Avira-katsaus – Päivitetty 2020

Avira-arvostelu

Avira on yksi parhaista virustentorjuntaratkaisuista, siellä on kunnolliset laboratoriotulokset, upea käyttöliittymä ja hyvä hinnoittelu. Muutamassa suhteessa se ei kuitenkaan riitä estämään sitä sijoituksemme ylemmistä alueista. Katso yksityiskohdat tästä täydellisestä Avira-arvosteluista.


Avira-diaesitys-1

Avira-diaesitys-2

Avira-diaesitys-3

Avira-diaesitys-4

Avira-diaesitys-5

Edellinen

Seuraava

Avira on virustorjuntaohjelman voimala, joka tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen ja äärimmäisen määrän lisäominaisuuksia. Se on kuitenkin tavalliselle käyttäjälle hieman kallista, eikä se läpäissyt jokaista testiä, jonka turvallisuuslaboratoriot heittävät siihen. Vaikka viime aikoina se ei tehnyt parhaista virustentorjuntaohjelmistoistamme, sen viimeaikainen parannus tukivaihtoehtoissa saattaa olla tarpeellinen työntö.

Tässä Avira-katsauksessa tarkastellaan syvällisesti sen ominaisuusluetteloa, kerrotaan, onko se hintansa arvoinen, ja analysoimme sen helppokäyttöisyyttä. Sitten suoritamme sen omien testiemme avulla ja teemme tiivistelmän siitä, mitä laboratorioilla on sanottavaa sen suojausohjelmasta. Lopuksi testaamme asiakastukivaihtoehdot ja annamme sinulle yleisen tuomion.

Jopa ilmainen Avira-versio on hämmästyttävä ominaisuusjoukossaan, mutta Avira Prime on sen arvoinen korkeasta hintamerkinnästä huolimatta. Katso, mikä tekee tästä ohjelmasta kustannuksia kannattavan, ja anna se laukaus sen 30 päivän ilmaisella kokeilukerralla.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Aviralle

ominaisuudet

Avira on ehdottomasti täynnä ominaisuuksia. Jokainen sovelluksen osa sisältää tulva uusia vaihtoehtoja tietokoneen nopeuttamiseksi, haittaohjelmien etsimiseksi tai jopa ohjainten päivittämiseksi. Sen lisäksi, että se tuo paljon taululle ylellisyyttä, kuten sisäänrakennetun virtuaalisen yksityisen verkon, se tekee tietokoneesi hallinnasta kätevän ja helpon yleensä.

Jotkut tarjotuista ominaisuuksista ovat oman tietokoneesi optimointeja, kuten sisäänrakennettu päivitys kaikille ohjaimillesi ja ohjelmistoillesi. Voit päivittää jokaisen ohjaimen manuaalisesti, mutta Avira kokoaa ne kaikki yhteen paikkaan, ilmoittaa vanhat vanhat ja antaa sinun päivittää ne kaikki yhdellä napsautuksella. Tämä päivittäjä voi suojata sinua tietoturvaongelmilta, jotka on korjattu korjauksella korjaamalla ohjelman uudempi versio.

Avira-ajurit

Siellä on pieni armeija ominaisuuksia, jotka hyödyntävät tätä mukavuuskerrointa. Avira poistaa tiedostojen jäljennökset, muuttaa suorituskykyprofiilisi kannettavalla tietokoneella, muuttaa sitä, mitkä ohjelmat käynnistyvät, kun tietokone käynnistyy, ja jopa antaa sinun muuttaa tietokoneesi yksityisyysasetuksia minimoidaksesi tiedon jakamisen kolmansien kanssa. 

Järjestelmän nopeuttaminen

Tämä kaikki on kääritty “järjestelmän nopeuttamis” -ominaisuuksiin, jotka eivät liity tietoturvaan, mutta parantavat yleensä tietokoneen käyttöä.

