Az eltávolítás helyreállítása – frissítve 2020-ban

Az eltávolítás helyreállítása

Az Remo Recover egy olyan adat helyreállítási megoldás, amely egyszerűen nem vágja el a mustárt a rossz felület és a hibás szkennelési eljárásoknak köszönhetően. Megfizethető ár, tehát megvan rá. Olvassa el a piszkos deettekről szóló Remo Recover véleményt.


A legjobb adat-helyreállítási szoftver

Ebben az eltávolító helyreállítási áttekintésben megvizsgáljuk a sok alkalmazás közül az egyiket, amelyek állítása szerint az elveszett fájlok gyorsan helyreállíthatók. Megvizsgáljuk a Windows eltávolításának költségét és tulajdonságait, különös tekintettel a cég „Pro” kiadására. Tesztelésünk során kiértékeljük a teljes felhasználói élményt és teljesítményt is.

A végeredmény sajnos nem volt nagyon lenyűgöző. Noha a szolgáltatáskészlet nem eléggé méri a legjobb adat-helyreállítási szoftver útmutatónkban említett legfelső lehetőségeket, a felmerült nagyobb problémák az ügyfelek felépítésére vonatkoznak, akik hajlamosak a konstrukcióra és hajlamosak összeomlásokra, különösen amikor a teljes meghajtó-ellenőrzést végzik a törölt partíciók számára.

Akár otthoni fogyasztó, aki ki akarja kerülni az elakadást, akár egy informatikus szakember, aki az eszközkészlet felépítését akarja végezni, azt javasoljuk, hogy ellenőrizze a Stellar Data Recovery helyett egy olyan vállalkozást, amely egy felhasználói és még fontosabb, megbízható helyreállítási eszközt kínál a felhasználói élményhez. (olvassa el a Stellar Data Recovery véleményünket).

Ha a Stellar nem felel meg az Ön igényeinek, akkor az EaseUS és a Prosoft Engineering két másik figyelemre méltó szolgáltatás, melyet minden technikai tudásszintű felhasználó számára kedvelünk. Ha szeretné elkerülni ezen termékek bármelyikének használatát, azt javasoljuk, hogy olvassa el a cikkünket a 3-2-1-es biztonsági másolatról, vagy a legjobb online biztonsági mentési útmutatót.

Alternatívák az eltávolításhoz

Árazás & Engedélyezés

Az Remo adatgyűjtő szoftvert biztosít a Windows, a Mac és az Android számára, mindegyikre külön licenceket kínál. A felülvizsgálat középpontjában a Windows helyreállító szoftver három különféle licenccsomag található: Basic Edition, Media Edition és Remo Recovery Pro. Minden engedély jó életre.

A sok jobb szoftvertermékkel ellentétben az Remo nem engedi ingyenesen kipróbálni a szoftvert. Tehát nem hajthatja végre az ellenőrzést, hogy megnézze, hogy a fájlok helyreállíthatók -, majd megvásárolja a szoftvert a helyreállítás elvégzéséhez.

Ez azt jelenti, hogy Önnek csak azt kell remélnie, hogy működik. Van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia, de csak abban az esetben, ha a szoftverben hibát észlel, nem pedig akkor, ha a fájlok meghaladják a helyreállítási pontot, ami történik.

Ez valószínűleg jó ok, hogy előbb fontolja meg a többi lehetőséget, annak ellenére, hogy valószínűleg kissé drágábbak lesznek. A Stellar Data Recovery, az EaseUS és a Prosoft Engineering, a három legnépszerűbb helyreállítási megoldás, amelyeket felülvizsgáltunk, mintegy 99 dollárba kerülnek az Remo Recovery Pro-hoz hasonló kiadásokért. Javasoljuk, hogy nézze meg az EaseUS Data Recovery és a Prosoft Engineering Data Rescue áttekintést a kettőről.

Jellemzők

Az Remo Recover számos olyan alapvető funkciót biztosít, amelyekre elvár egy adat-helyreállítási programtól, beleértve a törölt fájlok helyreállításának gyors beolvasását és a RAW-adatok rekonstruálására szolgáló mély szkennelési algoritmusokat..

