajankohtaisilla tietoturvaartikkeleilla.

bit-foorumin

Yksi vaikuttavimmista tukitoiminnoista on kyky lähettää lippuja työpöytäsovelluksen sisältä. Jokainen lippuvaihtoehto sisältää painikkeen, jonka otsikko on ”yritä toistaa asia”. Tämä tallentaa näytön ja antaa sinun johtaa Bitdefenderin sinne, missä joutit ongelmaan.

Yksinkertainen tapa ottaa yhteyttä tukeen työpöytäsovelluksen sisällä on valtava siunaus Bitdefenderille, mutta tämä ylimääräinen näytön tallennusvaihe vie sen yli.

Ongelmia lippukaupungissa

Yksi Bitdefenderin tukijärjestelmän haittapuoli on, ettei lippujen seurannalle näytä olevan mitään keinoa. Kun olemme saaneet päätökseen keskustelun, se oli poissa ikuisesti. Lippusi tilaa ei voi seurata tarkistamatta, milloin viimeksi vastaanotit tai lähetit sähköpostia.

Tämän valituksen ulkopuolella muut kokemukset ovat kuitenkin uskomattoman sujuvia. Bitdefenderin edustajat vastaavat nopeasti lippuihin ja chat-viesteihin, ja jopa alimman tason asiakastuen työntekijällä on tarpeeksi tietoa auttaakseen.

Siellä on myös video-oppaita ihmisille, jotka haluavat nähdä miten jotakin tehdään, ja sen tärkein Twitter-kahva on myös saatavana avuksi kaikissa asioissa. Bitdefender ylittää sen, mitä virustorjuntatuelta voidaan odottaa, etenkin verrattuna kilpailijoihin, kuten Webroot (tutustu Webroot SecureAnywhere -katsaukseen).

Bitdefenderillä on mahdollisuus valita sinulle parhaiten sopiva menetelmä, ja kun sillä on menetelmä lippujen tarkistamiseen verkkoportaalissa, sen tuki on lähes täydellinen.

Tuomio

Bitdefender ansaitsee ehdottomasti nykyisen asemansa parhaan virustorjuntaohjelman kärjessä. Sen nykyinen vahvuus voi ansaita sille paikan lähitulevaisuudessa. Se on luotettava ja vankka kaikissa kategorioissa, ylittää useimpien antivirusten lisäksi.

Sen Total Security -suojaus on lähes virheetön lukuun ottamatta muutamaa väärää positiivista. Bitdefenderin ominaisuusjoukko on yksi monipuolisimmista ja hyödyllisimmistä olemme nähneet. Se on helppo asentaa ja käyttää, ja sen kaikki tuki on ympäri vuorokauden ympäri eri kanavilla. Kaiken lisäksi se tarjoaa hinnoittelun, joka vaihtelee täysin ilmaisesta versiosta maksimaalisen turvallisuuden ja ominaisuuksien omaavaan versioon.

Annamme Bitdefender-virukselle korkeimman suosituksen tässä Bitdefender-katsauksessa, koska jopa sen puutteet ovat tuskin haittoja ja sen vahvuudet ovat lähes lyömätön. 

Mitä mieltä olet Bitdefenderistä? Onko sinulla ollut sama kokemus? Haluamme mielellämme kuulla sinusta kommentteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map