Yksi järjestelmän nopeutusominaisuuksista on nimeltään “hyper boost”. Tämän toiminnon suorittaminen kestää useita tunteja, mutta se optimoi käynnistysprosessisi täysin, jotta voit siirtyä tietokoneen uudelleenkäynnistämisestä sen käyttämiseen mahdollisimman nopeasti..

Avira-hyperboost

Kun olet optimoinut käynnistysprosessisi hyper boost -toiminnolla, on olemassa myös yksittäisiä asetuksia, jotta voit ottaa käyttöön kaikki ohjelmat, jotka todella haluat käynnistää käynnistyksen yhteydessä, sekä sisäänrakennetun ajastimen käynnistysaikaasi..

Näiden mukavuusominaisuuksien lisäksi ovat perinteisempiä työkaluja, joita Avira itse tarjoaa. Tähän sisältyy tuulettimen suosikkeja, kuten tiedoston silppuri ja Phantom VPN (1 Gt: n kuukausiraja ilmaisella suunnitelmalla). Lue Phantom VPN -katsauksestasi tarkempi kuvaus VPN: stä itsestä ja sen sijainnista verrattuna muihin vastaaviin palveluihin. 

Ominaisuudet, kuten tiedostojen murskaimet, ovat käyttäjien yleisiä pyyntöjä, ja niitä tarjoavat monet huippuluokan virustorjuntaohjelmat, kuten Kaspersky (tutustu Kaspersky Anti-Virus -katsaukseen), joten niiden sisällyttäminen nostaa Aviran heti kilpailun yläpuolelle..

Tietosuoja-asetukset

Sinulla on myös mahdollisuus muuttaa tietosuoja-asetuksiasi koko tietokoneellasi Aviran avulla. Se kerää kaikki tietokoneesi asetukset, joista voi vuotaa tietoja, ja voit muokata niitä itse ohjelmassa. Tämä sisältää kaikki käyttöjärjestelmäsi sisäänrakennetut ohjelmat, kuten Windowsin sisäänrakennettu Microsoft Edge.

Avira-privacysettings

Suorituskykyyn perustuvat ominaisuudet, jotka Avira tarjoaa, on omistettu tietokoneesi valmistamiseen mahdollisimman nopeasti. Tähän sisältyy levynpuhdistin, joka poistaa väliaikaiset tiedostot, välimuistitiedostot ja muut tielle tulevat avaruustilatiedostot. 

Vaikka tämä ei ole teknisesti suojausominaisuus, virustorjunta loistaa siellä. Avira sisältää niin monia hyödyllisiä ominaisuuksia, että tietokoneesi on joka suhteessa parempi, kun käydään läpi niiden.

Kun olet tehnyt sen, voit optimoida suorituskykyprofiilisi, jos käytät kannettavaa tietokonetta. Tämä on asetus, joka on jo tietokoneellasi, mutta – kuten tietosuoja-asetuksetkin – Avira kokoaa sen yhteen paikkaan. Jopa ominaisuus, jolla voit järjestää työpöydän tuottavuuden saavuttamiseksi.

Avira-palomuuri

Ainoa ominaisuus, josta puuttuu omituisesti Avira Antivirus, on palomuuri. Kaikkien lisäominaisuuksien mukana käyttäjä voi odottaa palomuuria tai ainakin kykyä hallita Windowsin oletusarvoista palomuuria Aviran sisällä, samalla tavalla kuin voit hallita tietosuoja-asetuksia.. 

Sen sijaan ohjelman palomuuripainike avaa vain käyttöjärjestelmän mukana tulevat oletusasetukset, kuten Windowsin palomuuri. Tämä on valvonta, joka erottuu erityisesti jo mukana olevien suurten ominaisuuksien vuoksi.

Avira-nofirewall

Piilotettu syvälle järjestelmän nopeutusasetuksiin on myös tiedostojen salauspalvelu. Ei ole selvää, mitä Avira käyttää salausalgoritmia, mutta lukemalla parhaan salausohjelmiston oppaamme saat lisätietoja salausvaihtoehdoista.