Vannak hiányzó funkciók is, amelyek a leginkább befolyásolják a könnyű használatot. A késõbbi áttekintésben késõbb a cikk áttekintésében tárgyaljuk a Remo helyreállítási folyamat során felmerült sok problémát, amikor a könnyû használatról beszélünk, ám néhány hiányosság között szerepel a fájltípus szerinti szkennelés képessége és a fájlok megtekintésének lehetõsége a helyreállítás befejezése elõtt. folyamat.

Az alábbi táblázat összefoglalja az összes funkciót, amelyet az eltávolító helyreállítással kap.

Remo Helyreállítási logówww.remorecover.com

$ 111-tól kezdve minden hónapban

Változat

Változat
Windows, Mac

Beolvasási beállítások

Gyors vizsgálat

Deep Scan

Rendezés fájltípus szerint

Szkennelés fájltípus szerint

Szkennelési képességek

Teljes merevlemez-letapogatás

Törölt / elveszett fájl helyreállítás

Sérült partíció-helyreállítás

Törölt partíció-helyreállítás

Indító USB-eszköz

Helyreállítási CD

klónozása

Külső helyreállítás

Külső meghajtó helyreállítása

Cserélhető adathordozó-helyreállítás

SD-kártya helyreállítása

Optikai tároló helyreállítása

Támogatás

Helyreállítási folyamat

Annak elmondása, hogy a Remo Recovery kliens nem pontosan szemcukorka, kissé alulértékelt. A színséma komoly átgondolást igényelhet, de a nagyobb probléma az, hogy a szöveg nem felel meg az ügyfélnek, megnehezítve ezért, hogy pontosan kitaláljuk, mit kell tenni a helyreállítási folyamat különböző pontjain..

Ezeknek a problémáknak a megoldására sem az alkalmazás ablakának méretét nem lehet módosítani. Legalábbis nem korábban: a folyamat néhány lépésével vízszintesen és függőlegesen átméretezheti a képernyőt, bár ez nem oldja meg az összes problémát.

A bemutatás nem minden, de semmi sem, még a segédprogramok esetében sem. Légy készen arra, hogy kitaláljon néhányat, ha az eltávolításhoz használja az adatmentési megoldást.

A helyreállítási folyamat megkezdéséhez a három gomb egyikére kattint: fájlok helyreállítása, meghajtók helyreállítása vagy fényképek visszaállítása. Az utolsó opciónak valójában a „média helyreállítása” oldalt kell olvasnia, mivel a videó és a hang helyreállításához is használták.

Válassza a „fájlok helyreállítása” lehetőséget, és a rendszer kéri a két lehetőség egyikét: a törölt fájlok visszaállítása és az elveszett fájlok visszaállítása. Ezek a címkék nem pontosan egyértelműek, és természetesen elvágják a leírást arról, hogy mit csinálnak.

Alapvetően az első gyorskeresésként működik, míg a második mélyszkennelésként működik.

A különbség az, hogy a mély letapogatás a RAW helyreállítást hajtja végre, a meghajtón egyszerre egy szektoron áthaladva, hogy a fájlok a fájlminták alapján rekonstruálódjanak. Válassza ezt a lehetőséget törölt vagy formázott partíciókhoz.

Válassza ki az első (gyors szkennelés) opciót, és ezután felkérést kap arra, hogy válassza ki a szkennelni kívánt partíciót.

Ezután kiválaszthatja, hogy mely mappákat szeretné beolvasni. A teljes meghajtó átvizsgálásához a bal oldali navigációs fa legfelső jelölőnégyzetére kattinthat.

A törölt elemek helyreállításához ellenőriznie kell, hogy legalább ellenőrizte-e a Lomtár mappáját (ahelyett, hogy a törölt fájlok eredetileg voltak)..

Ezután a rendszer felkéri a helyreállítási mappát. Abban az esetben, ha olyan mappába tér vissza, ahol már léteznek fájlok, a duplikált fájlok cseréjéhez választhat olyan lehetőségeket, mint a „felülírás” és a „prompt”. Szükség szerint tömörítheti a visszaállított adatokat egy .zip fájlban is.

Kattintson az előre mutató nyílra, és a beolvasott elem elindul. Feltételezve, hogy gyors vizsgálatot végez, csak néhány másodpercbe telik, amíg tapasztalatunk szerint fut (lásd a teljesítményt, lent).

A gyors vizsgálat befejezése után megnyílik a megadott helyreállítási mappa, így az eredmények között böngészhet. Ez a megközelítés kissé különbözik a legtöbb helyreállítási program működésétől, amely a szkennelés befejezése után nem automatikusan helyreállítja a fájlokat.

Ehelyett az olyan programok, mint a Prosoft Engineering Data Rescue, lehetővé teszik, hogy először átvizsgálja és még előzetesen megtekintse a kliensben a szkennelési eredményeket, és válassza ki a visszaállítani kívánt fájlokat. Az Data Rescue szűrési lehetőségeket és keresési funkciót is kínál az adatok gyorsabb rendezéséhez; Az Remo nem.

Noha ez a javítás területe a gyors szkennelés folyamatának, a nagyobb problémáknak, amelyekre Removal találkoztunk, a mély szkennelési műveletekkel kellett foglalkozniuk..

Eltávolítás A mély szkennelési lehetőségek helyreállítása

Ha úgy dönt, hogy a mély letapogatást úgy választja, hogy az eltávolító kezdőképernyőn a „meghajtók helyreállítása” menüpontot választja, akkor kétféle típusú beolvasást hajthat végre: a partíció helyreállítása és a formázott / újraformázott helyreállítás.

A partíció-helyreállítást a véletlenül törölt partíciók helyreállítására, a formázott helyreállítást pedig az újraformázott partíciók helyreállítására használják. Általánosságban elmondható, hogy bármely helyreállítási szoftverrel a siker sikere attól függ, hogy a régi fájlokat tároló fizikai memória felül lett-e írva; ha igen, akkor nincs szerencséje, ez az egyik oka annak, hogy mindig a legjobb, ha biztonsági másolat-megoldással készül, és nem gondolja, hogy megbízhat a helyreállítási szoftverre.

Ha partíció-helyreállítási vizsgálatot végez, akkor kiválaszthatja, hogy milyen fájltípusokat szeretne beolvasni. Ez elősegítheti a meglehetősen hosszú folyamatot, és korlátozhatja a helyreállítási outputot. Ugyanakkor, amennyire meg tudjuk mondani, nincs mód egyszerűen megkeresni minden fájltípust: át kell néznie és ellenőriznie kell az összes fájlkiterjesztést, amelyet meg akar keresni.

Lehet, hogy tévedünk ebben a helyzetben: az ügyfél tervezése ismét túl tömött, és ez a folyamat valami találgatási játékgé teszi.

Sőt, ami még rosszabb, amikor a következőkben tárgyaljuk, soha nem voltunk képesek a teljes meghajtó vizsgálatát elvégezni.

Teljesítmény

Gyors és mély letapogatást végeztünk az Remo segítségével, hogy teszteljük mind a letapogatási sebességet, és ami még fontosabb, hogy az eszköz képes visszaállítani a törölt elemeket..

A gyors szkennelés tesztelése érdekében több különféle tesztfájlt készítettünk és töröltünk, beleértve a dokumentum-, kép- és videofájlokat. Ezeket a teszteket egy kicsi, 1,95 GB méretű tesztpartíción futtattuk, amelynek a felének körülbelül fele szabad. Maga a meghajtó 250 GB-os SSD volt.

Íme az eredmények:

Partíció gyors szkennelési ideje5 másodperc
Word Doc helyreállítvaIgen
Videofájl helyreállítvaIgen
Képfájl helyreállítvaIgen
Teljes meghajtó-beolvasási időNem sikerült befejezni
Törölt partíció helyreállítvaNem

A gyors szkennelési tesztek elég jól zajlottak, annak ellenére, hogy az ügyetlen ügyféltervezés némi zavart okozott. Mindegyik esetben megtaláltuk a törölt elemeinket.