Avira-yleiskatsaus

Avira-logowww.avira.com

Alkaa 499 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

ominaisuudet

Salasanan hallinta

Tiedoston silppuri

Monen käyttöjärjestelmän tuki

Lapsilukko

Levyn puhdistus

VPN

Profiilit

suojaus

Ransomware-suojaus

Verkkokameran suojaus

Reaaliaikainen seuranta

Suojattu selain

Lataa suojaus

Tietokalastelusuojaus

palomuuri

Käyttöjärjestelmä

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

Linux

Android

iOS

Käytettävyys

Työpöydän käyttöliittymä

Mobiilisovellus

Selaimen laajennus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-opas

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Monet Aviran tärkeimmistä ja loistavimmista ominaisuuksista tarjotaan jopa ilmaisessa versiossa, kuten haittaohjelmien perussuojaus, tiedostojen murskain ja rajoitettu VPN, jossa on 1 Gt tietoa kuukaudessa. Ilmaiseen virustorjuntaan sisältyy myös perus- salasanahallinta ja ohjelmistopäivittäjä, joka päivittää kaikki ohjelmistosi ja ohjaimet maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi.. 

Suosittelemme kuitenkin, että et käytä Aviran sisäänrakennettua salasanahallintaa. Sen sijaan tutustu parhaimpiin salasananhallintakumppaneihimme löytääksesi sinulle parhaiten sopivan salasanan.

Seuraavassa tasossa, Avira Antivirus Pro, ei ole paljon lisäominaisuuksia, jotka tekevät siitä sen arvoisen. Kyse on pääasiassa pääsystä puhelimeen ja sähköpostitukiin, vaikka tietojenkalastelu- ja ransomware-tuki eivät varmasti vahingoitu lisäominaisuuksina (lue ransomware -suojausvinkit). Tuotesivua on vaikea edes löytää, koska Avira näyttää ajavan korkeampia tasoja ilmeisistä syistä.

Avira Internet Security on outo siinä mielessä, että se on ainoa taso, jota tarjotaan ilman alustojen välistä saatavuutta. Se on saatavana vain Windowsissa. Automaattinen ohjelmistopäivitys kuitenkin tekee päivityksestä sen arvoisen. Se tarkistaa automaattisesti päivitykset, joten se on hyvä suoja kaikilta tulevaisuudessa löydettäviltä ja myöhemmin korjatuilta hyväksikäytöiltä..

Huippuluokan tarjous on Avira Prime. Tämä antaa sinulle pääsyn salasanahallinnan Pro-versioon, rajoittamattomaan VPN-käyttöön ja mobiilisovelluksiin. Se on kallista, etenkin verrattuna moniin kilpailijoihin. Esimerkiksi McAfeen kallein suunnitelma on alle puolet Aviran suunnitelmista (katso lisätietoja McAfee Total Protection -analyysistä). 

Kaikilla tarjolla olevilla ominaisuuksilla hinta on kuitenkin sen arvoinen. Lisämaksusta 30 dollaria vuodessa, tätä suunnitelmaa voidaan laajentaa kattamaan jopa 25 laitetta, joten se on loistava valinta kaikille, joilla on monia laitteita, jotka kaikki tarvitsevat suojausta. Hintahintaan viisi laitetta on kuitenkin melko rajallinen (katso AVG Antivirus, esimerkki samanlaisesta hinnasta rajattomilla laitteilla).

Kaikille Aviran maksamille tuotteille on tarjolla 30 päivän ilmainen kokeiluversio, mutta sitä on vähän vaikea löytää. Emme löytäneet mitään linkkejä siihen verkkosivuillaan ponnahdusikkunan ulkopuolella, joka tapahtui, kun vertailimme tuotteita. Tämä antaa sinulle kuitenkin täyden pääsyn kaikkiin heidän maksettuihin tuotteisiinsa, mukaan lukien asiakastukivaihtoehdot, jotka muuten ovat takaa maksun takana.

Käyttäjäystävällisyys

Avira on melkein täysin kivuton käyttää. Niistä huolimatta, että niillä on niin monia ominaisuuksia, ne ovat yllättävän hyvin järjestettyjä ja helppokäyttöisiä. Vaikka skannaukset hidastivat testitietokonettamme huomattavan paljon, ne olivat riittävän nopeita, ettei niistä aiheutunut suurta ongelmaa.

Asennusprosessi oli nopeaa ja helppoa ja jopa huomaamatonta. Kun Avira asentaa, se minimoi pieneen paahtoleipäilmoitukseen, jotta voit jatkaa tietokoneesi käyttöä pitämällä silmällä sen etenemistä..

Avira-installtoast

Kun ohjelma on asennettu, se suosittelee heti suorittamaan “smart scan”, joka on samanlainen kuin Avast (lue vertailu Avast Pro -katsauksesta). 

Tämä kulkee käytännössä kaikin tavoin, joita Avira voi auttaa tietokoneesi kanssa, mukaan lukien nopea haittaohjelmatarkistus, tietosuoja-asetusten analyysi, suorituskyvyn parantamista koskevien mahdollisuuksien tarkistus ja jopa vanhojen ohjelmien arviointi.

Avira-SmartScan

Kun älykäs skannaus on valmis, Aviralla on perustiedot suositusten antamiselle. Tämä skannaus on välttämätön, koska ohjelma tarjoaa paljon ominaisuuksia. Se antaa sinulle loistavan kuvan siitä, mikä on mahdollista Aviran kanssa, ilman, että tukahduta sinua valikkovaihtoehdoista, samanlainen kuin kiertue kaikesta, mitä sillä on tarjota.

Avira-privacyfixed

Loput ohjelma on jaettu kolmeen luokkaan: turvallisuus, yksityisyys ja suorituskyky. Suojaus on sieltä löydät skannausvaihtoehdot, jotka ovat minkä tahansa virustorjunnan ydin. Jopa tässä suoraviivaisessa osassa Avira tarjoaa huiman määrän erilaisia ​​mukautettuja skannausvaihtoehtoja, vaikka ”nopea skannaus” ja “täysi skannaus” ovat tärkeimmät nähtävyydet. 

Oletusarvon mukaan Avira ajoittaa myös aktiivisten prosessien skannauksen joka päivä keskiyöllä. Voit muuttaa tätä, tutustua kaikkiin skannausasetuksiin tai lisätä muita ajoitettuja skannauksia Hallinnoi skannauksia -valikossa.

Avira-allscans

Suoritimme pikatestauksen ja täydellisen tarkistuksen testitietokoneella arvioidaksemme niiden nopeutta ja suorittimen käyttöä. Pikahaku kesti vain minuutin ja lisäsi prosessorikäyttöämme hieman alle 10 prosentilla, mikä on täysin kohtuullista. Koko tarkistus kesti kuitenkin hieman yli kolme tuntia ja toisinaan lisäsi prosessorin käyttöä jopa 20 prosenttia korkeammalle. 

Tämä ei ole liian kauhea, mutta ei niin nopeasti kuin jotkut kilpailijat, kuten Sophos (katso lisätietoja Sophos Home -arvostelusta). Sophos on kuitenkin poikkeus, ja Avira on tasalla muiden kilpailijoiden kanssa.

Avira-QuickScan

Pöytäohjelman rinnalla on digitaalinen terveydenhuollon kojetaulu, johon pääset Aviran verkkosivustolla. Laitteillesi lataamasi sovellukset puhuvat kojelautaan parantaen yleistä “terveyttäsi”.