Mint azonban említettük, problémákba ütközött a teljes meghajtó-ellenőrzés futtatásakor, hogy törölt partíciókat találjanak. Fél tucat próbálkozásonként az ügyfél kb. Két perc leolvasási idő után összeomlott.

Felhívtuk a figyelmet néhány segítségre, de nem tudtuk megoldani a problémát, és erre hagytuk. Először is, nem akartuk folytatni a sikertelen letapogatások futtatását, attól tartva, hogy ez károsíthatja a merevlemezünket. Ezen túlmenően, amikor az elveszített adatokkal foglalkozik, a buggy szoftverekkel való munka az utolsó, amit kívánt, és egyetlen más, a mi tesztelt helyreállítási szoftverrel sem volt ilyen probléma.

Mint ilyen, nem ajánlhatjuk a terméket a partíció helyreállítására, csak a törölt fájlok helyreállítását, amely valóban nem éri meg a költségeket (különösen az ügyfél néhány tervezési kérdésével kapcsolatban).

Vevőszolgálat

Az Remo e-mailben 24 órás támogatást nyújt. A cég székhelye Bangalore-ban, Indiában található, feltételezzük, hogy itt vannak a támogatási központok is. Nincs olyan lehetőség az élő csevegésre vagy telefonos támogatásra, mint amit a Stellar Data Recovery és néhány más eszköz segítségével megkaphat.

Tesztkérdést indítottunk, hogy támogassuk a teljes meghajtó-vizsgálat során tapasztalt összeomlási problémákat. Lenyűgöző, hogy négy percen belül visszatért a válasz.

Sajnos a válasz nem segített. Az ügynök azt tanácsolta nekünk, hogy az Remo összeomlik, ha sok rossz szektor van, más programok zavarják és kevés a RAM. Az összes programot leállítottuk, és még mindig összeomlásokat tapasztaltunk, és a tesztszámítógép, amelyen futottunk, csak egy éves volt.

Ezenkívül néhány tesztet más szoftverrel is elvégeztünk, ideértve a Wondershare Data Recovery programot (olvassa el a Wondershare áttekintésünket), és nem tapasztaltunk hasonló problémákat..

Az Remo támogatási oldalt is fenntart. A tudásbázis azonban kissé korlátozott és nyelvtani hibákkal terjed.

Megtaláltunk egy részt az összeomlásokról, amelyben az Remo állítja, hogy ismert probléma, és számos javaslatot tartalmaz a probléma megoldására. Ugyanakkor, a támogatási válaszhoz hasonlóan, ezen javaslatok egyike sem segített megküzdeni az összeomlással kapcsolatos problémáinknak.

Végső gondolatok

A jobb fájlrendezési funkciók és a fájl előnézetek hiánya csak azt a benyomást erősíti, hogy a Remo Recover a legrosszabb típusú eszköz: teljes mértékben áthidalja a felhasználói élményt, és úgy érzi, mintha a 90-es évek elején visszatért volna az időbe..

A nagyobb probléma, amint azt már említettük, az, hogy az eltávolítás helyreállítása csak nem működik, legalábbis nem potenciálisan sok olyan hibaelhárítás nélkül, amelyet valójában nem kellett zavarnia. A meghajtók mély átvizsgálásakor bekövetkező összeomlások messze a legsürgetőbb probléma, mivel a legtöbb esetben a szoftvert haszontalanná teszi..

Függetlenül attól, hogy Ön informatikai szakember vagy otthoni felhasználó – javasoljuk, hogy költjön egy felhasználóbarátabb eszközre, és egy csuklás nélkül működő eszközre. Noha a Stellar Data Recovery a személyes kedvenceink, az EaseUS és a Prosoft Engineering nagyszerű megoldást jelentenek az informatikai felhasználók számára, és a Wondershare olcsó, megbízható megoldás, amely az átlagfelhasználó számára trükköt fog csinálni..

Az alábbi megjegyzésekben tudassa velünk, mit gondol az Remo Recover-ról, és köszönöm az olvasást!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map