Avira-digitalhealth

Suurin osa täällä ehdotetuista parannuksista on ohjelmia, kuten Phantom VPN ja Opera (katso oppaamme vuoden 2020 parhaisiin selaimiin selvittääksesi, sopivatko Opera sinulle). Mukana on myös muutamia selainlaajennuksia ominaisuuksille, kuten turvallisille ostoksille ja minkä tahansa mobiililaitteen mobiilisovelluksille.

Avira-dashboardprograms

Tämän tietoturvaohjelmiston tarjoaman sisällön määrän vuoksi on vaikea tehdä kaikista näkökohdista helppoja löytää ja selkeitä. Avira tekee kuitenkin ihailtavaa työtä tehdä sovelluksesta helppoa tutkia ja intuitiivisesti löytää tiettyjä ominaisuuksia.

Avira-selainlaajennukset

Avira-palvelun avulla tarjotaan myös laajennuksia selaimen turvallisuuden parantamiseksi ja suojaamiseksi jopa verkossa. Ne keskittyvät ensisijaisesti yksityisyyteen, mainosten ja seurantalaitteiden estämiseen ja toimivat omana Internet-tietoturvapakettina työpöytäsovelluksen jo tarjoaman suojauksen lisäksi..

Avira-Adblock

Laajennuksissa on kuitenkin epäselvä, piilotettu ominaisuus: hintavertailut. Yhteensopivilla verkkosivustoilla Avira näyttää ylimääräisen työkalurivin, joka kertoo sinulle tämän tuotteen paremman hinnan. Nämä ovat sellaisia ​​hyödyllisiä – mutta hiukan toisiinsa liittymättömiä – ominaisuuksia, jotka ovat täynnä Aviraa. Se parantaa selaimesi turvallisuutta samalla, kun saat samanaikaisesti tarjouksia.

On myös syytä huomata, että Chromen laajennuksen tukipainikkeet ovat tällä hetkellä rikki ja eivät joko tee mitään tai johtavat sinut 404-sivulle. Koska tämä on erittäin suoraviivainen sovellus, se ei ole suuri ongelma, mutta tällaisten yksityiskohtien huomioiminen on tärkeää.

Aviran käyttäjäkokemus on pakattujen ominaisuuksien suhteen melko ystävällinen ja hyvin organisoitu. Asennus on helppoa, ilmeisen näköinen ja vie sinut ohjelman läpi intuitiivisella tavalla. Vaikka se hidasti tietokonettamme hiukan käyttäessään skannauksia, se toimi erittäin hyvin käyttäjäystävällisyydessä.

suojaus

Testaamaan Aviran turvallisuustarjontaa suoritimme sen joitain käytännön testauksia ja tarkistimme sen laboratoriotulokset. Ohjelman testaaminen kahdella kädellä voi antaa sinulle hienoa tietoa, mutta laboratoriot käyttävät tiukkoja testausympäristöjä ja käyttävät huipputeknologiaa, joten käytämme niitä virustorjuntatestauksen kultastandardina.

Käytännön testausta varten laitamme sen ensin vastaan ​​AMTSO tai Anti-Malware Testing Standards Organisation. Avira ei onnistunut estämään vain tietojenkalastelusivua (tarkista, mikä on tietojenkalastelu ja miksi se on tärkeää). Pysymällä onnistuneesti kaikki muut haittaohjelmat, sekä äänekällä ilmoituksella että estämällä kokonaan peräisin oleva sivu.

Avira-blockedpage

Laittaaksesi Aviran portin läpi käytimme myös WICAR: n työkaluja, jotka heittävät virustorjuntaohjelmaan useita selainkäyttökohteita Internet-tietoturvaohjelmiston vahvuuden testaamiseksi. 13 hyökkäyksestä Avira esti yhdeksän niistä ja päästi neljä läpi. Katso esimerkki virustentorjuntaohjelmasta, joka voi tarttua kaikkiin 13, tutustu Webroot SecureAnywhere -katsaukseen.

Vaikka Avira ei ehkä tee luetteloamme turvallisimmista virustorjuntaohjelmistoista, se pitää enemmän kuin omaa suojan edessä. Joillakin erinomaisilla tuloksilla laboratorioissa Aviraan voidaan luottaa pitämään tietokoneesi turvassa.

Lab-tulokset

AV-Test antoi Aviralle tähtiturvatulokset. Viimeisimmässä testissä Avira esti melkein jokaisen nollapäivän hyväksikäytön ja kaikki laajalle levinneet haittaohjelmat. Se oli myös melkein kaikessa suhteessa huomattavasti nopeampaa kuin teollisuuden keskiarvo. Ainoa paikka, jossa se epäonnistui, oli tiedostojen kopiointi; ne olivat jatkuvasti neljä-viisi kertaa hitaampia kuin teollisuuden keskiarvo.

AV-Comparatives on yhtä mieltä AV-Testin kanssa nopeuden suhteen. Viimeisimmässä suorituskykytestissä Avira taas kamppailee vain tiedostojen kopiointiin, kuten Bitdefender (katso Bitdefender-arvostelu). 

Vaikka Avira sijoittui nopeuden suhteen pakkauksen keskelle, se sai kuitenkin AV-Comparativesin korkeimman sijoituksen. Tämä puhuu enemmän virustorjuntaohjelmien korkeasta laadusta kuin Aviran nopeudesta yleensä.

AV-Comparativesin reaalimaailman suojaustestissä Avira oli yksi kahdesta virustorjuntaohjelmasta, joka esti 100 prosenttia haittaohjelmista ja vain yhden väärän positiivisen. Toinen virustentorjunta, joka suoritti melkein yhtä ihailtavalla tavalla, oli Symantec Norton Security (tutustu Norton Security 2018 -katsaukseen saadaksesi lisätietoja).

Viimeiset laboratoriotestit, joihin luotamme, ovat MRG Effitasilta. Viimeisimmässä pankkisimulaatiossaan Aviralle ei valitettavasti ollut varmennettua suojattua, toisin kuin joissakin ohjelmissa, kuten ESET Internet Security (lukemalla ESET NOD32 -katsauksemme näet, kuinka pinota Aviraan muilla tavoilla). 

Vaikka Avira Antivirus onnistui suojaamaan laboratoriolaitteen botnet-hyökkäykseltä, se ei onnistunut estämään yhtä testattua taloudellista haittaohjelmaa. Se epäonnistui myös simulaattoritestissä, vaikka se oli hyvässä seurassa – myös kaikki testatut virustentorjuntaohjelmat paitsi kolme epäonnistuivat.

Tuki

Avira tarjoaa kaksi tukitasoa: ilmainen ja maksettu taso. Molemmat tarjoavat jonkin verran suoraa viestintää Aviran työntekijöiden kanssa, mutta suorampi yhteys on ymmärrettävästi rajoitettu ihmisille, jotka antavat Aviralle rahaa. Sinun pitäisi pystyä löytämään vastauksia kysymyksiisi kaikilla tukitasoilla, mutta jos haluat kuulla ihmisen äänen, se maksaa sinulle.

Ilmaisella tasolla sinulla on sarja vahvoja tietokantaartikkeleita, YouTube-kanava, joka on täynnä perusteellisia opetusohjelmia ja opetusvideoita, sekä aktiivinen yhteisöfoorumi. 

Tietokanta sisältää virheiden vianetsinnän, selitykset eri ominaisuuksista ja nopeat tietosivut joillekin tuotteille. Se on jaettu ominaisuuksien mukaan, jotta se on helppo navigoida, tai voit etsiä tiettyä kysymystä. Vaikka jotkut linkit ovat vähän teknisiä, ei ole vaikea löytää tarvitsemasi.

Avira-tuki

Myös foorumit ovat melko aktiivisia, ja yrityksen työntekijät vastaavat kysymyksiin päivittäin. Koska Avira sijaitsee Saksassa, kukin foorumi on sekoitus englantia ja saksaa, mikä voi vaikeuttaa vastauksen löytämistä kysymykseesi, jos sitä on jo tarjottu.

Sähköposti- ja puhelintukea tarjotaan vain maksutetuilla tileillä. Nämä vaihtoehdot tarjotaan kuitenkin myös tilille, joissa käytetään maksuttoman tuotteen ilmaista kokeilua. 

Puhelintukea tarjotaan päiväaikana Keski-Euroopan aikaa, kun taas sähköpostia tarjotaan 24 tuntia vuorokaudessa. Ne eivät tarjoa live chat -vaihtoehtoa ollenkaan, ja ovat jäljessä kilpailijoiden, kuten Trend Micro, tarjoamasta tuesta (lue Trend Micro Antivirus + -katsaus).

Kun lähetimme sähköpostiviestin, Aviran työntekijä vastasi siihen tunnin sisällä. Tämä oli kuitenkin keskipäivä arkipäivänä, työaikana sekä Yhdysvalloissa että Keski-Euroopassa, missä heidän asiakastuensa näyttää olevan. Kokemuksesi voi vaihdella riippuen siitä, milloin tarvitset tukea.

Avira ylläpitää Twitter-tukisivua, joka ei tee eroa ilmaisten ja maksavien asiakkaiden välillä, jos tarvitset henkilökohtaista yhteyttä, mutta et pääse sähköpostitukiin. Kummallista kyllä, Avira ylläpitää Pinterest-sivua, jos haluat tukeasi kuratoitujen nastat kautta.

Avira-pinterest

Vaikka nämä kaksi tukitasoa ovat hiukan syrjäyttäviä, pakottaen ilmaiset käyttäjät luottamaan yhteisöfoorumeihin ja sosiaaliseen mediaan saadakseen vastauksia, tietokanta on niin hyvin ylläpidetty, että tämän ei pitäisi olla kysymys suurimman osan ajasta. Lisäksi sosiaalisen median vaihtoehdot antavat jokaiselle käyttäjälle mahdollisuuden puhua ihmisen kanssa teknisistä ongelmistaan ​​tai kysymyksistään. 

Puhelintuen sisällyttäminen, toisin kuin jotkut vähemmän tukevat ohjelmat, kuten ZoneAlarm (lue ZoneAlarm Antivirus -katsaus), asettaa Aviran loven monien muiden virustorjuntaohjelmien yläpuolelle..

Tuomio

Avira Antivirus on hieno ohjelma. Siinä on kaikki mitä tarvitset suojaussovelluksesta, ja se sisältää ominaisuuksia, joita et edes tajunnut tahtovasi, kaikki tuntematta sotkuista tai paisuneesta. 

Sen virustorjunta on kilpailijoiden yläpuolella, joten se on täydellinen vaihtoehto puhtaalle haittaohjelmasuojaukselle myös ilman lisäominaisuuksia. Sen tuki on myös yksityiskohtainen ja helppo käyttää monilla alustoilla. 

Sen kustannukset kuitenkin syrjäyttävät Avira Prime -laitteen useimpien käyttäjien hintaluokasta, etenkin kun markkinoilla on nykyään niin paljon edullisempia haittaohjelmien torjuntaohjelmia. 

Sen monikielinen käyttäjäkunta tulisi myös jakaa erillisiin asiakastukikanaviin käytettävyyttä varten, joten et halua selata saksalaisia ​​videoita tai keskustelupalstoja etsiessäsi vastausta kysymykseesi.

Vaikka Avira on vankka vaihtoehto virustorjuntatarpeitasi varten, tutustu muihin viruksentorjunta-arvosteluihimme nähdäksesi, mihin se puuttuu, jos et ole valmis purkamaan sellaista rahaa. Mikä on kokemuksesi Avirasta ja sen haittaohjelmasuojauksesta? Kerro meille kommenteista. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map